BJK asla yedek kadroyla çıkmaz gibime geliyo.. Herşeyden önce bu adamın ilk derbisi.. Kendisini göstermek isteyecektir muhakkak..
BJK asla yedek kadroyla çıkmaz gibime geliyo.. Herşeyden önce bu adamın ilk derbisi.. Kendisini göstermek isteyecektir muhakkak..
Beşiktaş alır...
Lugano, Tümer, Appiah, Kemal ve Semih yok.
Defansta Zico inşallah Can'ı oynatmak gibi bir hata yapmaz. Beşiktaş hücum hattı Can'ın olduğu bir savunmayı çok rahat geçer.
Alex, Ali Bilgin, Can, Kazım, Deivid, Deniz, Edu, Vederson, Gökhan, Gürhan, İlhan, Kezman, Aurelio, Önder, Roberto Carlos, Selçuk, Serdar, Uğur ve Volkan Demirel kafilesinden ideal 11 bana göre şöyle olur:
Serdar, Gökhan Gönül, Önder, Edu, R.Carlos, Aurelio, Deniz veya Gürhan, Ali Bilgin, Uğur Boral, Alex, Kezman
Büyük ihtimalle
Serdar
Önder
Can
Edu
R. Carlos
Deniz
Aurelio
Uğur
Deivid
Alex
Kezman olacak
Serdar, Önder, Can, Edu, R. Carlos, Deniz, Aurelio, Uğur, Deivid, Alex, Kezman
Bu kadroyla çıkarsak -ki Zico öyle söylemiş- kesinlikle yeniliriz.
Defansta Can tam bir intihar olur. Önder'in stopere çekilip, sağda Gökhan'ın oynaması daha iyi olur.
Orta sahanın sağında Deivid oynayacak anlaşılan, ve yine tek forvet. Deivid sağ kanat değil, ne hızı var ne sağ kanatta bir artısı ama o oynuyor, bu Zico insanı çıldırtır gerçekten.
Ali Bilgin, Colin Kazım, İlhan Parlak, Gökhan Gönül ve Vederson gibi isimler transfer edildi ama hiçbiri ilk 11'de oynamıyor. Bu isimler boşa mı alındı? Geçen sene bas bas bağırdı sağ kanadım yok, bekim yok diye, şimdi elindeki iki sağ kanat oyuncusu Gökhan ve Ali'den hiçbirini oynatmıyor. Forvet diye bağırdı, Colin ve İlhan kulübede. Bu çocuklara da yazık, Deivid uğruna harcanıyor hepsi. Gerçekten çok yazık!
Yeni bir sağ kanatımız oldu Deivid.Sağ kanatta Deivid yerine Ali Bilgin oynamalıydı.Can'ın oynaması bu maçta doğru Gökhan sanırım hazırlık maçlarında oynamadı.
Appiah yok kadroda sakat galiBa...
Serdar
Gökhan Gönül ------- Önder --------------- Edu ----------------- Carlos -------------------
---------------------------- Deniz ----------------- Aurelio--------------------------------------
------ Ali Bilgin ----------------------- Alex ------------------------ Uğur Boral ----------------------------
----------------------------------- Kezman ------------------------------------------------
Bence de Önder stopere çekilmeli Can oynarsa çok kolay gol yeriz. Gökhan bence harika oynar. Bjk nin sol tarafını felç eder. Ama bir o kadarda serdar Carlosu zorlar . Maç çekişmeli geçer Büyük ihtimal uzatma olur
Fener BahÇe
Yasin oynamaliydi defansta, Can cok hata yapiyor, Edu - Yasin iyi bir ikili olusturabilirlerdi.
Yasin'in oynaması çok saçma olurdu zaten kadroda yok sanırım doğru bir karar.Edu ile ilk kez sahada mı tanışacaktı?
bence oynayabilirdi ben güveniyorum cok iyi bir defans, ayrica Edu ile antrenmanda tanisirlardi o problem degil![]()
Süper Kupa öncesi logo krizi
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finali öncesi logo krizi yaşandı. Beşiktaş Kulübü, sarı-lacivert olan Süper Kupa logosunun değiştirilmemesi halinde karşılaşmaya çıkmama kararı alırken, logoyu tasarlayan firma maç saatine kadar değişiklik yapacağını duyurdu.
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında bugün oynanacak Süper Kupa finali öncesi logo krizi yaşandı. Beşiktaş Kulübü, sarı-lacivert olan Süper Kupa logosunun değiştirilmemesi halinde karşılaşmaya çıkmama kararı alırken, logoyu tasarlayan firma maç saatine kadar değişiklik yapacağını duyurdu.
Beşiktaş Kulübü, turkuaz, sarı ve lacivert renkler kullanılan Süper Kupa logosuna büyük tepki gösterdi. Siyah-beyazlı yöneticiler bu renklerin değiştirilmemesi halinde final maçına çıkmayacaklarını açıkladılar.
SİNAN ENGİN: BAŞKAN BÜYÜK TEPKİ GÖSTERDİ
Konuyla ilgili NTVSpor.net'e konuşan Beşiktaş Kulübü Genel Menajeri Sinan Engin, Başkan Demirören'in logoya büyük tepki gösterdiğini belirterek, "Sanki kupa Fenerbahçe'nin kupasıymış gibi bir hava yansıtılmış. Yöneticilerle bir toplantı yaparak, maç saatine kadar renkler değiştirilmezse finale çıkmayacağımızı yetkililere bildirdik" dedi.
KEÇECİ: MAÇA SAATİNE KADAR DEĞİŞECEK
Bu gelişmelerin ardından Federasyon yetkilileri ile logoyu tasarlayan firma arasında yapılan görüşmelerin ardından, logoda kullanılan renklerin maç saatine kadar değiştirilmesi kararı alındı. Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci, "Logoyu yapan firma hatasının farkına vardı. Maç saatine kadar gerekli düzenlemeler yapılacak" diye konuştu.
"ÖNCEDEN VERİLEN RENK DEĞERLERİ KULLANILMAMIŞ"
Öte yandan Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinde yayınlanan açıklamada, "TFF Süper Kupa Finali öncesinde, Beşiktaş kulübünün logoda sarı-lacivert renklerin kullanıldığına dair gösterdiği tepki üzerine, Türkiye Futbol Federasyonu gerekli incelemeyi yapmış ve baskıları yapan firmanın önceden verilen renk değerlerini uygulamadığını belirlemiştir. Konuya ilişkin idari soruşturmayı da derhal başlatan Türkiye Futbol Federasyonu, baskıları yapan firma hakkında ise hukuki süreci başlatma kararı almıştır" denildi.
NTVSpor
ozaman cikmasinlar bizim icin daha iyi![]()
Kupayı Fener'e mi bırakcaz böyle bişey için çıkıp aslanlar gibi futbolumuz oynayalım.Ayrıca ben bu krizin çözüleciğini tahmin ediyorum![]()
Yanlış mı okudum yoksa maça çıkmama kararı mı aldı yazıyor???
Çıkmasınlar ne güzel işte.Böyle bir şeye tepki göstermek Beşiktaş'ada cok yakıstı dogrusu.
Teknik direktörle aynı ülkenin vatandaşı olmak futbolcu açısından çok güzel birşey olsa gerek. Deivid & Zico el ele Fenerbahçe nereye ?
Fenerbahçe Cumhuriyeti
çok komik ....
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Beşiktaş'ın bu tepkisine gülüyorumGerçekten son derece komik bir tepki. Logoyu bu kadar önemsemek ve logonun değişmesi için tepki göstermek, hatta maça çıkmamakla federasyonu tehdit etmek ne kadar doğru bir davranıştır?
Affan Keçeci "Logoyu yapan firma hatasının farkına vardı. Maç saatine kadar gerekli düzenlemeler yapılacak." diyerek geri adım attı, resmen TFF BJK'nin bu isteğini kabul etti, tehdidini görmezden geldi.
Geçen sene logonun renkleri biraz daha farklıydı. TFF böyle her kulübün blöfünü görmezden gelip istekleri yerine getirecekse işimiz zor.
Ne yani, sarı-lacivert logo olunca Fenerbahçe maçtan galip mi ayrılacak, Süper Kupa'yı mı kazanacak? Çıkarsın, topunu oynarsın, kupanı alırsın, ne fark eder logonun rengi, sen logo için mi sahaya çıkıyorsun kupa için mi?
Saçmalık ve komiklik, Sinan Engin gelir gelmez kendini belli etti.
Federasyonda ne kadar düzgün bir federasyon oldugunu gösterdi bir kez daha.Bir kulüb tehdit edıyor sizi,sizin onlara tepki göstermeniz gerekirken geri adım atıp o kulübün istediğini yapıyorsun ne kadar dogru davranıs.
BJK maca cikmazsa, inanilmaz bir gelir kaybi olur. Yayinci kurulusla anlasmalar falan. Hepsi gider. Kabul etmek zorunda federasyon. Kaldi ki logo da sacma zaten, ne oyle sari lacivert. Adam gibi kirmizi beyaz olsa ya.
Ek : Yahu o degil de, benim mesaj sayim gecenlerde 30 kusurdu, neden silindi? Dikkatimi cekti.
Ek 2 : Ozelikle Gokhan Zan ve Toraman'i yerdigim mesajlarim. Ilginc cidden.
Tabii ki birşey olduğu yok ama neden TURKUAZ font üzerinde SARI VE LACİVERT renkler kullanılmış diye de düşünmeden edemiyorum doğrusu.Ne yani, sarı-lacivert logo olunca Fenerbahçe maçtan galip mi ayrılacak, Süper Kupa'yı mı kazanacak? Çıkarsın, topunu oynarsın, kupanı alırsın, ne fark eder logonun rengi, sen logo için mi sahaya çıkıyorsun kupa için mi?
Saçmalık ve komiklik, Sinan Engin gelir gelmez kendini belli etti.
Saçma ve komik olduğunu da düşünmüyorum ayrıca Egemen. SİYAH-BEYAZ olsa çok mu iyi olacaktı , olmayacaktıda, geçen sene ne ise aynen o olmalıydı zaten.
Ayrıca her işi SİNAN ENGİN'in başına yıkmak da ne kadar doğru bilinmez.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Logonun Sarı-Lacivert olması pek önemli birşey değil ama yine de doğru değil. Beşiktaş'ın verdiği tepki ise abartı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Muhammed belki abartı olabilir haklısın ama neden sarı-lacivert ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Top sarı-kırmızı da ben mi yanlış görüyorum? Gördüğüm kadarıyla topun rengi siyah ve beyazdan oluşuyor.
Federasyonu savunmuyorum, aksine kötülüyorum, yazımı dikkatli okursan. TFF böylesine ufak bir şeyde bile kulüplere taviz veriyorsa işi zor. BJK'nin yaptığı ayıp, aynı zamanda hata, TFF'nin yaptığı daha da büyük hata.