Sayfa 4 / 9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 269 sonuç

Konu: Bolton Wanderers da Bayan menajer dönemi başladı

öyle niyetim olsaydı chelsea ye giderdim.yada direk öyle bir hedef belirleyip onun takıma neyse lig devam edecek bir ara

Harika tebrikler. Yeni gordum bu hem bizim forumda hem de dunyada FM camiasinda bir ilk galiba. Cok sevindim Ayse basarilarininn takipcisi olacagiz ayrica bizim kariyerlerde de senin gibi guzide bir uyenin yorumlarini gormek isteriz.
    Tekrar tekrar basarilar

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

güzel gidiyorsun

Middlesbrough ile golsüz berabere kaldık. Atak bir futbol sergilememize rağmen Rakip kaleci Mark Schwarzer pozisyonlarımızın gol olmasına izin vermedi.
    Liderle aramızda 1 puan fark bulunmakta, 3. lüğe düştük.

Sheffield Utd yi deplasmanda 2-1 yendik. Ve bu sonuç ile birlikte biraz daha kendimize geldik. Hala çözülemeyen birkaç sorun farkedildi tkaımda. Ve Pedersen in huzursuzluğu.Kendisi ara transfer döneminde takımdan ayrılabilir.
    Öte yandan 6 gün ile 14 gün arasında bir sakatlık yaşayacağı belirtilen Anelka bu durumdan dolayı olan üzüntüsünü dile getirdi

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Bence oyunda en yakışıklı Christian Gyan.feyenordda oynayan bir defans harika onu al bir..

cok ıı gıdıon bende boltonla oynamıstım transfer bakımından hıc fınansal anlamda yonetım destek vermıo ben boltonu 4.yaptım verdıgı para 7trılyondu.devre arasında sana ek butce verckler 5-7 trılyon cıvarında bıde dıoufu sat sımdı lıgde ıı gıttıgın ıcın ıı oyuncuları albılrısn ben ole yapmstım.kesınlıkle vazteyı ve defansatakı o'brıen ı satma ıı genc adam kadro pek genıs deıl ondan yedektekı oyuncuları kullanmıyosun ama bence kupa maclarında kullan cunku ılerde sakatlık oluyo.basarılar sana takıp edıom basarılarını.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

başarılar Arkadaşım.....

Quote Originally Posted by mertoker View Post
    cok ıı gıdıon bende boltonla oynamıstım transfer bakımından hıc fınansal anlamda yonetım destek vermıo ben boltonu 4.yaptım verdıgı para 7trılyondu.devre arasında sana ek butce verckler 5-7 trılyon cıvarında bıde dıoufu sat sımdı lıgde ıı gıttıgın ıcın ıı oyuncuları albılrısn ben ole yapmstım.kesınlıkle vazteyı ve defansatakı o'brıen ı satma ıı genc adam kadro pek genıs deıl ondan yedektekı oyuncuları kullanmıyosun ama bence kupa maclarında kullan cunku ılerde sakatlık oluyo.basarılar sana takıp edıom basarılarını.
    saol tavsiyeler için. şu devre arası bütçe olayını öğrenmem iyi oldu. imza atacak adamları önceden belirlemek lazım,performans takibine de geçmeliyim. Diouf a teklif gelir umarım

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Van Nistelrooy karizmatik onu al dicem de Bolton'a gelir mi?Para da var mı ayrıca?

Cıvıtmasanız artık moderatör lere şikayet edeceğim gereksiz geyiğe devame derseniz:S
    finansal durumdan da bahsedildi önceden yok takımda maalesef para.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by ayseeg View Post
    Cıvıtmasanız artık moderatör lere şikayet edeceğim gereksiz geyiğe devame derseniz:S
    finansal durumdan da bahsedildi önceden yok takımda maalesef para.
    Tamam kusura bakma da bir küçük şaka yüzünden banlanılmaz.Neyse bırakalım bu muhabbeti.

Cidden önereceğim birkaç oyuncu var.
    1-Rey Volpato(Juventus ile oynarken çok emeği geçti bana.Genç ve süpriz bir golcü)
    2-Domenico Cristico(Bir italyan oyuncu daha.Genç ve yetenekli.Sanırım oyun başlarında ucuzdu.)
    3-Jari Litmanen(Yaşlı ama tecrübeli birini istiyorsan tam ideal biri.Fiyatıda çok ucuz.)

Son olarak da kiralık olarak oyuncu bakmanı öneririm.Paran cidden yok denecek kadar azsa kiralamayı dene.Büyük ihtimal gelirler

paranın azlığı değil kendisi yok çok az eksilerdeyiz hatta
    Şikayetten kastım moda bildir tuşudur
    oyunculara gelince sadece ingiltere ligi açık db büyül olsa da litmanen i bilmeyen yoktur zaten yaşlı kurt diğerleri maalesef görünmemektedir.
    bolton la önceden oynamış olan arkadaş ın belirttiği sezon arası transfer parasını bekliyorum

Gncl1905 Misafir

Diouf sıkıntılı oyuncu galiba ben bikeresinde takıma almıştım taraftarlar beğenmedi sona oda taraftarlara kızdı falan bence hemen satmaya baka kapıyı göster onun yerine fıstık gibi gençler alırsın adu niguez falan

Helal olsun ayse valla cumartesi gecesi bile online olan kisi tam FM muptelasi demektir.
    Kariyerine laf etmek istemem ayrica bilgisayar ozelliklerini bilmiyorum ama bence database in large deilse bolton la paran olmadan yapabilecegin pek bi sey yok gibi geliyor bana sana tavsiyem Genie scout u kullan ordan beles iyi adam bulabilirsin.

Bence yeni bir kariyer acman daha iyi olur.Ya da el diouf u sat. Daha iyisini alabilisin mesla vyacheslab hleb.

ayrıca devre arasında sezon sonu sozlesmesı bıtecek oyunculara ımza attırabılıyosun onlarla kadronu genısletmeye bak cunku sene sonuda lıgı ıı yerde bıtırsende butce vermıyolar malesef,dıoufa mutlaka teklıf gelır hem 15 trılyon cıvarı bı fıyat bıcerler bende ole olmstu hıc ıse yaramyan futbolcu.hepte 4-4-2 oynatma ınıse mutlaka gecıcksındır bunun ıcın baska taktık belırlıe sana tavsıyem olcak

4-2-3-1 mutlaka bu tatktıklede oyna basarı yakalayacksndır

-------------------------------------------------------------GK--------------------------------------------------------------

-----DR-----------------------------DC--------------------------------------------------DC---------------------------DL

----------------------------------------------MC-----------------------------------MC---------------------------------

AMR----------------------------------------------------------AMC-----------------------------------------------------AML

----------------------------------------------------------------FC----------------------------------------------------------

AMLye vazteyı koy super oynuyo forvette anelka senı tek basına tasır
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    dıofun yerıne sana bomba transfer soyleyım aynı fıyatta sayılır SALOMON KALOU ben bu adamı aldım tam bır star hemde senın jokerın olcaktır ortasahanın ortasında solunda sagında forvette oynatabılıon her mac 8-9 oynayan bı adam,chelseade yedek oldugu ıcın mutsuz ondan 15 trılyon gıbı bı teklıfle gıttıgınde devre arasıdna alabılıyosun cok yararlı olcaksındır sezon sonu barcelona gıbı takımlar 25 trılyon verıolyar verıp vermemk senın elınde sezon sonuda defansa anderson polgadan daha ıı adamlar alsan super kadro kurmus olursun.dedıgım gıbı boltona yıldız adam gelmıyo ama devre arasında yedeklıkten mutsuz oldugu ıcın kaloyu alabılyousn bence sana cok katkı saglar tam bı joker.......tekrar basarıların devamını dılerım.aramızda senı gordgumuz ıcın mutlu olduk

mertoker teşekkürler öneriler için dikkate alınacaktır
    ozgur0ozdemir zaten iyice zor olması açısından sadece ingiltere seçili
    Pc nin özellikleri üst düzey yani pek alakası yok bununla. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz napalım

macları beklıyoruz

Evet maçlar geliyor arkadaşlar.

Ve puan durumu son haliyle:

Yorumlamak gerekirse Son maç dışında Anelka nın oynayamadığını baz alırsak iyi performans gösteriyoruz.İlk 4 içinde olabildiğince kalmaya çalışacağız.

basaralilar dilerim oyunun gayet iyi gidiyor.karuyerini buyuk merakla takip ediyorum

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by tomasrosicky1 View Post
    lan denmez kıza biraz kibar ol valla çok iyisin ama biraz bir kız için fazla büyük bir oyun sizce arkadaşlar???
    Neden ki fm erkek oyunumu

Manchester City maçından da galibiyet ile döndük.
    3-2 lik güzel bir skor ile.
    Goller: Ambrose,Anelka,Vaz Te

ve önümüzdeki maç Chelsea ile olacak.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by tomasrosicky1 View Post
    neyse konudan sapmayalim dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    tabikide erkek oyunu

konuyu kirletme ya

Yorumlamak gerekirse Son maç dışında Anelka nın oynayamadığını baz alırsak iyi performans gösteriyoruz.İlk 4 içinde olabildiğince kalmaya çalışacağız.
    Böyle Giderse Şampiyon Olucaksın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şampiyon BOLTON .Bu kadar laf söylemenizin nedeni çoğumuz kadar iyi olması mı?

BaŞarilar AyŞe ŞampİyonluĞa DoĞru Dev Adimlarla İlerlİyosun Transferlerİn Çok İyİ Devami Gelİr İnŞallah

İnanılmaz Chelsea maçı izledim. Bu kadarını beklemiyordum.Oyundaki en zevkli maç bu oldu. Ve sonuç 6-1 .Defansif oynatçam diye yaptığım taktikle 6 gol attık screenlar hemen geliyor. maçı da upload edeceğim destanı izlemek isteyenler için

süperr başarılar

buyrun Chelsea maçı ayrıntıları:

Bu da direk maç dosyası:
    http://dosyam.net/?id=dfe0ov

Kariyeri takip ettiğiniz için hepinize teşekkürler. Bir 3-0 yenildiğimiz Manchester Utd yi yenebilsek iyi olacak

harıka gıdıyorsun tebrık ederım...

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

gercekten cok iyi gidiyorsun tebrikler
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Chelsea maçı şahane olmuş. Tebrikler Ayşe.

Bu arada mesajlarınıza dikkat edin, bu konu takibimde olacak, seviyesizlik ve konu harici mesajları silip uyaracağım. Şu anda daha önceden atılmış bu tür mesajları sildim ve uyarıları verdim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 4 / 9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri