Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
47. You may not vote on this poll
  • Eler

26 55.32%
  • Elenir

21 44.68%
Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 182 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 2. Maç | Chelsea - Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Maçın pek yorumlanacak bir kısmı yok. Ortasaha mücadelesi olarak geçti. Chelsea'yi oynatmadık başabaş oynadık gibi şeyleride geçelim. Madem buralara geliyorsak tabiki oynatmayacağız tabiki başabaş oynayacağız. Çok şey değil sadece 1 gol istedik ama olmadı. Pozisyonlarda vardı ama girmedi. Fenerbahçeli oyuncuları son vuruşlarda biraz heyecanlı gördüm sanki. Daha seri davransalar inanın golü atabilirdik.

Sonuç olarak önce Türkler açısından Fenerbahçe'nin bu başarısını tebrik etmek gerekir. Sonra Fenerbahçe'nin kendi tarihi açısından önemli bir başarıydı.

Tebrikler ve teşekkürler Fenerbahçe.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Biraz şans oLsaydı, başarıLabiLinirdi ama şans bu gün cheLsea tarafındaydı ve kazandıLar. Başka açıkLaması yok.

HiLario hayatında bir topa öyLe uçmamıştır herhaLde
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Oyunun %80inde sahaya hakimdik bir türlü gol atamadık Hekres etkisiz oynadı birşey üretemedik.

Şuan geldiğimiz nokta 1 sene öncesinde "hayal"di.Teşekkürler Fenerbahce

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    Tebrikler Fenerbahçe..Bu heyecanı yaşamayı özlemiştik..

Ama bir şey sormak istiyorum.Bu maldonado ne işe yarıyor?adam çıktı fener defansında hiçbir şey değişmedi.sürekli yan top atan gereksiz bir transfer olmuş ben fener gibi kaliteli yabancıları olan bir takıma yakıstıramıyorum.acaba ben mi yanlış düşünüyorum?bence inamotodan farksız.
    Maldonado çıktıktan sonra bence biraz zorlandık. Topu ayağına alıyor baskı yiyor, pas veriyor adamı oyundan düşürüyor. Aklı ile oynuyor. Onun yapamadığını yapan oyuncularda var. Grip olmasına rağmen oynadı bu maçta. Bence iyide oynadı.

Deivid her maçta olduğu gibi sahanın en kötüsüydü, ŞL'de 5 gol atan oyuncu diye iyi bir fiyata satsak şunu

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Biraz şans oLsaydı, başarıLabiLinirdi ama şans bu gün cheLsea tarafındaydı ve kazandıLar. Başka açıkLaması yok.

HiLario hayatında bir topa öyLe uçmamıştır herhaLde
    Hakikaten abi Hilario'dan beklenmeyecek bir kurtarıştı Fenerbahçe uzaktan kaleyi yoklasa belki golü bulabilirdi..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kazım yine deivid vari bir sut attı ama olmadı. gecmiş olsun fb.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Hilario durdu durdu sonunda coştu , buraya kadar gelip ülkeyi temsil ettiğin için Teşekkürler Fenerbahçe..

Fenerbahçeli oyuncular çok düştü maçta, birçok pozisyon heba oldu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _BeeTLeJuiCe_ View Post
    Maldonado çıktıktan sonra bence biraz zorlandık. Topu ayağına alıyor baskı yiyor, pas veriyor adamı oyundan düşürüyor. Aklı ile oynuyor. Onun yapamadığını yapan oyuncularda var. Grip olmasına rağmen oynadı bu maçta. Bence iyide oynadı.

Deivid her maçta olduğu gibi sahanın en kötüsüydü, ŞL'de 5 gol atan oyuncu diye iyi bir fiyata satsak şunu
    Maldonado kaç maçtır ilk11'de oynuyor ne top kaptığını gördüm nede pres yaptığını bizim aradığımız adam bu değil Pas alışverişi güzel ama DM oynuyor bunu unutmamak lazım.Oyundan düşmemizin bunla alakası yok bence

Alex Deivid Semih Kazım hepsi etkisizdi top ayaklarına geldiklerinde olumlu kullanamadık e İngiltere deplasmanında kolay değil dakikalarca topa hakim olmak

Yazık oldu gerçekten yazık.4.cü dakikadan 87.ci dakikaya kadar iyi oynayan,top çeviren,pas yapan taraf bizdik ama tek eksiğimiz goldü,onu da bulamadık.

Üzülürüm,bu Chelsea'ye elendiğimize.Kadıköyde Chelsea daha iyiydi.Neyse detaylara fazla takılmamak lazım.

Teşekkürler Fenerbahçe'm.Türk halkına yaşattığın bu gurur,bu sevinç için sonsuz teşekkürler.Bu seneki Avrupa maceramız burada bitmiş olabilir belki ama ben inanıyorum ki bu Chelsea maçları gelecek sene Avrupa'da yakalayacağımız başarıların göstergesi olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Maçın başında gol yememiz kötü oldu, 80. dakikalarda üst üste 2-3 pozisyonumuz vardı. Özellikle Kazım'ın şutu muhteşemdi. Belletti'nin elle kestiği pozisyonda Uğur Boral'ın hareketini pek anlayamadım ama o da muhteşemdi. Elediğimiz Sevilla bizden Carlos'u eledi. Onu bu maçlarda izlemek güzel olurdu.

Teşekkürler yaşattığın heyecanlar için Fenerbahçe.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tebrikler FENERBAHÇE, tebrikler ZİCO, tebrikler tüm oyuncular, tebrikler Aziz Yıldırım.

Daha ne olsun, bugün turu elimizden kaçırdığımız için üzgünüz. İyi ki 1-0 bitmedi yoksa daha da üzülürdüm.

Eğer seneye de buralara gelinmezse o zaman gerçek üzüntüyü yaşarım. Cehelsea'yi kendi sahasında kendi yarı sahasına hapsettik. Hatalar oldu tabi ki, tek tek oyuncu analizi yapmak isterim ama uzun sürer. Elendik ama ezilmedik, görevini fazlasıyla yaptı Fenerbahçe.

Maldonado sezon sonu hemen gönderilmeli. Deniz iyileştiğinde ondan daha iyi performans sergileyecektir eminim. Bir de Semih ile başlamamalı diye hep dedim, Kezmanla başlamalıydı, Kezman rakip defansla boğuşurdu en azından ve Semih girer, risk alınan dakikalarda karambolden atardı golünü, neyse olan oldu artık.

Bu takım bozulmazsa, Zico gönderilmezse, seneye yapılacak 2-3 kaliteli takviye ile bu başarıları arttırmak mümkün hale gelir.

Tekrar bize bu sevinci, bu gururu yaşattığın için teşekkürler FENERBAHÇE.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Sevinen Galatasaraylılara artık tahammül edemiyorum açık konuşayım. . .
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    Böyle yenilmek içime sinmiyor......!
    Aynen benimde içime sinmiyor.Chelsea'yi böyle yakalamışken elemek varken yarı finale bu kadar yakınken elenmek çok kötü

Genede Teşekkürler Fenerbahçe zoru Başardığın için.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Oyunda kritik nokta. Zico eğer 65 ten sonra Uğuru ALex yerine aLsaydı oyun daha da hareketLenebiLirdi.

ALex bekLenmeyecek kadar durgun oynayınca Fenerbahçe pozisyona girmekte çok zorLandı.

Ben haLa HiLario ya inanamıyorum ya
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Olmadı F.Bahçe...

Chelsea'yı bu kadar kötü yakalamışken turu almalıydık.Chelsea hiç bir şey oynamadı.Terry ve Carvalho göbekte olmasalar F.Bahçe çok pozisyona girerdi.Çünkü İstanbul'da Chelsea'nın elinde olan o.saha bu maçta çoğunlukla Fener'in elindeydi.Ama göbekte Terry ve Carvalho gibi iki üst düzey stoper olunca topla oynama pozisyona dönüşmedi.Uzaktan atılan şutlarda da Hilario başarılıydı.Ne olursa olsun Chelsea Avrupa'da daha tecrübeli bir takımdı,şansta onların yanında olunca elenmeye mahkum olduk.Sağlık olsun...

Tebrikler F.Bahçe,teşekkürler F.Bahçe...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bugün bir arkadaşım otobüs beklerken bugunkü maç hakkında ne düşünüyorsun dedi, 1-2 dakika toparladığım şu idi o deplasmana çıkınca sudan çıkmış balığa dönmeyeceksin, büyük takım böyle olur dedim, bizim takımlarımızın en büyük sorunu ingiltere, ispanya, italya vb. deplasmanlarda çok çabuk gol yemek, ne yazıkki golü yedikten sonra açılıyoruz, işin aksi milli takım da bu durumda.. yazık oldu Fenerbahçe çok daha iyiydi ama demekki çok daha iyi olmak lazım.. burdan bu çıkıyor ama şunu da unutmamak lazım.. 2000den sonra hiç bir Türk takımı Avrupa'da başarı yakalayamayacak bir çizgi çiziyordu. bugun gördük ki isteyince arzulayınca oluyor.. 2000den sonra bu yeni bir başlangıç olsun, Avrupa kupalarına giden tüm Türk takımları, belki eskimiş 2000i ve bu seneki Feneri örnek alsınlar asılsınlar.. daha ilk seferinde ha deyince.. şampiyon olunmuyor önemli olan bu tür başarıları devam ettirmek..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Vallahi Helal Olsun..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Bittim ben bu lafınıza Chelsea'yi böle yakalamışken ne demektir yahu neyi yapmadı Chelsea bana biri anlatabilir mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Sevinen Galatasaraylılara artık tahammül edemiyorum açık konuşayım. . .
    İçimden kötü şeyler geçiriyorum onlar için. K.bakmasınlar ...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

ataklarda yarı sahamıza girdiler hoop tıkandılar acaba neden. Peki önünde adam varken nasıl pas atsın? Mantığınıza hayranım vallahi. Hani diliniz mi varmıyor bilmiyorum ama evet FENERBAHÇE ÇOK İYİ ALAN DARALTTI.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Bittim ben bu lafınıza Chelsea'yi böle yakalamışken ne demektir yahu neyi yapmadı Chelsea bana biri anlatabilir mi?
    Bildiğimiz İstanbul'da yaparak çok pozsiyon buldukları hücum varyasyonlarını yapamadılar mesela.O.Sahada pres yapamadılar,Drogba,J.Cole çok etkisizdi.Kısacası Terry ve Carvalho hariç top oynayamadılar...

Bir Galatasaray'lı olarak Fenerbahçe'nin mücadelesini gönülden tebrik ediyorum.Teşekkürler Fenerbahçe

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    1 2 Pozisyon hariç (golün şokunu yaşadığımız dakikalarda) organize gelemediler."aaa paslara bak , vay bee " dediğimiz pas trafiği veya bir atakları olmadı.

Oyunun %80inde kontrol bizdeydi.Hiç baskı kuramaladılar.Sistem gerei Fenerbahçe baskı yemiyor dorudur ama İstanbuldaki İlk yarı veya Inter maçını hatırlıyorumda bizi hapsedemediler.

İngiliz futbolunun olması gereken özellilerinin hiçbiri sahada yoktu açıkcası

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar yenebilirdik ama Chelsea'yi de küçümsemeyelim. Yine de çok net pozisyonlar vermediler bize. Duran toplardan gol atarız diye düşündüm onu da başaramadık. Demek ki bundan daha iyi olmak lazım ki böyle takımları eleyelim.

Geçen sene yenilmeden Alkmaar'a elendik bu sezon geldiğimiz nokta ortada. Appiah bu takıma tekrar kazandırılırsa orta sahada gücümüz de artacaktır. 2 maçta da hatta Kayseri maçında bile Maldonado yerine Appiah'ı aradım. Eğer Appiah kazandırılmayacaksa Maldonado gönderilip Appiah tarzında biri alınmalı.

Şimdi tekrar bu başarıları yakalamak istiyorsak lige önem verip şampiyonluğa ulaşmalıyız.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Çok iyi alan daraltan Chelsea'ydi Erenciğim, bunu kabul edelim.

Kimisi de demiş ki Maldonado ne yapıyor? Maldonado topa önde basacak adam değil. Defansın önündeki adam o. Rakip orta sahaya girecek oyuncuların pas almasını engelleyecek adam. Kısacası orda durması gereken adam.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Chelsea bu oyunuyla diğer turda işi çok zor

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by M.Scofield View Post
    Chelsea bu oyunuyla diğer işi çok zor
    Sanırım karşılarında Liverpool olacak..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Çok iyi alan daraltan Chelsea'ydi Erenciğim, bunu kabul edelim.

Kimisi de demiş ki Maldonado ne yapıyor? Maldonado topa önde basacak adam değil. Defansın önündeki adam o. Rakip orta sahaya girecek oyuncuların pas almasını engelleyecek adam. Kısacası orda durması gereken adam.
    Bu sistemde birçok oyuncu denendi Appiah Deniz Selçuk ama hiçbiri defansif bakımdam Maldonado'dan kötü olmadılar.Maldonado top kapmayacaksa topu kim kapacak ?

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

chelsea gene iyiydi 10 tane kaleyi bulan şutları var fb nin 1 ya da 2 sanırım.bi zahmet yensinler artık daha da tecrübeliler.fb bu haliyle çıkamazdı.oyuncular istikrarsız hep...

fb nin en iyisi edu idi.maçı dikkatli izlediyseniz anlarsınız.emniyet sibobuydu.

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri