Sayfa 4 / 17 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 494 sonuç

Konu: Fenerbahce - Inter | Şampiyonlar Ligi G Grubu Maçı - 1. Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

İkisiylede alakası yok bence. Sonuçta bir İtalyan takımın avrupa maçı bu, izlemesinden doğal ne olabilir ?
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bir ara Leguen'de gelmişti ama birşey çıkmadı ben yine birşey çıkacağını sanmıyorum

capello mu gelir bilmem ama zico gitmeli

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Zico kolay kolay gitmez

Nesil
    2006

Fatih Terim Inter'i uyardı

Milli Takımlar Teknik Direktör Fatih Terim, Corriere della Sport gazetesine verdiği röportajda, Fenerbahçe'nin Avrupa'da başarılı olmak istediğini, bu nedenle Inter'in işinin İstanbul'da hiç de kolay olmayacağını söyledi.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yarın oynanacak Fenerbahçe-Inter karşılaşması öncesinde Milli Takımlar Teknik Direktör Fatih Terim, İtalya'nın Corriere della Sport gazetesine maçla ilgili değerlendirmede bulundu. Bir dönem Serie A Ligi takımlarından Fiorentina ve Milan'ın da teknik direktörlüğünü yapan Terim, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın çok güzel organize edildiğini, 2009 yılında UEFA Kupası finaline de ev sahipliği yapacağını hatırlatarak, "Fenerbahçe'nin çok ateşli bir taraftarı var, sahada sanki 12 futbolcu varmış gibi bir atmosfer yaratırlar. Fenerbahçe'nin kadrosunda kaliteli futbolcular var. Kulüp olarak Avrupa'da başarı elde etmek istiyorlar. Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak ve gruptan çıkmak istiyorlar. Bu nedenle Inter'in işi İstanbul'da hiç de kolay olmayacak" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmalarını arzuladığını, iki takımın da bu kaliteye sahip olduklarını ifade eden Terim, her iki takımın da gruptan çıkarak bir üst tura yükselmesini arzuladığını belirtti. Terim, "Futbolda her şey olur. Hem Fenerbahçe'nin hem de Beşiktaş'ın Avrupa Kupaları'nda başarılı olmasını bekliyoruz. Her iki kulüpte de deneyimli oyuncular var, milli takımda yer alan bazı futbolcular da bu kulüplerde forma giyiyor" dedi.
    Bu arada İtalya'da Milan ve Fiorentina gibi iki önemli kulüpte görev aldığı için mutlu olduğunu, geriye dönüp baktığında pişman olduğu hiçbir şeyin olmadığını söyleyen Terim, İtalya'dan yeniden teklif gelmesi halinde değerlendirebileceğini ifade etti. Fiorentina Kulübü ve taraftarlarının gönlünde her zaman ayrı bir yerinin olduğunu belirten Terim, "O güzel şehri ve taraftarları asla unutmam mümkün değildir" dedi.

Terim, Şampiyonlar Ligi'nde Milan, Chelsa, Barcelona ve Real Madrid'in favori olduğunu kaydetti. Terim, son olarak A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası finallerine gideceğini sözlerine ekledi.

Öte yandan Inter'in Fenerbahçe maçı kadrosunda şu futbolcular yer alıyor: "1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 24 Nelson Rivas, 25 Walter Samuel, 35 Dennis Esposito, 38 Daniele Federici, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 36 Francesco Bolzoni, 37 Gabriele Puccio, 8 Zlatan Ibrahimovic, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo".

18.09.2007

Kaynak : İHA

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Rivas - Samuel ikilisi stoperde oynayacak gibi görünüyor..

Capello neden İstanbul'da?

Şampiyonlar Ligi'nde yarın oynanacak Fenerbahçe-İnter maçının önemli bir konuğu daha olacak. Dünyaca ünlü teknik adam Fabio Capello bugün özel bir uçakla İstanbul'a geldi. Atatürk havalimanı'na inen uçakta UEFA delegasyonu, İnterli yöneticiler, italya basın mensupları ve 50 kadar İnter taraftarı da yer aldı.

Basın mensuplarını karşısında gören Capello, kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bırakırken ünlü hocanın gelişi çeşitli haberleri de beraberinde getirdi.

İnter Teknik Direktörü Mancini'nin İtalya basınında yer alan haberlere göre tahtının sallandığı gündemdeki yerini korurken, Zico'nun da durumunun tehlikede olması Capello'nun bu iki hocanın yerine anılmasına sebep olmuştu. Son olarak Real Madrid'i çalıştıran ve bu sezon henüz hiç bir takım almayan Capello'nun böylesine bir maçı izlemek üzere İstanbul'a gelmesi dikkat çekti

DHA

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

samuel sakat değilmiydi ya off ne çabuk iyileşmiş .

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İNTERİN MAÇ KADROSU.....

Fenerbahce-Inter: 20 convocati

APPIANO GENTILE - Roberto Mancini ha convocato 20 nerazzurri per la gara contro il Fenerbahce, MatchDay 1 dell'Uefa Champions League 2007-2008in programma domani "Sükrü Saracoglu Stadium" di Istanbul, ore 20.45 italiane)..

Portieri: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni;

Difensori: 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 24 Nelson Rivas, 25 Walter Samuel, 35 Dennis Esposito, 38 Daniele Federici;

Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 36 Francesco Bolzoni, 37 Gabriele Puccio;

Attaccanti: 8 Zlatan Ibrahimovic, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo.

Kaynak:İnter resmi site....

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Samuel sakatlıktan çıktığına göre, Rivas - Samuel ikilisi stoperde görev alır sanırsam, bu iyi bir gelişme değil..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bence kadroları çok kötü hele defans 4 lüsü felaket.....Ortasahada kötü bence.Fenerbahce çok sanslı artık puan almamız lazım...

Forvetleri buldugunu affetmez....

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Fenerbahçe çok mu iyi peki ?

Öyle konuşuyorsunuz ki, sanki Inter, Fenerbahçe'ye göre daha kötü ve güçsüz bir takım, bizse gidişatı çok iyi olan başarılı bir takımız gibi ?

Ortalığı karıştırma Tarık yine. Tahrik etme.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Tarık fenerbahce kötü evet bunuda herkez söylüyor..Ama inter karsısında baya avantajlı..Sonucta Türk takımı yartık anladın

Default Zico: "Bizim için Inter, Inter'dir"

F.Bahçe teknik direktörü Zico, Şampiyonlar Ligi G Gurubu'nda yarın karşılaşacakları Inter'in İtalya şampiyonu olduğunu ve kadrosundaki her oyuncunun kaliteli olduğunu söyledi. Günümüz futbolunda galibiyetlerin oyuncuların hırsıyla kazanıldığını belirten Zico, bu anlamda Inter'deki eksikliklerin önemli olmadığını belirterek, "Bizim için Inter, Inter'dir" dedi.

Yarın oynanacak maç öncesi Zico ve sarı-lacivertli oyunculardan Edu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Basın Toplantı Odası'nda bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda, İtalyan medya mensuplarının Inter'in eksiklerini hatırlatmaları ve bu nedenle Fenerbahçe'nin daha şanslı olduğunu söylemeleri üzerine Zico, "Bizim için Inter, Inter'dir ve İtalya'nın şampiyonudur. Kadrosuna giren her oyuncu yıldız oyuncudur. Kaldıkı futbol artık günümüzde oyuncuların hırsıyla kazanılıyor. Bu açıdan baktığınızda zorlu bir maç olacak" dedi.

Tarihçesine, kadrosuna ve yatırımlarına bakıldığı zaman guruptaki 4 takım içinde favorinin Inter olduğunu söyleyen Zico, "Bana göre Inter'ın guruptan çıkma şansı yüzde 50. Geri kalan 3 takımın guruptan çıkma şansı da yüzde 50. Bizim hedefimiz bu 3 takımdan biri olabilmek" diye konuştu.

"Brezilya futbolu eğlendiren futbol olmaktan çok, 5 dünya kupası kazandıran bir futboldur" diyen Zico, kadroyu son antrenman sonrası belirleyeceğini, İtalyan kulplerinin yanı sıra İngiliz ve İspanyol kulüplerini de kupanın favorileri arasından gördüğünü belirterek İbrahimoviç'e dikkat etmek gerektiğini vurguladı.

Fenerbahçeli futbolcular olarak her maça aynı konsantrasyonla çıktıklarını vurgulayan oyuncularımızdan Edu ise "Fenerbahçe olarak yarın uyanık, dikkatli ve iyi bir şekilde başlamalıyız. Bu maç iyi bir başlangıç yapmak için de önemli. Çünkü ardından 2 maçı deplasmanda oynayacağız. Kötü sonuç alarak kendimizi sıkıntıya sokmak istemiyoruz. Oynayacağımız rakip Inter gibi bir takım. Rakibimize saygı duyuyoruz ama, bizim bu maçta istediğimiz skoru alabilecek gücümüz var" diye konuştu.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Herşey ortada, zaten bazı üyeler tahrik olmak için fırsat kolluyorlar belli..

Benim söylediklerimi sadece ben değil herkes düşünüyor ve ona göre konuşuyor, taraf tutmak yerine tarafsız açıdan yorum yapın bence..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Tarafsız yorum mu istiyorsunuz?

%50 Fenerbahçe

%50 İnter

(/s)

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Yeneriz.

Üslubunu değiştirmende fayda var o zaman Tarık. Ben de Inter'in kazanacağını düşünen biriyim, Fenerbahçe'yi eleştiren biriyim ama senin gibi milleti tahrik etmeden ve fanatizm yapmadan bunu yapıyorum. Üslubundan fanatizm sınırlarını zorladığın ve tahriklerin belli oluyor, bunu sürdürmeni önermem zira antipatik oluyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Açık ve net ; Fenerbahçe 2-0 kazanacak...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Erdem böyle ciddi ciddi Fenerbahçe kazanacak diyorsa, birşeyler olacak gibi
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

gollü bi maç bekliyorum 3-2 2-2 gibi Fenerbahçe avrupa'da farklı oynayacaktır ve en az 1 puan alacaktır...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

INTER'i yenebilecek güçteyiz..Fenerbahçenin son 6-7 Avrupa maçını izleyin..yeterli..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende bunu anlatmaya çalışıyorum etrafımdakilere anlamıyorlar.Avrupada farklıyız zorlarız İnter'i ama İnter favori.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bekleyip görücez..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Inter Ya Da Beraberlik Diyorum ama Ligdeki Gibi Oynarlarsa Çok Zor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Fenerbahçe'nin son zamanlarda ki durumu bu maçda onların yararına olacak.Kendilerini psikolojik olarak galip ilan etmiş durumdalar.Eleştirenlere İnter maçında bir tokat atacaklar.Ne olursa olsun Fener galip...İddacılar kaçırmayın =)

Keşke kazansak, BJK'nin mağlubiyetinden sonra bu hafta ülke puanına katkı da bulunabilse Fb...

Ama olaya gerçekçi bakmak gerekirse işimiz çok zor. Ben maçı İnter'in alacağını düşünüyorum malesef. Benim için beraberlik bile sürpriz olur...

inter defansinin eksikliklerinden faydalanip gol yada goller bulursak iyi defans yaparak maci alabiliriz ama iboya katiliyorum isimiz zor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bence kazanacagız yani interin eksiklerinin abartılcak kadar olmadıgını dusunuyorum ilk 11den 8-9 oyuncusu oynuyor bizde de sonucta deniz serdar tumer ve appiah sakat 4 tane 11 oyuncusu yani ama kazanacagımızı dusunuyorum 1-0 zaten gol yersek kazanamayız en fazla 1 gol cıkarabiliriz bence oda kazanmak için yeter bize

Sayfa 4 / 17 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon

Mesaj Yetkileri