Nereye yahu.
Bu takımı seneye avrupada görmek istiyoruz ondan sonra gidersin bir yere.
Nereye yahu.
Bu takımı seneye avrupada görmek istiyoruz ondan sonra gidersin bir yere.
Kabul etme sakın abi sakın.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bence kabul et ama yurtdışından bir kulupten teklif alırsan..
Leverkusen'in de teklifini geri çevirdim. İyi para teklif ettiler amakariyer paradan daha önemli. Yalnız şunu söyleyeyim sezon sonuna kadar ayrılmayacağım takımdan ama sezon sonu sözleşmem bitiyor. Eğer Almanya dışından sağlam bir teklif gelirse düşünürüm. Almanya'da Bayern'den başka kulübe gitmem
--------------------------------------------------------------------------
Bundesliga 22.Hafta
HSV 3. kez karşılartığım rakibe karşı daha önce galibiyetim yoktu. Evimizde kazandığımız için çok mutluyuz. Kupa çeyrek final maçı öncesi büyük moral oldu takımıma.
DFB-Pokal çeyrek final
11. saniyede Zarate'nin aşırtma golüyle öne geçtik. Zaten kötü günler geçiren rakibimiz karşısında pek zorlandığımızı söyleyemeyeceğim fakat 35. dakikada 10 kişi kalmamız biraz sıkıntıya soktu daha defansif bir anlayışa dönmek zorunda kaldık. sonuç olarak yarı finaldeyiz
yarı final kuralarıda çekildi:
Stuttgart - FC Bayern
Hoffenheim - HSV (çok güzel kura oldu evimde karşılaşacak olmam büyük avantaj)
Bundesliga 23.Hafta
Müthiş zor bi karşılaşma oldu. (Hoffenheim 6. Hannover 5.) üst sıralarıda ilgilendiren bir maçtı. ilk yarıda bir türlü istediğimiz oyunu yansıtamadık sahaya fakat ikinci yarıda roller değişti. Devre arası konuşma işe yaramış olacak ki daha istekli daha baskılı oynayan taraftık. son dakikalardaki gol emeğimizin karşılığı oldu yoksa ben 1 puanada razıydım
Bundesliga 24.Hafta
Schalke kalecisine çok şey borçlu. Çok pozisyon yakaladığımı söyleyemem ama zamanında çıkışlar, müthiş kurtarışlar yaptı Schalke kalecisi...1 puanı kazandırdı takımına helal olsun...
Bundesliga 25.Hafta
son haftalarda en çok zorlandığım maç...Birazda hafta içi evimizde oynayacağımız kupa mücadelesinin stresi vardı sanırım üzerimizde. Hata üstüne hata yaptık savunmada ve kalede...kaleye gelen 3 toptan ikisi gol oldu. Beceriksiz atak oyuncuları yüzünden bu şansı değerlendiremedi. deplasmandan 3 puanla dönmek süper oldu.
Ve benim için çok önemli bir mücadele...yarı finalde HSV ile karşılaşıyoruz. finale kalırsak UEFA kesinleşecekbana şans dileyin arkadaşlar
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Güzel gidiyorsun..
çok iyi gidiyorsun böyle devam
DFB-Pokal Yarı Finali
HOFFENHEIM : 2-0 : HSV
Maç sonrası basın toplantısında medya mensuplarının sorularını yanıtlaran Ner'ZhuLL şunları söyledi:
''Hissettiğimiz duyguları kelimelerle ifade etmek çok zor. Buraya kadar gelmek bile bizim için muhteşemdi. Oyuncularıma ne kadar teşekkür etsem az mükemmel oynadılar, taktiğimizi kusursuz bi şekilde sahaya yansıttılar. Finale kadar gelmek şahane birşey bizim için.''
-s:''Finaldeki rakibiniz hakkında ne düşünüyorsunuz? Stuttgart Bayern'i 1-0 eleyerek finale adını yazdırdı ve şu ana kadar sizinle yaptığı iki maçıda kaybetmedi...''
-c:''Stuttgart Almanya'nın en güçlü takımlarından birisi. Çok iyi futbol oynuyorlar bunu oynadıkları son maçtada kendi maçlarımızda da gördük. Fakat kupa maçlarının atmosferi her zaman daha farklı olur. Ben oyuncularıma güveniyorum. Finale kadar geldik kupayı almadan gitmek olmaz.''
ufak bişey daha eklemek istiyorum 16. fm turnuvasında da Hoffenheim'la 2. turdayım![]()
finale gelmişsin artık bırakmak olmazstuttgart'ta o kadar iyi değil bence
İyi Değil Ama Hiç Yenememiş Stuttgart 'ı![]()
Tebrikler abi süpersin finali de kazanırsın.
kaldığım yerden dewam ediyorum...
Bundesliga 26.Hafta
bol gollü seyir zewki üstlerde bi maç oldu. Beraberlikte iyi sonuç sayılır Wolfsburg'a karşı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bundesliga 27.Hafta
daha önce dikkat etmemiştim ne kadro varmış öyle gladbach'ta. zor kurtulduk ellerindenNilmar mahvetti defansımı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bundesliga 28.Hafta
Ortada geçen bi maç oldu. maçın hakkı beraberlikti ama sağolsun hakem ofsayttan attığımız golü verdi, 3 puanı bize hediye etti![]()
gladbach öyle abi çok iyi kadro var ama istikrar yok
Harbiden cok iyi gidiyorsun.Basarilarinin devamini dilerim![]()
çok ballı adamsın 2 kez kendi kalelerine atmışlar![]()
Güzel Gidiyon Kaçıncısın Şuan ?
DFB-POKAL FINAL MATCH
STUTTGARTvs. HOFFENHEIM
![]()
Büyük gün geldi çattı. Bu gece Almanya Kupası sahibini buluyor! Acaba kupanın kazananı kim olacak?
Bundesliga'nın güçlü ekibi, Yıldıray'lı, Serdar'lı, Marica'lı kadrosuyla Stuttgart mı?
Yoksa Bundesliga'nın yeni ekibi, yılın sürpriz takımı, Carlos Eduardo'lu, Zarate'li, Vranjes'li dinamik kadrosuyla Hoffenheim mı?
Bu sorunun yanıtını öğrenmek isteyenler ayrılmayın...az sonra bu müthiş mücadele TSİ farkıyla sizlerle
yılın maçını bekliyoruz abi
dak.5:Hilbert'in sağ kanattan yaptığı ortada .Gomez topu takım arkadaşı Marica'ya indirdi. Marica daha müsait pozisyonda olan Gomez'e pasını aktardı ve Gomez sert ve düzgün bir vuruşla topu Lethovaara'nın yanından ağlarla buluşturdu. Gol sonrası Hoffenheim'lı oyucuların ofsayt itirazları sonuç getirmedi ve Stuttgart maça mükemmel başlayarak 1-0 lık üstünlüğü sağladı...
dak.14hakem Markus Merk Göttlicher'in topsuz alanda Marica'yı ittirdiği pozisyonu atlamadı ve Hoffenheim'lı oyuncuya sarı kartı çıkardı...
Carlos Eduardo sol kanattan güzel bi pas çıkardı ceza sahasına. topun gittiği yerde Demba Ba zorlukla dokundu ve Zarate'ye pasını çıkardı. Genç golcüye sadece topu ağlara göndermek kaldı. 1-1
dak.45Dr.Markus Merk ilk yarının sona erdiğini belirten düdüğünü çalıyor ve ilk yarı 1-1 eşitlikle sonuçlanıyor!
dak.48sinirlerine bir an hakim olamayan Cahais, Gomez'i ittirince sarı kartı gören oyuncu oldu. Maçtaki ikinci sarı kartta Hoffenheim takımına çıktı böylece...
dak.61ceza sahasına girmek üzereyken rakibini çekerek düşüren Mandjcek Stuttfart takımı adına ilk sarı kartı gören oyuncu oldu ve Hoffenheim tehlikeli sayılabilecek bir yerden serbest atış kazandı...
Defans çarpan top kornere gitti. topun gerisinde Carlos var. Carlos içeriye baktı, ortasını yaptıı topa kafa vuran futbolcu Dembaaa ve goooolll!!!! hayır! hakem pozisyon öncesi Demba'nın rakibine yaptığı harekete faul dedi. dolayısıyla gol iptal!
dak.64Stuttgart takımında oyuncu değişikliği: çıkan oyuncu sakatlanan Vicinius, yerine Serdar Taşçı giriyor. Feulner'in yerinede Hitzlspelger oyuna dahil oluyor...
dak.75Hoffenheim takımı iki oyuncu değişikliğine gidiyor. çıkan oyuncular Angulo ve Göttlicher, yerlerine dahil olan oyuncular Aho ve Ahmed Issah...
dak.77Stuttgart son değişiklik hakkını da kullanıyor ve Yıldıray'ın yerine, Trochowski sahada...
dak.79Hoffenheim'da oyuncu değişikliği...çıkan oyuncu Gargula, giren oyuncu Salihovic...
dak.90Carlos Eduardo'nun mükemmel arapasında cea sahasında kaleciyle karşı karşıya kalan Zarate çok iyi vurdu fakat top çataldan döndü! (yan hakem 4 dakikalık uzatmayı gösteren tabelasını kaldırdı.
dak.90+4
hakem maçın 90 dakikalık bölümünü bitirdi. Uzatmalarda tekrar birlikte olacağız şimdi reklamlar
dak.98Hakem frikik verdi Cahais yerde! Markus Merk Marica'nın yanına yaklaşıyor....ve hakem rakibine dirsek atan Marica'yı kırmızı kartla cezalandırdı!!!... Mandjeck itirazlara dewam ediyor. Merk'ten Mandjeck'e ikinci sarı kart! Stuttgart takımı şokta! bir anda 9 kişi kaldılar. Bir sarı kartta Gomez'e. Stuttgart için işler hiçte iyi gitmiyor!
dak.104Hoffenheim'lı oyuncunun ayağına basan Trochowski hakem tarafından sarı kartla cezalandırıldı...ve uzatmaların ilk devresi sona eriyor.
dak.113Hoffenheim bu dakikalarda rakibine nefes aldırmıyor! maçı penaltılara bırakmak istemiyorlar anlaşılan...Taç atışını kullanan taraf Hoffenheim. Löw atışı yanındaki arkadaşı Demba'ya. Demba içeri baktı ortasını yapıyor...topla buluşan oyuncu ceza shası içinde Dejagah... arkadan glen arkadaşı Aho'yu gördü bir topuk pası! Aho kaleciyle karşı karşıya. Aho vurduuu ve GOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLL!!!!! Hoffenheim 2-1 öne geçiyor!! taraftarlar ayakta!!!
dak.119Vranjes'e sert faul yapan Andreas Beck sarı kartı gören oyuncu...
dak.120rakibine çelme takan Demba sarı kartı gördü...Stuttgart serbest vuruşla başlayacak mücadeleye...Markus Merk saatine bakıyor ve Maçın son düdüğü geldi!!!! HOFFENHEIM DFB-POKAL şampiyonu!!!!!!!
![]()
TebrikLer bu tarihi başarın için![]()
sağol teşekkür ederim sana ve yorumda bulunan diğer tüm arkadaşlarabu maçtan sonra uzun süre kendime gelemedim şok oldum hiç beklemedğim şeyler oldu maçta 9 kişi kalmaları mesela
ya da son golü sağ bek oyuncumun atması
isteyen indirip belgelerim/sports interactive/matches bölümüne bu dosyayı atarak final maçını izleyebilirler. paylaşımda son nokta![]()
Tebrikler.Taraftar yakında heykelini direk senin. Football Manager'de olmamış şey diil sonuçta.![]()
Nerzhull sakın baska takıma gitme böyle devam...Avrupa kupalarındada oyna...
Güzel bir galibiyet olmuş bu takım artık seni bırakmaz söyliyim. Taraftarlar seni evlat felan edinir.![]()
maçın videosunu parayla satsaydın ya![]()
Tebrikler.Çok çekişmeli bir maç olmuş anlaşılan.Devamını bekliyoruz.
Gerçekten güzel bir kariyer olmuş devamı gelirse sevinirim..
Tebrikler abi harikasın.
şimdi sen ilk önce bize demişsinki transfer bütcem 520 milyar lira ondan sonra başkana rica etmişsin 8 milyon ytl yani 8 trilyona çıkmış..hadi buna inandım tamam sonra sen 8 milyona yılın ilk yarısında aldığın oyuncular
Lukasz Gargula(Belchatov) => 1.9 milyon
Polonyalı ortasaha oyuncusu...defansa yönelik oynatıcam kendisini, genel olarak iyi bir oyuncu çoğu özelliği 14-15 + duran toplarda etkili.
Rodrigo Fabri(Paulista) => 3.4 milyon
Brezilyalı ortasaha oyuncusu...sol kanatta ve amc bölgesinde oynayabiliyor. Teknik özellikleri süper fakat gereksiz bir transfer oldu sanki. adamı görünce atladımda o bölgede oynayan 3 oyuncu varken 4.yü almak saçma oldu
Issah Ahmed(Randers FC) =>925bin kredi kartına 12 ay taksit
Matias Cahais(Boca) =>600bin
Marvin Angulo(Herediano) =>230bin
Jukka Lethovaara(tps) => 20bin
Teplice takımının tecrübeli defans oyuncusu Lukasz Hoffenheim takımına transfer oldu. 1.5 milyon ytl karşılığı
----ettimi kardeşim 8575 YTLtamam peki sonra ligin devre arasında 6,7 milyona l
sezon sonunda Hoffenheim'da!!! 6.75 milyon YTL karşılığı anlaştık kulübüyle. Gelecek vadeden oyuncuyla 2010 yılına kadar sözleşme imzalayacak. Carlos Eduardo'nun yanına müthiş partner geliyor
Lulinha
yani devrearasında oyuncumu sattın anlamadık nerden bu para tabi bide yeni personel almışsın ona ne kadar harcadın onu hiç bilmiyoruz. ama kıyakçı başkan şuana kadar ikinci lig kulübüne tam 15 trilyonluk futbolcu aldı..maşallah....bunlar birinci lige çıkmadan ikinci lig bütçesiyle aldığın oyuncular.....önemle altı çizile.......
gelelim şampiyon olduktan sonra birinci lige çıkınca alınan oyunculara....
ben vranjasın bedava geleceğini sanmıyorum..ama neyse Zarate ...7,5 milyon tl ..çok güzel...
transferlere açıklaman : Maaş bütçesinden arttırdıklarımı harcadım diyelimyalnız maddi durum şu pek iç açıcı değil kulüpte borç 15milyon ytl
yani sen hem maaş bütçesini düşürerek transfer bütçeni artıracaksın.hemde kendi takımıyla sözleşme yenilemeyen vranjas gibi kaliteli oyuncularıda bedavaya alacaksın.
şimdi yeni sezon için bütçen açıklanmadan anlaştıysan vranjasla ..transfer bütceni 15 trilyonla eritmiştin.bu durumda normalde FM de transfer bütçeni bu kadar eritirsen borçla birlikte maaş bütcende azalıyor.
Şimdi sen bu oyuncuyla yeni bütcen açıklanmadan anlaştıysan ikinci ligin düşük maaş bütcesiyle birinci ligin kaliteli oyuncularını nasıl alıyorsun
...yok eğer maaş bütcen açıklandı ve birinci lig takımı olarak görünüyorsan hem maaş bütçeni kısıp hem bu oyuncuları bedavaya nasıl alıyorsun
..FM yi iyi takip edenler rahatlıkla bilirler sözleşmesi biten birinci lig oyuncularını sen ikinci lig takımı olarak göründüğün müddetçe alman zordur (hele seninki gibi erimiş bir bütceyle) ama yeni sezon başlamışsa ve sen birinci lig takımı olmuşsan bu oyuncular sana gelebilir ama tabii iyi para verirsen..
senin durum çok çelişkili..
hem transfer bütçeni erit hemde werder bremenden sözleşmesi biteen adamı bedavaya al..buna inanmamı beklmeme..
...bizbu FM yi bugün oynamıyoruz kardeşşşş ..eğer elindeki maaş bütceni kısarsan oyunculara verebileceğin rakam azalır bedevaya falan oyuncu çok zor alırsın...off offf...
giden oyuncular
Christian Daub(Elversberg) => 20bin + %50
Zsolt Löw(Fürth) => 500k + %10
sen bu löwü satmamışmıydın...hani şu kupada yarı finalde HSVye gol atan arkadaş birden bire nasıl geldi kaça geldi arkadaş....
ben arkadaşımın oynadığı oyun hilesizmiş gibi gelmiyor bana zaten yukarıda çıkarılan abartı rakamlarla transfer bütçeleriyle falan bu ortada..
kusura bakma arkadaşım.. ikinci lig takımı 520 milyardan 15 trilyona transfer bütçesini çıkarırsa..
hem maaş bütçesinde kısıtlamalara gidip hemde birinci ligin kalitelioyuncularını bedavaya alıyorsa ya bu oyunu hileli oynuyorsun, ya milyarda bir olacak şansın var ya da oynadığın oyunun adı FM değil......
özür dilerim ama ben inanmadım..günahınıda almak istemem ama sanırım bize biraz açıklama yapmalısın...çünkü onlarca insan sana inanarak destek vermiş yorum yapmış...
adam bi oyuncusunu satmış ya 7.75 milyon ytl'ye