Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 94 arası toplam 94 sonuç

Konu: Türkiye - Slovenya 51-66

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bu maçı kaybetmemizin sebebi ruh değil dedim ben.
    Haklısın Şemsi bu maçta iyi mücadele ettikyani ruhlu oynadık...Hücum ribaundlarında özellikle Kerem çok mücadele ettik ama bu maç şanssızdık...
    I'm back...

2. Default

Tanjevic mağlubiyetlere şaşkın

A Milli Erkek Basketbol Takımı Antrenörü Tanjevic, maç sonrası yaptığı basın toplantısında, alınan bu kötü sonuçlar karşısında şaşkın olduğunu söyledi.

Antrenör Tanjevic, yaptığı açıklamada, kötü sonuçlar alacak bir takım olmadıklarını belirterek, "Biz iyi bir takımız. Böyle kötü sonuçlar alacak bir takım değiliz. Ancak nasıl böyle kötü sonuçlar aldığımızı anlamış değilim" dedi.

Tanjeviç ayrıca, gruptan çıkıp çıkmayacakları ile ilgili olarak ise, herşeyin 3. maçtan sonra belli olacağını vurgulayarak, "Gruptan çıkıp çıkamayacağımızı 3. maçımızı oynadıktan sonra söyleyebiliriz. Şimdiden çıkabilirmiyiz, çıkamazmıyız birşey diyemiyorum" diye konuştu.

Tanyeviç, gruptaki rakiplerden İtalya'nın çok iyi bir takım olduğunu vurgulayarak, "Şimdiki rakibimiz İtalya. Bugün Litvanya'ya yenilmesine rağmen turnuvanın en iyi oyununu sergiledi. Çok iyi bir takım. Ancak, biz yenmek için sahaya çıkacağız ve umuyorum ki İtalya yı yenerek, gruptan çıkma şansımızı arttıracağız" şeklinde konuştu.

09.09.2007
    Kaynak: DHA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bu tanjevic bide simdi feneri calıstırcak bizide rezil edecek muhtemelen adam transfer istemem alınacaksada genc yetenek alınsın diyo arkadas sen en fazla 2-3 sene bu takımdasın al yıldızını avrupada feneri basarılı yap.su milli takımın haline bak neymis kerem tunceri yaslıymıs mirsad yaslıymıs düsünmüyomus ikisinide ya bu engin atsür nası bi oyun kurucu anlamıyorum milli takım kapasitesinde deilki düz oyuncu alıyo veriyo baska biseyi yok

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Milli takımdaki oyuncularda rahatlık var bence Kaya,Kerem,Ermal,İbo bu oyuncular daima kadroda alternatifleri bulunabilir bunların

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri