Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 197 sonuç

Konu: [TSL] Bursaspor Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

cihanda gidiyormuş galiba

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    cihanda gidiyormuş galiba
    Sözleşmeleri biten oyuncuların büyük bir çoğunluğuyla yollar ayrılacak. Genel bir temizlik yapılıyor anlıyacağınız. Çünkü yanlış yapılan sözleşmelerle oyucular yüksek miktardaki paralara imza atılıyordu ancak başarı gelmeyince böyle bir politika izlendi. Son olarak Ömer Aysan Barış ile de yollar ayrıldı.

Biletler yeni sezonda Biletix`te
    Bursasporumuz 2008-2009 sezonundan itibaren Türkiye’nin önde gelen bilet firması Biletix firması ile anlaştı. Özlüce Tesislerinde Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerimiz ile bir araya gelen Biletix Genel Müdürü Ali Abhary yaptığı açıklamada “ Türkiye’nin köklü ve güçlü spor kulüplerinden Bursaspor ile yaptığımız bilet satış anlaşması, Bursaspor taraftarlarının maç biletlerine kolaylıkla ve hızlı biçimde ulaşmalarını sağlayacak. Biz Biletix olarak Bursalılara hizmet verecek olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.
    Başkanımız İbrahim Yazıcı ise yeni sistemle birlikte kulübün kurumsallaşma adına önemli bir girişim gerçekleştirdiğini belirtti. Yazıcı “Biletix’in kaliteli ve hızlı sistemi sayesinde taraftarlara çok daha iyi hizmet vereceğiz. Bu hizmetle çok daha fazla sayıda taraftarımızla stadyumda bulaşmayı hedefliyoruz” dedi.
    Yapılan anlaşma sayesinde taraftarlarımız maç biletlerini, Biletix Sistemi üzerinden; Biletix internet sitesi, çağrı merkezi ve perakende satış noktaları vasıtasıyla online olarak satın alabilecekler.
    SİSTEM NASIL ÇALIŞACAK ?
    1. Telefon ile yapılan satışlarda teslimat, maç günü stadyumda kurulacak olan bilet dağıtım noktasında, verilen bilgilerin doğruluğunun kontrolünün ardından ödeme alınarak taraftarlara teslim edilecektir.
    2. İnternet üzerinden yapılan ödemeli satışların teslimatı ise; maç günü stadyumda kurulacak olan bilet dağıtım noktasında, verilen bilgilerin doğruluğunun kontrolünün ardından taraftarlara teslim edilecektir.
    3. Perakende satış gişeleri; Şehirde belirlenecek olan satış gişelerinden direkt satışlar yapılacak.
    4. Stadyum ana satış gişesi; Maç günü eğer bilet tükenmediyse stadyum satış gişesinden bilet satılacaktır. Saat:10:00 dan itibaren karşılaşmanın devre arasına kadar satış devam edecektir.
    KOMBİNE KART SATIŞ VE DAĞITIM KANALLARI
    - 2008-2009 Sezonu kombine kart satışları Bursa Atatürk Stadyumundan yapılacaktır.
    - 2007-2008 sezonunda kombine kartı bulunan taraftarlarımıza eski koltuklarını satın alabilmeleri için 15 günlük bir hak tanınacaktır.
    - Kombine kartlarımızın fiyatları ve kredi kartı taksitlendirmeleri ilerleyen günlerde netlik kazanacak ve duyurulacaktır.
    - Sezon içerisinde meydana gelebilecek olan kart kayıpları, arızaları ve kırılması gibi durumlarda değişimi yine Biletix sağlayacaktır.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Konuyla alâkası yok ama affınıza sığınarak yazıyorum. Pazar günü "Varmısın Yokmusun" da Teksaslı arkadaşlarımız katılıyorlar. Bursalı yarışmacı Ertan'ı desteklemek amacıyla. İzlerseniz seviniriz...
    Last edited by Crocodile1963 : 05.Haziran.2008 at 21:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Yusuf Şimşek ile anlaşıldı
    Başkanımız İbrahim Yazıcı`nın Muğla`nın Marmaris ilçesindeki otelinde yapılan görüşme anlaşmayla sonuçlandı. Yusuf`un da hazır bulunduğu görüşmede, taraflar her konuda anlaşmaya varıldığı bildirdi. Transferle ilgili ilk açıklamasını yapan Yusuf, daha önce de Bursaspor`dan transfer teklifi aldığını anımsatarak, ``Bu kez anlaşmaya vardık. Bu transfer her iki taraf için de hayırlı olsun`` dedi.

Yusuf, kendisine güvendiğini dile getirerek, şunları söyledi: ``Bursaspor`da futbol oynamak benim için şeref. Beni yeşil-beyazlı takıma kazandıranlara teşekkür ediyorum. Bursaspor`u layık olduğu yere getireceğimize inanıyorum. Ben Yusuf Şimşek olarak neler yapabileceğimi biliyorum ve bunu Bursasporlu taraftarlara göstereceğim. Takım olarak önümüzdeki sezon çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum. 2 artı 1 yıllığına Bursaspor`a `evet` dedim. Bu transfer iki taraf için de hayırlı olsun.``

Prensipte anlaşmaya varılan Yusuf`un önümüzdeki günlerde Bursa`ya gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi.

Kaynak: Bursaspor.Org.Tr

Default Geleceğin Kadrosu Hazır!

U-15`e 3 Timsah
    U15 Milli Takımımızın (01.01.1993), 21 ve 23 Haziran`da Rusya ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosuna 3 oyuncu verdik. Genç oyuncularımız Emre PEHLİVAN, Emin AKDERE, Hüseyin İBİŞ`in de yer aldığı kadroda şu oyuncular bulunuyor.

Artun AKÇAKIN, Çağrı TEKİN, Onur YAVUZ (Gençlerbirliği), Hasan TÜRK, Ahmet Kerem GEZEN (Beşiktaş A.Ş.), Mehmet TOPÇU (Fenerbahçe), Muhammed Alperen UYSAL (Galatasaray A.Ş.), Furkan Selim ÜNLÜ (Kayserispor), Eyüp BEKAR (Trabzonspor A.Ş.), Mert ÇİFTÇİ, Süleyman ÖZDAMAR (Altay), Oğuzhan AZĞAR (Samsunspor), İlker SAYAN (Dardanelspor A.Ş.), Melih VARDAR (Bucaspor), Ömer KANDEMİR (İzmirspor).

Alt yapıdan sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz İrfan Koç yaptığı açıklamada " Alt yapımızdan bir çok oyuncu genç milli takımlarımızda sürekli olarak forma giymekteler. Geçtiğimiz sezon 1992 doğumlu oyuncumuz Muhammed Demir`i de A takım kadrosuna yolladık. Alt yapımızda, 1993-1994 doğumlu oyunculara kadar çok ciddi şekilde yatırımlar yapmaktadır. Son olarak U-15 Genç Milli takımında 3 oyuncumuzun yer alması ne kadar doğru işlerin yapıldığını göstergesidir. Geleceğin Bursaspor`u emin ellerde" dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

editasyon...
    Last edited by midfielder1912 : 16.Haziran.2008 at 12:52
    puerta kalbimizde...

Bazı oyuncuların mevkilerinde değişme gerçekleşecek mi ? Örn: Veli ACAR, bu sene oynamadığı bir kale kaldı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

coşkun yusuf şimşey yunanistana gitti geldi direk denizliden mi geldi olacak yoksa gitti geldi yapılacakmı
    Fikirlerim burada

Gelenler Bölümüne Emrah Kiraz eklenmeli. Yarın Gökhan Güleç ile birlikte 2+1 yıllık sözleşme imzalayacaklar.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Emrah Kiraz 3 yıllık Gökhan Güleç ise 2+1 yıllık sözleşme imzaladılar.
    Last edited by Crocodile1963 : 19.Haziran.2008 at 16:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Tam isim Bursaspor
    Takma isim(ler) Timsahlar
    Renkler Yeşil - Beyaz
    Kuruluş 1963
    Stad Atatürk Stadı, Bursa
    Kapasite 18.587 (Tümü koltuklu, Doğal çim, Işıklandırılmalı)
    Başkan İbrahim Yazıcı
    Teknik Direktör Samet Aybaba
    Lig Turkcell Süper Lig
    Turkcell Süper Lig 13.
    Ezeli Rakipler Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Çaykur Rizespor
    Diğer Rakipler
    Antalyaspor, Karşıyaka (A.Sebat zaten cezasını çekiyor ona gerek yok.)
    Favori Kişiler Nejat Biyediç, Sedat Özden, Elvir Baliç, Masjid Mususi, Ivko Ganchev, Frank Pingel, Adnan Örnek, Ercüment Şahin.
    Antreman Tesisleri Avrupa'da sayılı tesisler arasında.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ömer Erdoğan favori kişilere yazmayı unutmuşum o da olmalı.
    Last edited by Crocodile1963 : 23.Haziran.2008 at 15:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Ömer Erdoğan bu sene oyunuyla gerekse sözleşme yenilerken 200.000 YTL indirime seve seve "Evet" diyerek ve yaptığı açıklamalarda "Jubilemi bu forma altında yapmak istiyorum" açıklamalarıyla Bursasporlu taraftarın gönlünde taht kurdu. Bursaspor forumlarında kaptanlığın ona verilmesi tartışılıyor. Bence kesin favori kişliler arasında olmalı.

Sevilmeyen oyunculara Okan Yılmaz, Egemen Korkmaz, Şenol Karagöl, Kürşat Duymaz, Mehmet Kulaksızoğlu eklenmeli.
    Birde oyunda maksimum personel sayısı (antrenör bazında) 6 olarak girilmiş ancak ilk başta 10 antrenör çıkıyor bu olayı düzeltmeliyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Egemen Korkmaz nasıl sevilmeyen oyunu olur anlamış değilim...:S

Egemen olayını Bursadaki Trabzonspor maçından sonra farkedeceksiniz. Msn'de yaptığın açıklamalar için teşekkürler Coşkun Abi. Daha öğreneceğimiz çok şey var.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Beşiktaş nasıL oLurda Bursaspor un ezeLi rakibi oLuyor. Beşiktaş Bursayı ezeLi rakibi oLarak görüyormu ? EzeLi rekabet benim biLdiğim iki kLüp arasında süre geLen rekabettir. BirbirLerine karşı futboL ve diğer anLamda ters düşmektir. Beşiktaş Bursaspor u ezeLi rakibi oLarak görmüyorsa, ekLenmesi son derece yaLnıştır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Beşiktaş nasıL oLurda Bursaspor un ezeLi rakibi oLuyor. Beşiktaş Bursayı ezeLi rakibi oLarak görüyormu ? EzeLi rekabet benim biLdiğim iki kLüp arasında süre geLen rekabettir. BirbirLerine karşı futboL ve diğer anLamda ters düşmektir. Beşiktaş Bursaspor u ezeLi rakibi oLarak görmüyorsa, ekLenmesi son derece yaLnıştır.
    Ezeli rekabet diye bir kavram yok. Tamamen ceviri hatasi.

Siddetli/vahsi rekabet ve diger rekabet olarak cevirilseydi oyundaki iki rekabet seviyesi, Besiktas'in Bursa'nin listesinde olmasini hatali gormezdiniz herhalde.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ezeli rekabet diye bir kavram yok. Tamamen ceviri hatasi.

Siddetli/vahsi rekabet ve diger rekabet olarak cevirilseydi oyundaki iki rekabet seviyesi, Besiktas'in Bursa'nin listesinde olmasini hatali gormezdiniz herhalde.

Şimdi Ömer abi bu ezeLi rekabet oLayı tek tarafLı oLan bir oLaymıdır. Yani bir takım diğer bir takıma karşı kin güdüyor, onun maçLarına ekstra motive oLuyorsa bu ezeLi rekabetmidir ya da farkLı bir oLaymıdır.

EzeLi rekabet oLarak adLandırıLan takımLarın hepsine bakaLım, hepsinin birbirini iLe husumeti aynıdır ya da düşünceLer tek tarafLı değiLdir.

Burda ama durum farkLı. Tek tarafLı bir bakış açısı var. Bana mantıkLı gibi geLmedi.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Şimdi Ömer abi bu ezeLi rekabet oLayı tek tarafLı oLan bir oLaymıdır. Yani bir takım diğer bir takıma karşı kin güdüyor, onun maçLarına ekstra motive oLuyorsa bu ezeLi rekabetmidir ya da farkLı bir oLaymıdır.

EzeLi rekabet oLarak adLandırıLan takımLarın hepsine bakaLım, hepsinin birbirini iLe husumeti aynıdır ya da düşünceLer tek tarafLı değiLdir.

Burda ama durum farkLı. Tek tarafLı bir bakış açısı var. Bana mantıkLı gibi geLmedi.
    Ezeli rekabet diye bir kavram yok!!!

Rekabet pekala tek tarafli olabilir. Sonucta bildigim kadari ile Besiktas'in Bursa ile bir sorunu yok. Bursa'nin Besiktas ile sorunu var.

Bursaspor Besiktas'a mac kaybederse Bursa taraftari teknik direktor ve futbolculara bozulur/sinilrenir mi? Veya Besiktas'a karsi oyunculari daha fazla motive eder mi? Ozellikle Besiktas maci oldugu icin fazladan bir baski olusturulurmu?

Peki maglup olundugu takdirde Besiktas cephesinde ne olur? Herhangi bir maglubiyetten daha cok sinirlenir mi Besiktas taraftari? Veya ozellikle mac Bursaspor maci diye fazladan takim ustunde bir baski olusturulurmu?

O zaman bunun tek tarafli olmasini da dogal karsilamak lazim...

Sevilen kişilerde Hakan Şükür var ama bu sezon ki maçta son dakikalarda Hakan Şükür'e küfür ettiler nasıl bi sevgi bu??

Üstelik oyunda rivallara karşı oynanan maçlarda taraftarların ve kulübün bu maçları alması yönünde maç öncesi baskıları oluyor. Alınan sonuca göre de taraftar modu değişebiliyor. Bu açıdan Beşiktaş'ın Bursa'nın listesinde olması doğru.

Ezeli rakip olayı geçen sene de tartışmalara neden oldu ama ezeli rakip olarak kalması gerekiyor. Eğer taraftar o maça daha fazla motive oluyorsa, o maç için gecelerden itibaren kuyruklara giriyorsa ve yasaklı olduğu maça kilometrelerce yol gidiyorsa bence olmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

zaten beşiktaş seyircisinin kin gütmeye veya bursaya veya taraftarına kızma hakkı yokki

ama bursada bu özellik olacakke beşiktaşta olmayacaktır son derece normal
    Fikirlerim burada

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ya ben anLatamadım sanırım, Ben Bursa taraftarı kin güdemez feLan demiyorum. Ne düşünüyorLarsa düşünüyorLardır. Sevmemek iLe ezeLi rekabet ve rakip arasında fark varmıdır yokmudur bunu soruyorum ben. Bana göre vardır.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yahu ben anLatamadım sanırım. Benim öğrenmek istediğim oyuna tek tarafLı bakış açısı oLsada ekLenebiLiyormu, ekLenmiyor mu? yani iLLa araLarında çift tarafLı husumet oLması gerekiyormu? gerekmiyormu?. Ben Bursa taraftarının tutumunu çok iyi biLiyorum.Doğrudur.

Yani tek tarafLı husumetLerde ekLeniyorsa doğrudur ekLenmeLidir o zaman. Benim öğrenmek istediğim buydu.

Benim biLdiğim oyunda iki tarafLı oLarak ta birbirLeri arasında sorun oLan takımLarın yer aLdığı, İşte atıyorum sadece aynı şehrin takımLarı arasında ki husumetLer, Fenerbahçe-GaLatasaray gibi.

Ama tek tarafLı oLarak ta bir takıma oLan tutumLar ekLeniyormuş madem tamam o zaman sorun yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tek taraftlı eklenebiliyor zaten durum da şuanda öyle, Bursaspor'un rakipleri arasında Beşiktaş var ama Beşiktaş'ın rakipleri arasında Bursaspor yok.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Bursaspor, Brezilyalı Forvet oyuncusu Adriano De Melo Bezerra ile 2+1 sezonluk anlaşma sağladı. Brezilyalı oyuncu Adriano 07.03.1981 doğumlu 1.84 m boyunda ve 82 kilo ağırlığında. Forvet mevkiinde görev yapan Adriano güçlü fiziği ve bitirici vuruşları ile dikkat çeken bir oyuncu.

Brezilyalı oyuncular Jose Leandro Gomes ve Marcelo Rodrigues (Marcelinho) ile anlaşmaya varıldı ve 2+1 yıllık sözleşmeye imza atıldı.
    Marcelo Rodrigues 9 Ocak 1987 doğumlu ve hücuma dönük kanat oyuncusu. Her iki ayağını da iyi kullananıyor ve lakap olarak kendisine Marcelinho denmesini istiyor.
    Bir diğer Brezilyalı transferimiz ise Jose Leandro Gomes 5 Ocak 1984 doğumlu ve stoper mevkiinde görev yapıyor.

Bu sene alınan/alınacak yabancı oyucuların FOS çıkma ihtimali düşük. Oyuncular önce gözlemci komitesi ( başında Sedat 3 var) tarafından ardından Adnan Örnek ve son olarak Samet Aybaba tarafından izlendi. Yabancılarla ilgili araştırmayı hazırlık maçlarından sonra yapalım derim Coşkun Abi.

Jose Leandro Gomes: Stoper mevkisinde görev alıyor. Sol ayaklı bir futbolcu bu sene zaman zaman sol bek olarak onu izleyebiliriz.
    Marcelo Rodrigues ( Marcelinho): Hücuma dönük kanat oyuncusu. Her iki ayağını da kullanabiliyor.
    Adriano De Melo Bezerra: Forvet oyuncusu. Güçlü bir fiziği var ve bitirici vuruşlarıyla dikkat çekiyor.
    (Brezilyalılarla ilgili bilgiler bunlar. Kesin özellikler hazırlık kampında belli olur.)
    NOT: Emrah Kiraz oyunda defans ve santrafor olarak gözüküyor. Bu düzeltilmeli mevki DC olmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Yeni transferler geldikleri haliyle mi kalıcak yoksa sezon başı dönemde yeteri kadar izlenildikten sonra güncelleme yapılcakmı 9.0.0daki son halleri için.

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri