Umiti koymayannin aklindan suphe ederim
Umiti koymayannin aklindan suphe ederim
Kadro iyi ...
Ümit Karan tek forvet oynayamaz!!! Gökhan Ünal gerek fiziği gerekse oyun stili ile tek forvet tanımına daha çok uyan bir adamdır..ama bu maçta neden tek forvet çıkılır,niye son 2 maçta önliberosuz oynayan takımda bu maçta 2 önlibero oynar onu anlayamadım..Forvette Ümit-Gökhan ikilisi oyunu açabilirdi..
Niye tek forvet cikiyoruz yaa moldova hemde karsimizdaki
Tuncay çok formsuz hadi hayılısı Haydi Türkiye'm al bu maçı....
ben olsam gokdeniz mehmet yıldız volkan yaman üçünüde oynatırdım
hava nedeniyle uydu felç.İzliyemicem heralde maçı![]()
bizdede uydu gidip gidip geliyo ama havada bi sorun yok
Ah Hakan ah...
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
yok böyle birşey ya.......................................
Ben burda diyordum Hakan oynamamlı yan toplarda felaket diye yaktı bizi işte yeni bir Volkan doguyor![]()
Hadi Cevir Cevirebilisen
Servet saolsun 1-0 oldu
defans ve kaleci harika bi gol yedi tebrikler..![]()
Bedavadan bir gol.![]()
Her zaman olduğu gibi yine çok BASİT bir gol yedik. Şimdi adamlar iyice kapandı çöz çözebilirsen...
Şimdi Gökhan'ın kaçırdığı pozisyon tam Ümit Karan'lık bir pozisyondu... Bunları yakalayınca atmamız lazım zaten zor pozisyona giriyoruz...
Böyle giderse işimiz çook zor.
Ah Ümit Karan ah 2.yarı yüzde yüz girmesi lazım....
Ümit Karan'ın acil girmesi lazım
Bencede 2. Yarı Ümit Karan'ın girmesi lazım..
gökhan ünal rezaleeeeeeeet.
Tuncay çok formsuzdu ya.
Servet ile Hakan sağolsun harika (!) bir gol yedik! Hakan'ın oynamaması gerektiğini söylemiştim maçtan önce, haklı çıktım, sakatlanması bizim adımıza daha hayırlı oldu. Servet'in ıskasını da es geçmemek lazım!
Pozisyon yok, aynı tas, aynı hamam. Fatih Terim istifa et artık, futbol oynatamıyor takıma, rezil oluyoruz dünyaya! Macaristan maçında bedavadan bir kırmızı kartla galip geldik, Malta gibi bir takımla berabere kaldık, 2 gol yedik, Moldova karşısında mahkum oynuyoruz, bu kadar olmaz yahu!
Hayatımda izlediğim en sıkıcı maçlardan biri.![]()
FM Gazetesi
bu takımmı kazandıkları paraları şehit ailelerine verecek!!!tam bir rezalet..bu maç fatih terim in son maçı olmalı bence..kendinden o kadar eminmiş ki çıkardığı takım ortada..türkiye bu maçı 10-0 bile yense onları affetmem..kendilerinden bizden geçtim..insan şehitler için oynar,kendini yırtar be..yazık..
gol atmak veya atmamak önemli değil..hırsla oynasınlar,kendilerini parçalasınlar yeterdi..ama olmadı..
Ooo Tuncay'ı nasıl almış Middlesbrough hayret bu kadar mı rezil top oynanır anca Türkiye'de oynar işte....
f.terim ; 2. yarıya ümit karan la başlamazsa,kasıt ararım..
Bu ne korka oyundur böyle.İbo ve Servet'in burda ne işi var.Moldova karşısında 3 ön libero tek forvet diyecek laf yok.Nerde Ümit Karan?Gol konusunda beleşten bir gol yedik.Bence Hakan'dan çok Servet'in hatası var![]()