Bncede Şampiyonsun. Neden hep kolay takımlar seçiyorsun. İnter ,Celtic..
Bncede Şampiyonsun. Neden hep kolay takımlar seçiyorsun. İnter ,Celtic..
valla aklima hangi takimgeliyosa hemen alip oynuyom buyuk kucuk farketmiyor
3 kere karşılaşıyorsun. Bir de ilk 6 ya girenlerle son 6 aralarında oynuyor.
Son puan durumu öyle çıkıyor. 38 maç var sezonda..
Güzel kariyer. Celtic'e sempati duyarimzaten yillardir. Ligde güzel gidiyorsun basarilar
aga çok iyi gidiosun iskoç lii çok heycanlı dieceğim ama senin için değil gibi nese başarılar şl dikkat et para kazan ss leri bekliyoruz
buda cl rakibim
INVERNESS YINE KAYIP
HEARTSA SANS OPUCUGU
FALKIRKE HAYAT OPUCUGU
KILMARNOCKUN YIKILDIGI AN
BUDA YINE ODUL ARTIK VERMEYIN KOYCAK YER YOK
![]()
hadi başarılar son turdada
bravo yusuf can ıyı gıdıyosun ıkıdır odul kazanıyosun.bu arada hearts macı guzel olmus valencıanın senı zorlayacagını sanmıyorum takımın ıyı bır cıkıs yakalamıs valencıa macıyla bu cıkısa devam edersın.
2 Kez De'l Oncedende Aldim Ama Koymadim 5 Veya 6 Oldu
ewt arkadaş aralık aynın manejeri olarak seçilmiş ama değil tüm sonbaharın menajeri takım çok iyi gidiyo arsenal'i bu kadar zorladıysan valencia'yı geçersin CELTİC PARK'ta arsenal'lilere yapılan mezarlar valencialı'lar içinmiş mezar taşlarının üstünü kazı SAYGI DEĞER VALENCİ TARAFTARI BU MEZAR SİZE ÖZEL YAPILMIŞTIR MEZARIN ÖZELLİĞİ TOPRAK RENGİ KARA DEĞİL YEŞİL BEYAZ DIR İYİ UYKULAR yazın hem hoş hemde bi ilk olur
__________________________________________________ __________________________
BU ARADA BANA TAKIM ÖNERİR MİSİNİZ ALLAH İÇİN LÜTFEN TAKIM BULAMIYORUM SIKILIYORUM TAM BAŞLADIM DİYORUM Bİ SORUN ÇIKIYO LÜTFEN Bİ TAKIM BULUN LÜTFEN
Zaten Tek Hedef Celtic Parkta Valenciayi Hezimete Ugratip Ispanyada Isi Bitirmek Mert Sende Hemen Oldurdun Onlar Bize Lazim Daha Deplasman Macinda Sov Var Celtic Parka Gomer Tekrar Cikarir Isp/ GOMERIZ Sorun Deil
Valencia zor ama imkansiz degil
abicim nettün ya helal olsun namağlupsün![]()
Ilk Mac Iskocyada
hadi başarılar
İskoçya'da benim favorim Hearts'dı ama, ezmişsin adamları...
başarılar, kutlarım...
Tesekkurler
Ama Bi Kac Kotu Mac Gelicek Az Sonra
Burasi Benim Kariyerim Yardim Bolumunden Yardim Alabilirsin Mert
bence fazla uzatmanın alemi yok kariyere mesaj gelmeyince 2. sayfaya düşüyo sürekli kendi attığın mesaj bileştiriliyo hal böle olunca insan arkadaşlarından iyi ve ya kötü yorum yapmasını isteyebilir kanımca. Hem hile yaptığını nerden anladın ki??
Arkadaşlar sakin, kariyeri beğenmeyen hileli olduğunu düşünen girip yorum yapmaz, beğenen de girer yorumunu yapar. Bu hile konusu daha fazla uzamasın.
Arkadaş oynuyor ve bizle paylaşıyor, beğenmeyen bu konuya hiç girmez olur biter.
"YÜCE ATATÜRK"
Ben boyle hile olan bir kariyer gormedim.Hile olsa maclari nasil 3-2 - 2-1 gibi skorlar ile kazanacak kadrosuda pek iyi degil ama kullandigi taktik kaliteli galiba.
Hile oldugunu dusunen yorumunu yazmaz arada bir bakar sonra ceker gider.Insanin icinde oyun şefkini bırakmıyorsunuz.
Güzel gidiyorsun Arkadaşım böyle devam et Kupaların hepsini birer birer kaldırırsın.
Benimle sorunu olan konuşmak isteyen varsa özel mesaj göndersin.
Bu konuda artık tartışma istemiyorum. Benim yapacak başka işlerim de var, konuyla alakası olmayan mesajları sildim.
İnanan inanır, sen oynamaya devam et, inanmayan, kariyeri beğenmeyen mesaj atmasın.
Bu mesajıma bu konu içersinde cevap vermeyin, özel mesaj atın ben gelince bakarım. Artık konu kariyerle devam etsin...
"YÜCE ATATÜRK"
Bu mesajımdan sonra kariyer dışı mesaj atan olursa gereken yapılacak.
Konudan saparak kişisel tartışmaya giremezsiniz.
Belgelerle ispatlanmamış hiçbir konuda karşı tarafı suçlayamazsınız.
Bunlarıda bilsenizi iyi olur Şimdi kariyer kaldıgı yerden devam etsin.
Mehmet gerekli açıklamaları yapmış,
Kişisel tartışmaları kenara bırakın, hileli bir kariyer olsa sizden önce biz konuyu kapatırız.
Bu mesajdan sonra artık kişisel tartışmalara girmeyin, lütfen kariyere devam edin.
Zorlu Maclar Celtici Bekliyor
YAW BENIM MESAJLAR NIYE YOK CIKMAMIS YOKSA ATILDIMDA BILMIYOM MU
HEE TAMAM SAOL