Boluspor 8 kişi kaldı.
Yedeklerden Aytek atıldı.
Boluspor 8 kişi kaldı.
Yedeklerden Aytek atıldı.
Eskişehir'e hoşgeldin diyoruz bu arada maçta da 7 dakika uzatma oynanacak
Es Es çıktı artık hoşgelidn es es
Selçuk Dereli maçı mahvetti diyebilir miyiz? Ben hakemliğini hiç ama hiç beğenmiyorum. Hatta neden böyle önemli maçlara devamlı o veriliyor en ufak bir bilgim yok.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Eskişehirspor 10 kişi kaldı.
Ersin atıldı.
Ve Eshişehirspor süper ligde!
Yönetici arkadaşlara rica etsem acaba konu başlığını ''Eshişehirspor Süper Lig'de'' şeklinde değiştirebilirler mi![]()
Boluspor 8, Eskişehirspor 10 kişiyle tamamladı maçı..
Hoşgeldin Eskişehirspor !
Hoşgeldin Eskişehirspor.Uzun yıllar sonra efsane sonunda geri döndü.
Es-Es 12 yıl sonra Süper Lig'de: 2-0
Bank Asya 1. Lig Playoff final maçında Boluspor'u 2-0 yenen Eskişehirspor Turkcell Süper Lig'e yükseldi. BJK İnönü Stadı'nda oynanan final maçında golleri 48. dakikada Doğa ile 88. dakikada Coşkun kaydetti. Es-Es bu sonuçla, Kocaelispor ve Antalyaspor'dan sonra Süper Lig'e yükselen 3. ve son takım oldu.
Maç öncesi iki takım taraftarları da Beşiktaş İnönü Stadı'nı tıklım tıklım doldurdu. Müthiş bir atmosfere bürünen İnönü Stadı, iki takım taraftarlarının tezahüratlarıyla inledi.
Maç olaylı başladı!
Maçın henüz ilk dakikası oynanırken yaşanan bir pozisyonda Boluspor'dan Erhan, Eskişehirsporlu Sezgin'e çok sert bir faul yaptı ve hakem Selçuk Dereli'den kırmızı kart gördü. Hakemin gözü önünde olan bu pozisyonda Dereli, hiç dereddüt etmeden kırmızı kartın ı gösterdi ve Boluspor 10 kişi kaldı. Bolusporlu futbolcular bu karta uzun süre itiraz ettiler.
İlk yarı temposuz geçti
Bu pozisyondan sonra herkes, 10 kişi kalan Boluspor'un oyunu kendi yarı sahasında kabul edeceğini düşünse de atak olan taraf Boluspor'du. Eskişehirspor'a nazaran daha atak olan Boluspor, özellikle sol kanattan geliştirdiği ataklarla gol arayan taraftı ancak ciddi bir pozisyona giremedi. Zaman zman gelişen Eskişehirspor da Boluspor kalesinde tehlike yaratamadı ve ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.
Boluspor kaçırdı Eskişehir attı!
İkinci yarıya iki ekip de hızlı başladı. 47. dakikada gelişen Boluspor atağında kaleciyle karşı karşıya kalan İbrahim'in vuruşu direkten döndü. Daha sonra oyunu hemen başlatan kaleci Ferhat arkadaşlarını pozisyona soktu. Sağ kanattan ceza sahasına giren Engin'in ortaya çevirdiği topa Doğa uzandı ve kafayı vurarak topu filelere gönderdi ve Eskişehirspor'u 48. dakikada 1-0 öne geçirdi.
Golden sonra oyun iyice tempo kazandı. İlk yarıya nazaran çok daha hareketli ve güzel bir futbol sergileyen iki takım da arka arkaya pozisyonlar yakaladı. Özellikle Boluspor, 10 kişi olmasına rağmen Ferhat'ın koruduğu Eskişehirspor kalesinde bir çok pozisyon yakaladı. 60. dakikada Mehmet'in şutu da direkte patladı ve Boluspor maçta 3. kez direğe takılmış oldu.
Boluspor 9 kişi kaldı
Dakikalar ilerledikçe fiziksel olarak oyundan düşen Boluspor karşısında Eskişehirspor atakları geliştiren taraftı ve savunmayı az adamla yakalıyordu. Böyle bir pozisyonda Boluspor'dan Ömer rakibini düşürünce Selçuk Dereli'den 2. sarı kartı ardından da kırmızı kartı gördü ve takımını 9 kişi bıraktı.
Coşkun perçinledi
Kullanılan serbest vuruşta top kaleciden sekip Coşkun2un önüne düştü ve o da topu filelere yollayarak takımını 2 farklı üstünlüğe taşıdı. Bitime 2 dakika kala gelen bu golle Eskişehirspor galibiyetini hemen hemen perçinlemiş oldu. Coşkun2un attığı bu golden sonra Eskişehirspor taraftarları adeta çılgına döndü.
18.05.2008
Kaynak : Sporx.com
Bu kadar rezil bir hakem, bu kadar savaşan bir takımın hakkının yendiği ve bu kadar eskişehir oyuncularını da gölgede bırakan bir hakem yeniden.
Tebrikler esese Boluspora ayrıca tebrikler bu kadar yürekten oynadıkları ve 11+4+1 kişiye karşı oynadıkları için.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
maç katledilmiş bu sefer Es es lehine ama 09sezonunda alehine olucaktır...
Bu maçta bile hakem kararları maçın önüne geçiyor.Allah'ım seneye napacaz biz..
Eskişehir'e tebrikler..
So what?
Saike
Bana göre kartların hepsi hemen hemen dogru...Hakem kural neyse onu uyguladı..Hakemin tek hatası her pozisyona kart cıkardı..Mesela fırat aydınus gibi bazı pozisyonları es gecmesi lazımdı.Hakem bazı pozisyonlarda oyuncuların aldatmasını çok kolay yedi..Çok kolay kart cıkardıgı için kırmızı kartlar arttı..Her iki takımıda tebrik etmek lazım..Kocaeli,Antalya,Eskisehir bu takımlara busene yenilmedik..Körü körüne play off kalamadık off ya..Artık seneye:![]()
Maçı izleyenlere soruyorum kartlar yanlış mı?
Hepsi doğru Ersin'in ki dahil. Mutluyum sezon başından beri inad ettim çıkacak bu takım diye zaman zaman inanmayanlar oldu. Babam bile. Ama çıktık mutluyum belki düşeriz seneye ama olsun süper ligde gördük ya artık ölsem de gam yemem.
BU ARADA BOLUSPOR'U TEBRİK EDERİM. MAÇIN HAKKI ONLARINDI RAHATLIKLA SÖYLERİM. AMA BU TÜR MAÇLARDA OYNAYAN DEĞİL ATAN KAZANIYOR MAALESEF.(BAĞIRA BAĞIRA SÖYLÜYORUM YÖNETİCİ ABİLERİM.![]()
I'm back...
Başlığı çözemedim ben tekrar süper ligde ? Sanki geçen sene düşmüşler gibi...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Playofflarda İtalya'da güzel bir sistem var. Ligi üçüncü bitren takım eğer dörüncü takıma 10 puan veya üstünde bir puan farkı yaratmış ise üçüncü takım direk çıkıyor ve playoff olmuyor. Altay'dan geçen yıl böyle bir durumda kalmış ve finalde Kasımpaşaya elenmişlerdi. Türkiye'de de böyle bir limit gelmesi gerekiyor.
Hoşgeldin Es Es gönlümde ki takım Süper Lig'de. Umarım eskiden yakaladığı ikincilikleri, kupaları tekrar yakalar. Türkiyede ki beşinci büyük olur.
Yahu sezginin ayagı kırılmış..Biz hala kırmızıyı tartısıyoruz..Hakem bana göre kuralları uyguladı..Yanlız esesli oyuncular bazı pozisyonlarda hakemi çok aldattılar hakemde yedi..Birde çok kolay kart cıkarmasa iyi olacaktı..
Play off sistemi bana göre güzel..Ligde sürekli rekabet oluyor..Keske süperligdede olsa![]()
Lige her şeyi ile renk getirecek bir takım olduğunu düşünüyorum Eskişehir'in, gerek taraftar, gerek futbol açısından.
Umarım asansör takım olmazlar, başarılar.
Bank asya 1.lig karadeniz takımları ile doldu..Karabük,Bolu,Rize,Giresun,Ordu,Samsun
Ya kart haklı bencede sözüm yok ama ağır oldu daha ilk dakikadan.Ne diyelim tebrikler ESES'e.Süper Ligde zorlu bir deplasmanda daha oldu.![]()
Şimdi yapmamız gerekeni yaptık çıktık. 1. hedef şimdi ligde kalmak olmalı. Büyük takviye lazım takıma. Özellikle defansa.
I'm back...
Eskişehir güzel takviyeler yaparsa taraftarının da desteğiyle süper ligde tutunacaktır
Boluspor'a tebrikler .. arkasında hiçbir güç olmadan buralara kadar geldiler ve nerdeyse Süper Lig'e çıkabiliyorlardı şanssızlık olmasaydı..
3 Şehir takımı geldi ligimize bu çok güzel birşey bence ... Eskişehir çoktan hak ediyordu bu durumu umarım kalıcı olurlar ..