Sayfa 4 / 9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 244 sonuç

Konu: Heyecan Artıyor... Türkçe FM Geliyor...

Hadi bakalım. Heyecanı iyice tırmandırdılar. Sabırsızlıkla bekliyorum. FM'nin zevki hep bu site sayesinde çıkıo.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

ne zaman çıkacak milleti meraktan çatlattınız

çıkar yakında. Eli kulağındadır herhalde.

eli kulağında ise bu gece tamamdır yaa..

bak şimdi benide bir heyecan sardı

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

bu akşam çıkmaz ya nerden baksan bir haftası vardır.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Tabi ya.Heyecanlandık ama malum konuşmadan.Neyse banada 1 hafta içinde çıkar gibi geliyor.

Quote Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
    bu akşam çıkmaz ya nerden baksan bir haftası vardır.
    1 hafta mı? hayıııııııııııııııııııııııır.. 1 hafta daha dayanamam

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by tentenboy
    1 hafta mı? hayıııııııııııııııııııııııır.. 1 hafta daha dayanamam
    elimde olsa dükkan senin

Quote Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
    elimde olsa dükkan senin
    ya valla bişey ne kadar gecikirse o kadar istenilirliği artar ya aynen öyle oldu..
    nasıl istiyorum turkce su oyunu oynasam.. bide tüm yamaları hazır türkçe yamayı bekliyorum ..

Nesil
    2006

hadi bakalım az kaldı devre arası ve maç sonrası konuşmalar da türkçeleşiyordur inşallah

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Türkçeleşiyor
    az kaldı az

ya böyle bi admin veya mod az kaldı diyince bizde o gün çıkacak zannediyoruz.. bari bi tahmin söyleyin.. artık sabır kalmadı bizde..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Valla bekle bekle çatlıycaz..fm 2007 çıkmadan çıkar işallah.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

o kadar da değil ya belki yarın belki yarından da yarın

bence 2-3 gün sonra çıkacak
    peki sizin şimdi çıkarcağınız beta gibi olcak dimi?
    yani az kaldı dediğiniz beta mı full türkçe mi?

çok guzel olur olursa ing pek bilmiyorum zaten

Sigames sağolsun FM'yi ingilizce oynaya oynaya Türkçe gibi oldu

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ermoon34
    Sigames sağolsun FM'yi ingilizce oynaya oynaya Türkçe gibi oldu
    valla ben türkçe oynayamıyorum zaten.türkçeyi istememde ki sebep çevremde ingilizce olduğunu belirtip oyunu oynayaman fm manyak adaylarını oyuna çekmek

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

valla kimse bize gelip niye çıkarmadınız halen lan gibi konuşma yapma hakkına sahip değil!. kimse burada babamın oğlu değil bizde kimsenin uşağı değiliz.. haliyle kendi özel hayatımızında olduğunu unutmayın. ben bu çalışma için uyumadım kendi paraladım sonuç? Elime ne geçti? emeğim çalındı, arkadamdan bir sürü küfür edildi. Biz bunun için mi yapıyoruz bu çalışmaların. elin adamı gelecek hazıra konacak. Birisi çıkacak benim elimde yama zaten var ne gerek var yapıyorsunuz diyecek!! daha elindeki yamanın ne olduğunu bilmeden konuşanlar... ya ne biçim ülkeyiz anlamıyorum. işte bu tavırları takınanların yanında iyi olanlar çok az bir kesim ve bunlarda arada kaynıyorlar... ne zaman düzelir derdim kendime.. biraz karşılaştırıyorumda yurt dışındayım şu insanlarla.. bence hiç bir zaman düzelmeyiz. Türkçe'de bu oyunda hiç bir zaman olmaz. İşte bizim gibi bu oyunu seven kişiler el atmadığı sürece.. Bugün oyuna türkçe eklensin orjinal oyun alın diyordum ama 75 YTL kimse bu oyuna Türkiye şartlarında veremez kardeşim. Evet Türkiye'de satış fiyatı ile bu oyunun karsız Türkiye'ye elime geçme fiyatı arasında dağlar kadar fark var.. vergiler şirketlerin karları alp başını götürüyor işte... ben ayda sunucumuz için 300 dolar para ödeyeceğim. arada sunucu kapandığı zaman adam gelecek bana küfür edecek.. sıktı bu işler inanın arkadaşlar.. ben artık bu çalışmadan sonra çekiliyorum bu FM çalışmalarından. ağzımın tadıyla FM mide oynarım çalışmamıda yaparım.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Vieri bi kac haftadır geceli gunduzlu calisiyor ve bazi kendini bilmezler buna ragmen olur olmaz laflar ediyorlar. O yuzden biraz sinirle yazmis sanirim bu yaziyi.
    FM(CM) nin Türkiyede sevilmesinde en onemli kişilerden birisidir kendisi. Bırakmaz insallah diyorum.

Bir arkadaşım sayesinde CM oynamaya başladım.Şahsen Vieri'yi tanımam.Ancak birkaçkez forumlarda CM serileri ile(şimdi FM) bilgisinden ve tecrübesinden faydalandığımı belirtmek isterim.Ancak yazısından bu konular ile ilgili canının çok yandığını hissettim ve buradan kendini bilmez kişilerin bilinçsiz davranışlarınıda kınıyorum.Burada gerçekten CM/FM'ye gönül vermiş kişiler bulunuyor.Lütfen daha dikkatli ve aklıbaşında davranalım.

Quote Originally Posted by Vieri
    valla kimse bize gelip niye çıkarmadınız halen lan gibi konuşma yapma hakkına sahip değil!. kimse burada babamın oğlu değil bizde kimsenin uşağı değiliz.. haliyle kendi özel hayatımızında olduğunu unutmayın. ben bu çalışma için uyumadım kendi paraladım sonuç? Elime ne geçti? emeğim çalındı, arkadamdan bir sürü küfür edildi. Biz bunun için mi yapıyoruz bu çalışmaların. elin adamı gelecek hazıra konacak. Birisi çıkacak benim elimde yama zaten var ne gerek var yapıyorsunuz diyecek!! daha elindeki yamanın ne olduğunu bilmeden konuşanlar... ya ne biçim ülkeyiz anlamıyorum. işte bu tavırları takınanların yanında iyi olanlar çok az bir kesim ve bunlarda arada kaynıyorlar... ne zaman düzelir derdim kendime.. biraz karşılaştırıyorumda yurt dışındayım şu insanlarla.. bence hiç bir zaman düzelmeyiz. Türkçe'de bu oyunda hiç bir zaman olmaz. İşte bizim gibi bu oyunu seven kişiler el atmadığı sürece.. Bugün oyuna türkçe eklensin orjinal oyun alın diyordum ama 75 YTL kimse bu oyuna Türkiye şartlarında veremez kardeşim. Evet Türkiye'de satış fiyatı ile bu oyunun karsız Türkiye'ye elime geçme fiyatı arasında dağlar kadar fark var.. vergiler şirketlerin karları alp başını götürüyor işte... ben ayda sunucumuz için 300 dolar para ödeyeceğim. arada sunucu kapandığı zaman adam gelecek bana küfür edecek.. sıktı bu işler inanın arkadaşlar.. ben artık bu çalışmadan sonra çekiliyorum bu FM çalışmalarından. ağzımın tadıyla FM mide oynarım çalışmamıda yaparım.
    Ben inanıyorum...Herkes alcak bu orjinali siz hele bi satında..
    Kafadan 2007'de de Türkçe olmayacak zaten.Sadece orjinal cd alanların inirebileceği bir sistem kurun.Böylece para verip CD almayanda kafasına göre konuşamaz..75 milyon hiçbirşey..Millet sigara,içki içeceğine kassın bi tarafını alsın CD yi.. Türkiye şartlarında yetmişbeşmiş bilmemkaçmış traş.. O parayı herkes verir..1 ay 35 biriktirsin 2. ay alsın.Bu ülkede nelere kaç lira veriyor bu insanlar bunamı veremeyecekler..

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Vieri
    seni destekliyorum.senin yaşadığın bu iş bunalımını bende zaman zaman işim gereği yaşadım.tabi seninki daha zor çünkü hobi olarak yaptığın bir işte seni eleştiriyorlar.biz gene mecburuz bir yerde paramızı kazanıyoruz.ama seni bu şekilde zorlayıp eleştirenleri şiddetle kınıyorum.sana önerim biraz sakinleş rahatla ondan sonra siteyi ayıkla.iyi olduğuna inandıkların kalsın.bizde sana destek olalım,öz olalım az olalım zamanla herkes bizi görür anlar bize dönerler.emin ol.üzme canını.

Quote Originally Posted by WinterSun
    Ben inanıyorum...Herkes alcak bu orjinali siz hele bi satında..
    Kafadan 2007'de de Türkçe olmayacak zaten.Sadece orjinal cd alanların inirebileceği bir sistem kurun.Böylece para verip CD almayanda kafasına göre konuşamaz..75 milyon hiçbirşey..Millet sigara,içki içeceğine kassın bi tarafını alsın CD yi.. Türkiye şartlarında yetmişbeşmiş bilmemkaçmış traş.. O parayı herkes verir..1 ay 35 biriktirsin 2. ay alsın.Bu ülkede nelere kaç lira veriyor bu insanlar bunamı veremeyecekler..
    kardeş sen biraz hayale dalmışsın.. Bu oyuna 75ytl verecek insan sayısı çok az bu yüzden de sigames fm'ye hayatta türkçe dil koymaz.. 75ytl okuyan bi öğrenci için az para değil.. Ve genelde bu oyun genç yaşlar için olduğuna göre 75 ytl veren çok az olur.. Ha bunun ülkenin gelir düzeyi ile de muhakkak alakası yok..
    Yalnız vierinin emeğine saygısızlık olayına %100 katılıyorum bende yerinde olsam bi daha yapmazdım bu işi.. Şahsen yapmasını isterim ama verilen emeğe saygı yoksa ve bu emek çalınıyosa evinde ingilizce fm oynar daha iyidir..

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Şimdi haliyle adam orda 2 ytl ye oyunu satarken 75 ytl ye oyunu almak istesemde alamıyorum.Sonuçta benim aynı sınıftan arkadaşımda bu oyunu oynuyor deli gibi.O 2-3 ytl ye oyunu alırken ben 75 ytl veremiyorum açıkçası.Ve oyunlar arasında hiçbir fark yok!Ayrıca 75 ytl ülkemizde gerçekten önemli bir para(özellikle bir geliri olmayan öğrenciler için)şimdi annemden 75 ytl istesem oyun alıcam diye bana derki git oyun 3 ytl.Durumu anlatasam ben o kadar zengin değilim diyecek.Benim zaten doğru düzgün bir gelirim yok ben nerden bulacağım ki 75 ytl.Ancak iddaa falan tutarsa o da tutmuyor zaten.Ancak bunu aşmanın tek yolu var.Korsan oyunlar tamamen kalkacak kimse korsan oyun bulamayacak.Belediyeler,zabıtalar göz açtıramaycak kimseye.Ama ben Çanakkale'de belediye iş hanı var.Herkesin gözü önünde bir sürü dükkan kimsenin umrunda değil.Ne zaman bu sistem kalkar o zaman mecburen insanlar orjinale oyuna yönelecektir.Oyuna 2-3 milyon vermeyen insanlar var,internetten indirmeye çalışıyorlar.Bu adam 70-75 ytl verip orjinal oyun alırmı?
    Kimse korsanı koruduğumu falan zannetmesin ama dediğim gibi herkes 3 ytl lik oyunu oynarken ben 75 ytl lik oyunu oynayamam.Benim şu anda orjinal oyuna verebileceğim para 20-25 ytl.Fazlasını istesemde veremem.Çünkü param yok.

Şimdi Mustafa Abi'de haklı.Uzun zaman geceli gündüzlü çalışıp yama çıkartacaksın.Adam gelecek geç kaldınız,nerde kaldı,sizde bir şey yapamadınız vs. diyecek.Halbuki kendisi bedavaya konmaktan başka birşey yapmıyor ama Türkiye öyle bir hale geldiki çok üzülüyorum harbiden.Sonuçta Mustafa abinin bu işten hiç bir karı olmayacak.Onane biz Türkçemi oynamışız,farsçamı oynamışız,ingilizce mi oynamışız.Yinede herşeye rağmen uğraşıp yama çıkartıyorlar,herif gelip çalıyor benim diyip yayınlıyor.Geçen sene Volkan abiye yapılanlarda ortada yani.Ama dediğim gibi malesef ülkemiz çok kötü bir hal aldı.Allah sonumuzu hayır etsin.Zaten kimse bize Türkçe falan çıkartmak zorunda değil.Lütfen emeğe birazcık saygı gösterelim.

gelir düzeyi ile alakası var diyecektim pardonn..

Quote Originally Posted by FeYYaz1989
    Şimdi haliyle adam orda 2 ytl ye oyunu satarken 75 ytl ye oyunu almak istesemde alamıyorum.Sonuçta benim aynı sınıftan arkadaşımda bu oyunu oynuyor deli gibi.O 2-3 ytl ye oyunu alırken ben 75 ytl veremiyorum açıkçası.Ve oyunlar arasında hiçbir fark yok!Ayrıca 75 ytl ülkemizde gerçekten önemli bir para(özellikle bir geliri olmayan öğrenciler için)şimdi annemden 75 ytl istesem oyun alıcam diye bana derki git oyun 3 ytl.Durumu anlatasam ben o kadar zengin değilim diyecek.Benim zaten doğru düzgün bir gelirim yok ben nerden bulacağım ki 75 ytl.Ancak iddaa falan tutarsa o da tutmuyor zaten.Ancak bunu aşmanın tek yolu var.Korsan oyunlar tamamen kalkacak kimse korsan oyun bulamayacak.Belediyeler,zabıtalar göz açtıramaycak kimseye.Ama ben Çanakkale'de belediye iş hanı var.Herkesin gözü önünde bir sürü dükkan kimsenin umrunda değil.Ne zaman bu sistem kalkar o zaman mecburen insanlar orjinale oyuna yönelecektir.Oyuna 2-3 milyon vermeyen insanlar var,internetten indirmeye çalışıyorlar.Bu adam 70-75 ytl verip orjinal oyun alırmı?
    Kimse korsanı koruduğumu falan zannetmesin ama dediğim gibi herkes 3 ytl lik oyunu oynarken ben 75 ytl lik oyunu oynayamam.Benim şu anda orjinal oyuna verebileceğim para 20-25 ytl.Fazlasını istesemde veremem.Çünkü param yok.

Şimdi Mustafa Abi'de haklı.Uzun zaman geceli gündüzlü çalışıp yama çıkartacaksın.Adam gelecek geç kaldınız,nerde kaldı,sizde bir şey yapamadınız vs. diyecek.Halbuki kendisi bedavaya konmaktan başka birşey yapmıyor ama Türkiye öyle bir hale geldiki çok üzülüyorum harbiden.Sonuçta Mustafa abinin bu işten hiç bir karı olmayacak.Onane biz Türkçemi oynamışız,farsçamı oynamışız,ingilizce mi oynamışız.Yinede herşeye rağmen uğraşıp yama çıkartıyorlar,herif gelip çalıyor benim diyip yayınlıyor.Geçen sene Volkan abiye yapılanlarda ortada yani.Ama dediğim gibi malesef ülkemiz çok kötü bir hal aldı.Allah sonumuzu hayır etsin.Zaten kimse bize Türkçe falan çıkartmak zorunda değil.Lütfen emeğe birazcık saygı gösterelim.
    arkadaşın dediği çok doğru.. tamamen korsanı kaldırırsın.. orjinal oyun fiyatını 20ytl fln çekersin gene alınabilir oyun.. ama 75ytl çok fazla.. korsan desteklenmemeli ama böyle fiyatlar olursa korsan ister istemez desteklenmiş oluyo..

Quote Originally Posted by tentenboy
    kardeş sen biraz hayale dalmışsın.. Bu oyuna 75ytl verecek insan sayısı çok az bu yüzden de sigames fm'ye hayatta türkçe dil koymaz.. 75ytl okuyan bi öğrenci için az para değil.. Ve genelde bu oyun genç yaşlar için olduğuna göre 75 ytl veren çok az olur.. Ha bunun ülkenin gelir düzeyi ile de muhakkak alakası yok..
    Yalnız vierinin emeğine saygısızlık olayına %100 katılıyorum bende yerinde olsam bi daha yapmazdım bu işi.. Şahsen yapmasını isterim ama verilen emeğe saygı yoksa ve bu emek çalınıyosa evinde ingilizce fm oynar daha iyidir..
    bizde öğrenci olduk zamanında.. 75 milyonun lafını tartışmak bile gereksiz geliyor.İnsanlar çok sevdikleri şeyleri ne pahasına olursa olsun elde etmek için hertürlü zahmete girerler..Ve bu oyun oynayanlar için çok değerli..Her CD için 75 ytl demiyorum.Sadece bu oyun için verileceğini düşünürsek bu fazla bir ücret değil.
    Emeğe saygısızlığı engellemek içinde ellerinden geleni ardlarına koymasınlar.Hatta CD satıp bütçelerinede 2-3 kuruş katsınlar.Bunun domaini var hostingi var bandwith limitleri var.ALlahın bir kuluda bişi diyemez..
    Hayatta hiçbirşey karşılıksız değildir ve bu oyunu sevip Türkçe oynamak istiyen varsa vericek parayı alacak CD yi..Bu kadar basit..

arkadaşlar kullandığınız cep telefonları kaç lira ? Ayda kaç liralık kontur/fatura ödüyorsunuz? Kaç kişi sigara içiyor yada içki ? Kaç kere sinemaya gidiyorsunuz ? Anlatmak istediğim benim bunlardan fedagarlık ederek senede 1 kere 75 ytl verilebileceğidir sadece..Yanlış anlaşılmasın..

Sayfa 4 / 9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri