İkisinide tanımıom galba.Hangisi oyunda daha başarılıysaonu al.
İkisinide tanımıom galba.Hangisi oyunda daha başarılıysaonu al.
Keşke Borre'yi alsaydın.
Arkadaşlar çok kötü bişey oldu.bizim takım kendi kendine 22 yaşında ganalı genç birini transfer etmiş.nerden geldi anlamadım.Böylelikle Tevez transferi iptal oldu.Ama büyük bir yıldızla anlaşmak üzereyim
Daha önce banlanmasına rağmen tekrar üye olduğu için bu hesabı da kapatılmıştır.
Şimdi Sıkı Durun! Michael Owen Roma'da!
Yeni Gözdemiz Fernando Gago!
Real Madrid De Rossiyle ilgileniyo.Eğer alırlarsa bende Gago'yu Alcam onlardan
Daha önce banlanmasına rağmen tekrar üye olduğu için bu hesabı da kapatılmıştır.
Owen'ın yeri ayrıdır. Ben de 12 maçta 9 gol 3 asistle oynuyor. Kesinlikle faydalı olacaktır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Pasanen Palermo'da!
Roma'da geçen sezon alınan ancak verim alınamayan Pasanen Zaccardo'nun yerine palermo'ya satıldı.
oooov.Tevez kötü oldu.Ama yeni adam alcam demişin.İyi bi yıldız bekliyoruz![]()
Ovv bombayı patlatmışın kardeş.Süper oldu bu transferler.
bence zaccardado owenda super adam.bu sene sampıyonlar lıgınde fınal beklıyorum
De Rossi Real Madrid'de!
Roma'nın Yıldız ortasaha oyuncusu De Rossi Real Madrid'le Anlaştı.
Roma De Rossi'den boşalan yere Zapater'i transfer etti!
De Rossi'yi kaç paraya verdin
de rossi yerine gago transferi olmadi galiiba ?? Bundan sonra takipcinim![]()
42 Tirlyona sattım.Gagoyla parada anlaşamadık.
Ve işte son bomba! Gamst Pedersen!
Roma sol kanat açığını kapatmak için Blackburn'lu oyuncu Gamst Pedersen'le anlaşmak üzere.
pedersen iyi bir tercih . Acigi kapatabilir.
Pedersen gereksiz transfer.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ucuza kapatırsan iyi olur.
bence pedersen ıyı adam ama sola delporteyı yada downıngı alsan daha ıı olurdu.zapater benım zaragozadakı ogrencım okadar paran varken daha ıyısını alabılrdın bence.bı profılını koysana
Koy bakalım maçları.
Arkadaşlar Maçları teker teker koymuycam fikstürü bide lig durumunu koycam
Maçlar:
Lig durumu:
Şampiyonlar Ligi:
Owen:
Gamst Pedersen:
Yorum:
Gamst Pedersen'den çok memnunum.Süper asistler yapıyor.Şu anda da asist kralı.Owen'da ligde gol kralı.Yanlız avrupa'ya kötü başladım.Ama sonradan düzelttim.UEFA'ya gidersen büyük ihtimalle kaldırırım kupayı.bu yüzden UEFA'ya gitmek istiyorum.Ama çıkma şansımda yüksek.Bu arada bundan sonra tek tek mi maç koyyum yoksa böyle toptan koyup yorummu yapıyım?
ŞOK! Villareal Roma'nın golcüsü Cisseyle anlaştı.Kimse bununla ilgili açıklama yapmazken Cisse'nin ocakta ayrılcacağı konuşuluyor.Fiyat ise henüz belli değil.
pedersen zaten cok ıyı adam.vaybeee ben zapatere onyargılı davranıp hemen yollmasıtım ıyı adam almısın
Güzel llider gidiyorsun.Fiorentinanı en iyi oyuncusu kim ise onu almaya çalış![]()
Bu arada Teknik direktör Beta yaptığı basın toplantısında bu sezon en az bir kupa kaldıracaklarını söyledi.
aynen kaldır bı kupa.kadron super.kanatta pedersen forvette owen daha nolsun.cıssede gıdıo onun yerıne kımı alcaksın bakalım
Arkadaşlar şimdiki yedek forvetlerim:
*Steffen İversen
*Eddie Johnson
*Okaka
*Tevfik Köse
Sizce Devre arası bunlara takviye orta düzey bir forvet mi alıyım?
Yoksa Sezon Sonu Fred'i mi alıyım?
Frediyi alcaksan başka bi forveti sat bence.
fredı alma bence gereksız bı transfer olur yedek forvet dıosun 4 tane forvet soyluosun eger yedekte 4 forvetın varsa fredı alıp akılsız ıs yapma derım ben.ama ılla fderı alcam dıosan once yedektekılerı sat yedege ıkı forvet yeter