Ligde 1.şamp ligi kupasını alır
Ligde 1. şamp lig 2.olur
Ligde 2. şamp ligde 1. olur
Ligde 2. şamp ligde 2. olur
Ligde 1. şamp lig yarı fin elenir
Ligde 2. şamp ligi yarı fin elenir
Ligde 1. şamp ligi çeyrekte elenir
ligde 2. şamp lig çeyrekte elenir
Bu sene barca batar
oo kardeş sende ne zmn oynayacaksın hadi artık ol şampiyon
Çokmerak ediyosunuz biliyorum ama napayım bu yoğun isteğe rağmen napak kankalar yaw yoq oyun yoh napam ben de artıkdiom 20puan atayım şu madride diom da oynayamıyom 2. maç da madrid zate:
:
:
![]()
Takım çok iyi umarım en yakın zamanda maçları eklersin....
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
BekLiyoruz...
Ayrıca boşwer kanqaları; önemli olan oyun oynamak, bir özlü söz: The life is short, so you will play game..![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Beyler yorumlar için teşekkürler şimdi biraz oynıcam hemen eklerim ss leri
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ronaldinho geri döndü takım dakendine döndü.Adamlar ilk şutlarını 80 de attılar zate 3 şut attılar biri 30 m den frikikten diğer ikisi de 30 m den saçma şutlardı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Betis'i ezdiq ama zor kurtardık
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çok sağlam performans gösterdik süper
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BETİS 'İ kupa maçında geçtikk
![]()
Last edited by ahmet0393 : 21.Haziran.2008 at 13:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tebrikler puan kayıpsız ilerliyorsun nazar değmesin maşallah![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
0-1 geri düştük ama sonra kazanmayı bildik.Süperizzzz
Gerçekten süpersin tebrikler.
Bu haber çok iyi oldu..Başarılarınn devamını dilerim Ahmet..
Başarılar evde oynarsan daha çok ss paylaşırsın heralde?
Devamını bekliyoruz.
Şimdi geliyorrrrr...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beyler bu maç da yenilmedim orda önemli bilgiler filan var ya orda barcelona bu sezon 26 maçtır yenilmiyo yazdı maşallahh
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Zaragozaya 5-2 :....
SEvilla'yla kafa bulduk
![]()
Last edited by ahmet0393 : 22.Haziran.2008 at 20:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Basarılar dilerim Puan Durumunu Bi Koyabilirmisin?
Çok güzel gidiyorsun evet puan durumunu da görebilirmiyiz?
Bu gün olmaz bu aralar pek ss koyamıcam internete giremeyebilirimo yüzden ekleyemem çok ss
Devamını bekliyoruz.
Beyler takımda kiraladıklarım filan yüzünden çok az oyuncum kaldı sizden transfer yapılacak oyuncu teklifleri istiyorum yardım ederseniz çok seevinirim mümkünse genç olsun
madrid mağlubiyeti hariç barcelona süper gidiyor kariyerde başarılar dilerim
süper gidiyorsun tebrikler
Hepiniz sağolun sizden oyuncu tavsiyesi istemiştim bu arada bu akşamüstü 6 gibi filan oyncam bekleyin bne geliyorumm ama lütfen oyuncu tavsiye edin bana (genç)
Beyler planlar iptal bu akşam da oynıyamıcam işin kötüsü ben saveyi aldım ama bi sorun çıktı giremiom bakalım ne zmn helletcem en geç cuma oynarım ama merak etmeyin:
:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Muhteşem fikir kardeş alırım makarasına ama şu an param yoq sezon sonu için sölüyom zate gerçi nihat gelcek ama olsun yedek sorunu çekiom olsun ii takım yine de dimi
Last edited by ahmet0393 : 24.Haziran.2008 at 19:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Saveye girebildinmi bir sorun yok değil mi?
oyun sağlam değilmi?
Beyler save de de var galiba ama korkmayın arkadaştan kopyalamıştım savyi duruyo yani kopyası bakcaz artık napcağımıza ya türsportal masaüstü bi dosya bulamadı zleb.dll mii ne onu bulamadı ben de dedim ingilizce oynayım fark yapmaz dedim sonra girdim ben sizin bu seve de olduğum yeri min ne şte belleğe kaydetmiştim o yüzdne 1-2-3 ma bişiler olur ama çok önemli deil
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
YAWWWW kardeşler bu ne yaaaaaaaaaa kardşeler barca batara ni e veriyonuz adam gşbii oy versenize kardeşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Last edited by ahmet0393 : 25.Haziran.2008 at 14:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)