Evet Helsinborg. Bu sezon pek oynatmam, seneye burada devam edersek Mehmet Yıldız'ın yerini doldurabilecek mi göreceğiz.
Evet Helsinborg. Bu sezon pek oynatmam, seneye burada devam edersek Mehmet Yıldız'ın yerini doldurabilecek mi göreceğiz.
Last edited by Sekopej : 07.Temmuz.2008 at 23:12
"YÜCE ATATÜRK"
tebrikler abi ilk yarıyı iyi yerde bitirmişsin son maçlar biraz kötü geçmiş ama
mehmet yıldız yahu karıştırmayın abi ne yılmaz ı![]()
iyi giiyorsun mehmet yıldı süper bence 72 puan la 2.olursun lider fenerbahçe
Abi çok iyi gidiyorsun bu kez biraz süpriz sonuçlar olmuş ama sen halledersin şampiypnluğa az kalıd hadi![]()
abi yeni gördüm kariyeri ve içimde sivas kariyeri açma isteği beliriverdi
süper gidiyorsun eksikler nedeniyle 2. olacağını düşünüyorum
bu arada msn nini eklesem??![]()
Msne ekleyebilirsin tabi. [email protected]
Bursaspor maçıyla başlayan süreçte oynadığımız 9 maçta sadece 3 galibiyet alabildik. Bu dönemde Ankaragücü, Ç.Rizespor ve Kayserispor’u yenebildik sadece. Son kazandığımız Kayseri maçı çok önemliydi, eğer o maçta puan kaybetseydik ilk 3’e girmemiz çok zorlaşacaktı.
Şu anda 3. sıradayız ve bu hafta sonu İstanbul’da Galatasaray ile oynuyoruz. Takımımız üzerinde oluşan anadoludan 2. şampiyon geliyor baskısı bizi olumsuz etkiledi. Bu baskıyı kırmak için Galatasaray maçı hazırlıklarını basına kapattım. 1 hafta bu maça hazırlanacağız kampta. Galatasaray’a özel sürprizlerimiz olacak, bu maçı kazanarak son 4 haftaya şampiyonluk iddiamızı taşımak istiyoruz.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
hadi abi yenersin cimbomu
İlk devre 2-0 geriye düştük. Artık kaybedecek bir şeyimiz yoktu ve bu nedenle tüm riskleri alıp saldırdık. Devre bitmeden eşitliği sağladık. 2. yarı gol olmadı ve maç berabere sonuçlandı. 2 taraf için de kötü oldu bu sonuç.
Kasımpaşa’yı mutlaka yenmemiz gerekiyordu, gollerin geç gelmesi bizi oldukça sıkıntıya soktu ama kazandık mutluyuz.
İlk devre 7 gol attığımız Gençlerbirliği bu sefer bizi çok zorladı. 2. devreye risk alarak başladık, 70. dakikada golü yiyince daha fazla risk almamız gerekti. Aşağıdaki gibi bir dizilişimiz oldu. Beraberliği sağlayabildik ama galibiyet golü gelmedi.
Şu anda 60 puanla 4. sıradayız. Şampiyonluk gitti, oyuncularım bu stresi kaldıramadı. Şimdi son 2 maçımızı alıp ligi 3. sırada bitirmek hedefimiz. 2.lik de çok zor görünüyor.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Başarılı Olucağınızdan Eminim..
Abi seni en azından ilk3te görmek isteriz Kayseride şampiyonluğa koşuyor gibi![]()
Artık oynanan oyuna değil, alınan skora bakıyoruz. Mehmet Yıldız’ın tek golüyle 3 puanı aldık. Son haftaya girilirken 4. sıradayız ve ilk 2 belli oldu. Diğer 3 takımın puanları eşit, bakalım son hafta neler olacak?
Maçın 9. dakikasında 1-0 geriye düşünce artık klasikleşmiş risk alma işini gerçekleştirdim. Mehmet Yıldız 3 gol atarak yine yıldızlaştı.
Bursaspor kaybedince biz de ligi 3. sırada tamamladık.
2. devre taktiğimizin rakipler tarafından çözülmesi, sakatlıklar ve kadro yetersizliği şampiyonluğu kaybetmemize neden oldu. Ama yine de ligi çok iyi bir yerde bitirdiğimizi düşünüyorum.
Mehmet Yıldız oynadığı 33 maçta 43 gol atarak ligde gol kralı oldu. FM 2008’de ilk defa bir oyuncum ligde bu kadar fazla gol attı.
Oyunu sadece Türkiye Ligi açarak kurmuştum. Mehmet Yıldız ve Abdurrahman bedelsiz olarak ayrılıyorlar. Eğer Mehmet Yıldız’ı elimde tutabilseydim belki devam edebilirdim. Sivas ile yeni bir maceraya girme konusunda çekincelerim var. İstifa etmeyi düşünüyorum…
"YÜCE ATATÜRK"
Abi tebrik ederim ilk 3e girmen güzel gerçekten ksninde 2 olmasına sevindim.Seneye alt sıraların bir takımını al![]()
tebrikler abi iiyi bir sezon geçirmişin
bence büyük takımlara geç
Sivasspor efsanesi bitti, şimdi sıra Kasımpaşa efsanesinde…
Geçtiğimiz sezon Süper Lig’den küme düşen Kasımpaşaspor Kulübü ile anlaştım. Devre arası gerçekleşti bu anlaşma ve Kasımpaşa ilk yarıda oynadığı maçlarda 29 puan toplayarak 4. sıraya yerleşmiş. Hedefimiz ligi şampiyon tamamlayıp Süper Lig’e yükselmek. Kadromuz şöyle;
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Umarım Kasımpaşa'yı süper lige çıkarırsın.Başarılar
Serkancığım FM oynayış stilini her zaman beğenmişimdir ancak senin gibi loyalty'si düşük adam görmedim doğrusuPaso takım değiştiriyorsun.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
İnşallah.
Teşekkürler İlhan. 1 kere uzun süreli takım çalıştırayım diye Leeds'i aldım, oradan da baktım ben ayrılmıyorum kovdular.
Açıkçası şampiyon olup süper lige çıkarsak da Kasımpaşa ile devam edeceğimi sanmıyorum, sözleşmeyi 6 aylık imzaladım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan abi Kasımpaşa'da başarılar dilerim![]()
abi 6 aylık sözleşmemi olur yaw süperlige çıkarır da iyi bir takıma gidersin
Ben aralıkta geldim takımın başına ve 2009 yazında sözleşme bitecek. 6 ay olmasın 7 ay.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan abide tam bir hikmet karaöman profili var her sezon farklı bir takım![]()
Sivasspor'dan ayrılmana üzüldüm Serkan abi. Hemen bir soru sorayımSivasspor'dan ayrılma sebebin Mehmet Yıldız'ın takımdan ayrılması mı? Gol yollarında sıkıntı çekeceğini düşünüp başarısız bir sezon geçirmekten mi korktun yoksa
![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Hedefim bir sezonda 3 farklı takım çalıştırmak, bakalım yapabilecek miyim?
Hayır alakası yok.Yönetimle anlaşamadık, yoksa tamamen Mehmet Yıldız üzerine kurulu sistemimde, Mehmet Yıldız ayrıldıktan sonra ne yapacağımı bilemeyip, bu başarıyı tekrar sağlayamama korkusu olduğunu söyleyemem.
![]()
Bu arada Mehmet Yıldız ilk devre Beşiktaş'ın hiç bir maçında oynamadı. Hem beni yaktı hem kendisini.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
kasımpaşa ile devamını bekliyoruz abi
Kasımpaşa ile 1.ligde zorlu bir mücadeleye giriştik. Başkanın benden istediği Süper Lig’e çıkmak.
İlk maçımızda evimizde Ankaraspor’a 5-2 kaybederek maceraya başladık. Evimizde sezonun en ağır yenilgisini almak taraftarın pek kabul edebileceği bir durum değildi ama ilk maçım olduğu için fazla tepki almadım.
Devam eden haftalarda istikrar yakalayamasak da zirveden kopmadık. Kaybettiğimiz Karşıyaka maçını kazanabilsek ya da evimizde oynadığımız Antalyaspor maçından puan çıkarabilsek, İstanbulspor’u yeneceğimiz maçta hatalı gol yiyip maçı kaybetmesek lider olabilirdik şu anda. Ama olmadı, son 2 haftaya girdik ve 4. sıradayız.
8 takım potada. Her şey olabilir. Son 2 maçımız Ankaraspor ile deplasmanda ve Boluspor ile evimizde. 2 maçı da kaybedip play offların dışında da kalabiliriz, 2 maçı kazanıp şampiyon da olabiliriz.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
son 2 maçını kazanıp şampiyon olursun
2 maçı kazansanda şampiyon olman çok zor playoflarla çıkartırsın sen![]()
Son 2 maçımızı kazandık, Karşıyaka da son 2 maçını kazanınca 2. sırada kaldık. Şampiyon Karşıyaka oldu, biz de 2. olarak Süper Lig’e çıktık.
Ankaraspor deplasmanında çok zorlandık. Moritz maçı getiren isim oldu.
Son maçta ise taraftarımızın da büyük desteğiyle maça hızlı başladık ve golleri de bulduk. 2. devre bir dönem zorlansak da Boluspor’un beraberliği sağlamasına izin vermedik. 3 dakşkada bulduğumuz 2 golle farkı açtık ve maçı kazandık.
Ligi iyi bir yerde bitirdik. Şimdi kontratım sona erdi ve yönetimin teklifini reddettim. Bakalım sonraki durağımız neresi olacak?
![]()
"YÜCE ATATÜRK"