Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 102 arası toplam 102 sonuç

Konu: EURO 08 | Çeyrek Final | Hollanda-Rusya

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arshavin ağlıyordu maçtan sonra.Adam baya hırs yapmış.Zaten maç içindede baya hırslı oynadı.Hiddink iyi gaz vermiş anlaşılan Ruslara.Bizim Fatih Terim'de iyi gaz veriyor ama aralarındaki fark birisinin takımı maç boyunca iyi oynuyor,diğerinin takımı ise geriye düşünce.

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

rusya ya helal olsun valla söke söke maçı aldılar

Maçın adamı olduğu anonsunu duyunca ağlamaya başladı. Gerçekten çok klas bir oyuncu, turnuvaya damgasını vurdu 2 maç oynamasına rağmen. İlk 2 maç oynasa demek kim bilir neler yapacaktı.

Geriye düşüp de maç çeviren hala olmadı turnuvada bizim dışımızda. Hollanda dedim çevirebilir mi acaba ama onlar da çeviremedi. Galiba bu ünvan sadece bize ait olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Maçın adamı olduğu anonsunu duyunca ağlamaya başladı. Gerçekten çok klas bir oyuncu, turnuvaya damgasını vurdu 2 maç oynamasına rağmen. İlk 2 maç oynasa demek kim bilir neler yapacaktı.

Geriye düşüp de maç çeviren hala olmadı turnuvada bizim dışımızda. Hollanda dedim çevirebilir mi acaba ama onlar da çeviremedi. Galiba bu ünvan sadece bize ait olacak
    Evet Hollanda 1-1 yapınca benimde aklıma bu geldi ama başaramadı Hollanda.Ee nede olsa Geri Dönüşlerin Kralıyız.. 1 turnuvaya 1 kral yeter..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hollandalı olsam herhalde Guus Hiddink'e etmediğim küfür kalmazdı ama pek takmıyolar galiba bu durumu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hiddink zaten turu geçersek ülkemde vatan haini ilan edileceğim ve ben vatan haini olmak istiyorum diye bir açıklama yapmıştı. Hollandalı olmasının avantajını çok iyi kullandı.

Hollanda iyi oynuyor diye ben de kupayı alabilir düşüncesindeydim ama son günlerde öyle çok gündeme geldi, mutlak favori gösterildi ki maçtan önce Rusya'nın yenmesini istiyordum. Ve maçın başlamasıyla da maçın tek hakimi Rusya oldu ve hakettiği galibiyeti aldı. Arshavin 2 maç oynadı 2 maçta da Rusya mükemmeldi.

Kupayı biz alamazsak Rusya'nın almasını isterim, Arshavin'in başına bir bela gelmezse finale de çıkacaklardır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Hiddink turu geçmek istemeseydi bile ortada taş gibi bir takım var, geçerlerdi bence.

Rusya-Türkiye finalini görmek isterim bir futbolsever olarak, gerçekten güzel bir final olur

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Rusya'ya helal olsun zoru başarmışlar. Arshavin kalitesini belli ediyor.

Rusya şampiyonanın en genç takımı. Yaş ortalaması 23.5 falan galiba.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Guus Hiddink işi biliyor gerçekten çok profesyonel bir adam.Eğer Fatih terim ayrılır naparsa keşke yerine Hiddink gelse

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Rusya ve Arshavin inanılmaz oynadı dün aksam.Pavlucenhko gibibir forvet her takımda olmalı.Portakallara top göstermediler...Bir ülkede hain bir ülkede kahraman Hiddink işte futbol böyle bir oyun...

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri