Ertugrul hocanın sucu yok..Savunma dökülüyor oyuncu hata yaparsa hoca ne yapsın..Savunma topu ıskaladı.....
Tello golllllllll
Ertugrul hocanın sucu yok..Savunma dökülüyor oyuncu hata yaparsa hoca ne yapsın..Savunma topu ıskaladı.....
Tello golllllllll
2-1 Tello attı...
2-1..........
2-1 oldu..
Tello..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Telooo neyse erken geldi gol çeviririz...
İlk yarı 2-2 yapması lazım yoksa 2. yarı zor.....
Ertugrul hoca düzgün kadro ile cıktı hatası yok.....Hani batuhan vardı ne oldu adam kayboldu..Birisi hava atıyordu bize..Türkiyedeki her genc öyle oluyor..
Off ne olur çevirelim şu maçı.. Susturalım şu Denizli'yi.!
fikrimi değiştiriyorum çevirebilirler![]()
Ne demek suçu yok . O savunmayı benmi aldım takıma , iyi değilse oynatmıcak bu kadar basit . Marsilya maçınıda gördük . Çok güzel bir beşiktaş izlettirdi bize sağolsun.
tuhh yaa Tello
Maç çevrilmez bana göre, Denizli bir şekilde kazanır..
Bu noktaya getirmek çok önemliydi..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Yeniden oyundayız... Beşiktaş yüklendikçe yükleniyor... Serdar Özkan, Sezar'ın müdahalesi sonucunda yerde kaldı faul...
Bu dakikalarda Beşiktaşın baskısı var...
alırız maçı golümüz geldi...
İlk yarayı 3-2 kapatma şansımız bile var pozisyonları iyi değerlendirirsek..
Besıktas basklı ama denizlinin kacırdıgı golü görmediniz böyle bir gol kacmaz......Çok net gol..
Yüksek tempoda oynanıyor karşılaşma... Beşiktaş'ın topla oynama oranlarında %79'a %21'lik bir üstünlüğü var...
Ya geçelim bunları , ben şimdinin davasını çalmıyorum . Defans kötü veya değil asıl sorun ofansta ne yapıyoruz . Bana biri açıklasın ligde 5 maç oynadık sadece birisinde 2 gol attık . Buradadamı teknik direktörün hatası yok . Onun hatası yok bunun hatası yok . Ee o zaman kimin hatası ?
25' Bu arada Beşiktaş hızlı çıktı... İbrahim Üzülmez yerden sert bir pas attı altı pasa Diatta ayak koyamadı Souleymanou'da kaldı top... İnanılmaz bir gol kaçtı...
Ayrıca Topla oynamaz yüzdemiz : %79
Mermalat sen ney,n söylüyorsun elbette hocanın hataları var..Ama suanki yenilen gollerde hocanın hatası yok gayet iyi ilkonbir cıkardı..Çünkü baska oynucu yok takımda..Cift forvete döndü hem higuain oynamıyor..
bjk maça 1-0 geride başlıyacak ve maç 60 dk. sürecek
Yusuf şimsek sakatlandı yerine Alberto girdi bu kötü oldu..Takımın Ofansif gücü cıktı![]()
32' Denizlispor için kötü Beşiktaş için iyi bir değişiklik oldu... 31'Ve Yusuf çıkıyor Gomez oyuna dahil oluyor...
bobo 2-2..
2-2 oldu tuh be![]()
2-2 Bobo...
GooooooooooooooooLLLLLLLLLLL BOoooooooooobooooooo
2*2....................