voronin ilk maçında 2 gol birden arttı![]()
ben lauren i pourstmounth da biliyorum
Evet Lauren ayrıldı geçen sezon.West Ham için çok iyi bir oyuncu Ljunberg
arsenal henry ve ljungberg paralariyla cok iyi bi transfer yapicagina inaniyorum.
cok saglam genc futbolculari var bunun yaninda.
ljungberg sadece takimin prestiji acisindan bir kayiptir bence.
Parayı, tecrübeyi, transferde en iyi kullanan adama emanet bu takım =)
herhalde gonderdiklerinin yerini yine iyi yıldızlarla ya da takımdaki genclerle en iyi şekilde kamufle edecektir =)
İngiltere Premier League ekiplerinden Manchester City, Bulgaristan'ın başarılı kanat oyuncusu Martin Petrov'u 4.7 milyon pound karşılığında A.Madrid'den transfer etti.
Sağlık kontrolünden geçen 28 yaşındaki oyuncu ile 3 yıllık anlaşma yapıldı. Petrov'un Totenham'a transferi konuşulurken, M.City'nin teknik patronu Sven-Goran Eriksson Petrov'u alarak 4. transferini gerçekleştirdi.
M.City Başkanı Alistair Mackintosh transferle ilgili yaptığı açıklamada, "Bu transfer benim için sürpriz olmadı. Martin'in imzası bizim için çok önemliydi. Manchester City'e gelmesinden ötürü çok mutluyum." ifadelerini kullandı.
Sol kanat oyuncusu olan Petrov, kariyerine Bulgaristan'ın CSKA Sofya takımında başladı. Daha sonra sırasıyla İsviçre'nin Servette ve Almanya'nın Wolfsburg takımlarında oynayan yıldız oyuncu, en son 2005 yılında İspanyol kulübü Atletico Madrid'e imza atmıştı.
M.City, Petrov ile birlikte Brezilyalı oyuncu Geovanni'yi de renklerine bağladı.
petrov çok kaliteli bir oyuncu..man city ye hayırlı olsun.başarılı olacağına inanıyorum..atletico nun bu transfere hangi akla hizmet ederek izin verdiğini anlamıyorum..
Çok gzl transfer yaptı City... Yeni Menajerle yeni bir transfer poltikası izliyorlar...
Sven Goran gerçekten çok iyi hazırLıyor takımı.TransferLerde çok iyi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
City'e çok şey vereceği kesin . İyi bir transfer .
Yanlış takım..
Daha iyi yerleri hakediyor.Ama umarım başarılı olur..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
hayırlı olsun...Bence güzel tercih...
ben böyle bir transferin gerçekleşeceğini 1 ay önceden biliyordum.çünkü atletico quaresma ve simao dan birini kesinlikle transfer edecekti.nitekim simao transfer edildi ve petrov gönderildi.çünkü petrov yedek bırakılacak bir oyuncu değildi.
Simao'da Petrov'u kesecek bir oyuncu degil bence.. Petrov daha kaliteli..
Daha iyi bir kulübe gidebilirdi, Tottenham ayarında.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Petrov çok etkili bir kanat ve duran toplarıda iyi kullanabiliyor.Daha iyi yerlere gidebilirdi ama City ile imzalamış.Hayırlı olsun..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Premier Lig ekibi Bolton'un resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, Fransa'nın Nantes takımında forma giyen İsveç'li Milli futbolcu Christian Wilhelmsson ile 24 saat içinde resmi sözleşme imzalanacağı bildirildi.
Yapılan açıklamada, geçtiğimiz sezon da Roma'da kiralık olarak oynayan kanat oyuncusunun sezon sonunda satın alma hakkı saklı kalmak şartıyla 1 yıllığına kiralanacağı bildirildi.
Bolton teknik direktörü Sammy Lee ise, kulübün resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada, "Christian Wilhelmsson'u Bolton'a getirdiğimizden dolayı çok mutluyum. Bu transfer için uzun uğraşlar verdik ve sabretmenin ödülünü de aldık. Her iki kanatta da görev alabilen Christian, oynayacağı futbolla stilimize değişik bir boyut getirecek. Atak oynamayı seven biri ve yapacağı servislerle forvet hattımızdaki oyuncuları çok rahatlatacak" dedi.
27 yaşındaki eski Anderlecht'li futbolcu, geçtiğimiz sezon başında Nantes'a transfer olmuş ve Fransız ekipte 13 maçta oynadıktan sonra Ocak ayında Serie A ekibi Roma'ya kiralanmıştı. Sarı kırmızılılarda da 19 maçta görev alan ve 1 gol atan Wilhelmsson, 40 defa giydiği İsveç Milli takımının forması altında ise 3 gole imzasını attı.
Ortalama bir oyuncu çalımı çok seviyor.Zaten oynayabileceği en büyük kulüpte oynadı Roma'da.Kariyerine Bolton tarzı kulüplerde devam eder heralde.
Evet Bolton'un transfere ihtiyacı vardı . Kadro yapısı olarak yetersiz bulmuştum geçen sezon , bu sezon Wilhelmsson transferiyle bir bakıma yıldız oyuncu alınmış oldu. Sammy lee'nin çok istediği bir transfer gerçekleşmiş. Beklentileri karşılayacaktır diye düşünüyorum.
İyi bir oyuncu Bolton a faydalı olur... Hayırlısı olsun...
Wilhelmsson'un bonservisi boşuna Nantes'de adam her yıl başka bir takıma kiraya gidiyor![]()
Wilhemmson Boltona faydalı olur bana göre![]()
petrov ve maxi atleticonun 2 kanat oyuncularıydı.ikisininde son 2 sezonda yaptıkları toplam asistlerin sayısı birbirlerine hemen hemen eşit.ama fark şurda ortaya çıkıyor.
petrov 45 maç-3 gol
maxi 39 maç-18 gol
anlayacağın üzere petrov da hız var orta var asist var ama gol yok.atletico yönetimi ve taraftarları petrovu yeterli bulmuyorlar.atletico maxi rodriguez gibi bir tane daha kanat oyuncusu istiyordu.ve bunun için simao yu transfer ettiler.böylece gol yollarını sırf forvet oyuncularına yüklemekten kurtuldular.yazdıklarım petrovun sıradan bir kanat oyuncusu olduğu anlamına gelmesin.petrov sadece atletico da dikiş tutturamadı.oysa petrovun wolsburg ve bulgar milli takımında yaptıkları ortada.simao çok doğru bir tercih olmuş.
City gerçekten süper transferler yapıyor.Bence lige damgasını vurcaklar seneye![]()
bulgaristan - isviçre - almanya - ispanya şimdi de ingiltere adam ne kadar gezmiş
petrov bence iyi transfer
T.D. bu işi biliyor.![]()
7/27/2007 12:59 PM
Manchester City, Chiellini'yi Bitirmek Üzere Premier Lig takımlarından Manchester City'nin, Juventus'da oynayan genç İtalyan savunmacı Georgio Chiellini'ye birkaç gün içinde imza attırması bekleniyor. City, oyuncu için yaklaşık 10 milyon avronun üzerinde bir rakam ödeyecek.
Teknik direktörlüğe Sven-Goran Eriksson'un gelişinden sonra transferde hızlanan İngiliz ekibi, Atletico Madrid'de alınan Martin Petrov'un ardından bir başka oyuncunun daha işini bitirmek üzere.
BBC'nin haberine göre, City, 22 yaşındaki İtalyan oyuncu Chiellini'nin transferinde bir hayli mesafe kat etmiş durumda. Ancak Liverpool'un, Manchester United'da oynayan Gabriel Heinze'yi alamaması durumunda bu oyuncuya yöneleceği ve bu durumda, City'nin işinin zorlaşabileceği de gelen haberler arasında.
Altı kez milli formayı giyen Juventuslu Chiellini, güçlü bir savunma oyuncusu olarak biliniyor.
Öte yandan, City'nin transfer listesindeki bir diğer ismin de Olympiakos'un Meksikalı golcüsü Nery Castillo olduğu söyleniyor.
kaynak:goal