Fatih Tekke son dakikalarda kendini gösteriyor.
Fatih Tekke son dakikalarda kendini gösteriyor.
Fatih Tekke Zenit'ten ayrılmalı hem isteksiz hemde istediği pasları bir türlü alamıyor ortasahaya kadar geldiği oluyor top almak için .
Rangers inanılmaz kaçırdı...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
^Rangers bunları nasıl kaçırdı?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2-0. Fatih Tekke asist yaptı.
Last edited by UlquioRRa : 15.Mayıs.2008 at 00:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Fatih'ten asist zenit kupayı aldı tebrikler
2-0 kupa zenit'in yani hakedenin.![]()
Bravo Fatih durum 2-0 oldu ...
Fatih attırdı 2-0 oldu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Maç bitti .. Uefa Kupası Zenit'in ..
Last edited by shamur1 : 15.Mayıs.2008 at 00:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Glaskow maç boyunca futbol adına hiç birşey yapmadı. Hak eden Zenit'ti kupa Zenit'in bravo Zenit.
Beğenmediğiniz ligin takımı kupayı aldı![]()
zenit resmen ezdi özellikle arshavin ve tymoschuk u beğendim.keşke ikisi de fener e gelse ön libero ve sağ kanada ilaç gibi olur ama kupanın ardından ve bu piyasadan sonra biraz zor gibi.
Yahu bu kupa törenlerinin eski tadı kalmamıs ne kadar donuk kaldırdılar
Galatasaray gibi kupayı kaldıran o tarz sevinen henüz görülmemiş. Geçen UEFA Finali'nden evel yapılan araştırmalarda bu sonuç bulunmuştu. O kadar yürekten o kadar sevinerek kaldıran bir takım ve oyuncular daha görmemişler.![]()
Fatih maç boyunca çok etkisiz ve kötü oynadı ama ilk golde de ikinci golde de payı. ikinci golde zaten asist yaptı ilk golde de asisti yapan 10 numaraya hava topunu kafasıyla indiren adam Fatih Tekke'ydi. maç boyunca aslında hiç birşey yapmıyomuş gibi gözüken Fatih Tekke Zenit'e kupayı getiren isimlerin başında geliyor aslında.
Glasgow Rangers çok şanssızdı. ayrıca menejerinde de hata buldum ben. Novo gibi adamın 10 numaran varken sen hangi akla hizmet yedek çıkartırsın onu enteresan.. ayrıca Darcheville çok gol kaçırdı direkten dönen topu da var ayrıca Rangers'in..
ama ne yalan söyliyeyim izlerken fazla zevk almadım. heyecanlandım. öyle final havası yoktu bence maçta.
bakalım şampiyonlar ligi finali nasıl olacak?
Ruslar harcadığı paraların karşılığını alıyor...
Tebrikler Zenit..
vay be macin adami oylemi, Arshavin haketmisti ama
Zenit aldı kupayı tebrikler,maç boyu çok iyi oynadılar ve kupayı hakeden taraf onlardı.
Fatih 1.ci golü hazırladı,2.ci golün asistini verdi,tebrikler kendisine.Maç boyu etkisiz gibiydi sanki ama Zenit'in 2 golünde de payı vardı.
Bakalım Şampiyonlar Ligi finali ne olacak ?
Hagi nasıl uefayı gsye getirdiyse Arshavinde zenite aynı şekilde kupayı getirmiştir. büyük oyuncu bence...
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
100.000 iskoç taraftarı manchester'ı dagıtmış..Olaylar cıkarmışlar..Zenith'li taraftarları bıçaklamışlar..
Şu fatih keske milli takıma alısaydı...Çünkü hava hakimiyeti olan forvetimiz yok..
Zenith'i tebrik ediyorum.Yine seyredemedim maçlarını.
Emrah abi katılıyorum.En azından pivot santrafor olarak Fatih Tekke alınabilirdi milli takıma.
Bu arada Arshavin'den aynı performansı Tsi Lig'dede bekliyorum.![]()
So what?
Saike
Fatih Tekke tarihe geçti
Zenit'te oynayan temsilcimiz Fatih Tekke, karşılaşmada 90 dakika mücadele etti. Zenit'in golcüsü Pogrebnyak'ın sarı kart cezalısı olması nedeniyle ilk 11'de görev alan Fatih Tekke, böylece Galatasaray'ın UEFA Kupası'ndaki finalinin ardından finalde oynayan ve kupayı kaldıran ilk Türk futbolcu olarak tarihe geçti.
50.Kupa Zenit'in
Futbolda 50. UEFA Kupası’nı, finalde İskoçya’nın Glasgow Rangers takımını 2-0 yenen Rusya’nın Zenit Saint Petersburg takımı kazandı.İngiltere’nin City of Manchester Stadı’nda oynanan ve İsveç federasyonundan hakem Peter Frojdfeldt’in yönettiği karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sonaerdi. 72. dakikada Denisov’un attığı golle öne geçen Rus temsilcisi, 90. dakikada Fatih Tekke'nin asisti ile Zyrianov’un ayağından bir gol daha buldu ve karşılaşmadan 2-0 galip ayrılarak 50. UEFA Kupası’nı müzesine götürdü.
Taraftardan büyük destek
İngiltere'nin Manchester şehrinde, City of Manchester Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya büyük ilgi gösteren ve kendilerine ayrılan kısmı tamamen dolduran Zenit taraftarı, karşılaşma boyunca takımına büyük desteğiyle kupanın kazanılmasında büyük pay sahibi oldular.
Last edited by shamur1 : 15.Mayıs.2008 at 11:21
Fatih Tekke bence dün iyiydi,2 golde de etkisi vardi,özellikle asisti cok iyiydi.Ayricana Arshavin mükemmel bir futbolcu.Süratli,cok teknik ne ararsan var adamda.
Tebrikler Fatih ve Zenit.
zenit beni yanıltmadı tebrıkler
Fenerbahce şu zenit'le rangers'la karşılassa 5 tane sallaradamlar uefa kupasını kaldırıyor finale cıkıyor olcak iş degil
![]()
Zenit haketti ve kupayı kazandı. Tebrikler Zenit'e![]()
Uzun zaman sonra Fatih takımda oynadı.Bu sezon hiç maça çıkmadan direk UEFA finalinde 11'e alındı.Takımda sevilmediğini de biliyoruz.Bu şartlar altında UEFA tarafından maçın adamı seçildi.Tebrikler Fatih..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Fatih Uefa'nın sitesinde maçın adamı seçildi.Tebrikler Fatih tebrikler Zenit...![]()
Son golüde güzel attırmış Fatih![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"