Arda hat-trick yaptı ve bana göre Galatasaray artık maçı kopardı. Bu arada, PES'e giriyorum gol yiyoruz, PES'ten çıkıyorum gol atıyoruz yahu![]()
Sivasspor
Galatasaray
Beraberlik
Arda hat-trick yaptı ve bana göre Galatasaray artık maçı kopardı. Bu arada, PES'e giriyorum gol yiyoruz, PES'ten çıkıyorum gol atıyoruz yahu![]()
yahu bari 4-4 olmasın aykutta durdu durdu durdu bu maçta patladı ardada aynı şekilde
Arda Turan hayatinin macini oynuyor resmen.
Sivas evinde 3büyüklerede kaybetti büyük iş başardılar yinede...
GS de şampiyon oldu denebilir artık...
dediğim yine çıktı. hakan'ı oyuna aldıktan sonra galatasaray toparlandı ve top tutmaya başladı. farkındaysanız 2 golü de bulduk zaten.ben teknik direktörlük kursuna yazılmaya gidiyorum
![]()
![]()
![]()
Kral sahnede!!
Ayhanın güzel pasıyla topla buluşan Hakan kaleciyle karşı karşıya kaldı ve topu ağlara yolladı..
Kral Hakan Süküüüüüüür !
iste bu ya,sampiyonlukta kalecisinden(gerci bu macta kötü olsa da) yedek forvetine kadar büyük katkisi var herkesin.Takim ruhu,dayanisma buna denir ! Galatasaray ruhu budur iste !
Bu iş bu kadar ! Sivas umutları yıktı, daha doğrusu Cimbomum yıktı ! Kral golden sonra secdeye yattı o an bittigim , yüregimin cız ettigi an oldu. Bizim medya buna da kulp bulur ..
hepinizden Allah razı olsun Aslanlar! Başımızı öne egmediniz .. Şampiyon GALATASARAY !!!!!!
Sampiyonluk nagmeleri inletecek haftaya Ali Samiyeni![]()
Galatasaray'ın en büyük taraftar grubu ultrAslan'ın internet sitesinde çok güzel bir resim var.
http://www.ultraslan.com/
5-3 kazandık mutluyuz.Haftaya bir puan bile yeter bize.Kaldırırız kupayı![]()
Çagrı resmi ekliyim herkes görsün...
![]()
Hepinizle gurur duyuyorum..
TEBRİKLER ASLANLAR !
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Tebrikler Galatasaray.Şampiyon oldular artık.
Hani FM 2008'de, kupa finalinin devre arasında takıma "bir eliniz kupanın üstünde" diye. İşte aynen öyle, bir elimiz şampiyonluğu kavradı.
Helal olsun be, Sivas'a da, Aslanlar'ıma da...![]()
Sivasın kazanmasını isterdim ki son haftaya 3 takımda eşit puanda girsin diye ama hayırlı olsun Galatasaray'a bu galibiyet.
%99 şampiyon olacaktır artık Galatasaray.Biraz daha fark atsa iyi olurdu averaj bakımından![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Haftaya Ali Sami Yen'de şölen var.
Alkışlarım sivasspora, en azından terlerinin son damlasına kadar mücadele ettiler. Helal olsun yiğidolar.. Ardanın 1 dakkadaki 2 golü yıktı adamları. Yoksa bugün gsyi yenerlerdi adım gibi eminim.
Tebrikler Galatasaray'a ve Ayhanla ardaya. Ayhanın golü jeneriklere şampiyonluk golü diye yazılacaktır.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
ulserim azdi kalbim agridi ama degdi artik 1 puana ihtiyacimiz var
Sivasspor büyüklere karşı oynadığı etkisiz oyunu yine oynadı.GS ileride iyiydi ama defansta hatalar yaptılar ama kazanmasınıda bildiler yinede arda maçın adamı oldu gerçekten sabride çok çalıştı bugün gs artık %90 şampiyon sevindim açıkçası![]()
Çıldırın çıldırın çıldırın çıldırın çıldırın çıldırın CiMBOM için çıldırınnnnnnnnn.
Haftaya ASY de sampiyonluk kupasini aliriz.Helal olsun size Aslan Yürekliler !
Arda Turan hayatinin futbolunu oynadi,Metin Oktay gibi oynadi,zaten son haftalarda geminin kaptaninin kendisi oldugunu göstermisti herkese,o nereye isterse oraya gidiyoruz,helal olsun sana Arda,Barcelona,Real Madrid,Chelsea köpegin olsun![]()
Sivas bu sene hakketi burda olmayi, seneye yaprak dokumu yasayip bu siralardan inmezler insAllah
Sampiyonluk nagmeleri inletiyor SAMIYENI!!!!
Sen Şampiyon Olacaksın
Seni Sevmeyen Ölsün !
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
oley oley oley oley şampiyon cimbombooooooooooom !!!
Helal olsun size takım ruhu budur !!!!!!!!1
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ŞşşştTTtt Dont Disturb. Champion is here![]()
Gol düellosu oldu, G.Saray'ı tebrik ediyorum.
Kupayı kurallar gereği haftaya değil, yeni sezonun ilk maçında alabilirsiniz. Kurallar, şampiyon oldunduktan bir hafta sonraki maçta kupayı teslim etmeye yarıyor. O yüzden diğer sezona kalıyor. Aynı durum 2006'da da yaşanmıştı.