sanogo nun sakatlşanması kötü olmuş
sanogo nun sakatlşanması kötü olmuş
Sanogo'nun sakatlanması kötü olmuş ama son 2 maç güzel olmuş.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
inşallah diğer forvetler sanogoyu aratmaz
sanogo cidden kötü oldu ama bu sefer kadro geniş
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
son 2 maç güzeldi iyi oynadık bu 2 maçla seriye başladık inş.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu sefer kadro geniş nobre,batuhan,gökhan güleç üçlüsünden birini oynatacağım ilk olarak gökhanı denicem ama favori nobre tabikide
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beşiktaş:2-0:Ç.Rize
ç.rize önünde iyi futbol oynadığımız söylenemez ama kazandık mutluyuz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beşiktaş:0-1:AIK
şaşkınız...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ankaragücü:2-1:Beşiktaş
rakiplerimizin kaybettiği bu haftada kazanmak lazımdı kazanamasak bile beraberliği almalıydık ama olmadı dk 90 da murat süper gol attı
Sanogo çok lazım bize
Last edited by ali94 : 12.Haziran.2008 at 16:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
işte bu beşiktaşımıza hak etiiği yeri sen kazandır kankaaaaaaa
Aık ve Ankaragücü maçları kötü olmuş mutlaka toparlanmalısın.
Ankaragücü maçı ve AIK maçı çok kötü olmuş toparlanma lazım..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
AIK macı kötü olmuş... :-((
çok kötü gidiyorsun toparlanman lazım:S
başarılar beşiktaşla istikrarsız gitmenin nedeni ne(biliyorum sakatlıklar çok ama başka bir nedeni var mı)
işte bu iş bu sene olacak inş.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evt maçlar kötü oldu ama toparlanacağız
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evt haklısın en yakın zamanda toparlanacağız
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
biz bu maçın rövanşını rahat kazanırız diyorum ben
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya bence o kadar da değil(geçen sezon ki gibi)şurda 2 maç kaybettik pek bize zarar vermez gibi umuyorum ben
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya cidden sakatlıklar gibi duruyor ankaragücü maçında delgado ve sanogo yoktu AIK maçındada delgado tam iyileşmemişti oynatmadım sonuçlar böyle oldu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beşiktaş:2-0:Sivasspor
sivassporla rahat bir maç oldu kazandık mutluyuz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
AIK:0-2:Beşiktaş
ve o ilk maçı kaybettiğimizin maçın rövanşını aldık tello frikikten golü bizi rahatlattı maç uzadı tecrübeyi konuşturduk kazandık
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
G.Oftaş:0-0:Beşiktaş
oftaş karşısında ilk yarıda 8 şut attık sonra adeta durduk kazanmamız lazım bu maçta 4 ayrı forver oynadı gol atamadık önümüzdeki maçlara bakacaz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
gizli şampiyonluk adayı konyaspor 3 büyüklerde kötü gidiyor konya gümbür gümbür
Last edited by ali94 : 13.Haziran.2008 at 09:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Oynanan oyun son 3 maçta düzeldi gibi görünüyor. Şimdi sıra forvetlerde![]()
Fazla gol atamıyorsun gibi duruyor AAritalo'yu falan al gol sorununu çözerler. Ya da Takımını hatırlamadığım 20-22 yaşları civarında Thiago diye bir forvet vardı özellikleri çok iyi onu al çok fazla pahalı değil ancak önüne gelen topu gol yapıyor...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
son 3 maç iyiydi güzel futbol oynadık oftaş gol atabilsek süper olcak sanogo iyileşşsin sorun kalmaz bence
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sanogo iyileşince gerek kalmaz bunlara
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ve işte uefa da rakiplerimiz
biz bu gruptan en az 6 puan alır çıkarız diye düşünüyorrum artık avrupada kendimizi göstermek lazım
Last edited by ali94 : 13.Haziran.2008 at 13:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
feyenord a kontratak oynayip kazanabilirsin ya da en az 1 puan koparabilrsin sturtgarttan ise sakin korkma direk üstlerine git diğerleri zaten kekliksanogo düzelirse 4de 4 bile yapabilirsin hiç zor değil..
Beşiktaş:3-0enizlispor
iyi futbol oynadık bizim takımda sağdan tello soldan delgado frikik kullanıyorlar 2 gol attılar 2 side frikik
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaşlar burda ne demek istiyor ben anlamdım ve ilk defa böyle haberle karşılaşıyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
rakibimiz stutgart sanogo iyileşti ilk 11 başlatmayı düşünüyorum maçın durumuna göre değişikliğe gidibilirim maç hakkındaki yorumalarınız neler kazanır mıyım??
Last edited by ali94 : 13.Haziran.2008 at 13:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
sanogo yu ilk yarı dinlendir riske atma ilk yarı biraz kapan kontratak yap derim 2. yarı delgado ve sanogo işi götürür bide oyuncuların profillerine bak hızlı oyuncu koy forvet ve kanatlara sanırsam sturtgartta pek hızlı bi defans yok hızlı oyuncu kullanirsan galibiyet gelir
yorumların için teşekkür ederim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Stutgart:4-1:Beşiktaş
stutgart ezdik ezdik ezdik ama sonuçta 4-1 ezildik ben korner kullanıyorum adam topu uzaklaştırıyo karşı karşıya kalıyo adamlar bütün golleri kontra ataktan attı futbolun adaletsizliği ama aynı anelka konya maçında gol atmıştı elle aynen onun gibi bir adeletsizlik bu arada sanogo iyileşti 2. yarı ooyuna aldım gol attı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Stutgart:4-1:Beşiktaş
stutgart ezdik ezdik ezdik ama sonuçta 4-1 ezildik ben korner kullanıyorum adam topu uzaklaştırıyo karşı karşıya kalıyo adamlar bütün golleri kontra ataktan attı futbolun adaletsizliği ama aynı anelka konya maçında gol atmıştı elle aynen onun gibi bir adeletsizlik bu arada sanogo iyileşti 2. yarı ooyuna aldım gol attı
Last edited by ali94 : 13.Haziran.2008 at 16:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
4-1 çok kötü olmuş ama sorun değil daha 3 maç war ve istatistikler herşeyi anlatıyor. sanırım defansta sorunun var defans çizgisini derine çekersen daha az gol yersin
Konyaspor:3-0:Beşiktaş
lig lideri bize acımadı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BASIN AÇIKLAMASI
Dün Konyaspor 3-0 yenildikten sonra eve gittiğimde bir televizyon progmanı açtıktan sonra şu haberi görünce çok sinirlendim.O haberde şöyle diyordu:Ali Göçmen Beşiktaş'ta çok kötü gidiyor ama yönetim ona birşey demiyor Çarşı kapandı yönetim hala Ali Göçmen ile devam etti.Bunda bir iş var.Ali Göçmen Beşiktaş'ta torpilli!
Evet bu haberi duyunca çok şaşırdım hemen yönetimi aradım ve ben bu işte yokum dedim yönetimle uzun uzun konuştuk ve şuan Beşiktaş'tan istifa ediyorum.Şuana kadar Beşiktaş'a teşşekür ederim...
Last edited by ali94 : 13.Haziran.2008 at 18:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
peki kariyer devam edicek mi? en azından diğer takımlarda şansını denemelisin
Last edited by ali94 : 13.Haziran.2008 at 18:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
nijerya değişik bi tecrube olabilir ayrıca türkiye'den başka hangi ligler açık?
Bence Nijerya ya gitmek bir hata. İlk olarak anadolu takımlarından biriyle kendini geliştirip öyle milli takım almalıydın ama Nijerya da çok genç var eğer o gençleri iyi kullanırsan çok verim alırsın
BronzLaşmaya gittiYanıp oLe geLecek Türkiye'ye
![]()
bronzLasmaya BreziLyaya gitseydi karnavaLLar kızLar![]()
Tam düzelmişsin derken gidişat yine bozulmuş umarım toparlanırsın.
nijeryadaki hedefim dünya kupasına katılmak şuan için dünya kupasına katılıp kendimi göstermeye çalışacağım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yorumun için saol
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ama brezilya ligi yok
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
nijeryayla ilgili puan durumu dünya kupası eleme bunlar bütün takımlarla birer kez daha oynuyacağım ve sonra dünya kupası
![]()
Last edited by ali94 : 13.Haziran.2008 at 21:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)