Uefa yetkilileri bu kararı görse veya duysa güler
Skandal Çünkü kurallar acık29. madde de yazıyor hersey
![]()
Uefa yetkilileri bu kararı görse veya duysa güler
Skandal Çünkü kurallar acık29. madde de yazıyor hersey
![]()
En mantikli kararı verdi federasyon. Maç 3-0 Sivas'a verilseydi asıl kıyamet o zaman kopardı. Sonuçta da olan Trabzon'a oldu bir holganın yüzünden trabzonlu oyuncuların 1 maçlık emeği gidecek.
o maçta olay var mıydı ki? Holiganlar sahaya inmiş miydi ki? O maçın durmasının sebebi, stadyumda bomba var diye polislere ihbar gelmesiydi. Yani karar normal. Bu olaylar o olayın karşılaştırılması bana göre çok abes.
Futbolun adaleti varsa Sivas maci kazanir inancindayim....Umarim istedigim gibi olur...
Bukadar olaylara ragmen, tekrar bu maci alacagimiza inaniyorum.
3-0 sivasa verilmesi lazim
Sivas yensin bizi tarafsız sahadaalkışlarız biz merak etmeyin..kimsenin hakkında gözümüz yok..
Ts'nin hükmen mağlup sayılması gerekir.Federasyon tarihinin en büyük hatalarından birini yaptı.O zman yenilen takımın taraftarı sahaya insin son dakikarda maçlar tekrar ediliyor nasıl olsa.
Çok saçma bir karar oldu, maç Trabzon'a verilmeliydi..
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Sivasspor-Trabzonspor maçının tarafsız sahada ve seyircisiz olarak yeniden yapılması kararıyla ilgili olarak, "Taraftarları tahrik edip, sahaya indirip kendimizi tokatlattırdığımız için ve 2 haftadır, 3 haftadır futbol kamuoyunu yapmış olduğumuz bu sıkıntılı hareketten dolayı da meşgul ettiğimiz için Türk futbol kamuoyundan özür diliyoruz" dedi.
Mecnun Otyakmaz, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun kararıyla ilgili olarak açıklamada, bu konuda yaşanan olaylardan dolayı Türk futbol kamuoyundan özür dilediklerini belirterek, "Taraftarları tahrik edip, sahaya indirip kendimizi tokatlattırdığımız için ve 2 haftadır, 3 haftadır futbol kamuoyunu yapmış olduğumuz bu sıkıntılı hareketten dolayı da meşgul ettiğimiz için Türk futbol kamuoyundan özür diliyoruz" dedi. Otyakmaz, maçın tarafsız sahada yapılacak olmasıyla ilgili olarak da, "Tarafsız sahada olması da çok ağır bir karar. Trabzonspor'a yapılan bir haksızlık. Bu maçın Trabzon'da oynanması gerekiyor. Düşüncemiz bu" diye konuştu.
Ya arkadaşlar saçmalık diyip geçmeyin, sizce verilen karar ne bakımdan yanlıştır, veya doğrusu neydi?
Bunları açıklayınız, fikrinizi ortaya atip kaçmaynız, sevgi saygı ortamında tartışalım gelin, doğru yolu bulalım![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
karar cok ii oldu sivassporlular diyecek ki keşke 11-0 tescil edilseydi maç keşke fark yemeseydik.
yahu sabah kalktım bu konu tartışılıyodu esniyom yatıcam birazdan halen tartışıyonuz yahu... Tamam oldu bitti...
Yahu kurallar net ve açık, ben kopyalamıştım bir ara ama belli ki kurallar uygulanmamış.
Keşke 2006'daki Denizlispor-Fenerbahçe maçı berabere iken bizim taraftar sahaya atlayıp futbolcuları dövseydi, sonra da maç tekrar oynansa ve şampiyon olsaydık.
Bundan sonra skordan memnun olmayan sahaya atlar, futbolcuları döver.
Egemen sanırım 29. maddeyi kastediyorsun
Ama o madde yok olmuş![]()
bi tv programında
bursalı bi taraftar bu hafta ts gol atarsa sahaya atlayacağını yazmış..hayırlısı olsun ooof of
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Sivas'a tesciL ediLmeLiydi oLede oLur die bekLıodum
çok saçma bı karar oLdu.sivas'ın hakkı yendi.
karsı takıma zarar verıcek ceza oLarak ceza vermezLerse dvm edr qider
5 mac seyırcısızı saymayın bız sahaya ınmeden futboLcu dovmeden aLdık o kdr cezayı
demekki tehdit edıp cıkıp dayı dayı konusmak işe yarıo.
bide haLa beyenmeyenLer var kararı en azından 3 puanımız sıLınmedı demıosunuz.
nyse krar verıLmıs artık inşaLLah sivas yener 3 puanı aLır