19 Ekim'de burda da çıkacak mı?19 Ekim Cuma günü çıkıyorsa yani biz 20 Ekim Cumartesi gidip oyunu alabilir miyiz?
19 Ekim'de burda da çıkacak mı?19 Ekim Cuma günü çıkıyorsa yani biz 20 Ekim Cumartesi gidip oyunu alabilir miyiz?
Alabilicez galiba Türkiye'de de 19 unda çıkcak diye biliyorum..
ya onun turkiyeye gelmesi 1 hafta alir heralde
Sanmıyorum aynı tarihte çıkar. Sonuçta WOW oyunu bütün Avrupa'da aynı tarihte çıktı. Geceden almak için bekleyenler vardı.
insallah cikar![]()
orjinali bilmiyorum ama korsan aynı gün çıkar.adamlar para için hemen bulurlar oyunu.
![]()
asil ona insallah![]()
şurda az bi zaman kaldı ama bana resmen fm krizi geldi dayanamıyorum artık...![]()
aynen yaaaaaa ewde demonun hryerini didik didik ettim bide arklar demo nsl bitio ocaktan sonra kndiliginden kesiliomu
demekki didik didik etmemişsin.ocağa kadar oyna kesiliyosa cevabını bulmuş olursun.
![]()
ya didik didik ettim derken her takima girdim ciktim demek istedim bu yorum farkidir bilip bilmeden lutfen yorum yapma soruma cevap vereceksen yorum yap
Yorumumu sadece senin soruna cevap vereceksem mi yapmalıyım.
Burası bir forum istediğim şey hakkında yazarım.
Bu arada yorumunun farklı olduğu aşikar.
ha bu arada yrmları yprken sesli harf vr nktalma isarti fln kullnsan ii olck.![]()
kaldı 5 gün geçmez artık![]()
hafta içi bi iddaa vurgunu yaparsak bakacaz...
3 gün kaldı yani demosu ile kafayı yedim oyun çıkınca ne yapacam merak ediyorum.. Gel artık 19 Ekim
Bimeks'e sordum aşağı yukarı 49 ytl olacak dedi.
Oyunda seyircisiz oynama cezası olmadıgı icin kafama takıldı.acaba 2008 de olacakmı bu ceza?eger olmazsa oyunun gercekciligi ciddi anlamda etkilenir.bu milan,juventus v.b takımların cezalarının oyuna aktarılmaması gibi bisey 2007de ins. olur![]()
bende hiç düşünmemiştim...ama oyun içinde böyle cezalar verilmiyor...pek fazla beni ilgilendirmiyor açıkçası...ama olsa hayır demem...mesela futbolcular kararlarına itiraz edebiliyor...çok kötü maç yöneten hakeme tepki olarak seyirciler yabancı madde atabilir veya sahaya girebilirdi mesela...herşey yavaş yavaş...oyun git gide derinleşiyor zaten...
son 2 gün kaldı
Şafak mı sayıyorsunuz.Asker olsanız bu kadar gün saymazdınız.
![]()
Arkadaslar cikdi herhalde bir kac siteden duydum..
bir resim
![]()
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Internetten siparis verenlere geldi. benim arkadasa geldi bügün. zaten suan oynuyoruz![]()
hadi ya ne guzel biz de artk 1 hafta sonra filan aliriz bu arada demodan farkli bisey vrmi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
You can call me a hero.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tum geliyor arkadasim 1 dakkadan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Usta dil holandaca istersen English olarak ekleyim..
Baska isteginiz varsa hemen eklerim ..
You can call me a hero.
arkadasimin oyundunda problem var. Finlandiya ligindeki oyunculara bakiyorduk nasil olmuslar diye. 50 dakka filan bakabildik, ama birden kapandi. bidada acilmadi... oyun zaten acik diyor. bunu nasil cösecegiz?
Zaza kardes:
Sercan Yildirim,Arda Turan ve Özer Hurmacinin profilini koyarmisin?
You can call me a hero.