Semih'le öne geçti F.Bahçe...
Güzel bir gol atti Semih.Son haftalarda cok formda.Kezman bir daha ondan formayi alamaz.
Edu kırmızı kart gördü![]()
Bir kırmızı furyasıdır gidiyor yahu.
Kayseri puan çıkarmalı umarım çıkarır.
Bu kadar erken gördü Fener kırmızıyı.Kayseri rahat puan alıcaktır..
Kayseri maçı çevirir umarım..
Deniz çıktı,Yasin girdi.Kayseri'de İglesias sakatlandı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
1-1 mehmet eren![]()
Mehmet Topuz Eren`i güzel gördü,Mehmet Eren de güzel bir gol atti.
Kayserinin ilk yari bitmeden beraberligi bulmasi cok iyi oldu.
alır maçı Kayserispor Edu çok hata yapıyor bu aralar...
Edu atıldı Fırat.![]()
Kayseri artık burdan bırakmaz alır bu maçı.
(Yani benim bildiğim Kayseri alır bu maçı.)![]()
kayseri 2, yarı golleri atar
Son dakikalarda gelen gol Kayseri ikinci yarı bambaşka bi takım yapar..
Bencede burdan Kayseri artık kesin puan çıkarırda galibiyetde alır umarım.Fener bir türlü Avrupada'ki oyununu lige yansıtamıyor.
İlk yarı 1-1 sona erdi.
Besiktas`tan sonra Fenerbahce de yenilirse mükemmel olur mükemmel !
Zorlu Kayseri deplasmanında 45dk 10 kişi mücadele etmek çok zor yenilir gibime geliyor Fenerbahçe...
Bence berabere bitecek..
Fenerbahçe kazanacak gibi hissediyorum, umarım yanılırım..
20.Dakikadan itibaren izliyorum ve çok bariz KAYSERİ üstün olan taraf.2.Yarı bu maç tek kaleye döner.
FB 10 kişi kaldı zaten.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kayseri alır artık herhalde.
Fenerbahçe'nin 10 kişi kalması ve ilk yarı bitmeden beraberliği yakalaması çok iyi oldu.İnşallah kazanırlar..
So what?
Saike
Haydi Kayseri göster kendini 2.yarı...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
ilk yatı çok kötüydük ayağımızda top tutamadık alexin yokluğu hissediliyo deivid hiç yok onun yerine kazım oyuna girerse biraz olsun topla oynarız ve kontra atklarda gol umudmuz artar durkalamalarda semih teke tek kaldı ama rakip defans geçit vermdi ağer onu geçebilseydi kalciyle arşı karşıya idi
Maç Kayserispor üstünlüğünde gidiyor. Saido topları çok güzel kesiyor. Mehmet Topuz biraz daha etkili olursa Kayserispor'un bu maçı kazanacağını düşünüyorum.
Kayserispor-Galatasaray maçında Lincoln'ün ortalayıp Ümit Karan'ın attığı golün aynısını diğer kanattan Appiah ortaladı Semih attı. Ancak gol ofsayt hakem golü verdi.
Edu'nun ilk sarı kartı bana göre doğru 2. sarı kartta top eline çarpmıyor. Hakem yanlış bir karar verip oyundan attı.
Fenerbahçe kalesi tarafındaki yardımcı hakem bir felaket Gökhan Ünal'ın 2 karşı karşıya kalacağı pozisyonu olmadığı halde ofsaytla kesti. Hakemin yüzüne kameralar yaklaştığında mimiklerinden emin olmadığını görebildim kendi adıma.
Orta hakem fauller konusunda eşit davranmıyor. Faul olmayanı çalıp faul olana devam diyor.
Hakem sayesinde maç karakolda bitmese iyidir.
Edu kartı dogrumu....Top eline carpmıyor diyor hemde sarı degil diyon...
Fenerbahce penaltı atacak bu maçta bak görürsünüz...Yine dedi dersiniz..
Aydın cıktı avendano oyunda..Başarılar Kayserispor
Bu maçı mutlak kazanmamız lazım.