Sayfa 4 / 12 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 337 sonuç

Konu: Afrika'da Safari

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Luton maçında son dakika attığımız gol yine verilmeyince maçtan sonra kendimi tutamadım. Ne dediğimi tam olarak bilmiyorum çünkü tvde gösterirken biplemişler konuşmamı. Ve sonucunda 1 maç ceza aldım. Önümüzdeki maç tribünde olacağım.

Maçtan önce oyuncularıma bu maçı hocaları için almaları gerek dedim. Onlar da benim için çıktılar ve kazandılar. 15. maçımız oldu daha kaybetmedik.

Thompson son maçlara doğru tecrübesiyle bize çok katkı sağlıyor. Port Vale maçında attığı golle kilidi açtı. Son 5 maç ve fark artık iyice kapandı.

Çok kötü bir maç çıkardık. Sezonun en farklı mağlubiyetini aldık. Maç hakkında söyleyecek sözüm yok, bu skoru hak etmedik.

Son 4 haftaya girilirken puan farkı 6. Kalan 4 maçımızdan 3’ünü üstümüzdeki rakiplerle oynayacağız. Son 3 maçımız her şeyi belirleyecek.

"YÜCE ATATÜRK"

4 mactan 10 puan toplarsin,play-offlara kalirsin abi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İşin her ne kadar zor olsada Serkan abi o 3 rakipten 6 puan alacağına inanıyorum seni play-offlarda görmek istiyoruz abi
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Zor gibi gözüksede başarabilirsin Serkan abi.İnanıyoruz play-offlara kalacağına

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Serkan abi her zaman zorların üstesinden gelmişsindir.Bununda üstesinden gelirsin bence.
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Play-off a kalırsın inşallah

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Son 3’e girerken en kolay maçımızdan galibiyetle ayrıldık. Gol gelene kadar hayli sıkıntılı anlar yaşadık.

Beckford 2. devre yakaladığı fırsatları iyi değerlendirdi ve maçı kazanmamızı sağladı. Deplasmanda çok öneli bir galibiyet aldık.

Bu maçı da mutlaka kazanmalıydık, son 2 haftaya girilirken heyecan dorukta. Rakip 10 kişi kalınca biraz rahatladık, ilk yarı bitmeden golü de bulduk. 2. devrenin başında biz de 10 kişi kalınca rakip yüklenmeye başladı. İyi bir kontra atak taktiğimiz var, onu uygulayarak maçtan farklı galibiyetle ayrıldık, maçın yıldızı yine Beckford oldu.

Son haftaya girildi. Sadece şampiyon belli, diğer 5 takım kim olacak merak konusu. Ve biz deplasmanda şampiyon ile oynayacağız. Bizim kazanmamız gerekiyor, kazanıp rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Serkan abi tebrik ederim 3 te 3 yapmışsın şimdi öncelikle abi şampiyon rahat oynayacaktır saldır abi kazanmalısın kazanırsın yeteneğine güveniyoruz abi başarılar maçta.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ve son hafta mucize gerçekleşti.

Maçta erken bulduğumuz golle stresi üzerimizden attık, rakip de şampiyonluğu garantilediği için fazla sıkmadı zaten. Kulağımız hep diğer maçlardaydı, sonuçlar istediğimiz gibi gitmiyordu. Tüm rakiplerimiz kazanıyor, bu durumda biz de üst sıralara tırmanamıyorduk.

62. dakikada durum 3-0 olunca artık bu maçı iyice bıraktık. Son dakikalara girdiğimizde diğer maçlardan hala olumlu sonuçlar gelmiyordu. Hakem 5 dakika uzatma verdi 90 dakika sonunda maçı kazanan taraf olduk. Diğer maçların da yavaş yavaş bittiği haberini alıyorduk, artık ümidimiz kalmamıştı ve büyük üzüntü içersindeydik.

Soyunma odasına girdiğimizde mucize gerçekleşti, evinde 16. sırada bulunan Walsall’ı konuk eden Carlisle 2-0 önde götürdü maçta skoru koruyamadı ve maç 2-2 sona erdi. Bizi play-off’a taşıyan gol 90+7’de geldi. 6 dakikalık uzatma süresi dolmasına rağmen hakem maçı bitirmemiş ve Walsall da golü bulmuştu.

Ve Carlisle’nin bu dramatik puan kaybıyla 6. sırayı alan takım biz oluyoruz. Alınan 15 puanımız olmasaydı ligi şampiyon bitirmiş olacaktık.

Bu maçtan sonra ortalık iyice alevlendi, Carlisle bizim Walsall takımına teşvik primi verdiğimizi iddia etti. Gazetelerde günlerdir bu konu konuşuluyor. İngiliz basını manşetten bu haberleri veriyor, tv programlarında hep bu olay konuşuluyor. Dün akşam BBC Ana Haber Bülteni’nde yarım saat eski futbolcularla birlikte bu konu tartışıldı.

Ben ise kısa ve net bir açıklama yaptım: “Oyunu kuralına göre oynuyoruz.”

Bu açıklamamdan sonra yine bir sürü spekülasyon çıktı ama sezon tamamlanana kadar başka açıklama yapmayı düşünmüyorum.

Swensea maçına daha iyi hazırlanabilmek için Galler’e kampa gittik, oyuncularımı bu atmosferden uzaklaştırmalıydım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Tam Bir Mucize Abi..!Tebrikler...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Mucize diye buna denir 90+7 tebrik ederim Serkan abi eğer çıkarsan Championship'te de senden büyük başarılar bekliyoruz abi.
    Last edited by yunusgs : 30.Mart.2008 at 19:33

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Hakikaten mucize olmuş. Tebrik ederim Serkan'ım playofflarda senden yine başarı bekliyorum ve umuyorum ki championship'e çıkacaksın. gerçi championship'te ilk sezon çok zor geçiyor. ben nottingham'la bayaa zorlandıydım ama sen halledersin biliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Tebrikler, iyi bir başarı. Leeds'i Premier Lig'de tekrar görmek güzel olacak..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İlk maçı kendi sahamızda oynuyorduk. 2. maç için avantajlı bir skor almak hedefimizdi ama beklenmedik bu başarı oyuncularımız üzerinde strese neden oldu. Milli Takım’a giden İnsua ve Micola’nın yanı sıra sakat 2 stoperimiz de kadro kurmakta zorlanmamıza sebep oluyordu. Ve henüz 2. dakikada sakatlık yaşamamız durumu iyice kötüleştirdi.

Maçta yine de üstün olan taraftık ama golü bulan taraf olamadık bir türlü. Evimizde avantajlı bir skor elde edemedik.

2. maçta da 2 oyuncumuz milli takımda 2 oyuncumuz da sakat olduğu için oynatamadık.

Maça iyi başladık, Beckford 6. dakikada bizi 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra rakibin 2gol atma zorunluluğu olduğu için skoru korumaya yönelik oynamaya başladık, rakip çok saldırdı ve durumu 1-1’e getirdi. 3 dakika sona hemen cevap verdik ve yine kontrollü oyunumuzu sürdürdük.

Maç 2-1 sona erdi ve finale kaldık, finaldeki rakibimiz Doncaster.

"YÜCE ATATÜRK"

finalde basarılar

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Finalde başarılar Abi..Kazanacağına eminim...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Heyecan dorukta desene şuna...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Serkan abi A q u i n o ' yu transfer etmeyi unutma hee

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Final maçına 11 gün vardı, çalışmalarımızı yine Galler’de yaptık. 11 gün boyunca stresten uzak rahat bir ortamda maç hazırlandık. Championship’e terfi edeceğimize inanıyoruz.

Maçı Beckford’un tek golüyle 1-0 kazandık ve 6. sıradan son terfi eden takım olduk.

Beklenmedik bu başarı karşısında tüm camia çok büyük sevinç yaşıyordu. Büyük bir iş başardık, daha iyi olabilirdik ama bazı maçlarda yaptığım yanlışlıkları kabul ediyorum. Önümüzdeki sezon daha az hata yapmaya çalışacağım.

Türk medyasında bu başarının pek yer bulmaması beni açıkçası üzdü. Fotogol Gazetesi’nin İddaa bölümünün yanında küçük bir haber görmüştüm, başka yerde haber göremedim maalesef.

Şimdi yeni sezon için yapılanmaya gidiyoruz, öncelikle zorunlu transferleri gerçekleştirmeyi düşünüyorum. Sağ bek ve mümkün olursa 3 stoper alacağım. 2 DMC’mden de memnunum ama 1 tane daha direk 11’de oynayabilecek almayı düşünüyorum. Bu transferleri gerçekleştirdikten sonra elimizdekilerden daha iyi oyuncular bulursak onları da alacağız.

Bu sezon oynatmadığım çoğu oyuncu ile yollarımızı ayırmayı düşünüyorum.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

süpersin kardeşim. işte Serkan Özışık!! aynen devam.. öyle sanıyorum ki bu 2018 diil en az 2020 yapacan..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

2020'de kesmez beni Çağrı.

Yeni sezon için transfer çalışmalarımıza başladık. Paramız fazla olmadığı için maalesef her istediğimiz oyuncuyu alamıyoruz. Hazırlık dönemini de Türkiye'de geçirmeyi düşünüyoruz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

tabi tabi.. ülkende geçir.. bu sefer heralde gazeteye koyarlar seni ülkeye gelince. en azından ligtv bi röportaj yapar diye düşünüyorum. ayıp yav yapmazlarsa. zaten yapmazlarsa bırak boşver takma kafaya aynen devam et.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben gelirim, bana kimse gelmezse röportaj için 3-5 sene sonra Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kazandığımızda ben de Tüek medyasına demeç vermem.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

kupayla basın odasına girer tüm türk muhabirleri çıkarırsın odadan.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Türk takımıyla eşleşirsek o zaman çok şahane bir ortam olur.

Ama belki beni arayan olur yahu, veririm röportaj da böyle sorunlar hiç yaşanmaz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

championship'e çok dikkat et Seko. işin gerçekten çok zor olacak. ben Nottm Forest'la oynarken championship'te çok zorlandıydım. kadrona mutlaka sağlam takviyeler gerekiyor. üst düzey adam lazım. kontratı bitenlere bak bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zaten taktiği değiştirmeyi düşünüyorum. Çift forvete dönüp daha defansif bir taktik oluşturacağım. Yeni sezon bütçesi açıklansın, transfere hız kazandıracağım. Şu an için zorunlu bölgelere adam aramakla meşgulüm.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yönetim yeni sezon için 8 milyon dolar verdi. Sattığımız oyuncular da var tabi ki. Bu parayla iyi bir kadro kuracağız ve ilk senemizde büyük hedeflerimiz yok.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Yönetim yeni sezon için 8 milyon dolar verdi. Sattığımız oyuncular da var tabi ki. Bu parayla iyi bir kadro kuracağız ve ilk senemizde büyük hedeflerimiz yok.
    ooooo şahane.. en azından bu sene kümede kalmaya değil de orta sıralara oyna.. kümede kalmaya oynarsan çünkü mutlaka küme düşüyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrik ederim Serkan abi sana Championship değil Premier Lig yakışır güzel transferler bekliyoruz.

Sayfa 4 / 12 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri