Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bir Hikmet Karaman bir Yılmaz Vural olabilir miyim?

Voters
78. You may not vote on this poll
  • Olabilir

17 21.79%
  • Onlardan daha çok takım değiştirir

48 61.54%
  • Olamaz

13 16.67%
Sayfa 4 / 13 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 374 sonuç

Konu: Anadolu Turları [Tekil Başlayıp Ortak SürüpTekrar Tekil Olan Kariyer]

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet Helsinborg. Bu sezon pek oynatmam, seneye burada devam edersek Mehmet Yıldız'ın yerini doldurabilecek mi göreceğiz.
    Last edited by Sekopej : 07.Temmuz.2008 at 23:12
    "YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

tebrikler abi ilk yarıyı iyi yerde bitirmişsin son maçlar biraz kötü geçmiş ama

mehmet yıldız yahu karıştırmayın abi ne yılmaz ı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    tebrikler abi ilk yarıyı iyi yerde bitirmişsin son maçlar biraz kötü geçmiş ama
    Teşekkürler.

Quote Originally Posted by gslianil58 View Post
    mehmet yıldız yahu karıştırmayın abi ne yılmaz ı
    Çaktırma, düzlettim.
    "YÜCE ATATÜRK"

5. Default

iyi giiyorsun mehmet yıldı süper bence 72 puan la 2.olursun lider fenerbahçe

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Abi çok iyi gidiyorsun bu kez biraz süpriz sonuçlar olmuş ama sen halledersin şampiypnluğa az kalıd hadi

Nesil
    2007
    Yer
    Denizli/İstanbul

Talking

abi yeni gördüm kariyeri ve içimde sivas kariyeri açma isteği beliriverdi
    süper gidiyorsun eksikler nedeniyle 2. olacağını düşünüyorum
    bu arada msn nini eklesem??

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Msne ekleyebilirsin tabi. [email protected]

Bursaspor maçıyla başlayan süreçte oynadığımız 9 maçta sadece 3 galibiyet alabildik. Bu dönemde Ankaragücü, Ç.Rizespor ve Kayserispor’u yenebildik sadece. Son kazandığımız Kayseri maçı çok önemliydi, eğer o maçta puan kaybetseydik ilk 3’e girmemiz çok zorlaşacaktı.

Şu anda 3. sıradayız ve bu hafta sonu İstanbul’da Galatasaray ile oynuyoruz. Takımımız üzerinde oluşan anadoludan 2. şampiyon geliyor baskısı bizi olumsuz etkiledi. Bu baskıyı kırmak için Galatasaray maçı hazırlıklarını basına kapattım. 1 hafta bu maça hazırlanacağız kampta. Galatasaray’a özel sürprizlerimiz olacak, bu maçı kazanarak son 4 haftaya şampiyonluk iddiamızı taşımak istiyoruz.

"YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

hadi abi yenersin cimbomu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İlk devre 2-0 geriye düştük. Artık kaybedecek bir şeyimiz yoktu ve bu nedenle tüm riskleri alıp saldırdık. Devre bitmeden eşitliği sağladık. 2. yarı gol olmadı ve maç berabere sonuçlandı. 2 taraf için de kötü oldu bu sonuç.

Kasımpaşa’yı mutlaka yenmemiz gerekiyordu, gollerin geç gelmesi bizi oldukça sıkıntıya soktu ama kazandık mutluyuz.

İlk devre 7 gol attığımız Gençlerbirliği bu sefer bizi çok zorladı. 2. devreye risk alarak başladık, 70. dakikada golü yiyince daha fazla risk almamız gerekti. Aşağıdaki gibi bir dizilişimiz oldu. Beraberliği sağlayabildik ama galibiyet golü gelmedi.

Şu anda 60 puanla 4. sıradayız. Şampiyonluk gitti, oyuncularım bu stresi kaldıramadı. Şimdi son 2 maçımızı alıp ligi 3. sırada bitirmek hedefimiz. 2.lik de çok zor görünüyor.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Başarılı Olucağınızdan Eminim..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Abi seni en azından ilk3te görmek isteriz Kayseride şampiyonluğa koşuyor gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Artık oynanan oyuna değil, alınan skora bakıyoruz. Mehmet Yıldız’ın tek golüyle 3 puanı aldık. Son haftaya girilirken 4. sıradayız ve ilk 2 belli oldu. Diğer 3 takımın puanları eşit, bakalım son hafta neler olacak?

Maçın 9. dakikasında 1-0 geriye düşünce artık klasikleşmiş risk alma işini gerçekleştirdim. Mehmet Yıldız 3 gol atarak yine yıldızlaştı.

Bursaspor kaybedince biz de ligi 3. sırada tamamladık.

2. devre taktiğimizin rakipler tarafından çözülmesi, sakatlıklar ve kadro yetersizliği şampiyonluğu kaybetmemize neden oldu. Ama yine de ligi çok iyi bir yerde bitirdiğimizi düşünüyorum.

Mehmet Yıldız oynadığı 33 maçta 43 gol atarak ligde gol kralı oldu. FM 2008’de ilk defa bir oyuncum ligde bu kadar fazla gol attı.

Oyunu sadece Türkiye Ligi açarak kurmuştum. Mehmet Yıldız ve Abdurrahman bedelsiz olarak ayrılıyorlar. Eğer Mehmet Yıldız’ı elimde tutabilseydim belki devam edebilirdim. Sivas ile yeni bir maceraya girme konusunda çekincelerim var. İstifa etmeyi düşünüyorum…
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Abi tebrik ederim ilk 3e girmen güzel gerçekten ksninde 2 olmasına sevindim.Seneye alt sıraların bir takımını al

sakary Ali Misafir

tebrikler abi iiyi bir sezon geçirmişin

bence büyük takımlara geç

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sivasspor efsanesi bitti, şimdi sıra Kasımpaşa efsanesinde…

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’den küme düşen Kasımpaşaspor Kulübü ile anlaştım. Devre arası gerçekleşti bu anlaşma ve Kasımpaşa ilk yarıda oynadığı maçlarda 29 puan toplayarak 4. sıraya yerleşmiş. Hedefimiz ligi şampiyon tamamlayıp Süper Lig’e yükselmek. Kadromuz şöyle;

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Umarım Kasımpaşa'yı süper lige çıkarırsın.Başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Serkancığım FM oynayış stilini her zaman beğenmişimdir ancak senin gibi loyalty'si düşük adam görmedim doğrusu Paso takım değiştiriyorsun.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Umarım Kasımpaşa'yı süper lige çıkarırsın.Başarılar
    İnşallah.

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Serkancığım FM oynayış stilini her zaman beğenmişimdir ancak senin gibi loyalty'si düşük adam görmedim doğrusu Paso takım değiştiriyorsun.
    Teşekkürler İlhan. 1 kere uzun süreli takım çalıştırayım diye Leeds'i aldım, oradan da baktım ben ayrılmıyorum kovdular.

Açıkçası şampiyon olup süper lige çıkarsak da Kasımpaşa ile devam edeceğimi sanmıyorum, sözleşmeyi 6 aylık imzaladım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Serkan abi Kasımpaşa'da başarılar dilerim

sakary Ali Misafir

abi 6 aylık sözleşmemi olur yaw süperlige çıkarır da iyi bir takıma gidersin

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben aralıkta geldim takımın başına ve 2009 yazında sözleşme bitecek. 6 ay olmasın 7 ay.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Serkan abide tam bir hikmet karaöman profili var her sezon farklı bir takım

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Sivasspor'dan ayrılmana üzüldüm Serkan abi. Hemen bir soru sorayım Sivasspor'dan ayrılma sebebin Mehmet Yıldız'ın takımdan ayrılması mı? Gol yollarında sıkıntı çekeceğini düşünüp başarısız bir sezon geçirmekten mi korktun yoksa
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Serkan abide tam bir hikmet karaman profili var her sezon farklı bir takım
    Hedefim bir sezonda 3 farklı takım çalıştırmak, bakalım yapabilecek miyim?

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Sivasspor'dan ayrılmana üzüldüm Serkan abi. Hemen bir soru sorayım Sivasspor'dan ayrılma sebebin Mehmet Yıldız'ın takımdan ayrılması mı? Gol yollarında sıkıntı çekeceğini düşünüp başarısız bir sezon geçirmekten mi korktun yoksa
    Hayır alakası yok. Yönetimle anlaşamadık, yoksa tamamen Mehmet Yıldız üzerine kurulu sistemimde, Mehmet Yıldız ayrıldıktan sonra ne yapacağımı bilemeyip, bu başarıyı tekrar sağlayamama korkusu olduğunu söyleyemem.

Bu arada Mehmet Yıldız ilk devre Beşiktaş'ın hiç bir maçında oynamadı. Hem beni yaktı hem kendisini.
    "YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

kasımpaşa ile devamını bekliyoruz abi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kasımpaşa ile 1.ligde zorlu bir mücadeleye giriştik. Başkanın benden istediği Süper Lig’e çıkmak.

İlk maçımızda evimizde Ankaraspor’a 5-2 kaybederek maceraya başladık. Evimizde sezonun en ağır yenilgisini almak taraftarın pek kabul edebileceği bir durum değildi ama ilk maçım olduğu için fazla tepki almadım.

Devam eden haftalarda istikrar yakalayamasak da zirveden kopmadık. Kaybettiğimiz Karşıyaka maçını kazanabilsek ya da evimizde oynadığımız Antalyaspor maçından puan çıkarabilsek, İstanbulspor’u yeneceğimiz maçta hatalı gol yiyip maçı kaybetmesek lider olabilirdik şu anda. Ama olmadı, son 2 haftaya girdik ve 4. sıradayız.

8 takım potada. Her şey olabilir. Son 2 maçımız Ankaraspor ile deplasmanda ve Boluspor ile evimizde. 2 maçı da kaybedip play offların dışında da kalabiliriz, 2 maçı kazanıp şampiyon da olabiliriz.

"YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

son 2 maçını kazanıp şampiyon olursun

2 maçı kazansanda şampiyon olman çok zor playoflarla çıkartırsın sen

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Son 2 maçımızı kazandık, Karşıyaka da son 2 maçını kazanınca 2. sırada kaldık. Şampiyon Karşıyaka oldu, biz de 2. olarak Süper Lig’e çıktık.

Ankaraspor deplasmanında çok zorlandık. Moritz maçı getiren isim oldu.

Son maçta ise taraftarımızın da büyük desteğiyle maça hızlı başladık ve golleri de bulduk. 2. devre bir dönem zorlansak da Boluspor’un beraberliği sağlamasına izin vermedik. 3 dakşkada bulduğumuz 2 golle farkı açtık ve maçı kazandık.

Ligi iyi bir yerde bitirdik. Şimdi kontratım sona erdi ve yönetimin teklifini reddettim. Bakalım sonraki durağımız neresi olacak?

"YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 4 / 13 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri