Wayne's Coffee Tugay abi ile röpörtaj yapacaktim. Beklerken dondurma yerken ayni zamanda Msn'de chat'lesiyordum. Birden yanima birisi yaklasti....
Tugay: Vaaay!! Ne yapiyon buralarda? Uzun zamandir görüsmüyoruz
Yusuf: Sagolasin Tugay abi. Eh iste yuvarlanip gidiyom ve msn'de chat yapiyom
Tugay: hee öylemi..tamam...simdide Transferin hakkinda kosusalim..Seni Avrupadan bir kac tane takim istemis, dogrumu?
ve bu takimlar hangileridi?
Yusuf: Evet dogrudur.
Ilk önce beni Valencia istemisti. D.Villa beni bizzate kendisi ayarayak beni Valencianin sag kanatinda görmek istedigi söyledi, ama ben Valencia icin cok erken oldugunu söyledim.
Sonrada Liverpool beni Lauri Dalla Valle ile transfer etmek istedi, pingvin dansi yapariz diyeAma Transfer kosullarinda bir türlü anlasma saglanamadi..
Liverpool'da Pingvin dansi yapmak isterdim
Sonrada Serkan abinin calistirdigi Milan'la görüsmelerde bulundum ama yine anlasamadim. Ben 10 kebabci isterken, Serkan abi en fazla 7 tane veririz dediSonrada TurksportalGücü'nden harika bir teklif aldim ve sonra buraya transfer oldum.
Tugay: Ohaaa....dermisiiiimPssssstt... Su kizin ablasi var mi
Yusuf: kusura bakma ama yok
Tugay:En begendigin oyuncu kim?
Yusuf: D ile basliyor
Tugay: eee?
Yusuf: ikinci harfi a..
Tugay: ahahahaa buldum!!! Davut !!!
Yusuf: hee öyle Daavudun Villa
Tugay: Ammada yakisiklimis bu Daavud? Nereli bu Daavud?
Yusuf:Daavud degil David Villa
Tugay: hee bende diyom biryerden cikartiyorum bu adami.
Yusuf: Sssssht... suz bi yaaKiz birseyler yaziyor....
Derken Wayne's coffee'yi birden bir Uzayli basiyor ve Elektrikler kesiliyor!!!!
Devami Yarin
Last edited by YusufT : 23.Ocak.2008 at 17:29
Türksportalgücü'nün yeni solbeki HasanCan Metin, kendisine kendi mevkiisinde Carlos'tan başka rakip olamayacağını açıkladı .![]()
Bu ne resmilik ?
Gökay Kanmazalp herkesi geberteceğini açıkladı.![]()
Aygün ezerim seni.![]()
Aldım ben cevabımıYalnız "Lafla peynir gemisi yürümez"
![]()
Ne zaan çıkçak bu takımlarbeyler??
o diilde hiç bi takıma girememişim![]()
TurksportalBirliği diyorum,en büyük favoriyiz diyorum,baska söze gerek yok diyorum.![]()
Türksportal gücü gerçek şampiyon
düzanleme nedeni:alltta yazıyo
Last edited by Mesajlar : 25.Ocak.2008 at 18:51
Bu işede Atatürk'ü karıştırmayalım.Yoksa işin içinden çıkamayız.
Gerrard "TurksportalGücü" dedi.
İngiltere'nin en çok satan gazeterinden The Times Gerrard'la röpörtaj yaptı. Röpörtajda Türkiye'nin yeni bomba takımlarıda bulunurken Gerrard açıklamasında Türkiye'de sadece TurksportalGücü'nü takip ediyorum. Zaten Türkiye'de de TurksportalGücü'nden başka bir takım tanımıyorum , Şampiyonlar Ligi'nde bizimle eşleşmelerini hiç mi hiç istemem. Eğer Liverpool'dan ayrılcaksam gideceğim ilk takım TurksportalGücü olur diye konuştu.
Gökay abi çok güzel olmuş.![]()
So what?
Saike
Ya Gerard Ya Ben![]()
Söze gerek var mı Aygün ?![]()
Biliyodum beni tercih ediceğini![]()
Hayal görüyorsun sanırım ? Neyse fazla söze gerek yok. Artık yamayı bekliyoruz. Dağıtmaya geliyoruz !!!
Yamayı bekliyoruz yazın daha siz
çoook beklersiniz![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
3/1'i olmuş.%33.Bizde diyorduk 15 tatilde bol bol oynarız ama zor.
Aygün'cüm , şimdi normal hayatını bir kenara koymadan günlük yaşantın içerisinde bu yapılan formlardan bir tanesini al önüne koy , aç data editörü.. RCA dengesini bozmayacak şekilde tek tek hesaplayarak gir.Her bir yazılanı tek tek gireceksin ama eksiksiz.
Bakalım nasıl bir duygu
Ben biliyordum aslında bu işe girişmeden uyarmama rağmen şikayetlerin ufaktan ufaktan başlayacağını..
Hoşuma gerçekten gitmiyor böyle şeyler.
Yok abi şikayet etmek değil.Biliyoruz senin özel hayatını.Onları bi kenara bırakıp bu datayı hazırlaman bile bu işe verdiğin emeği gösterir.15 tatilde rahatça oynardık ama sizde 15 tatilde yaparsınız bizde ondan sonra oynarız farketmez bizim için.Data işlerinden falan hiç anlamam ben.Hele bilgisayar başında tek tek yazmak uykumu getiriyor.Birde 2-3 kişisiniz o yüzden yükünüzde fazla.Neyse kolay gelsin size.
Şemsi rahat dur![]()
kimse şikayet etmez ya çünkü yama çıkınca çok güzel şeyler bizi bekliyor biraz sabretmek gerek.
Evet şemsi'ye bir deneme formu yaptırttım düşüncelerini bekliyorum![]()
Şemsi'de kimbilir o formu kime yaptırttı![]()
Valla TSİ ekibini kutLuyorum büyük isLer yapıyoR
bu takimda benim de olmam lazimdi. Ama arkamdan oyunlar cevrildi kesin. Beni almayan bu takimlara oyunumda yer yok HiIIIHHH!!
Bırakın kardeşim çocuk mu kandırıyorsunuz siz
Zormuş ne zorluğu var Eren bize hikaye anlatmaŞemsiyide örgütlemiş zor mor diye
![]()
Yalan arkadaşlar Eren istese 1 günde tüm data tamam
Ama istese işte boşverin siz mesajlara devam edin
Nerde kardeşim bu yama ? Yüzde Kaç Oldu ? Yeter artık çıksında oynayalım ?![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
yapılınca genel mi olacak yoksa herkes kendisimi yapıcak