Song buyuk hata yapti..ve 1-0 one gecdiler son 4dakka
Song buyuk hata yapti..ve 1-0 one gecdiler son 4dakka
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Mısır 1-0 önde.Mısır'ın golünde Song çok büyük hata yaptı.
Şampiyon Mısır!
Afrika Uluslar Kupası'nda Mısır final maçında Kamerun'u 1-0 mağlup ederek şampiyonluğa uzandı. İlk yarısı 0-0'lık eşitlik ile sona eren karşılaşmada Mısır'a şampiyonluğu getiren gol 76. dakikada Abo Terika'dan geldi
Maç bitti.Mısır 1-0 kazanarak kupanın sahibi oldu.Şampiyonluğu getiren gol 76. dakikada Abo Terika'dan geldi.
Tebrikler Mısır..Hak ettiler..
So what?
Saike
Misir maci 1-0 kazandi ve kupayi ard arda 2.kez aldi.
Song adina cok üzgünüm ...
Diğer rakiplerinin aksine Avrupa'da pek yıldızı olmayan Mısır kupayı takım oyunu oynayarak ikinci kez üstüste kazanmasını bildi...
Tebrikler Mısır,tebrikler Ahmed Hassan...![]()
Kupayı Fil Dişi Kazanır diye düşünüyordum; ama Mısır'dan fark yiyip elenince Mısır kazanır dedim. Mısır bu kupayı altıncı kez kazanarak en fazla kazanan ülkerden birisi olmaya devam etti. Tebrikler Mısır.
Tebrikler Mısır.Zaten kupanın favorilerindendiler.Song adınada üzüldüm.Oraya kadar gelmekte başarı ama.
Mısır geçen seneki kupanın ev sahibi oldugundan dolayı almadıgını gösterdi fil dişi ve kamerun gibi turnuvanın en iyi takımlarını yendi tebrikler.
Helal olsun valla Mısıra kadrolarında Bi Fildişi, kamerun, ghana kadar yıldızları yok ama takım oyununu gerçekten çok iyi oynuyorlar helal olsun
Bu mısır'da kameruna karsı sansı var..Gecen finalde kamerun penaltı kacırmısdı...Bu seferde Çok iyi performans gösteren song kötü bir hata yaptı...Yanlız Song'un yanına gelen kamerunlu adamdada hata var.Zidan zaten yerde sen niye oraya geliyorsun..Kademe'yi almıyorsun.
Keske Song kaldırsaydı kupa'yı...Ahmed Hassan'a kısmet oldu
Song,Barusso Leverkusen maçı kadrosunda olmayacaklarmış..
Mısır"in oyunculari mısır liginde oynuyor..
Last edited by Emurafu : 11.Şubat.2008 at 14:42
Emrah abi yarın dönüyorlarmış Türkiye'ye.
Kamerun Song'a sahip çıktı
Gana'nın evsahibi olduğu Afrika Uluslar Kupası'nda Final Maçı'nda Kamerun, Mısır'a 1-0 mağlup olarak kupayı Mısır'a kaptırmıştı. 2000 ve 2002 yıllarında şampiyonluk yaşayan Song, yaptığı açıklamada, çok iyi oynadıkları bir karşılaşmada, kötü bir dakikada gol yediklerini söyledi. Song, milli takımı bırakmak gibi bir düşüncesinin olmadığını ifade ederken, Geremi ve Samuel Eto'o da, Song'un bırakma gibi bir düşüncesinin olmamasının gerektiğini ifade etti.
7 farklı Afrika Uluslar Kupası'nda ülkesinin formasını giyen Song, bitime 13 dakika kala Mohamed Zidan'a karşı pozsiyonunu kaybetmiş ve ardından Hamburg'lu oyuncu Mohamed Aboutrika, kolay bir vuruşla Mısır'a galibiyeti getiren golü kaydetmişti.
Eto'o ve Geremi de Song gibi kariyerlerindeki 3. final maçına çıkmışlardı.
Kaynak: Sporx.com
Turnuva sona erdiğine göre kilitliyorum.