aynen ben yanlış anlamışım. kusura bakma.
onun dışında tahrik etmeme kısmını yanlış anlamamışım orası geçerli.
aynen ben yanlış anlamışım. kusura bakma.
onun dışında tahrik etmeme kısmını yanlış anlamamışım orası geçerli.
Fenerbahce diger turda elenir
nerden biliyorsun onu ? daha rakibimiz bile belli değil.
bakın beyler son kez uyarıyorum kışkırtıcı mesajlar yazmayın.
Tamamen katılıyorum stoper oyuncusu elbet hata yapıcak 1 yapıcak 2 yapıcak ama esas oyunun genelinde savunmayı nasıl toparladığı önemli bencede çok iyi bi stoepr Edu elimizden kaçırmamalıyız.Volkan bağırmamışta olabilir ayrıca Volkan'a bırakmayacak kadar saçmalık yapmaz heralde
Gerçekten çok mutluyum.Uzun zamandır böyle bir başarıya hasrettik.Umarım diğer turlarda da aynı performansı sergileriz.
Halen bazı arkadaşlar tebrik etmek yerine laf atabiliyorlar.Bravo....
31. maçımız oldu Kadıköy'de üst üste kaybetmediğimiz. Kadıköy rakipler için cehennem oldu.
Alex bu takımın yıldızı olduğunu dün tekrar bizlere gösterdi, maçın başından son dakikaya kadar diğer maçı düşünmeden kazanmak isteyen bir Fenerbahçe vardı sahada. Ve sonunda kazandık da, 11 puan toplayarak gruptan çıktık.
Uğur verilen şansı iyi değerlendiremeyecek diye düşünürken Alex'in mükemmel çalımı, verkaçı ardından da attığı ara pasını gole çevirerek ve sonrasında oyununu olumlu yönde geliştirerek şansı iyi kullandı. Ama formanın kalıcı olmasını istiyorsa daha çok çalışmalı.
Edu hata yaptı, golü yedik ama oyun genelinde yerinde müdahalelerde bulundu. Bu sezon bu defans kurgusu bozulmamalı.
Ben bu başarıda en büyük etkenin Carlos olduğunu düşünüyorum. Öncelikle arkadaşlarına güven ve inanç sağlamış. Grup maçları başladığında evimizde maç kaybetmeyeceğiz demişti Carlos ve kaybetmedik de. Real Madrid'in gelmesini isterim, Porto haricinde hangi takım gelirse gelsin, çıkarız diyemeyiz. Tabi ki çıkmak isteriz ama bu bizim istememizle olmuyor.
Madrid'e karçı Carlos takımı daha iyi hazırlayabilir, şimdi kurayı beklemek kaldı. Bu turda güçlü rakiplerden biriyle karşılaşacağız, bu turu geçersek bu sezon için büyük başarı sağlamış oluruz.
Kuralar ayın kaçında çekiliyor ?
Fenerbahçe ve Türk futbolu için önemli bir olay bütün oyuncuları ve teknik heyeti tebrik ediyorum. Umarım gidebildiği kadar yukarı gider Fenerbahçe bir Türk olarak gururlandırır bizleri.
Kuradanda Porto gelir umarım. Porto'yu Beşiktaş karşısında seyrettik. Beşiktaş biraz şanslı olsaydı 2 maçıda kazanabilirdi. Fenerbahçe için böyle bir kura hayırlı olur kanısındayım ve Porto gelirsede bir üst turda görürüz sanıyorum Fenerbahçe'yi.
Hmm.1 hafta var.
Tabi yahu gecen sene Final oynadı Fenerbahçe... Porto v Monaco nun da kimse sıyrılıp finale gelebilceğine inanmıyordu... Dün maçtan önce Şekip Mosturoğlu güzel açıklamalar yapmıştı bende ona katılıyorum bu işler zaman ister tecrübe ister bugün 2.Turdaki Fenerbahçe nin habercisi gecen senek UEFA maçlarıydı... Gelecek senede daha da ilerliyecektir belki Şöhret - Para - hepsi geliyor bu tarz olaylarla Fenerbahçe belkide bu senede daha da ilerliyecetir... Ama kim gelirse gelsin farketmez mesajlar biraz abes kaçıyor bkz_ Inter 3-0 Fenerbahçe karşıdaki takımlar Porto v biraz Sevilla haric Fenerbahçe yi elicek takımlar...
Helal olsun çocuklar süper maç oldu Alex diyorum sadece
Bu arada sanki Fenerbahçe 2.turda elenirse başarısız olmuş olur gibi mesajlar atmayın lütfen buraya kadar gelmekte çok iyi.
Fenerbahçe hersene üstüne katarak oynuyor.
Allahım ne zaman tebrik etmeyi öğrenecek bizim gençler??
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Kurada Kim geLirse geLsin Kadıköyde'ki Mac bizim..
beLki Barca yenerse yener oda cok zor benim inancım bu depLasman macımız bizim kader macımız oLur yani..
Mesaj banasa ki benim mesajımdan dakikalar sonra geldi üstüme alındım... Plastik görüşleri ile samimi mesajlar arasındaki farkı kestircek biri olduğu görüşündeyim Turgut... Ha sen kim gelirse gelsin eleriz farketmez diyosan o başka tabi 21Aralıkta kuralar çekildinde Allah ım ne olur Porto gelsin Manchester Barcelona Chelsea vs. gelmesin dicek diye düşünüyorm Fenerbahçe liler %99.9 böle olucak...
O yüzden bende düşündüğümü söyledim tebrik etmeyi biliriz tabi değer verip önceki sayfaları kurcalayabilene...
Fırtacan senle alakası yok canımBenim demek istediğimi sen anladında üstüne alınmışssın
Yoksa senin yorumun gayet açık..Benim demek istediğim geçen hafta çıkamayacaksınız diyip bu hafta Çıktığımız grubu kolay gösterip şimdide Büyük takımın gelmesi için dua eden ama kendi hallerini düşünmeyen arkadaşlara..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Avrupa'nın yenı prensi![]()
Tebrikler Fenerbahçe.İnşallah 2.turda Porto gelir.
Maç hakkında yorum yapmaya gerek yok.İlk yarıyı seyrettim sadece Fenerbahçe bu maçı almak için kendisini fazla kasmadı.Valla maç bana hazırlık maçı gibi geldi.Bir kez daha tebriklerimi iletiyorum..
So what?
Saike
Turu gecebilmemiz için..İngiliz takımları+Barcelona gelmesse iyi olur...
MPorto gelirse Çok iyi olur..
Barcelona falan saglı sollu ataklarla gelebiliyor..İsterseniz istanbulda olsun işimiz zor olur..Onlar kanatları iyi kullanıyoır..Fenerbahcedede Bekler acık veriyor..En iyisi Porto ve Milan(güclü ama)...sistemi Fenerbahceye uyuyor..
Fenerbahce fazla tempo yapamayan takımlara karsı basarılı olur..Sistemi buna uygun..İnsallah porto..
Last edited by Emurafu : 13.Aralık.2007 at 21:47
Milan gelsin diyorsunuzda Milan'ın Şampiyonlar Ligi takımı olduğunu unutuyorsunuz.Milan ligte formsuz olabilir ama Şampiyonlar Liginde Milan her zaman eşleşilmeye korkulması gereken bir takımdır.Adamlar son şampiyon.
Eğer bir takım istenecekse diğerlerinden Fenerbahçe için daha dişe diş tek takım var oda Porto.Ki onlarda hiç yabana atılacak takım değiller.Çok etkili isimleri var ve takım oyununu iyi oynuyorlar.
Yani lafın özü kim gelirse gelsin buradan sonra Fenerbahçe'nin performansı önemli.Şu gelsin bu gelsin gibi laflar gereksiz.
So what?
Saike
Suanki Formlara göre Final Barcelona-M.united gibi...
2.tur Çok zor olacak...Performansı daha cok artması lazım..Sevilla,Porto,Liverpool(en kötü)
Diger takımlar gelirse Tur için sans lazım olacak..Yoksa Mucize olur..
Last edited by Emurafu : 13.Aralık.2007 at 21:55
Kafaya koydum kim gelirse gelsin ilk maça gideceğim. Umarım Barça gelir en azından yenilsek bile Messi, RonaldinhO, Henry vs. gibi yıldızları canlı izlerim.
Umarım elenir. Sen dün kişisel iletine yazdığın yazıyıda biliyorum umarım bir gün senin temsilcilerin Fenerbahçe'yi elerde burada sevinirisin...![]()
samet.suner adlı üyemizin yazarlığı alınmıştır.
kışkırtmayalım. kışkırtanların da gazına gelmeyelim.
İnter 2 sene 64 maçta sadece 4 kere yenilmiş.. vay be..
adamları bu sezon yenen tek takımız RESMİ maçlarda
ayrıca bir ingiliz ekibi gelme olasılığı %70.. hayırlısı neyse o olsun..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Valla buralara mesaj yazmak çok tehlikeli oldu her an bizde atılabiliriz yazarlıktan neyse neyse uzatmayayım
Fenerbahçe çok güzel bir galibiyet aldı.Gruptan çıkacağını da kura çekilirken anlamıştım.
Tebrikler Fenerbahçe'ye.Güzel anlar yaşattı.Umarım bu başarı burada kalmaz ve devamı da gelir.Türkiye'ye G.Saray'dan sonra F.Bahçe'de güzel anlar yaşatacak gibi Avrupada...
2.Turda kim gelirse gelsin kolay olmayacaktır diye düşünüyorum.Porto ve Sevilla diğerlerine göre biraz daha kolay gibi görünüyor.İnşallah F.Bahçe gönlüne göre güzel bir kura çeker![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Fenerbahçe gruptan çıkmayı başardı. 2. Inter maçı, 1. Cska maçının ilk devresi hariç diğer maçların hepsinde güzel futboluyla beğenimizi kazandı. 2. Tura çıkan 7 takım da kuşkusuz çok iyi takımlar. Porto gelirse Fenerbahçe tur atlayacaktır. Porto haricinde Sevilla karşısında da Fb' nin şansı var ama bu takımlar haricinde Sarı LAcivertlilerin tur atlayacağını sanmıyorum. Umarım iyi bir kura çekip çeyrek finale yükselirler.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]