hırs yok takımda...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
aha..golu yedik...
hırs yok takımda...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
aha..golu yedik...
Yedik golü. Utanmak gerek. Gol yemeden fark atmamız lazım. Utanın... Umarım çevirirler. 2-1'lik bir galibiyet bile utanç vericidir.
kahretsin golu yedik
komediye bak..
Pofffff.![]()
So what?
Saike
Top oynamıyoruz yeriz tabi.Sonra suc defansın olur..
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL haliiiiiill
GooooooooLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL 1-1 yaptık..
GS ve FB ile alakası yok bunun. Bu tip laflar söylemeyin.
Kaleciye çarpmasaydı gol olmuyordu. Şansa bulduk. Sevinmiyorum hala...
işte bu...
Gol be 1-1.
iyi oldu bu gol 2, yarı fark gitmeliiyiz
İyi yaa.Bu maçta puan kaybedersek işimiz zorlaşır.Bir gol atalım yeter.Fark falan olmasın.
So what?
Saike
Seytanın bacagını kırdık golu atmasak cok zordu.bu mac biziimm .bu arada 1-1 ilk yarı bitti
2. yarı rakibi gole boğarız inşallah..
Sustu kaldı Malta tribünleri...
Malta tribünlerinde ölüm sessizliği var...
So what?
Saike
Tuncau-Sabri-HakanŞ-Servetin çok kötü futbolu terimin dmsiz oynama istediği bizi Malta gibi bir takıma bile zor durumlara düşürüyor
yanliz dikkat ettinizmi marsimizi islikladilar
Bu maçı 3-1 kazanırız..
GS'li, FB'li, BJK'li diye ayrım yapanlara gülüyorum sadece, bu takım hepimizin..
İlk yarı itibari ile pek iyi oynadığımız söylenemez ama, ikinci yarı düzeleceğimizi umuyorum.. İsimlere(Özellikle Hakan Şükür) yüklenmek yanlış olur, takım olarak kötüyüz.. Sanki konsantre olamamış oyuncular bu maça..
hakan kotumu oynuyor tek atak yapan futbolcu kacirdigi golu gormedinizmi kalecinin zamaninda atlamasi olmasa
Çok kötü oynuyor milli takım. İmparator (!) Fatih Terim'in eseri, bu zayıf Malta'dan bile gol yedik. Ön libero yok, belli bir oyun düzeni yok. Berabere kalırsak şaşırmayın.
Sahada en çok koşan ve mücadele eden 3 isimden birisi Hakan.Önemli pozisyonlara giren Hakan.Takımı yönlendiren ve kaptanlık pazubandını taşıyan Hakan.36 değilde 20 yaşındaymış gibi dinamik ve hareketli oynayan Hakan...
Daha ne istiyorsunuz, çekememezliği bırakın da "Milli Takım" için yorum yapın.Daha fazlasını isteyen MSN'de ki kişisel iletime bakabilir.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Milli takım otursun ağlasın devre arasında bu ne futbol ya.sinir küpü oldum allah'tan o golü bulduk bulmasaydık halimiz yaman . umarım 2.yarıda düzeliriz.