Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 144 sonuç

Konu: Türkiye - İtalya 75-84

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaybettik!!!!. Çok yazık oldu.En cokda Hido'nun emeğine yazık oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gitti Maç ...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

81-75

Son 41 saniye.

İbo 2 serbest atış kullanacak.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Ancak bakıyolar adama mal gibi.Hidayet oynuyo sadece bu kadar mı olur.Daha fazlası beklenemezdi.Yazık HEDO'nun emeklerine..:@
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Hido'yu tebrik etemk lazım.Takımı tek başına Sırtladı.Helal Olsun Valla

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Buraya kadar bile gelmemiz başarı bu oyun anlayışı ile

Geçmiş Olsun.2 Serbest Atışta kaçtı.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İbo 2'de 0 attı.

82-75 Gerideyiz.

Son 38 saniye.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İbo son saniyede atsa o basketi şimdi bu hallere düşmezdik

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

İbo katlettin maçı dayanamıyorum bu adama top gelmesine artık
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

84-75 yenildik

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Yazık oldu Hido'nun emeklerine

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Herkese geçmiş olsun nerde o eski 12 dev adam şuan sahada bir dev adam var o da Hidayet

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

9 Sayı farkla kaybettik.

TANJEVİÇ, KAYA PEKER'i ne yaptın acaba Benç'te.

İyi kaybettik.Geçmiş Olsun.
    Ama Hido süperdi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tanjeviç'i hiç Türkiye'ye getirmesinler, hem Fenerbahçe de kurtulmuş olur. Hidayet'in emeklerine yazık.

Aydın Örs'ü gönderip, bu adamı getirdiler başımıza. Milli Takım'dan bari kavulsun da Aydın Örs gelsin takımın başına.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Üçüncü periyotta yenebileceğimiz bir takımı ellerimizle verdik. Hido olmasa tarihi fark yerdik. Ah İbo demekte gerekiyor. Atsaydı onu şimdi... Ama tek bir sayıya bağlamakta gerekmiyor...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post

TANJEVİÇ, KAYA PEKER'i ne yaptın acaba Benç'te.
    Hemde en ihtiyacımız olduğu zamanda

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Serbest atış özürlüsü 11 ruhsuz adam.. Hidayet'i ayrı tutuyorum.. Turnuva öncesi madalya madalya diye utanmadan konuşuyorlardı birde.. Mehmet Okur & Tanjevic el ele, batırdılar takımı..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Tanjeviç'i hiç Türkiye'ye getirmesinler, hem Fenerbahçe de kurtulmuş olur. Hidayet'in emeklerine yazık.

Aydın Örs'ü gönderip, bu adamı getirdiler başımıza. Milli Takım'dan bari kavulsun da Aydın Örs gelsin takımın başına.
    Tanjeviç'e suç bulmamamak gerekiyor. Kendimizde durmadan biresysel oynuyoruz. Bunun koçsuzda farkına varmaları gerekiyor. Tanjeviç bütün hesaplarımı 2010'a göre yaptım diyor. Beklemek gerekiyor. Daha önce bu kupayı kazanmış bir koç şuç tamemen onda olmaması gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Hayret Tanjevic Engin Atsür'le Ender Arslan'ı yanyana oynatmadı...Ama en gerekli olduğu anda Ender'i aldı oyundan...Engin'de zaten el freni gibi.Hücumları durduruyor, öldürüyor...AH AH! NERDESİN KEREM TUNÇERİ
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Tanjeviç'e suç bulmamamak gerekiyor. Kendimizde durmadan biresysel oynuyoruz. Bunun koçsuzda farkına varmaları gerekiyor. Tanjeviç bütün hesaplarımı 2010'a göre yaptım diyor. Beklemek gerekiyor. Daha önce bu kupayı kazanmış bir koç şuç tamemen onda olmaması gerekiyor.
    Yapma Batuhan, 5 tane maç izledik, hangisinde Tanjeviç doğru düzgün tercih yaptı. Tüm tercihleri çok kötüydü. Bugün aldığı son mola da bunu göstergesi. 2010 falan demesin, şimdi hem Milli Takım'da hem Fenerbahçe'de aynı anda çalışacak ve daha da beter olacak bence. En azından Milli Takım'ı bıraksın bu başarısızlıktan sonra...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Tanjevic'in biran önce defolup gitmesi lazım.Turnuva başından beri olumlu bi tek bişey bile yaptığını görmedim..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Yanlis bir kadro ile geliyor Ispanya`ya.Ondan sonra yanlis oyuncu degisiklikleri,sacma sapan taktikler,takimi tamamen ruhsuz hale getirme.Tanjevicin sayabildigim birkac hatasindan biri,daha sürüyle var.Bu adam Milli takimin basinda olursa biz kanser oluruz,yok gitmez böyle.

Defol Tanjevic !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tanjevic'i suçluyor herkes ama basketbol federasyonumuz çok mu iyi Solomon'un milli takımda oynamasına izin verilseydi böyle mi olacaktı geçen sene Memo ve Hido'nun takıma gelememesinin de tek sebebi Turgay Demirel!

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Tanjevic'in biran önce defolup gitmesi lazım.Turnuva başından beri olumlu bi tek bişey bile yaptığını görmedim..
    Katılıyorum sana.

Yahu bu takıma hiç serbest atış çalıştırmadı mı bu adam hiç? Hadi 1 kişi kötü atsa serbest atışları oyuncudan kaynaklanıyo dicem.Ama bütün takım kötü atıyor...En formda isim Hidayet bile kaçırıyor.Hadi onu geçtim bu takımın şutör'ü İbrahim Kutluay 2'de 0 atıyor...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Tanjevic'in bence tek hatası Kerem Tunçeri sonuçta ne kadar taktik versede oyuncu onu sahada uygulamadımı onun yapacağı fazla birşey yok.Mehmet savunmada çok zayıf ben zaten basketbolcuları anlamıyorum yahu o kadar basketçi oluyorsun faul leri kaçırıyorsun ayıp yahu.Hido'ya yazık oldu gerçekten.İbrahim'de basket takımının Hakan Şükür'ü oldu bırakmıyor savunmada sıfır hücumda ise ısınınca atıyor.Serkan Erdoğan olsaydı keşke

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Yapma Batuhan, 5 tane maç izledik, hangisinde Tanjeviç doğru düzgün tercih yaptı. Tüm tercihleri çok kötüydü. Bugün aldığı son mola da bunu göstergesi. 2010 falan demesin, şimdi hem Milli Takım'da hem Fenerbahçe'de aynı anda çalışacak ve daha da beter olacak bence. En azından Milli Takım'ı bıraksın bu başarısızlıktan sonra...
    Beş maçta hangi oyuncumuz yürekli oynadı? Hangi oyuncu maç kazanmak için bir hamle yaptı? Hido dışında bu gün kim oynadı? Hido savunmaya dönerken diğerlier hakeme itiraz etti. Bir koç bunları öğretmez. Bende iki yıl eğitim aldım hiçbir koç bana bunları öğretmedi. Bunlar yaşanarak öğrenir.

Tanjeviç elbet başarısız. Molayı hatalı aldı. Hatalı oyuncuları milli takıma şeçti. Kerem'i dışarıda bıraktı. Sistemi kuramadı. Ama bu oyuncular en azından Hido kadar istekli oynayabilirdi.

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Tanjevic'i suçluyor herkes ama basketbol federasyonumuz çok mu iyi Solomon'un milli takımda oynamasına izin verilseydi böyle mi olacaktı geçen sene Memo ve Hido'nun takıma gelememesinin de tek sebebi Turgay Demirel!
    Taktin sende Solomon`a ha ! Ne isi var elin yabancisinin milli takimimizda.Adi üzerinde Türk Milli takimi.Türkler`den olusan milli takim.Sonradan Türk pasaportunu alipta Türk olunmuyor ! Alistiniz vallahi yabancilarin Milli takimimizda oynamasina.

Kerem Tunceri ne güne duruyor ? Onu neden almadi Tanjevic efendi ? Geciniz bu ayaklari.

Del Piero_10 Misafir

Yazık oldu bizimkilerin pili erken bitti.
    Hidayet tek başına 5 kişilik oynadı.

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri