birisi lincoln ve linderoth un özelliklerini gösterebilir mi acaba çok merak ettim de
birisi lincoln ve linderoth un özelliklerini gösterebilir mi acaba çok merak ettim de
Oyun şu an bilgisayarda. Vanilla versiyonu indirdim bakalım nasıl.
Bana biraz cimri davranılmış özelliklerde gibi geldi
![]()
% 59 19 Dakka..
Gold Demo'yu indirdim ve 2 maç yaptım.Oyun çok güzel.Bazı noktalar dikkati mi çekti.
1.Taktiklerde oyuncuları sadece düz değil falsolu şekilde de yönlendirebiliyoruz.Kanat adamını ileri okla içe doğru uzatırsak adam kanattan forvete doğru giriyor.
2.Advistor gibi birşey çıkıyor.Ona sinir oldum.İkide bir çıkıyo İng.olduğu için birşey anlamıyorum.Ne işe yarıyor acaba.
3.Futbolcu özellikleri iyi.O kadar abartmamışlar.
4.2007'de kırmızı kart sıkıntısı çekiyorduk şimdi ise sarı kart sıkıntısı çekeceğiz galiba.İlk yarıda 3 kişi sarı kart görüyor.Çok fazla..
5.Maçlar zevkli geçiyor.Uzatmalar olduğunda dakikanın altında parantezle gözüküyor bu çok iyi.
6.Beşiktaş'ta sadece 4 oyuncu var.Bunlar ; Rüştü,Ricardinho,Delgado,Batuhan.
7.Fenerbahçe ve Galatasaray'da oyuncuların güçleri iyi yapılmış.Ama Alex çok fazla.Uzun şutu,Korneri,Pası 18-19-20.R.Carlos'un sadece şutu 19.Galatasaray'da Lincoln'ü iyi yapmışlar.Nonda'da normal.Diğer oyuncular iyi.
8.Skin biraz renksiz kalmış.Pek iyi olmamış bu.
Gözüme çarpanlar bunlar.Zevkli ve güzel bir yıl bizi bekliyor![]()
Daha henüz %10 malesef![]()
çok sağol inorax. gerçekten özelikleri beklediğimden düşük yapmışlar
Oyunun Hızı güzel olmuş...
%82 bitti bitiyo...
Son 34 dkka :S
benimki daha %50de yav cabuk bıt hadı
% 94 Oldu........Geliyo.......
%80 oldu son 15 dakika falansabırlı ve heyecanlıyız
![]()
Son 25 dkkaaaa
Zaten Türkiye ligine gelen her oyuncunun özellikleri düsürülüyor....
Arkadaslar insallah busene oyunu kurmak için bazı dosyalar yine istemez..
BEN DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU
90 DAKİKA 10 KİŞİYLE ÜSTÜN OYUN VE BARÇADAN BERABERLİK
![]()
Forlan ve Messi Şovv...
D.Tols gibimi.Evet İnşAllah istemez.Arkadaslar insallah busene oyunu kurmak için bazı dosyalar yine istemez..
FM 2008'in ilk rekorları bu maçta geldi
En Erken Kırmızı Kart
En Gollü Maç
Bir Maçta En Çok Gol Atan Futbolcu
En erken kırmızı kart kırılmaz ama zirveye ortak olabilir
en gollü maç rekoruda kırılır
Bir maçta en çok gol atan oyuncuda kırılır
arkadaslar biriniz Messinin profilini koyabilirmi acaba?
İndirme işlmemim bitti.Kuruyoruz.Haydi bismillah![]()
5 DK sonra biticek ama oynayamadan gitmem lazım nese gelince oynarım artık![]()
aynen ya benim durumumda aynı gelince oynuycaz artık.
Veee indi.. Şimdi kuruyorum..Vee gidiyorum![]()
İngilizce sorunu olmayacak benim bildiğim. Oyun güzel olmuş skin biraz sıkıcı 2007'deki gibi futbolun rengi olan yeşil tonlarda olsaydı daha iyi olurdu. Maçtan sonra takımlardaki kilit oyuncu isimleri ve maç yorumu gibi bir yazı geliyor. Takım konuşmaları aynı. Oyuncu özelliklerine gelince ne hikmetse Türkiye'ye gelen oyuncunun özellikleri bir anda düşüyor. R.Carlos'un dribbling özelliği H.Şükür ile aynı ( 11) .
Carlos'un dribblingh 11 çok kötü ya.Ankaragücü maçında bile ne yaptığını gördük.
%75 şuanda. İnince maalesef gidecem ama![]()