Biz hizmetleri kendi bünyemizde yapmak taraftarıyızŞu an yazmayım ama olunca artık bana bir tek turksportal yeter dedirtecek kadar içeriğe kavuşacaksınız.
sanal bir dergi çıkarılsa. futbol üzerine ya da her türlü konudan bir şeyler bulunan. isteyenler kendi hazırladıkları yazı ve makaleleri yollasa, gönüllüler oluşan bir grup da bunları derleyip toparlasa ve sanal bir dergi oluşturulsa güzel olmaz mı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
dergide örneğin oyun incelemeleri, teknoloji incelemeleri, spor bölümü, iddaa bülteni gibi bir bölüm vs olabilir.
Last edited by Coupet : 21.Nisan.2008 at 22:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
turksportal foruma konu dışı diye bir bölüm açılsın insanlar istediği konuda istediği başlığıta konuşsunlar illi futbol konusuda konuşmasınlar
mesela x kişisi kız arkadaşından ayrılmıştır yazsın arkadaşlarıyla paylaşsın
y kişisi atıyorum youtubeden ajdarın bir klibini koysun bu adam neden bu kadar aptal desin
z kişisi sarışınlar kızlar neden aptal oluyor abi desin
a kişisi babam beni maça götürmüyor desin
b kişisi şu akp neden kapatılmıyor abi desin (siyasette konuşulsun )
ve bu bölümde yöneticiler daha müsamma göstersinler insanlara
çok aktif bir bölüm olur ve üyeler arasında inanılmaz kaynaşma olur
konu dışı bölümünün kuralı isteyenin istediğini yazarak istediği kadar saçmalaması olsun
Fikirlerim burada
iyide benim anlamadım neden y kişisi millete hakaret etmek için bu forumu kullanıyor. gaza gelme bu kadar.
b kişisi için de biz çok gördük düzeysiz tartışmaları o yüzden siyasi forum açmayı düşünmüyoruz.
biz kaliteyi korumaya çalışırken sen kaliteyi aşağı çekiyorsun. böyle laubali, bel altı kaynaşacaksa millet hiç kaynaşmasın daha iyi.
site fm oyun sitesi olduğu için öle pek geyik site moduna girmemeye çalışıyor siyasette dahil ama extensor'un dediği gibi fena olmaz msela Geyik Köşesi olabilir...
Biz Sohbet alanında'da geyik yapıyoruz.Mizah bölümüde var.Onlar yetiyo bana.Kafe,guşluk falan![]()
bende derginin tasarımını yaparım mesela![]()
Gercekten güzel olur. Her sayıda anket acılıp bir uye yada yönetici ile röportaj fln yapılır (=
çok güzel fikirler çıkıyor arkadaşlar hepinize kendi adıma teşekkür ediyorum böyle fikir türetmeye devam edelim
Modlarda olan mesaj birleşmeme özelliği özel üyelerdede olabilir mesela...
Güzel bir yenilik olur...