ya kariyer iyi hos da birasda ropotaj yazı falan olsa yani biraz renklendirsen daha eglenceli olabilir diye dusunuorum.sadece mac sonucları biras kuru kalmıs bence..
baya iyi gidiyosunnn
İyi gidiyorsun,birde lig tablosunu koysan?Merak ettikte
Maçlar baya gollü geçiyor,hangi taktiği kullanıyorsun?
Puan Tablosu:
Furkan Akıllıer Yarı Sezon Değerlendirmesi:
Evet arkadaşlar öncelikle hoşgeldiniz demek istiyorum.Sezonun ortasına kadar kazasız belasız gelmiş bulunmaktayız.İnşallah böyle devam eder....
Öncelikle sene başında takımın başına geldiğimde başarısız olmaktan çok korkuyordum.Fakat korku çare değildi ve bir an önce yeni sezon hazırlıklarına başlamalıydık. Öncelikle takımdaki oyuncuları tanımam gerekiyordu ve bunun için çalışmaların ilk hazırlık maçlarında geçen yıl ki oynayan kadroyu oynattım ve açıkçası oyunları bana gelecek için umut vermedi ve ilk olarak Dennis Oliech i LİLLE klübüne sattık.Bunun dışında hazırlık kampının ilk bölümünde gözden düşen birçok oyuncumuz vardı.Ama onlara bir sezon daha şans tanıyacaktım.
Kamp döneminde transfer çalışmalarına başkanımızın da desteğiyle çok hızlı başladık.İlk olarak Şiliyle Copa America da bulunan Humberto Suazo transferini bitirdik.Bu transferle bizzat ben ilgilendim.Sonra geleceğe yatırım için Doudin'i , Frederic Nimani yi ve Didier Digard' ı toplam 4 milyon ytl ye kadromuza kattık. Takımın ileri ucuna pivot santrafor gerekiyordu bunun içinde 4 milyona Steffen Iverseni aldık. Sadece 10 numara kalmıştı oraya da Hollanda U21 kadrosunda bulunan Celta Vigo lu De Ridder'i 14.25 milyon ytl ye transfer ettik.
Kadromuzu şekillendirmek için Avusturya kampında Galatasaray Anderlecht ve Young Boys la OBI Cup'a katıldık. Finalde Galatasaray'a kaybettik ama yeni transferler takıma ısınmıştı.
Lige başladığımızda Avrupa kupalarıydı hedefimiz. Hatta medya bizi çoktan lig 11. si yapmıştı bile ama Bugün görüyorsunuz ki şampiyonluğa oynayan bir takım yarattık.Bir şeyi daha söylemek istiyorum takımın en çok sıkıntılı bölgesi Ofansif Orta Saha idi.Bunun için devre arası transfer döneminde kadromuza Marek Sapara yı 4.3 milyona kattık o da şimdi takıma ısınmış gözüküyor.Toplantımı bitirmeden önce burdan bütün Nantes taraftarların kendilerini şampiyonluk kutlamalrına hazırlamalarını istiyorum inanın şampiyonluk uzak değil......
İYİ AKŞAMLAR ...................
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fransada Bütün Kupalardan elenen ve artıkm lige odaklanan ve Lyon la arasında 7 puan fark bulunan Nantes, Rennes deplasmanında:
Evet bu maçta puan farkını azaltmak adına çıkmıştık ama beraberliği zor kurtardık olsun önümüzdeki maçlara bakacağız. Farkın 9 puan olması kimseyi korkutmasın elimizden geleni yapıp ligi en iyi yerde bitireceğiz.....
Nantes hala galibiyet arıyor...
Sipiker:Maç hakkında yorumlarınız ne hocam? Puan farkı artıyor arkdan Le Mans da yaklaştı...
Ben:Gerçekten çok kötü günler geçiriyoruz ama taaraftardan tek isteğim desteklerini esirgemesinler elimizden geleni yapacağız...
Nantes stres attı..
Çok güzel oynadığımız bir maçtı Iversenin maçı oldu diyebiliriz. Moralimiz terine geldi diyebiliriz.
Güzel gidiyorsun,başarılar..
Ben takip ederimde sırf 1 kişi için yazma.Eğer ilgi olursa devam et.
bence oyun hileli
ya o ne anlar sen1n h1le yapmayacagini biliyoruz basarilar devamini bekliyoruz son haftalarda toparlanman cok iyi oldu
Furkan hile yapmaz.Devam et sen kafana takma.![]()
devaam lütfeeen
Devam et takip ediyoruz..heyecanla yeni maçları bekliyoruz..
arkadaslar oyunda en son koyduğum yerden baya bi ilerledim şimdi onları bi hazırlayım akşama doğru eklerim anlaşılan kariyere ilgi var::::::::
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkdaslar en son yazdığım sezon yaşananlar şöyle::
Lig Puan Durumu:
Şampiyonlar Liginde 2.Turda Elendim Barcelona'ya
Fransa Kupası'nıda aldım:::...
Fransa Lig Kupasını da Aldım..
2009 - 2010 sezonu birazdan gelecek
Helaaaaallll, bekliyoruz heyecanla.
Harika...![]()
Transferleri çok beğendim.Özellikle Thiago,Doni,Gourcuff ve Smith.Devamını bekliyorum.
Çok güzel transferler yapmışsın.Mikel ve Gourcuff orta sahanı kale gibi yapar.Smith de coşar..Bu sene Cl bekliyorum..başarılar..
vallaya bu sene cl 1steriz art1k
2009 2010 DA Finalde kaybettik ama bu sene inşallah kazanırız ayrıcana 60 milyon bütçem var kimi alayım diye düşünüyorum önerilerinizi beklyiroum...
2010-2011 sezonu bu akşam gelecek........
Huntelaar,Amauri,Berbatov ve Bianchiyi öneririm..Başarılar ama Bianchi tam pivot özelliklerden en iyisine sahip sıçram ve kafa özellikleri onu al bence..