Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 199 sonuç

Konu: Fm 2008 Oyununda Çıkan Hataların Çözümleri

Hybrid View

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    1-Oyun kurulumunda bir sorun olmuş olabilir.
    2-Oyunun dosyaları bozulma olasılığıda yüksektir.

Benim kendi arkadaşımın bilgisayarında da bu sorun oluşmuştu.Format attığımız zaman böyle bir sorun yoktu.Düzelmişti.Format atmayı deniyebilirsin.Çünkü böyle bir sorun doğal yollarla düzelmiyor diye biliyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Oyunun kapanıyor değil mi?

Büyük olasılıkla oyunun hafızası gitmiştir.Oyunu kaldırıp tekrar kurmanızı tavsiye ediyorum.
    Çünkü oyununuzun hafızası gitmiştir.
    C:\Documents and Settings\oturum ismi\Application Data
    buraya girin, Sports Interactivete klasörünü silin.

İşe yaramaz ise, Oyunu silip baştan kurun.

Football Manager 2008 is running dangerously low on memory.Please quit and free up some memory.

SONRADA

Football Manager 2008 has run out of memory and will now quit.

böyle diyor.

Aynen dediğin gibi yaptım ama olmadı yazın ben fm siz ne yaparım lütfen yardım edin aynı hata weriyorYardım edin lütfennnnnnnnnnnnnn

ÖnceLikLe herkese seLamLar..Şimdi benim sorunum oyundan hiç bi şekiLde ses geLmiyor yani oyunda ses hiç yok ne yapabiLiriz ? yardımLarnızı bekLiyorum iyi çaLışmaLar

Quote Originally Posted by adrianocem View Post
    ÖnceLikLe herkese seLamLar..Şimdi benim sorunum oyundan hiç bi şekiLde ses geLmiyor yani oyunda ses hiç yok ne yapabiLiriz ? yardımLarnızı bekLiyorum iyi çaLışmaLar
    Arkadaşım ayarlardan kontrol ettin mi?Etmediysen büyük olasılıkla ses dosyaların ya bozuktur yada bozulmuştur.

Arkadaşım ayarlardan kontrol ettin mi?Etmediysen büyük olasılıkla ses dosyaların ya bozuktur yada bozulmuştur.
    ne yapmam gerekir ?

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    oyunu netten indirdiysen olabilir
    Oyun Çalışmıyor, C.RA.CK Hakkında

Turksportal Forumlarında

ILLEGAL paylaşımlar, Bu konularda Soru Sormak, Sorulmuş Bir Soruya Cevap Vermek

KESİNLİKLE YASAKTIR!

Dikkate etmeyenler hakkında uyarı ve ceza sistemi uygulanacaktır.
    Illegal link paylaşımı yapanlar forumdan atılır.

Herkesin Bilgisine!

sakary Ali Misafir

seçenekler ayarlardan soldan display-sounds a bas ordan çıkan yerdende play sounds a işte buda ss'i

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Unhappy

Evet beyler Türksportal Masaüstü çıktığından beri oyunu sorunsuz bir şekilde oynayabiliyordum ta ki bu geceye kadar.Şimdi sorunum şu biliyorsunuz oyuna girmeden önce cache dosyasını siliyoruz ve öyle oyuna giriyoruz.Ben cache dosyasını siliyorum,Türksportal Masaüstü yazılımını çalıştırıyorum.Ancak oyun açılırken birden oyundan çıkıyor ve bakıyorum cache dosyası geri gelmiş.Önceden sorunsuz bir şekilde oynayabiliyordum.Cache dosyası hiçbir zaman geri gelmiyordu.Ama şimdi 100 lerce kez denedim ama hepsinde cache dosyası geri geldi kafayı yiyeceğim.Türksportal Masaüstü'nden ''Tamponlanmış Verileri Temizle'' seçeneği açıkken de denedim kapalıyken de YOK YOK YOK.Sizce bu cache dosyasının geri gelmesinin nedeni nedir?ÖNCEDEN HİÇ BÖYLE OLMUYORDU.Lütfen bir yardım edin.
    Last edited by Raten : 23.Temmuz.2008 at 06:50
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Quote Originally Posted by GLaDeR77 View Post
    Evet beyler Türksportal Masaüstü çıktığından beri oyunu sorunsuz bir şekilde oynayabiliyordum ta ki bu geceye kadar.Şimdi sorunum şu biliyorsunuz oyuna girmeden önce cache dosyasını siliyoruz ve öyle oyuna giriyoruz.Ben cache dosyasını siliyorum,Türksportal Masaüstü yazılımını çalıştırıyorum.Ancak oyun açılırken birden oyundan çıkıyor ve bakıyorum cache dosyası geri gelmiş.Önceden sorunsuz bir şekilde oynayabiliyordum.Cache dosyası hiçbir zaman geri gelmiyordu.Ama şimdi 100 lerce kez denedim ama hepsinde cache dosyası geri geldi kafayı yiyeceğim.Türksportal Masaüstü'nden ''Tamponlanmış Verileri Temizle'' seçeneği açıkken de denedim kapalıyken de YOK YOK YOK.Sizce bu cache dosyasının geri gelmesinin nedeni nedir?ÖNCEDEN HİÇ BÖYLE OLMUYORDU.Lütfen bir yardım edin.
    Arkadaşım bildiğim kadarıyla oyun bazı komutlarda cacheyi kendi oluşturuyor.Ben cache dosyasını silmediğim halde sorunsuz oynuyorum.Senin sorunun ne?

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Arkadaşım bildiğim kadarıyla oyun bazı komutlarda cacheyi kendi oluşturuyor.Ben cache dosyasını silmediğim halde sorunsuz oynuyorum.Senin sorunun ne?
    Kardeşim benim sorunum kısaca şu :
    Önceden FM'yi sorunsuz şekilde oynayabiliyordum.Ancak şimdi oyunu Türksportal Masaüstü ile açıyorum.En son reklama kadar geliyor ve daha sonra oyundan atıyor birden.Şimdiden teşekkürler.
    Twitter

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Quote Originally Posted by GLaDeR77 View Post
    Kardeşim benim sorunum kısaca şu :
    Önceden FM'yi sorunsuz şekilde oynayabiliyordum.Ancak şimdi oyunu Türksportal Masaüstü ile açıyorum.En son reklama kadar geliyor ve daha sonra oyundan atıyor birden.Şimdiden teşekkürler.
    Yok mu bana yardımcı olabilecek bir babayiğit
    Neyse beyler sorun çözüldü kendi kendine.
    Last edited by Raten : 24.Temmuz.2008 at 02:35
    Twitter

Tamam O Zaman Oraya Atim
    Last edited by adrianocem : 28.Temmuz.2008 at 16:28

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    seçenekler ayarlardan soldan display-sounds a bas ordan çıkan yerdende play sounds a işte buda ss'i
    dedikLerini yaptım ancak sorun düzeLmiş değiL..

Quote Originally Posted by adrianocem View Post
    dedikLerini yaptım ancak sorun düzeLmiş değiL..
    Senin oyunun ses dosyaları bozulmuş.Oyunu sil yeniden kur.

14. Default

Milli takım olayını biliyorum ama Altidore Amerika Milli Takımının maçlarının çoğunda oynuyor,anlayamıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Spikerde sorun yaşayan arkadaşlar şimdi iki dosya upload ettim. İlkini yani bunu

http://rapidshare.com/files/131923813/turkish.ltc.html

Program Files => Sport Interactive => FM 2008 => data => languages => Turkish language içine atın.

Bunuda

http://rapidshare.com/files/131924016/english.ltc.html

Program Files => Sport Interactive => FM 2008 => data => languages içine atıp bir deneyin

Unhappy

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Spikerde sorun yaşayan arkadaşlar şimdi iki dosya upload ettim. İlkini yani bunu

Program Files => Sport Interactive => FM 2008 => data => languages => Turkish language içine atın.

Bunuda

Program Files => Sport Interactive => FM 2008 => data => languages içine atıp bir deneyin
    bunları da denedim sonuç aynı

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

Quote Originally Posted by 1502005 View Post

Bunuda

malesef bende de işe yaramadı...

Nesil
    2006
    Yer
    Boston / Istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

@ adrianocem genel tartışmalar bölümünde ilginç görüntüler konusunun altına yazman daha uygun olacaktır
    Twitter

Arkadaşlar yardım edebilecek olan var mı ? .. Online oyun oynayamıyorum.. Daha önce oynadıgım kişi ile 2-3 günden beri oynayamıyorum ve sorunda bu..

teşekkürler..

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Beyler oyuna girmek istediğimde şu hata ile karşılaşıyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.
    Twitter

Oyunun bozulmuş.Yeniden kurup yükleyebilirsin.O zamanda olmazsa format atabilirsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Sağol yardımcı olduğun için kötü oldu bu
    Twitter

ben fm2008 de 2010 sezonuna geldigimde kayıtlı oyun acılmadı kariyerim gitti bi dahada oyun acamadım oyunusildim tekrar yukledim bu sefer siyah ekran geldi açılmadı oyun javalardandır dedim son surumleri yukledigim halde yine siyah ekran var oyun bir türlü açılmıyor nasıl açıcam oyunu yardım edin ltfn

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Öncelikle oyunu sorunsuz kurduğunu kontrol ettin mi? Oyunu kurduğunda yerdeki Sports İnteractive dosyasının içinde data yer alıyor. Oradaki bazı dosyaların (graphics) eksik yüklenmesi siyah ekran problemine neden oluyor. Şayet bu konuda eminsen oyunu yönetici modunda çalıştırmayı denermisin. Fm simgesi üzerinde sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır modunu seçmelisin.

graphicslerin eksik yüklenip yüklenmedigini nasıl anlıcam peki ?

sorunu hallettim
    Last edited by kostad89 : 10.Ağustos.2008 at 00:02

as oyuncuları lig maçında oynatamıyoruum

Quote Originally Posted by muratgoktas View Post
    as oyuncuları lig maçında oynatamıyoruum
    Eğer Türkiye liginde iseniz as kayıt listesinde kaydetmelisiniz.Biraz daha bilgi verirseniz daha iyi olur.

arkadaslar ilginiz için simdişden tesekkur ederim benim sorunum su;2011 yılındayım milandan sıkıldım istifa ettim atlatico madride gittim tam heycanımı yakalamısken oyun durup dururken atıyo beni hata da vermiyo bunu cozebilirmisiniz acaba

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri