Sayfa 4 / 15 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 440 sonuç

Konu: EURO 08 | 1.Maç | Türkiye - Portekiz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bana öyle geliyor ki berabere kalmamız daha hayırlı olacaktır olası bir rehavete karşı (bakınız euro2008 elemeleri). Ama karşımıza çok koşan, pres yapan, baskılı oynayan bir milli takım çıkabilir şaşırmayın ve bu bize avantaj sağlayabilir haydi hayırlısı türkiyem.. Bu arada Türko reklamlarını gördünüz mü bilmiyorum ama euro2008 sitesindeki karikatürlere iyi bir cevap olmuş..

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

İnadına mı yapıyor anlamıyorum. Arda yedek bırakılır mı böyle bir maçta. Bu maçta Arda ve Sabri yedek bırakılıyorsa yazıklar olsun Fatih Terim'e.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Dedirtme şimdi kumarına.Adam gibi bir kadro koysa olmuyormu yani niye macera peşinde koşuyoruzki.Milli takım kumar oynanacak yer değil arkadaşım orda arkasında 70 milyon olan bir takım var, kumarını gitsin kumarhanede, gazinolarda oynasın.Hala ne desteği veriyorsunuz Fatih Terim'e anlamıyorum.Bakalım nereye kadar sürecek bu destek..
    Hoooop yavaş gel,sakin ol biraz.Bu ne ateş

Bende Sabri ve Arda'nın oynamasını düşünenlerdenim ama;

F.Terim;Kazım ve ya Mevlüt kötü oynuyor,ama sırf kumar olsun diye 11'e alıyor değil heralde.Demek ki kafasında tasarladığı oyun yapısına,bu oyuncu profilleri uygun ve bunları oynatıyor.İdmanıda onlarla o yapıyor ve denediği oyuncular arasında en iyi verimi bunlardan aldı demek ki.Biz buna saygı duymak ve desteklemek zorundayız...

Ama ben desteklemem diyorsan,o senin sorunun.11'e Müfit Erkasap,Eser Özaltındere ikilisini koysa güvenim sonsuz Fatih Hoca'ya...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben pek ümitli değilim ama umarım kazanırız

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    yeteneğini geçtim kazım arda kadar yüreğiyle oynayabilecek milli kapasiteye sahip mi.?
    O milli formayı giyen herkes yüreğiyle oynar o konuda sıkıntın olmasın...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

bekleyip görecez artık Terim neler düşünmüş bu kadro tercihiyle ve düşündüklerinde ne kadar haklı.. şahsen oyunculardan umudum var da fatih terimden hiç umudum yok.. :S

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by scar face View Post
    O milli formayı giyen herkes yüreğiyle oynar o konuda sıkıntın olmasın...
    rahatladım .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

----------------------Volkan------------------------
    ---Sabri------Servet-----G.Zan------Hakan Balta--
    --------------Hamit-------Aurelio-------------------
    ----------------------Emre----------------------------
    -----Tuncay------------------------Arda--------
    ----------------------Nihat-----------------------

Şöyle bi kadro yapmak cok mu zor acaba ?

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Eminim öyle olmussundur...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim için zor demekki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ehuehue bu kadroyla biz maça başlamadan uefa yaka paça bizi turnuvanın dışına atar önce git bir santrafor bul sonra euro 2008 de oyna der
    bu kadro 3 maç a çıksın 1 tane pozisyona giremez çünkü kimse ceza sahasına bile giremez
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kalli yi anlamaya baslıyorum demek td lerde yaş ilerleikce fantazi yapma içgüdüsü oraya cıkıyor. Terim in kalli den tek farkı yaptığı fantazilerde hep haklı oldu inşAllah bunda da haklı olur ve bnm söylediklerimi yüzüme vurur inş.

Fatih Terim takdirini daha fizikli oyunculardan yana kullanmış. Demek ki kafasında değişik bir oyun planı var. Bunda büyütecek birşey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Kalli yi anlamaya baslıyorum demek td lerde yaş ilerleikce fantazi yapma içgüdüsü oraya cıkıyor. Terim in kalli den tek farkı yaptığı fantazilerde hep haklı oldu inşAllah bunda da haklı olur ve bnm söylediklerimi yüzüme vurur inş.
    Emre Fatih Hoca bunu bütün teknik direktörlük kariyeri boyunca yaptı,ilk defa ve ya yeni yaptığı bir şey değil...

Bende senin gibi bir kadro düşünüyorum ama sonuçta futbolcularla 24 saat birlikte olan o,onun verdiği kararıda değiştiremiyeceğimize göre saygı duymak,destek verek zorundayız...

Biz eleştirimizi kadro seçilirken yaptık,bu saatten sonra 11'de neden bu yok,neden şu yok gibi söylemlerimizle sadece kendimizi tatmin ederiz,kişisel görüşlerimizi belirtmiş oluruz.Belki Sabri bu maçta oynatma Hocam dedi,belki Arda'dan istediğini alamadı taktik idmanlarında(bunlar sadece farzı misal),bu gibi unsurları bilemediğimiz için hesap sorma yetkimizde yoktur diye düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maç oynandı, 5-0 kaybettik de onun üzerine mi yorumlar yapılıyor, anlamadım. Bu oyunculara güveniyorsa bize saygı duymak düşer..

Emre ile birlikte top taşıyabilecek diğer oyuncu Kazım. Üstelik maç kötü giderse Kazım'ın girmesi mi daha etkili olur yoksa Arda'nın girmesi mi?

Arda bu turnuvada patlama yapacaktır, bunun için 11'de başlamasına gerek yok, bugün de oyuna sonradan mutlaka girecektir ve sonuca etki edecek hareketleri olacaktır.

Aurelio ve Emre kilit oyuncular, eğer performansları üst düzey olursa bu maçtan puan çıkartırız.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Türkiye'ye 10 misli olarak oynadım. Umarım 40 YTL kazanırım. Kaybdersede mühim değil, Türkiye'ye helal hoş olsun.

EURO 2008 Uluslararası lisans anlaşmaları nedeni ile ATV Türksat 2A uydusu üzerindeki yayınını maç saatlerinde şifreli olarak verecek. EURO 2008 maçlarını izlemek isteyen uydu anten kullanıcıları yapılması gerekenler şunlardır;

1. Uydu alıcınızın BISS şifre çözebilme özelliğine sahip olması gerekmektedir. Uydu alıcınızın menüsünde ‘CAS’, ‘Key Girişi’, ‘CAS System’, ‘CAS Keys’ veya benzer bir isimle yer alan KEY girişi menüsüne gelin. Açılacak menüde yer alan şifreleme tiplerinden (Şifre Tipi, Cas Type vb.) Biss olanını seçin.

2. Açılacak menüde yer alan talimatları uygulayarak aşağıdaki değerleri girin.
    ATV için: Biss ID: 0×1FFF (eğer 6 haneli ise 0×001FFF),
    Key Değeri: 1000000000000000 (eğer 12 hane varsa 10000000000000)

3. Şifreyi kaydedip menüden çıkın, uydu alıcınızı kapatıp açın.
    Not: Maç yayınları, Türkiye içinde çatı anteni (karasal vericiler ), Kablo TV ve Digiturk üzerinden herhangi bir işleme gerek kalmaksızın izlenmektedir.

EURO2008 ATV Teknik Destek Hattı: 0 216 316 10 02

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Zor maç bence bu maça 1 puan parolasıyla çıkmalı ve gol atmak yerine önce gol yememeliyiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

İyide bizim alıcı sifre çözmeye uyumlu değil,Karasal antende evlere senlik ne yapacaz bilemiyorum...

Quote Originally Posted by scar face View Post
    İyide bizim alıcı sifre çözmeye uyumlu değil,Karasal antende evlere senlik ne yapacaz bilemiyorum...
    Karasal anten dediğin Kablo TV değil mi? Fıstık gibi gösteriyor işte ATV'yi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by oguzyumak View Post
    Karasal anten dediğin Kablo TV değil mi? Fıstık gibi gösteriyor işte ATV'yi.
    Değil. Karasal anten çubuk, tv üstü anten, tencere kapagı vs gibi arac gerec seyleri anten suretiyle kullanılarak yapılan sey.

Ben bnm anteni denedim maalesef ekranda karıncalar cirit atıyor. 4 yılda bir düzenlenen bu turnuvayı izleme hakkımızı elimizden alan herkesin allah cezasını versin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler biraz da şöyle düşünün. Evet hepimizin kafasında bir onbir var ve bunun ideal olduğunu düşünüyoruz, İmparator dediğimiz Fatih Terim nasıl oluyor da bu hataya düşüyor diyorsunuz. Peki sizin gibi futbolu dışarıdan takip eden, futbol tecrübesi (şahsen kendi adıma) 5-10 yıl olan adamların oluşturduğu ilk 11, Fatih Hoca'nın hiç mi aklına gelmiyor?? Bilakis, elbette geliyor. Oraya sokaktaki bi adamı teknik direktör diye koysan sizin dediğiniz takımı oynatır. Ama bu adamın bir bildiği var ki böyle oynatıyor. Biraz saygı duyun ve neticesini görün. Ha illa başarılı olacak diye bir kaide de yok. Bu arada bu kadroyu falan fantezi olarak görmeniz bence çok yanlış.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Arda kadroda yok süper F.Terim
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

o yok bu yok diye söyleneceğinize tekniğe dayalı yorumlar yapın. yoksa böyle bir yere varamayız. o, bu, şu yoksa vardır fatih terim'in bir bildiği deyip geçiştirin ne var sanki? ayrıca maçtan sonra eleştirilecek birşeyler varsa eleştirilir. maçtan önce bu tür eleştirileri etik bulmuyorum.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

isviçre - çek. cum. maçını hangi kanal verecek? biliomusunuz?

şu an ders çalışmam gerek, yarın finallerim vara ama ben maça konsantre oldum işe bak
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Terim riskli bir 11le çıkmış Umarım süpriz bir kararla oynayan oyuncular formanın hakkını verir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İsviçre-Çek Cumhuriyeti maçınıda ATV veriyor yaklaşık yarım saat sonra

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

ooo iyi kapayım ben yiyecekleri, stokluyayım sonra 12'ye kadar futbol keyfi

sabahta 4 dersten sınav
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

valla burda takimcilik yapmayin artik ya. Fenerliler Kazimi savunuyor diger herkes karari elestiriyor. Artik boyle yorumlar olursa silecegim. Kazimin oynamasi iyi kotu yorum yapilir ama gerekceli yapilir yok oda herkes gibi yuregiyle oynar yok hayir oynayamaz falan gecin bunlari. Teknik taktik vs acisindan sebebiyle yorum yapin.

Bence Sabri oynamaliydi cunku her hazirlik macinda adami oynatip sonra sistemini degistirirsen ters tepebilir. Sabri hem hiziyla hem defansif yonuyle basarili oluyor. Hamit ve Kazim o kanadi cok bos birakabilir cunku hamit defans oyuncusu degil. Ileri gidip geri gelmezse sorun yasariz. Ayrica mevlut tercihi ne kadar dogru tartisilir bence orta saha daha kalabalik tutulmaliydi ayaginda top tutan adam eksilten oyuncular lazim bize. Nihat tek forvet olsa daha iyi olabilirdi.
    Bu sisteme bakarsak amac kanatlardan suratle inip mevlut ve nihata top indirmek olcak. emre ve aurelio birbirlerine yakin oynayarak defansif yonu saglam tutmaya calisacaklar mevlut ise forvet arkasinda oynayarak nihata destek olacak ama oda bir nevi forvet gibi oynayacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

isviçre maçı falan da şifreli mi? en azından denediğim varyasyonlar tuttu mu tutmadı mı anlamak için soruyorum..

Sayfa 4 / 15 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon

Mesaj Yetkileri