Alex'in çıkması kötü oldu Gökhan Gönül'e çok faul yapıyorlar maçı kaleciler belirler gibi gözüküyor
İlk yarı bitti 0-0.Lugano cezalı duruma düştü![]()
Bu kadar gerginlik FB'ye yaramaz...
İlk yarı iyi geçti bizim açısından çok sarı kartlı oyuncumuz oldu kırmızı karttan korkuyorum ayrıca Gökhan Mükemmel oynuyor
olay cıkmasa 2 yarı iyidir
Gökhanı alkışlıyorum bu performansıyla milli takıma bile rahatlıkla girebilir..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
ikinci yarı bence zor gececek topu ayagında tutup bizi rahatlatan 2 oyuncumuzdan alex cıktı deivid formsuz kötü oynuyo keske ali bilgin degilde tümer yada kazım girseydi bakalım artık hala 3 puan ümidim var
Alexin sakatlanması çok kötü oldu Ali Bilgin çok pasif bir oyuncu bu maçta inşallah patlama yapar
deivid cıkıp kazım veya tumer girmeli
bu hakem niye Lugano'ya kart gösterdi anlamadım çok komikti ikiside birbirine göğüs darbesi yaptı o kadar.bence hakem taraftarların etkisinde kalıyor.ikinci yarı çok zor geçecek Alex'siz gol atmamız bir hayli zor bakalım ne yapıcaz
Kazım Deived'in yerine girerse sağ kanatta birşeyler yapabilir gibi geliyor.
aLex in çıkması büyük kayıp.En az bir puan iyidir bu konumda.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Alex'in çıkması kötü oldu.Fenerbahçe 2. yarıda 1 gol bulabilirse kazanabilir.
Deivid kirmizi kart
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Deivid kırmızı yedi. İşler kötüye gidiyor.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Deivid bence haksız bir kırmızı kart gördü.
25 dakika 10 kişi zor.
Fener atcak birazdan
PsV Sağlı sollu geliyo.
Zamanı ii geçirmemiz lazım. Kazım değişikliği gerçekten çok mantıklı oldu. Girer girmez bir pozisyon buldu.
Fenerbahçe, beraberlik alırsa iyidir. PSV deplasmanı zor sonuçta, birde 10 kişi...
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Fenerbahçe isteğini aldı büyük ihtimalle guruptan çıkar
1 puan çok iyi içerdeki maçı kazanırsak gruptan çıkarız![]()
Maç bitti.
25 dk'de 10kişi oynadı 1puan çok iyidir...
Valla şöyle söyliyeyim Semih bir ton gol kaçırdı eğer onlar gol olsaydı çok farklı olurdu ayrıca kalede volkan geyet iyiydi Fenerbahce kazanabilirdi...
Her türlü kötü şartlara rağmen 1 puan çıkardık
hakem neden son pozisyonu kesti anlamak mümkün değil
sahanın en iyisi tartışmasız Deniz Barış
10 kisi ile bu kadar oluyor ne yapalim.Kadıköyde biz bu Psv'yi ezer, gruptan çıkarız.
Tebrikler Fenerbahçe'm Avrupada başkasın.