humberto Suazo çoşmuş...
Güzel Milani yenmisin
Fransa Ligi 7.Hafta
Şampiyonlar Ligi 2.Hafta
Fransa Ligi 8.Hafta
Şampiyonlar Ligi 3.Hafta
Fransa Ligi 9.Hafta
Lig Kupası 3.Tur
Fransa Ligi 10.Hafta
Şampiyonlar Ligi 4.Hafta
Fransa Ligi 11.Hafta
Fransa Ligi 12.Hafta
Ligde Puan Durumu:
Nantes takımının son haftalarda çıkışa geçmesindeki en büyük etkenlerden birisi kadro dizilimi....
Ayrıca Teknik Direktör Akıllıer yaptığı açıklamada taraftarların profiline bakmak istedikleri oyuncu varsa bunu seve seve koyabileceği de gelen haberler arasında...
Valla koysan çok iyi olur?Çünkü bana göre güzel gidiyorsun.Çok güzel giderken niye bıraktın devam etmeyecek misin?
Ben takip ederimde sırf 1 kişi için yazma.Eğer ilgi olursa devam et.
bence oyun hileli
ya o ne anlar sen1n h1le yapmayacagini biliyoruz basarilar devamini bekliyoruz son haftalarda toparlanman cok iyi oldu
Furkan hile yapmaz.Devam et sen kafana takma.![]()
devaam lütfeeen
Devam et takip ediyoruz..heyecanla yeni maçları bekliyoruz..
arkadaslar oyunda en son koyduğum yerden baya bi ilerledim şimdi onları bi hazırlayım akşama doğru eklerim anlaşılan kariyere ilgi var::::::::
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkdaslar en son yazdığım sezon yaşananlar şöyle::
Lig Puan Durumu:
Şampiyonlar Liginde 2.Turda Elendim Barcelona'ya
Fransa Kupası'nıda aldım:::...
Fransa Lig Kupasını da Aldım..
2009 - 2010 sezonu birazdan gelecek
Helaaaaallll, bekliyoruz heyecanla.
Harika...![]()
Transferleri çok beğendim.Özellikle Thiago,Doni,Gourcuff ve Smith.Devamını bekliyorum.
Çok güzel transferler yapmışsın.Mikel ve Gourcuff orta sahanı kale gibi yapar.Smith de coşar..Bu sene Cl bekliyorum..başarılar..
vallaya bu sene cl 1steriz art1k
2009 2010 DA Finalde kaybettik ama bu sene inşallah kazanırız ayrıcana 60 milyon bütçem var kimi alayım diye düşünüyorum önerilerinizi beklyiroum...
2010-2011 sezonu bu akşam gelecek........
Huntelaar,Amauri,Berbatov ve Bianchiyi öneririm..Başarılar ama Bianchi tam pivot özelliklerden en iyisine sahip sıçram ve kafa özellikleri onu al bence..