Sayfa 4 / 9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 268 sonuç

Konu: Kırıkkalespor Kariyerim [Hedef Süper Lig]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Elfsborg karşısında başarılar dilerim eleyebileceğini düşünüyorum.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

teşekkürler Yunus kardeşim.. İnşallah eleyeceğim. Bende öyle düşünüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Harikasın gercekten Rüya gibi bir kariyerr

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

AVANTAJ BİZDE

Haftalardır beklenen İntertoto mücadelesinde Kırıkkalespor İlhan Mansız'ın attığı golle Elfsborg takımını 1-0 da olsa yenme başarısı gösterdi ve avantajlı olarak deplasmana gitti..İlk Avrupa maçını kazandı...Elfsborg'un etkili oyuncusu Keene kırmızı kart görerek rövanş maçında cezalı duruma düştü....

ELFSBORG-İLHAN MANSIZ: 2-2

MKE Kırıkkalespor İntertoto Kupası'nda rakibi Elfsborg ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak turu geçerek Sleven Belupo takımının rakibi oldu...

.
    .
    .

S.BELUPO TAKIM KADROSU

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TURKCELL SÜPER LİG ŞAMPİYONLUK ORANLARI

Skybet tarafından açıklanan lig şampiyonluğu oranlarında Kırıkkalespor'ada şampiyonluk için ufakta olsa şans verildi.. İlk sezonda 1.2000 veren site şimdi ise 1.20 verdi...

[/B]
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    [B]İLK ROUND KIRIKKALE'NİN

[COLOR=Red]MKE Kırıkkalespor 2. turdaki rakibi S. Belupo'yu Gueye ve Kahe'nin attığı gollerle 2-0 mağlup ederek rövanş için avantajlı bir skor elde etti. Avrupa'daki üçüncü maçımızda 2. galibiyetimizi elde ettik...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    SAVAŞ KALE'NİN, UEFA'DAYIZ

[COLOR=Red]MKE Kırıkkalespor S.Belupo takımı ile 2-0'ın rövanşında karşılaştı ve 1-0 geriye düştüğü maçtan 1-1 lik beraberlikle ayrılarak büyük bir başarı elde etti... Elfsborg ile deplasmanda yapılan maçtada 2 gol atan ve kırmızı kart gören İlhan Mansız her iki S.Belupo maçındada oynayamamıştı fakat S. Belupo ile yapılan bu maçtada takımın beyni Mustafa Karakaya kırmızı kart gördü. En az bir maç ceza alması kesin fakat oda İlhan gibi 2 maç ceza alırsa eşleşeceğimiz takımla yapılacak maçlarda oynayamayacak...

UEFA'DA RAKİBİMİZ BELLİ OLDU

MKE Kırıkkalespor UEFA Kupası Eleme maçında Norveç'in IK Start takımı ile eşleşti. Medya ise Kolay lokma olarak değerlendirdi ve önceki elediğimiz takımların daha dişli ekipler olduğunu savundu...

IK START

DEĞERLENDİRME: Arkadaşlar gerek İntertoto'da gerekse UEFA Kupası'nda kolay kuralar çektik. Bu anlamda çok şanslıyız.. Neden derseniz Avrupa'ya ilk defa katılmamıza rağmen güçlü takımlar yerine dişimize göre ekipler ile eşleştik. Mağlum bize göre küçük takımlar varsa başka takımlara görede biz küçüğüz.İntertoto'da HSV, Zaragoza, Utrecht, Braga, Rapid Wien gibi güçlü sayılabilecek ekipler vardı Allah'tan en kolaylarından iki tanesini eleyip UEFA'ya katılmak için eleme maçları oynamaya hak kazandık. nitekim yine Start diye adını ilk defa duyduğum Norveç'in köhne bir takımı çıktı. Gerçi onlarda bizi ilk defa duydular ama biz 1 yıldır çok iyi işler yaptık. Özellikle kadromuz bu sene dahada güçlendi. UEFA kupası gruplarına kalarak kasamızı doldurmak amacımız. Tabi bunu yaparken de popülariteyi artırıp ilerki yıllar için iyi oyuncuları ülkemize, Turkcell Süper Lig'e getirmek.. Hayırlısı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    KAYSERİ İLE YENİŞEMEDİK

MKE Kırıkkalespor Kayserispor ile kendi sahasında ilk lig maçında çıktı. Maçta pozisyonları değerlendiremeyen iki ekipte puanları paylaştılar...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    KALECİ VOLKAN KIRIKKALESPOR'DA

MKE Kırıkkalespor Murat Şahin'in 35 yaşında olması nedeniyle Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Volkan Demirel'i 1.300.000 YTL bonservis bedeliyle transfer etti..

SEMİH ŞENTÜK'TE KIRIKKALE'DE

MKE Kırıkkalespor 27 yaşındaki forvet oyuncusu Semih Şentürk'ü Fenerbahçe'ye 1.100.000 YTL bonservis ücreti ödeyerek transfer etti. Semih Fenerbahçe'de forma bulamadığı için kulübümüze gelmeyi kabul etti...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

MANSIZ HALA FORMDA

MKE Kırıkkalespor'un emektar golcüsü İlhan Mansız, Beşiktaş'a karşı attığı 2 golle 1 puanda önemli katkı yaptı...Lig B'den beri takımın değişmezi olan İlhan Mansız yaşının 25 olmasına karşın hala gollerini sıralıyor..

AVANTAJLIYIZ

MKE Kırıkkalespor UEFA KUPASI için eleme 1. eleme maçında Start takımını 2-1 yenerek avantajı eline geçirdi..

ANTEP'İ TEK KURŞUNLA VURDUK

MKE Kırıkkalespor G.Antepspor'u deplasmanda Gueye'nin attığı tek golle 1-0 devirdi...

AYNI SKOR, AYNI SONUÇ

MKE Kırıkkalespor 2 sezondan beri ligde Galatasaray ile 1-1 berabere kalıyor. Bu gelenek bu maçtada devam etti.. Yalnızca kupada Galatasaray Kırıkkalespor'u 6-2 yenmeyi başarmıştı..

START FINISH

MKE Kırıkkalespor rakibi Start'ı 2-1 yendiği maçın rövanşındada berabere kalarak eledi ve 2. eleme maçını oynamaya hak kazandı..

85 DAKİKA ECEL TERLERİ

MKE Kırıkkalespor Ç.Rizespor'u kendi evinde ağırladı. Maçta galibiyet golünü tecrübeli golcü Okan Öztürk 85. dakikada attı ve takımına hayati bir 3 puan kazandırdı...

PAÇAYI ZOR KURTARDIK

Trabzonspor deplasmanında 1-0 geriye düşmemize ve Trabzon'un bir penaltı kazanıp atamamasına rağmen maçın 89. dakikasında M.Hacıoğlu'nun attığı golle 1 puanı zor da olsa aldık

RAKİP KOBENHAVN

MKE Kırıkkalespor'un UEFA Kupası 2. eleme maçındaki rakibi FC KOBENHAVN takımı oldu...

GRUPLARA GÖZ KIRPTIK

MKE Kırıkkalespor kendi evinde ağırladığı Kobenhavn takımını 4-0 yenerek adeta turu garantiledi. Maçta rahat bir oyun ortaya koyan Kırıkkale'nin gollerini; 21'de İlhan, 27 ve 70'de Volkan Yaman, 29'da da A.Tandoğan attı..

ANKARA-GÜÇSÜZ

MKE Kırıkkalespor 6. sıradaki rakibi Ankaragücü'nü 2-0 yenerek 3 puanı elde etti. Maçta golleri, 16. Dakikada Geçen sezonun başında Bursa'dan ücretsiz transfer ettiğimiz Serdal Güvenç ve 32. dakikada emektar golcümüz İlhan Mansız attı...

BENZİN BİTTİ

MKE Kırıkkalespor kupa gruplarına kalmak için Çankırı'yı zar zorda olsa yenmeyi başardı. normal süresi 1-1 eşitlikle biten maçı Kırıkkalespor penaltılarla 2-1 kazandı ve ilginç maçlar listesine bir maç daha ekledi

ANTALYA'DAN 3 PUAN

Ligin yeni ekiplerinden Antalyaspor ekibime 1-0 yenilerek 3 puanı kaybeden taraf oldu. Golü yeni transfer namı diyar nöbetçi golcü Semih attı...

EN KOLAYI BU OLSA GEREK

MKE Kırıkkalespor'un Avrupa Kupaslarındaki rakipleri içinde en zor olarak gözüken, Kobenhavn takımı oyun ve skor anlamında ise en kolay lokma konumuna düştü. 4-0'ın rövanşında MKE Kırıkkalespor maçı, Mustafa Karakaya ve tecrübeli golcü Okan Öztürk'ün golleyle 2-0 alarak adını UEFA Kupası Gruplarına yazdırdı...

GURUBA BAK ÇAY DEMLE

MKE Kırıkkalespor ilk defa katıldığı Avrupa Kupalarında UEFA Grubunda adeta cehenneme düştü. Gruba en son torbadan giren Kırıkkalespor bu anlamda çok şanssız. Fakat UEFA'daki hedefi kasasını doldurup adını duyurarak yeni yıldızlar almak olan Kırıkkalespor için bu grup bulunmaz hint kumaşı. Çünkü Kırıkkalespor evinde Dortmund ve Ajax'ı ağırlayacak. Maçlardan büyük hasılat elde edecek. TV gelirleri ve olursa galibiyet veya beraberlik pirimleriyle kazanacağı para kulüp tarihinin en yüksek meblağsı olabilir. Bilindiği gibi rakibini yenip elediği için ve Gruplara adını yazdırdığı içinde yaklaşık 1.5 ve 2 Milyon YTL arası parayı kasasına koymuş durumda...

FİKSTÜR

Ajax x Club Brugge

Kırıkkale x Dortmund

Club Brugge x Kırıkkale

Dortmund x Panathinaikos

Kırıkkale x Ajax

Panathinaikos x Club Brugge

Ajax x Panathinaikos

Club Brugge x Dortmund

Dortmund x Ajax

Panathinaikos x Kırıkkale
    Last edited by SAİT71 : 15.Nisan.2008 at 16:20

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ligde beraberlikler fazla olsada yenilmemen güzel nitekim güzel gidiyorsun ligde.Uefada grubun güzel yapabilirsin hiç değilse Panathinaikos ve Brugge maçlarından puan çıkarırsın.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bir kaç maç oynadım lig ve UEFA'da iyiyim. Ama ilginç bi olay oldu geleceği parlak kalecim İsmail İsmail Denizlispor deplasmanında u20 takımının 7-0 kazandığı maçta gol attı. Kaleden kaleye
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İşte maç arkadaşlar. 22 KB büyüklüğünde... 6. gole dikkat edin

Aşağıdaki linkten maçı indirip sport Interactive/Matches klasörüne atıp menüden maç izle seçeneğiyle izleyebilirsiniz

http://rapidshare.de/files/39125811/...r_20s.rar.html
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    BURSA'DA HÜSRAN

MKE Kırıkkalespor deplasmanda karşılaştığı Bursaspor'a 1-0 yenildi...

BERABERLİK 90'DA GELDİ

MKE Kırıkkalespor Fenerbahçe karşısında beraberliği 90. dakikada İlhan'ın golüyle sağladı ve maçtan 1 puan alarak taraftarlarını sevindirdi.

KARAKAYA SEN YAPMA

Kırıkkalespor UEFA Kupası'ndaki ilk maçında evinde Almanya'nın güçlü takımlarından B.Dortmund'a 1-0 kaybetti.Maçta golü Zenit'ten geçen sezon başı 14.500.000 YTL'ye transfer ettiği, Ukraynalı Anatoliy Tymoschuk 45. dakikada atarken, 36. dakikada da bir penaltıyı değerlendiremedi...

KASIM PAŞA PAŞA GALİBİYET

MKE Kırıkkalespor ligde Kasımpaşaspor'u 1-0 yenerek 3 puana uzandı. Maçta tek golü Semih attı.

KUPA'DA ŞEN

MKE Kırıkkalespor Türkiye Kupası C Grubu ilk maçında Ç.Rizespor'u 3-0 yenerek 3 puanı aldı. Goller, M.Karakaya[2], ve Gueye'den geldi...

MANSIZ FORMDA

MKE Kırıkkalespor evinde ağırladığı Manisaspor'u 2-1 geçerek 3 puana uzandı... Golleri, İlhan Mansız attı..

CLUB BRUGGE YIKILDI

UEFA Kupası Grubundaki 2. maçında deplasmanda Club Brugge'yi Ali Aliev'in golüyle 1-0 yenerek ilk 3 puanını kazandı. 30. dakikada Fatih Egedik'in atılmasına rağmen maçı kazanmasını bildik...

DENİZLİ'Yİ FETHETTİK

Kırıkkalespor deplasmanda Denizlispor'u 2-1 geçerek galbiyet serisini sürdürdü.. Genç Hüseyin'i ilk 11 de oynatan Aydoslu kararında yanılmadı.. Hüseyin 3. dakikada golünü attı. Fakat 9. dakikada Denizlispor T.Türkmen ile beraberliği sağladı. Maçın 58. dakikasında Denizlisporlu Serhat kendi kalesine gol atarak Kırıkkalespor'un 3 puanında önemli pay sahibi oldu

AJAX EZDİ GEÇTİ

MKE Kırıkkalespor kendi evindeki 3. UEFA maçından yenilgiyle ayrıldı... Ajax maçı 2-0 alarak 3 puana kolay ulaştı..

OFFF-TAŞ

MKE Kırıkkalespor kendi evinde ağırladığı OFTAŞSpor'u 2-0 geçerek liderlik koltuğuna adeta yerleşti..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    GALİBİYET 90'DA

MKE Kırıkkalespor Konyaspor deplasmanında galibiyeti Gueye ve Semih'in golleriyle aldı. semih Şentürk 90. dakikada golünü attı ve takımına 3 puanı getirdi. Aydoslu Semih'i öve öve bitiremedi

GUEYE İMDAAAT

MKE Kırıkkalespor evinde konuk ettiği G.Antepspor'u yenemedi... Antep 1-0 lık üstümlüğünü Gueye'nin attığı golle kaçırarak önemli bir 3 puandan da oldu

GUEYE MAŞŞALLAH

Kırıkkalespor Gençlerbirliği deplasmanından Gueye'nin attığı golle 1 puan çıkardı. geçen hafta Antep'e de gol atarak 1 puan getiren Gueye son haftalardaki formu ile ilk on birin vazgeçilmez isimlerinden oldu...

YUNANİSTAN'DAN VE GRUPTAN ÇIKTIK

MKE Kırıkkalespor Panathinaikos deplasmanından 1 puan alarak gruptan 3. olarak çıktı.Maçta 1-0 geriye düşmemize rağmen beraberliği Semih ile sağladık. Ayrıca yıldız oyuncumuz Gueye maçın 15. dakikasında sakatlanıp çıkmasa belki galip bile gelebilirdik. Ali Tandoğanda sakatlandı ve çıktı. Barbaros ilk yarıda atıldı.. Zor şartlarda maçı berabere bitirdik. Ayrıca kadroda 2 Arjantinli genç yeteneklere şans verdim. Paulo Anzarda{Defansta oynuyor, herkes peşinde} ve forvetteki Emanuel Gonzales...

O DA NE ???

MKE Kırıkkalespor UEFA Kupası Gruplarından çıktı ve İtalya'nın dev takımlarından Roma ile eşleşti. İşin garibi Roma'yı kaza ile elersek Dortmund x PSV maçının tur atlayanı ile oynucaz

Last edited by SAİT71 : 17.Nisan.2008 at 04:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler ligde süper gidiyorsun.Uefada gruptan çıkman zaten harika ama bence Romayı geçemezsin başarılarının devamını dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Normaldir Roma büyük takım

Adjust Budget olayı şudur : Diyelim ki oyuncuların haftalık 400 lira alıyor. Sen ise haftalık 800 lira ayırmışsın maaşlar için. Transfer bütçesi için ek kaynak yaratırken de şöyle oluyor :

3 milyon dolar'a daha ihtiyacın varsa oradan 3 M $'ı seçiyorsun. Bu 3 M $ haftalık maaş bütçesinden çıkartılıyor. Yani 800 lira ayırmışsan, 3 m $ lık ek kaynak için -atıyorum- 200 lirasını alıyorsun. bütçe 600 lira kalıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Evet belli bir seviyeye kadar artıyor sonra artmıyor. Sağolasın kardeş bi türlü çözememiştim

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Evet belli bir seviyeye kadar artıyor sonra artmıyor. Sağolasın kardeş bi türlü çözememiştim
    Rica ederim Puan durumu nedir ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

abi şuan 11. sıradayım baya ilerledim. Şamp. ligine kalmıştım 3 puanla son sıradayım. Baya kötü gidiyom Ama gençleri yetiştiriyorum inşallah onlar beni kurtaracaklar. En farklı galibiyetim 1-0 veya 2-1 bu sezon. Yönetim sormadan oyuncu satarsa böyle oluruz. 2 as oyuncumu parayı çok verdileri diye sormadan sattı. Zoruma gitti valla..

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    abi şuan 11. sıradayım baya ilerledim. Şamp. ligine kalmıştım 3 puanla son sıradayım. Baya kötü gidiyom Ama gençleri yetiştiriyorum inşallah onlar beni kurtaracaklar. En farklı galibiyetim 1-0 veya 2-1 bu sezon. Yönetim sormadan oyuncu satarsa böyle oluruz. 2 as oyuncumu parayı çok verdileri diye sormadan sattı. Zoruma gitti valla..
    Galatasaray'da bile çok oluyor bu. En az 12'ye satacağım Lincoln'ü başkan yüzünden 9'a sattık. O yüzden takma diyeceğim ama, bir çaresine bakmalısın mutlaka.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sen böyle konuştuktan sonra istemesekte maçları bekliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Abi gençleri alıyorum yetiştirip, tam ilk on birde oynatmaya başlıyorum taliplileri çıkıyor hemen parayı görünce satıyor. Cefasını ben çekiyorum safasını adamlar. Para istedimmide vermiyor nalet adam. Ersun Hoca gibi başkana kızıp ayrılsam emeklerim heba olacak.

Ders olsun diye ayrılsamda, oyunda gurur duygusunu yapmadıkları için bi işe yaramaz Bizim başkan vurdumduymaz herifin teki ayrıca çok para göz ve cimri biri

Bakın şimdi sattığım oyuncuları göstereyim. Daha doğrusu başkanın sattığı..

bir önerim olacak, işe yarar mı bilmem.

oyuncuların "transfer status" ekranından "reject all offers" seçeneğini işaretle. bu suretle gelen teklifler geri gönderilecektir lakin senin paragöz başkanı durdurur mu onu bilemiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Defuser View Post

oyuncuların "transfer status" ekranından "reject all offers" seçeneğini işaretle. bu suretle gelen teklifler geri gönderilecektir lakin senin paragöz başkanı durdurur mu onu bilemiyorum
    Acaba olur mu bi deneyeyim yoksa tüm adamlar gidecek elimden.. Sağolası önerin için..

Quote Originally Posted by narakan1969
    Helal olsun valla aynı zamanda güzel bir derleme olmuş..
    Bu arada birşeyi anlamadım bir resimde sigames bi uyarı çıkarmış nedir bu anlamadım :S
    hangi resimde uyarı gelmiş onu bi koysana bakalım

Quote Originally Posted by yunusgs
    Muhteşem adamları satmış paragöz başkan yazık olmuş
    Biraz daha dursa hem daha değer kazanır hemde daha başarılı olurdum. Şu Paulo Anzarda gittikten sonra baya sıkıntı yaşıyorum. Emanuel'de iyiydi fakat İlhan Mansız ve genç bir arjantinli Mariano Pedraza beni idare ediyorlar forvette.

KADROMU PAYLAŞAYIM SİZLERLE

Kaleciler/Yaşları

Volkan Demirel-31
    Aykut Erçetin-30

Defanslar/Yaşları

Limberg Gutierrez-22
    Remi Ribault-28
    Anderson-33 --> Lyon'da oynayan defans oyuncusu
    Emanuel Gatti-21
    Sebastian Ispir-20
    Volkan Yaman-30
    Franck Boudet-19
    Barbaros Barut-30

Orta Sahalar/Yaşları

Fatih Egedik-30
    Andrey Mozgovoy-18
    Özer Hurmacı-26
    Nizamettin Çalışkan-25
    Raul Campos-20
    Yunus Yüksel-20
    Murat Hacıoğlu-33
    Mustafa Karakaya-27
    Burak Çek-21

Forvetler/Yaşları

İLHAN MANSIZ-37
    Semih Şentürk-29
    Erkan Özer-35
    Okan Öztürk-35
    Mansour Gueye-27
    Mariano Pedraza-19

Kiradaki Oyuncularım

Adı-Yaşı-Takımı

Kaleciler

Ersin İslamoğlu-19-OFTAŞSpor
    İsmail İsmail-19-OFTAŞSpor
    Khalid Chihab-20-Siegen

Defanslar

Mustafa Ersoy-20-OFTAŞSpor
    Ramazan Ümit-19-OFTAŞSpor
    Fatih İlyas-21-Siegen
    Fatih Karaca-24-Denizlispor

Orta Sahalar

Serdal Güvenç-28-OFTAŞSpor
    Fuat Rıza-19-OFTAŞSpor
    Radu Savin-21-Siegen
    Kemal Demirci-21-Denizlispor
    Sandor Marko-20-Denizlispor
    Mehmet Müfit-17-Denizlispor
    Andreas Kyriakou-20-Denizlispor
    Hakan Ertürk-19-Sivasspor
    Efe Kara-20-Bursaspor

Forvetler

Seyit Uğurlu-21-OFTAŞSpor
    Murat Şahin-18-Siegen
    Diego-18-Denizlispor
    Mauro Russo-18-Denizlispor

Bi Kaç Oyuncumun Profili

Last edited by SAİT71 : 04.Mayıs.2008 at 13:51

Quote Originally Posted by Defuser View Post

Kardeş ben onu denemiştim işe yaramıyor

Shakhtar kariyeri açmıştım, Brezilyalı amc olan Rafinha'yı aldıydım, mükemmel de oynuyodu. 4. sezon başında bununla ilgilenenler oldu (hatta 67 kulüp ilgileniyodu) Ben reject all offers demiştim ama bikaç gün sonra teklif geldi 24 milyon idi. Paragöz başkan doğal olarak benden habersiz kabul etmişti (bu arada kulüpte 106 milyon dolar transfer bütçesi vardı). Rafinha çok iyi olmuştu ve hiç satmayı düşünmüyodum kontrat önerdim benim teklifimi kabul etti ve gitmedi. Ancak iki gün sonra bir teklif daha geldi ve bu sefer takımdan gitti (reject all offers maddesi hala vardı ve 18,5 milyon dolara gitmişti) Sırf Rafinha gitti diye takımdan istifa etmiştim çünkü oyuncular gide gide takımda adam kalmamıştı... (O değil de kariyer hikayesinin içine kariyer hikayemi yazdım resmen)

Nesil
    2005

Helal olsun valla aynı zamanda güzel bir derleme olmuş..
    Bu arada birşeyi anlamadım bir resimde sigames bi uyarı çıkarmış nedir bu anlamadım :S

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Muhteşem adamları satmış paragöz başkan yazık olmuş

İlhan'ı emekli et artık

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İlhan baya yaşlanmış ama orta sahan kaliteli oyunculardan oluşuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Olmaz arkadaşlar İlhan Yokum diyene kadar oynatacam. Bu sezon 24 maçta 2 gol attı 3 asist yaptı. Çoğu maçta yedekten aldım, sakatlandı oynayamadı. İlk aldığım sezon İkinci ligde 32 maçta 25 gol 8 asist ile oynadı. Ama yaşlanınca gitgide düştü.

Orta sahada ise Fatih Egedik çok iyi işler yapıyor. 30'dan çıktı 31'ine bastı Oynadığı 32 maçta 1 gol 3 asist yaptı. 4 sezon önce A.Gücü'nden 500 B YTL'ye almıştım. Herkese önerebileceğim bir oyuncu. Mustafa Karakaya desem akan sular durur. Muhteşem bir AMC. Kırıkkalespor'un alt yapısından çıkan bir oyuncu yine önerebilirim herkese ama geliştirilirse çok iyi oynuyor.Ayrıca yeni pozisyon verdim orta sahadada oynayabiliyor. Eskiden sade AMC olan taktiklerde oynuyordu ama ben onu tüm taktiklerde kadroya almak istediğim için Orta saha verdim ve pozisyonuna alıştı şimdi Egedikle yan yana oynuyor. Tüm oyuncularımı seviyom valla hiç birine kıyamam

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

O zaman hiçbirinden vazgeçemiyorsan kariyerin devamını bekliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

3 sezon ilerledim, nasıl eklicem Roma'ya elendikten sonra pek eklemek gelmedi içimden sonrada ilerleyince iyice gitti...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

3 sezon mu bence sadece sezon sonu puan durumları ve transferlerin görünümlerini ekle.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Evet dediğin mantıklı öyle olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet evet öyle ekle sen.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Baya başarılı olduğum Gırıqqale Kariyerime kaldığım yerden devam ediyorum. En son Roma'ya elenmiştim o sezonun sonundan itibaren SS'leri eklicem taa şimdiki sezona kadar...

ROMA'YA ELENDİĞİM SEZONDA TURKCELL SÜPER LİGİ VE ŞANLI ŞAMPİYOn

2010/2011 1 puan farkla şampiyon. 4 büyükler ilk 4'e bile giremedi. Ama taa 5. Fener'in bile son maça girerken şampiyonluk şans vardı...

Yeni sezonda ki transferler; Hepsi gelecek vadeden süper Transferler

Ardından gelen lig 2. liği. Şampiyonluk son haftalarda gitti. Rize ve Gs ile 0-0 berabere kalınca Fenerbahçe affetmedi.

2012-2013 Sezonuna başlarken yaptığım transferler yine bomba oyuncular ile anlaştım..

Vee açık ara şampiyonluk... yine 4 büyük takım dışarda kaldılar. 3 takım Ş.L 3 UEFA'ya gidiyor. ani Biz, Bursa, Konya Şamp. Ligindeyiz. [3 takımda gruptan çıkamadı söleyim ]

Veee gelelim bu sezona. Yine genç transferleri transfer ettim. En popüler transferimiz ise 35 yaşındaki AMC Riquelme idi...

Bu sezon ligin ilk yarısında berbat bir görüntü çizdim. İlk maçta oyuncuları kaydetmeyi unutmuşum, as oyuncular yerine Paf takımı ile çıktım ve İlk maçta Trabzon'a kendi evimde 8-0 yenilerek rekor kırdım

Ligin ilk yarısı şöyle. Bu sezon şampiyonluk çok zorrrr...

Buda bu sezonun fikstürü:

Bundan sonra maçları resimli anlatıcam. Şuan devre arasındayız yakında maçlar ile geleceğim... Umarım zevk veriyordur. Ben pek kıvıramam diyalog şeklinde anlatmayı ama isterseniz o türlü anlatırım..

Bu arada bana M.United'te çalışmak isteyip istemediğim sorulmuştu bende istemem dedim. Sizce doğrumu yaptım. Her ne kadar Avrupa'da başarılı olamasakta Türkiye'de 2 şampiyonluk kazandık. İleriki yıllar da Avrupa'yı sallayacak bir takım oluşturuyorum. Kadromdaki eklenmesini istediğiniz oyuncu profillerini söyleyin hemen ekleyeyim. Ayrıca eklenmesini istediğiniz resimler varsa söyleyin onlarıda ekleyeyim...

Haa bu da kadrom. A takım...

Last edited by SAİT71 : 07.Mayıs.2008 at 17:43

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

18. sıradaki altay neden yeşil renkte gözüküyor?(yanlış anlama merakımdan soruyorum)

Sayfa 4 / 9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri