Sevillla'yi 3-0 yenmek zordurIyi gidiyorsun Barca
![]()
blaceagle3992>>>R.Madrid
GeNç KaRTaL<<<<At.Madrid
fenerbahce_1907>>>>Valencia
Oghuse<<<<Barcelona
Sevillla'yi 3-0 yenmek zordurIyi gidiyorsun Barca
![]()
Real Madrid ile görüşmelerim olumlu sonuçlanmıştır.Predrag'ın yerine tecrübemden dolayı beni istediğini söyledi Sayın Çağan.Tanırım keretayı.İyi çocuktur.Bundan sonra basın ile ilişkiler benden sorulacak.Saygılarımla..
Real Madrid İdari Menajeri Şemsi Şek.
So what?
Saike
Takımımız Van der Vaart,Saviola,Kameni ve Naldo'yu transfer etmiştir.Takımımıza katkı sağlayacaklarından eminiz.Saygılarımla..
Real Madrid İdari Menajeri Şemsi Şek
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sayın Mert bence vaktinizi takımınız için harcasanız iyi olur.Zira işiniz çok zor.Ligde düşmemeye oynamak kolay iş değil sonuçta.Aksi taktirde bağlantılarım ile ayağınızı kaydırabilirim.Şimdi hadi naş yavrum.Saygılarımla..
So what?
Saike
İşte Real Madrid. Rafael Van der Vaart'ın olduğu takımda problem olmaz![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Sayın Mert önce Türkçe konuşmayı öğrenin.Sonra gelip laf atın.Ayrıca muhattabım değilsin.Başkanın gelsin.Valencia'dan bir tek başkan ile muhattap olurum.Malum küçük takım ile Galacticos yöneticileri arasında bir fark olur her zaman.Ayrıca benim hakkımda konuşacağına kamuoyuna pilot kulübün Racing ile aynı ligte yer almanızı açıkla.Resmen şike var.6 puan garanti.Federasyona gerekli başvuruyu yapacam.Görürsün.Saygılarımla..
So what?
Saike
Ben sana kanıt sunuyorum.Belgeler aşağıda.İddia ettiğin gibi benim sana yalvardığımı sende kanıtla erkeksen.Ben küçük düşünmem.Bu yüzden Valencia ile hiç işim olmadı olamazda.
Buyur istediğin belge.Sıra sende bekliyoruz.
http://www.resim-yukle.com/img01/14/93236valencia.JPG
Saygılarımla..
So what?
Saike
Nasıl kanıtlıyım sayın Şemsi.Telefon görüşmelerini nasıl bulucam bulsam buraya nasıl koyucam.
Ayrıca pilot kulübüm size ne başkan yapmıs pilot kulüp![]()
Tipik bir küçük takım menajeri psikolojisi örneği.Oyunu kuralları ile oynayacaksın Sayın Mert.Bir laf atıyorsan ortaya kanıtlayacaksın.(Bkz.Ben) Ayrıca kendin ile çelişiyorsun.Önce yok öyle bir şey dedin.Şimdide sanane diyorsun.Sana neden inansınki millet? Saygılarımla..
So what?
Saike
Nerden biliyım olm.Başkan yapmıs pilot kulüp arada.Haberim yok![]()
Dedim işte.Seninle muhattap olmamam lazımdı.Bundan sonra işine odaklan istersen.İşin çok çok zor.Saygılarımla..
So what?
Saike
Mestalla'ya teşrif etmem sizin için çok büyük onur kaynağıdır ama prensip olarak takımımın önemsiz deplasman maçlarına zaten gitmemekteyim.Saygılarımla..
So what?
Saike
La Liga 1.Hafta Barcelona - Athletic
![]()
Pablo ve Ochoa Valencia'da
Valencia transfer döneminin son gününde Atletico Madrid'in başarılı defans oyuncusu Pablo ve gelecegın en ıyı kalecısı olarak Gösterilen Ochoa'yı renklerine baglamıstır.
![]()
La Liga 1.Hafta
La Liga 2.Hafta
Takım olarak çok iyi durumdayız
Son maçtaki oyunlarından dolayı oyuncularımı tebrik ederim harika bir performans sergilediler.Bir de penaltı kaçırmalarına rağmen güzel bir galbiyet aldılar
Robinho ve Beckham çok formda.Ayrıca kaptanlarımız Raul,Casillas ve genç oyuncumuz Fernando Gago'nun sakatlıkları devam etmektedir.Onlarda takıma katıldıklarında çok daha güçlü olacağız
Bizi desteklemeye devam edin.Bu arada yorumlarınızı da eksik etmeyin
Saygılarımla....
Takımımız dolu dizgin başladı.Bundan sonrada böyle devam edecektir.Taraftarımız merak etmesin.Bu sene her kulvarda iddialıyız.Ve kupalar kazanacak güçteyiz.Bekleyin Galacticos geliyor.Saygılarımla..
So what?
Saike
Kerem güveniyorum sana uçur Los Galectıcosu....
atletico madrid i niye alan yok yahu
Herkes 3 puanla başlamış hadi bakalım Valencia sana güveniyoruz alırsın o kupayı
mestelladan çıkış olmadığını
göster barçayla madride
Mertcan Dönmez pilot klübü olan Racing'i iyi teşvik edememiş.Kiralık gönderdiği futbolcular da işe yaramamış![]()
valla real itek gecerim en iyi transfer leri oyaptı zaten sonuç şimdiden belli bence![]()
Favorim Barçaydı hala öyle ama Real Madridin yaptığı transferler özellikle Kaka Madride şampiyonluğu getirir.