Sayfa 4 / 19 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 547 sonuç

Konu: Türkiye Süper Kupası | Beşiktaş - Fenerbahçe (05.08.2007)

Nesil
    2007
    Yer
    34

bu seneki kazanacağımız tek kupa olabilir
    tuncayı arayacağız
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Acaba Ertuğrul hoca yedek ağırlıklı bir kadro ile mi çıkacak Çok merak ediyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post

Serdar,Önder,R.Carlos,Can,Edu,Deivid,Uğur Boral,Marco,Deniz,Alex,Kezman
    Bu kadro felaket olur. 3 bomba: Can,Deniz,Deivid
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tümer neden yok

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Eksikler arasında sadece Appiah'ın eksiliğine sevindim.Diğerleri beni ilgilendirmiyor.Ayrıca Ertuğrul hoca yedek kadroyla çıkmaz.Sonuça bir fina ve rakip Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Tümer neden yok
    Cezalı.
    ___
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Lugano, Tümer, Appiah, Kemal ve Semih yok.

Defansta Zico inşallah Can'ı oynatmak gibi bir hata yapmaz. Beşiktaş hücum hattı Can'ın olduğu bir savunmayı çok rahat geçer.

Alex, Ali Bilgin, Can, Kazım, Deivid, Deniz, Edu, Vederson, Gökhan, Gürhan, İlhan, Kezman, Aurelio, Önder, Roberto Carlos, Selçuk, Serdar, Uğur ve Volkan Demirel kafilesinden ideal 11 bana göre şöyle olur:

Serdar, Gökhan Gönül, Önder, Edu, R.Carlos, Aurelio, Deniz veya Gürhan, Ali Bilgin, Uğur Boral, Alex, Kezman

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Büyük ihtimalle
    Serdar
    Önder
    Can
    Edu
    R. Carlos
    Deniz
    Aurelio
    Uğur
    Deivid
    Alex
    Kezman olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Büyük ihtimalle
    Serdar
    Önder
    Can
    Edu
    R. Carlos
    Deniz
    Aurelio
    Uğur
    Deivid
    Alex
    Kezman olacak
    Evet basın toplantısında sordular, bu kadroyu saydı Zico.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Evet basın toplantısında sordular, bu kadroyu saydı Zico.
    Serdar, Önder, Can, Edu, R. Carlos, Deniz, Aurelio, Uğur, Deivid, Alex, Kezman

Bu kadroyla çıkarsak -ki Zico öyle söylemiş- kesinlikle yeniliriz.

Defansta Can tam bir intihar olur. Önder'in stopere çekilip, sağda Gökhan'ın oynaması daha iyi olur.

Orta sahanın sağında Deivid oynayacak anlaşılan, ve yine tek forvet. Deivid sağ kanat değil, ne hızı var ne sağ kanatta bir artısı ama o oynuyor, bu Zico insanı çıldırtır gerçekten.

Ali Bilgin, Colin Kazım, İlhan Parlak, Gökhan Gönül ve Vederson gibi isimler transfer edildi ama hiçbiri ilk 11'de oynamıyor. Bu isimler boşa mı alındı? Geçen sene bas bas bağırdı sağ kanadım yok, bekim yok diye, şimdi elindeki iki sağ kanat oyuncusu Gökhan ve Ali'den hiçbirini oynatmıyor. Forvet diye bağırdı, Colin ve İlhan kulübede. Bu çocuklara da yazık, Deivid uğruna harcanıyor hepsi. Gerçekten çok yazık!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yeni bir sağ kanatımız oldu Deivid .Sağ kanatta Deivid yerine Ali Bilgin oynamalıydı.Can'ın oynaması bu maçta doğru Gökhan sanırım hazırlık maçlarında oynamadı.

Appiah yok kadroda sakat galiBa...

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

Fener BahÇe

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Yasin oynamaliydi defansta, Can cok hata yapiyor, Edu - Yasin iyi bir ikili olusturabilirlerdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yasin'in oynaması çok saçma olurdu zaten kadroda yok sanırım doğru bir karar.Edu ile ilk kez sahada mı tanışacaktı?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Yasin oynamaliydi defansta, Can cok hata yapiyor, Edu - Yasin iyi bir ikili olusturabilirlerdi.
    Dün imza atan birsinin yarın ki maçta oynaması biraz ilginç olur. Ayrıca Edu'nun E'si ni bilmeyen birisi nasıl bir ikili oluşturabilir çok merak ediyorum. Can defansta oynaması daha iyidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serdar

Gökhan Gönül ------- Önder --------------- Edu ----------------- Carlos -------------------

---------------------------- Deniz ----------------- Aurelio--------------------------------------

------ Ali Bilgin ----------------------- Alex ------------------------ Uğur Boral ----------------------------

----------------------------------- Kezman ------------------------------------------------

Bence de Önder stopere çekilmeli Can oynarsa çok kolay gol yeriz. Gökhan bence harika oynar. Bjk nin sol tarafını felç eder. Ama bir o kadarda serdar Carlosu zorlar . Maç çekişmeli geçer Büyük ihtimal uzatma olur

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

bence oynayabilirdi ben güveniyorum cok iyi bir defans, ayrica Edu ile antrenmanda tanisirlardi o problem degil

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    Serdar

Gökhan Gönül ------- Önder --------------- Edu ----------------- Carlos -------------------

---------------------------- Deniz ----------------- Aurelio--------------------------------------

------ Ali Bilgin ----------------------- Alex ------------------------ Uğur Boral ----------------------------

----------------------------------- Kezman ------------------------------------------------

Bence de Önder stopere çekilmeli Can oynarsa çok kolay gol yeriz. Gökhan bence harika oynar. Bjk nin sol tarafını felç eder. Ama bir o kadarda serdar Carlosu zorlar . Maç çekişmeli geçer Büyük ihtimal uzatma olur
    Gökhan yerine Önder Önder'in yerinde Can oynayacak.Sağ kanatta ise Deivid.Serdar Kurtuluş'un ofansif yönünü ben biraz zayıf buluyorum.Esas zorlaması gereken Carlos Dünya'nın en hucümcu beklerinden

Süper Kupa öncesi logo krizi
    Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finali öncesi logo krizi yaşandı. Beşiktaş Kulübü, sarı-lacivert olan Süper Kupa logosunun değiştirilmemesi halinde karşılaşmaya çıkmama kararı alırken, logoyu tasarlayan firma maç saatine kadar değişiklik yapacağını duyurdu.

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında bugün oynanacak Süper Kupa finali öncesi logo krizi yaşandı. Beşiktaş Kulübü, sarı-lacivert olan Süper Kupa logosunun değiştirilmemesi halinde karşılaşmaya çıkmama kararı alırken, logoyu tasarlayan firma maç saatine kadar değişiklik yapacağını duyurdu.

Beşiktaş Kulübü, turkuaz, sarı ve lacivert renkler kullanılan Süper Kupa logosuna büyük tepki gösterdi. Siyah-beyazlı yöneticiler bu renklerin değiştirilmemesi halinde final maçına çıkmayacaklarını açıkladılar.

SİNAN ENGİN: BAŞKAN BÜYÜK TEPKİ GÖSTERDİ
    Konuyla ilgili NTVSpor.net'e konuşan Beşiktaş Kulübü Genel Menajeri Sinan Engin, Başkan Demirören'in logoya büyük tepki gösterdiğini belirterek, "Sanki kupa Fenerbahçe'nin kupasıymış gibi bir hava yansıtılmış. Yöneticilerle bir toplantı yaparak, maç saatine kadar renkler değiştirilmezse finale çıkmayacağımızı yetkililere bildirdik" dedi.

KEÇECİ: MAÇA SAATİNE KADAR DEĞİŞECEK
    Bu gelişmelerin ardından Federasyon yetkilileri ile logoyu tasarlayan firma arasında yapılan görüşmelerin ardından, logoda kullanılan renklerin maç saatine kadar değiştirilmesi kararı alındı. Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci, "Logoyu yapan firma hatasının farkına vardı. Maç saatine kadar gerekli düzenlemeler yapılacak" diye konuştu.

"ÖNCEDEN VERİLEN RENK DEĞERLERİ KULLANILMAMIŞ"
    Öte yandan Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinde yayınlanan açıklamada, "TFF Süper Kupa Finali öncesinde, Beşiktaş kulübünün logoda sarı-lacivert renklerin kullanıldığına dair gösterdiği tepki üzerine, Türkiye Futbol Federasyonu gerekli incelemeyi yapmış ve baskıları yapan firmanın önceden verilen renk değerlerini uygulamadığını belirlemiştir. Konuya ilişkin idari soruşturmayı da derhal başlatan Türkiye Futbol Federasyonu, baskıları yapan firma hakkında ise hukuki süreci başlatma kararı almıştır" denildi.

NTVSpor

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

ozaman cikmasinlar bizim icin daha iyi

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Kupayı Fener'e mi bırakcaz böyle bişey için çıkıp aslanlar gibi futbolumuz oynayalım.Ayrıca ben bu krizin çözüleciğini tahmin ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Yanlış mı okudum yoksa maça çıkmama kararı mı aldı yazıyor???

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Default Fenerbahçe-Beşiktaş Finali Öncesi (Basın Toplantısı)

BU MAÇI OYNAYABİLMEK GÜZEL BİR DUYGU

Teknik Direktörümüz Zico ve Kaptanımız Alex, Beşiktaş ile oynanacak Süper Kupa finali öncesi basın toplantısı düzenledi. İki takımın da güzel bir sezon geçirdiğini belirten Zico, "Her şeyden önce söylemeliyim ki burada olup, bu maçı oynayabilmek güzel bir duygu. İki takım da bu finali haketti. Umarım izleyen her taraftar için güzel bir maç olur" dedi.
    Teknik Direktörümüz Zico "3 kulvarda mücadele ederken, tek bir kadro üzerinde durmamız mantıklı değildir. Bu sene Türkiye Ligi, Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğimiz bir takımımız olacak. Appiah'ın sakatlığı sürüyor, Lugano tatilden yeni geldi. Tümer de cezası sebebiyle oynayamayacak. Bizim elimizde oyuncularımız var. Hangi oyunculardan yararlanabileceğimizi düşünürsek, o oyuncuları oynatacağız. Yarın da böyle olacak" diye konuştu.
    Her iki takımda da birbirinden kaliteli futbolcuların olduğunu söyleyen Teknik Direktörümüz Zico, "Teker teker futbolculara dikkat etmektense, maçın içerisinde önemli olan rakibe saygı göstermek ve ciddiyet. Bu gibi maçlarda ciddiyeti kesinlikle bozmamak gerekir. Ciddiyeti bozarsak, maçı kaybederiz. Günümüz futbolunda hiçbir şekilde isimler maç öncesinde kazanmıyor. İki takımın da futbolcuları ismi olan, kaliteli futbolcular. Futbolda artık isimle kazanılmıyor" dedi.
    Transferlerle ilgili sorulan bir soruya ise Zico şu yanıtı verdi:
    "Transferleri yaparken, bunları hiçbir şekilde bir ya da iki maça göre almazsınız. Yarınki maç, bizim transfer politikamızda bir değişiklik yapmayacak. Fenerbahçe büyük bir kulüptür ve her zaman istediği futbolcuyu kadrosuna katabilir. Gelen futbolcu mutlaka daha iyi bir futbolcu olur. Ancak yarınki maçın transfere bir etkisi olmayacak."
    Takımımızın kaptanı Alex de Souza da iki takımın bu finali hak ettiğini vurgulayarak, "Geçen senenin en iyi takımları, ligi en iyi iki sırada bitiren takımlar karşılıklı oynayacak. Burada yaşayan Türkler, Almanlar ve ekran başındakiler güzel bir maç izleyecekler" dedi.
    Sakatlığı nedeniyle Brezilya'da tedavi gören Alex, şu an iyi durumda olduğunu ifade ederek, "Brezilya'dayken de çalışmalarıma devam etmiştim. Kocaelispor maçında 90 dakika oynadım. Yarınki maçın ortamı daha farklı. Elimden gelen her şeyi yapmaya çalışacağım. Ayrıca forma numaram benim için hiç önemli değil, benim için önemli olan takımım adına en iyisini yapabilmek" şeklinde konuştu.
    Yeni transferlerin uyumuyla ilgili olarak da Brezilyalı futbolcu şunları söyledi:
    "Biliyorsunuz ki bize bu sene katılan oyuncularımız arasında Roberto Carlos var. Buranın futboluna biraz yabancı olan bir futbolcu. Diğer transferler de Türk futbolunu az da olsa bilen insanlar. Yarın kim oynayacaksa, Beşiktaş maçının ne kadar önemli olduğunu bilen oyunculardır. Yeni gelen oyuncular da takım içinde en kısa zamanda uyum sağlayacak. Çünkü futbolcu karakterleri bunu gösteriyor."

Haber ile ilgili diğer fotoğraflar

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Neden sarı lacivert?

Bu yıl hazırlanan Süper Kupa ambleminde turkuaz, sarı ve lacivert renklerin kullanılması, Beşiktaşlı yöneticilerin tepkisini çekti. Süper Kupa ambleminde sarı ve lacivert olmasına tepki gösteren Beşiktaş Külübü Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Deriş, ''Rakibimiz Fenerbahçe olmasına rağmen bu amblemin renklerinin sarı-lacivert olmasına tabii ki tepki göstereceğiz. Ayrıca bununla yetinmeyip tribünde de koltuk sayısında haksızlık yapıldı. Karşı tribün tamamıyla Fenerbahçeliler'e verilirken bu tribünün yarısının bizim olması gerekiyordu. Biz de tabii ki bu konuyu federasyona şikayette bulunarak tepkimizi göstereceğiz'' diye konuştu. ürkiye Süper Kupa maçı, yarın TSİ 21.00'de başlayacak ve Show TV'den canlı olarak yayınlanacak.

04.08.2007
    Kaynak : AA

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

vallah beşiktaşlılar bizi sevmiyor ama ben beşiktaşlıları severim nitekim zico ile ertuğrul sağlam da asker arkdaşları gibi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çıkmasınlar ne güzel işte.Böyle bir şeye tepki göstermek Beşiktaş'ada cok yakıstı dogrusu.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Teknik direktörle aynı ülkenin vatandaşı olmak futbolcu açısından çok güzel birşey olsa gerek. Deivid & Zico el ele Fenerbahçe nereye ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    34

çok komik ....
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Beşiktaş'ın bu tepkisine gülüyorum Gerçekten son derece komik bir tepki. Logoyu bu kadar önemsemek ve logonun değişmesi için tepki göstermek, hatta maça çıkmamakla federasyonu tehdit etmek ne kadar doğru bir davranıştır?

Affan Keçeci "Logoyu yapan firma hatasının farkına vardı. Maç saatine kadar gerekli düzenlemeler yapılacak." diyerek geri adım attı, resmen TFF BJK'nin bu isteğini kabul etti, tehdidini görmezden geldi.

Geçen sene logonun renkleri biraz daha farklıydı. TFF böyle her kulübün blöfünü görmezden gelip istekleri yerine getirecekse işimiz zor.

Ne yani, sarı-lacivert logo olunca Fenerbahçe maçtan galip mi ayrılacak, Süper Kupa'yı mı kazanacak? Çıkarsın, topunu oynarsın, kupanı alırsın, ne fark eder logonun rengi, sen logo için mi sahaya çıkıyorsun kupa için mi?

Saçmalık ve komiklik, Sinan Engin gelir gelmez kendini belli etti.

Sayfa 4 / 19 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon

Mesaj Yetkileri