Sattığın oyuncularla işine yarayacak oyuncular lırsın.
Mesela San Roman. River'da müthiş sağ bek. Değeri de çok çok dşük..
Sattığın oyuncularla işine yarayacak oyuncular lırsın.
Mesela San Roman. River'da müthiş sağ bek. Değeri de çok çok dşük..
tebrikler süper ligde de başarı bekliyorum senden inter toto ya gidebileceğini düşünüyorum yerinde transferler yaparsan
Sana önerim free oyunculara bak Colo Colo ya bak takımlarında şans bulamayan oyuncuları kiralama yoluna git![]()
Yeni sezon hazırlıklarımız son sürat sürüyordu.Yönetimimiz bize kısıtlı bir bütçe vermişti.Bizim ligde kalıcı olmak gibi bir hedefimiz vardı.Bu yüzden bazı oyuncularımızla yolları ayırmak zorunda kaldık
Süper Ligde kalıcı olmak ve bizi başarıya götürecek yolda doğru takviyeler yapmamız gerekiyordu.6 yabancı hakkımızdan 5'ini kullandık transfer döneminde.1 DC,1 D/WBR,1 WBRL/DM/MRLC,1 AM/FC,1 de ST aldık.İşte yeni sezondaki transferlerimiz
Hazırlık kampı güzel geçmişti.Maçları kazanamasak bile futbol olumluydu
aferin.. San Roman süper olmuştur şimdi. Bir ss koyar mısın profilinden![]()
super lig de basarılar transferler guzel darısı benim basıma![]()
Hasret Bitti Özlem Dindi Kocaelispor Geri Döndü.Bekleyin 4 buyukler Kocaelispor geliyorgüzel transferler Mert tebrıkler.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Süper gidiyorsun Mert, TSL'de başarılar.
hadi devamı gelsin
Bir Kocaeli'li olarak zevkle okudum.Bende çıkarmıştım TSL'ye sonra İbrahim Saral'la ters düşünce istifa ettim..Ankaraspor'a geçmiştim ..
Devamını bekliyoruz..Kocaeli'ye şampiyonluklar yakışır..![]()
İstek üzerine San Roman;
Sezona kötü bir başlangıç yaptık. Ama bu mağlubiyetten değil ortaya koyduğumuz futboldan kaynaklanıyor. Karşılaşmaya 3 puan için çıkmadığımız görüntüsü vardı.Ortaya koyduğumuz futbol iyi değildi. Rakibimiz yapması gerekenleri yaptı.Hatalarımızdan yararlandı.Kötü bir mağlubiyet aldık.Pozisyonlar bulduk ama yararlanamadık.
Adapazarı derbisinde güzel bir futbol oynayarak kazanmasını bildik.Etkili defans yaparak rakibimize pozisyon vermedi takımım.Kazandık,mutluyuz
Zor bir maç oldu.Kaybettiğim için üzüntülüyüm.Yediğimiz gollerde bireysel hatalar büyüktü.Savunmamızda bazı oyuncuların sakat olması,yaşanan anlaşmazlıkları doğurdu..
Mert toparlanırsın üzülme.
Olacak mert olacak gec olsun guc olmasın demişlerii sonuclar beklıorum bak
![]()
toparlanırsın yavaş yavaş
3 puanı aldığımız için mutluyuz. Her teknik direktör ilk yarıda kurduğumuz baskıdan ve kazandığımız pozisyonlardan daha fazla gol bekler. Ben de bekledim.Fakat bunu yapamadık.Rakibimiz öne geçmeyi başardı.Tam maç gidiyordu derken baskımızı arttırdık ve skoru lehimize çevirdik
Tebrikler Mert harıka bır mac bence yılın maçı seçilmeyi oyununda.
Amanın.Ne yaptın öyle sen Mert![]()
Niye Fener i yenidni..![]()
![]()
Aynen Mert fenere mi patlaman lazımdı yaniama tebrıkler ii galıbıyet
![]()
başarılar...
Müthiş bir maç çıkarmışsın.Tebrikler..
Mert lig a daki taktigin nasıldı..Hala süperligde o taktigimi kullanıyorsun..
Tamam sagol...Çünkü lig Ada Sampiyon olmak zordur..Büyük iş basarmıssın..
Maç boyu rakibimizden üstün bir oyun ortaya koyduk.Etkili ataklarla rakip kaleyi yokladık.Ancak son dakiklardaki kademe hatalarımız bize pahalıya patladı,yok yere 2 puan kaybettik.
Bu maçta ilk düşüncemiz gol yemeden gol atmaktı.Etkili bir savunma yaptık.Uzatmalarla gelen golle Türkiye Kupasında gruplar kalmayı başardık.
Türkiye Kupası grubumuz belli oldu..
İlk maçımızı Bursaspor'la kendi evimizde oynayacağız..
Bursa 5 atar.
iyi gidiyorsun mert![]()
Bursa maci zor gruptan cıkman için bu mactan puan alman lazım
Mert seyırcı destegınle ıstesen bu macı fark atarak alırsın(insallah tabi
)
Tebrikler Mert iyi gidiyorsun Bursayı 1-0 yenersin.
kariyerin çok güzel Mert tebrikler..ve başarılar![]()