Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

20 62.50%
  • Kasımpaşa

7 21.88%
  • Berabere

5 15.63%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 105 arası toplam 105 sonuç

Konu: TSL 23. Hafta | Galatasaray - Kasımpaşa

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Son zamanlarda izlediğim en iğrenç maçtı. Kasımpaşa gibi atak becerisinden yoksun bir takıma lig lideri sıfatıyla çıkıp kaybediyorsan gerçekten bazı şeyleri oturup konuşmanın vakti geldi Galatasaray'da. Kalli Dede oyunculara hırs yükleyeceğine özellikle Fener'in önüne sunduğu imkana rağmen taraftarı fark beklerken mağlup oldu. Doğru dürüst organize atağın bile olmadığı bu maçta galatasaray'ın futboluna sıfır veriyorum. Kanatlar, orta saha, kaleci hepsi çok vasattı, hele lincoln maçta en çok hata yapan adamdı ve nasıl oyunda kaldı anlamadım... Kasımpaşa atak yapamadı ama dirençli davrandı, skoru korumaya çalıştı ve istediği değerli 3 puanı kazandı.. tebrikler...
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Tebrikler Kasımpaşa.İmkansızı başardılar.Hiç böyle bir skor beklemiyordum.Bu hafta en kârlı Beşiktaş oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Geçmiş olsun Galatasaray.

Tebrikler Kasımpaşa.

Güzel bir sonuç daha bizim adımıza

Dün Fenerbahçe maçından sonra da söylemiştim.Sivas ve G.Saray'da puan kaybederse tam olacaktır demiştim.Dileğim kabul olmuş.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Erhan müthiş bir oyuncu gerçekten. Geçen sene canlı izleme fırsatı bulmuştum. Müthiş yırtıcı bir oyuncu.Defansın arkasına sarktımı çok etkili oluyor. Bugünde duran toptan attığı gol gerçekten harikaydı.
    I'm back...

5-1'den sonra moral olarak düşüşdeydi GS ve üzerinden baskı olmayan Kasımpaşa'ya kaybetti ligin en kolay maçında puan bıraktı...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sadece kasımpasayı Tebrik ediyoruum. Tabi Kalli yi de unutmamak lazım !!!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tebrikler Kasımpaşa...

Bizim için mükemmel bir hafta oldu.Derbinin önemi kat kat arttı.Yenersek G.Saray'ın önüne geçeceğiz.Teşekkürler Erhan,Teşekkürler Kasımpaşa...

Tebrikler Kasımpaşa.Hakettiler ve kazandılar.

Eminim bu skoru maç öncesinde Kasımpaşa'lı oyunculara sorsak onlar bile inanmazdı.Galatasaray şu an çökmüş bir durumda,ligin dibindeki Kasımpaşa'ya karşı böyle kötü bir oyun oynanıyorsa artık birşeylerin oturup,konuşulup tartışılması gerekir.

Kasımpaşa'da Erhan ve Barbaros maçın yıldızı oldu bence.Özellikle Erhan,çok iyi bir santrafor.Yırtıcı,defansı çok yıprattı bugün.Golü de çok güzeldi..

Nesil
    2008
    Yer
    İstaNbuL

GaLatasaray Son 100 YıLın En Kotu FutboLunu Oynadı Hatta FutboL BıLe Denmez Buna

Emre On Lıbero Barusso Sağda Carrusca Sahada Bu Nası Kadro

LıncoLn ; Adam Yerden KaLksabıLse Bi BeLki Bı SeyLer Yapmaya ÇaLıştığını GorebıLırız

Ayhan Cok Cok Kotuydu

Dun Bosuna Sevınmıs Olduk Hem Kndı Evımızde YenıLmezLık Serimiz,MağLubıyet Sayımız Hepsı Bıttı

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Kasimpasa'da bi oyuncu var, Brezilya U20 takiminda oynamis, Andre Moritz. Ben bu adami cok begeniyorum.

Galatasaray bügün futbol oynamadi, Kasimpasa ise oynadi. Tebrikler Kasimpasa. Simdi Galatasaray bomba gibi basladigi 2.yariya, Cok tempolu, organize ataklar gelistiren Galatasaray, yinemi düsüse geciyor?

Fenerbahce macinda görecegiz...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Nasıl bişey bu ya avrupada 5-1 yeniliyoruz ondan sonra ne güzel ligin sonuncusuyla oynuyoruz belki moral olur kazanırsak ama gene kaybediyoruz

Özhan, Kalliyide al git !
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Leverkusen sonrası toparlanmak için uygun bir maç dedik Kasımpaşa maçı için ama bir çok kişi yanıldı..

Bugün Galatasaray ligte son haftalarda rahat maç kazanan takım değildi.Kasımpaşa'nın istediği Galatasaray'dı.Valla hiç iyi sinyaller vermiyor takım..İlerideki olası 2 derbi mağlubiyeti camiayı karıştırabilir.Dikkat!

Kasımpaşa bugün beklenilenden dirençliydi.Birde duran toptan gol buldular.Her şey istedikleri gibiydi.Bu galibiyet için onları tebrik ediyorum.Ayrıcada teşekkürler..

Bu haftanın en karlı takımı biz olduk.Tam 11 puan kazandık.İnşallah haftaya lider oluruz..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kasımpaşayı ve maçta olağanüstü oynayan Fatih Akyel'i kutluyorum.Galatasaray büyük sıkıntıya gitti çarşamba günüde hüsran bir sonuç olursa Kallinin durumu iyice kritikleşir.

Ayrıca böyle güzel frikik golleri görmeyeli uzun zaman

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Maçta çok güzel bir frikik golü vardı gerçekten Tüm Kasımpaşalılar harika oynadılar.Dün Bay Zico'nun kumar yüzünden cok zor duruma düştük ve yenildik ama Kasımpaşa çok önemli bir galibiyete imza attı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kasımpasa bence harika marika oynamadı...Sadece Galatasaray'ı bozdular..Mücadele ettiler..Dünkü Galatasarayda iş yoktu..Sahada ne pres vardı ne mücadele..Dolayısı ile kasımpasalılar rahat rahat top çevirdiler...

Galatasaray ilk yarı ve ikinci başı biraz pres yaptı..Hemen top kaptırmaya basladılar..Kasımpasaya baskıda kuramadık..

Fatih Akyel 1 sezon yatar..Bizim maçlarda devleşir..Gecen sene Trabzon maçının hatırlayın..Fatih kac tane net golümüzü kurtarmısdı..Bize karsı ayrı bir hırsla oynuyor..

Erhan bence bizi hiç zorlamadı..1gol attı birde vole cekti adını baska duymadım..İlerde zorlayan desire vardı..Fatih akyel maçın yıldızı..

Yinede Kasımpasa'yı akıllı oyunlarından dolayı tebrik ederim..

Maçın basında kadrolara bir baktıım..Güzel bir kadro maç bir basladı barusso sag bek,Emre önlibero..Kalli'nin fantazileri işte..

Ya bu barusso her topu neden uzaktan vuruyor..Takım oynuna çok katkısı yok..Barusso birde çok agresif..Kontrolsüz fauller çok yapıyor..Fenerbahce maçında barusso falan oynatılmaz..

Bu sene frikikten gol yeme rekoru kıracaz sanırım..Kardeşim barajı geçen her top gol oluyor..Mondragon varken 5 sene'de 1 gol yedik..Orkun'la kale gitmez..

Gelelim sahadaki futbolculara,Hiçbir maç oynamadan kazanılmaz..Nasıl olsa biz yeneriz havasında cıktılar maça,Sahada hiç pres yoktu..

Lincoln deli etti beni..İnsallah kalli yüzünden böyle oynuyordur..Umarım kalli gidince düzelir...

Carusca sahanın en yumusak topcusu bizim paf takımda bile zor oynar..Ya bir oyuncu aldıgı para'yı hakeder..Biraz koş be kardeşim..Hiçbir gelişme görmedim..

Bizim için fenerbahce ve beşiktas maçları çok büyük önem kazandı...Eger iki maçı kazanırsak gençlere güven gelir..ve moralimiz yükselir..

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri