Ben YaLnız GaLatasaray kısmına girerim![]()
Ben YaLnız GaLatasaray kısmına girerim![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Eray,Erdem sizin durum nedir ? Ben kesin gleiyorum maça. Eğer sizde gelirseniz GS tarafına bilet alıp gireceğim. (Gs tarafına arkadaş bulabilirsek) Ama Gs tarafına gelen yoksa ben coşkunlarla bursa tarafında olacağım. Ona göre durumu bildirinde biletleri ne taraftan alacağımıza karar verelim...
beyler kusura bakmayın ya benimde yattı bu üni durumlarından sonra yazlığa gitmem lazım bazı bi kaç işim varda..
artık başka zaman gerçekten kusura bakmayın..
msn de olmam çok zor... ben p.m atıyorum sana şimdi. haberleşmek için tamam.
Bende mactayım ee Bursada oturuyoruz maca gıtmezsek olmaz mac bıletlerı(Gslıler ıcın)saat pazar gunu 10 da satısa cıkıyor bende Gs trıbununde olacagım yakamdakı kırmızı gulden tanırsınız![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Arkadaşlar madem çoğu kişinin işi var o zaman buluşmayı biraz erteleyelim.İlla ki maça mı gidecez.Bir hafta sonra gidelim buluşalım.Ne dersiniz...
VaLLa bende geLmeyi çok istiyordum ama çok işim var ya![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Yatiş.....
Valla abi bende Bursada oturuyorum ama Bursalı degılımeger Lincoln sakat olmazsa oynarsa bende kesın gelıyorum ama sakat olursa gelmem cunku ben en cok onu gormek ıcın gııdıyorum
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bu buluşma işi sözde kaldı malesef... Başka zaman inşallah... Konunda bir anlamı kalmadığından kilitledim...