Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 96 arası toplam 96 sonuç

Konu: TSL 15.Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

MeMo atmosfer dedin aklıma geldi, elektronik ıslığa karşı 3'lü çekip sesini duyuran ultrAslan kardeşlerime helal olsun.. Onlar için kazanmalıydı takım ama olmadı maalesef..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    MeMo atmosfer dedin aklıma geldi, elektronik ıslığa karşı 3'lü çekip sesini duyuran ultrAslan kardeşlerime helal olsun.. Onlar için kazanmalıydı takım ama olmadı maalesef..
    Evet.Haklısın bu maçda diğer derbilere göre birazda olsa taraftar kötüydü tribünler iyi yönetilmedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Alex ne kadar zeki bir futbolcu olduğunu yine maçta gösterdi. Semih'e attığı pas çok güzeldi. Song ve Servet Semih için her türlü sakatlama tekniklerini kullandılar. Yengeç dansı müthişti. Maç daha farklı olabilirdi Orkun engelledi. Geç olsa da tebrikler Fenerbahçe.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Tribünler bana göre çok güzeldi, son zamanlarda küfür edilmeyen bir derbi izledik, ufak tefek şeyler oldu bunlarda nazar boncuğu olsun.

Yengeç dansına söylenecek söz yok keşke golü R.Carlos atıp yapsalardı daha güzel olurdu. Ama Semih bilmediği halde yapmaya çalışması gerçekten çok güzeldi.

Futbol'a diyecek söz yok. Bana göre bu sezon oynadığmıız en iyi oyundu. İsabetli şutlar çeksek ve belki 10 kişi kalmasak daha farklı kazanabilirdik.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Deivid le Roberto Carlos daha farklı danslar üretecekmiş

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Konuşulcağı kadar konuşulmuş sanırsam, işin cılkı çıkmadan konuyu kapatıyorum.

Tekrardan tebrikler Fenerbahçe, izlediğim en sakin en güzel derbi idi..

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri