Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 199 sonuç

Konu: Galatasaray Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Hazırlık Maçları

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Medya'nın çogu skora göre haber yapıyor..Yahu poderborn maçında hemen hemen pafları oynatmısız..Gs ümit vermedi diyorlar..Bu maçta 2.yarı kaleye Fırat savumaya Ahmet falan geçti..İrfan,Erhan ilkonbirde oynadılar..Skibbe suan için arayış içersinde..Kadrodan gönderilkecekleri tesbit ediyor..Bu arada İlkonbirde savunmada sinan ve murat oynadı..Nedense medya kötü oynadı demeye devam diyor..Yahu birinizde Gençler ümit veriyor diye haber yapın

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Medya'nın çogu skora göre haber yapıyor..Yahu poderborn maçında hemen hemen pafları oynatmısız..Gs ümit vermedi diyorlar..Bu maçta 2.yarı kaleye Fırat savumaya Ahmet falan geçti..İrfan,Erhan ilkonbirde oynadılar..Skibbe suan için arayış içersinde..Kadrodan gönderilkecekleri tesbit ediyor..Bu arada İlkonbirde savunmada sinan ve murat oynadı..Nedense medya kötü oynadı demeye devam diyor..Yahu birinizde Gençler ümit veriyor diye haber yapın
    Oh be ben de kotu oynadık sandım zaten butun gun gençler oynuyor.Neyse artık maç skorlarına bile inanmayacam bizim basından

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ma çı d spor veriyor . Ordaki görüntüyüde GS TV aktarıcak ama tabikide şifreli
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

İrfan iyiydi.. Nonda iyimserdi.. Ahmet çizgiden top çıkardı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

irfan başaran ve ahmet bu sezona damga vurabilir...

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

ben en çok barış ve erhan şentürk ü beğendim hazırlık kamplarında lincoln fizik olarak hazır değil ama bu sene doya doya izleyecez gibi bir his var içimde 13 ağustosda ki maçı bekliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Bugünkü maça daha çok aslarla başlarız heralde öyle düşünüyorum bugünkü maç için beklediğim on bir sadece benim düşüncem bu:

GK-Aykut
    DR-Erhan(sağ bek olmadığı için burda oynuyor normalde forvet kendisi bana sağ bek sıkıntısı olduğu için orada oynuorum dedi)
    DL-Volkan
    DC-Emre A.
    DC-Murat Akça
    DMC-M.Topal
    DMC-Barış
    AML-Kewell
    AMR-Aydın
    AMC-Lincoln
    FC-Nonda

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kewell oynamaz muhtemelen. Bi kac gün dinlendirilecekmiş...

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Olabilirde hazırlık maçında ha bire Ferdi'de oynatılmaz sanırım Arda oynar heralde....

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Bugunkü maçı GSTV verecekmiş acaba o da şifreli mi verecek bir bilgisi olan var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Yani sadece uyduyla izleyemeyeceğiz yine...

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

off ya hazırlık maçlarını bile izleyemiyoruz.gittik de d-smart'a sattık yayın haklarımızı spikerler de bi şeye benzemiyo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Ferdi'yi açıkçası fazla beğenmedim.Ortalığı karıştırıcı bir orta saha sadece..Murat Akça,İrfan ve Erhan Şentürk bence umut veriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Erhan'a aldırmayın kendisi forvet onunla konuşuken adam yokluğundan ben sağ bekte oynadım dedi yani bu hazırlık maçları Erhan ŞENTÜK'ü görmemiz açısından normal değil...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

G.Saray-Gent: 0-0

Galatasaray, Almanya kampındaki dördüncü ve son hazırlık maçında Belçika ekibi Gent ile 0-0 berabere kaldı. SG Wattenscheid Stadion ilk yarısı da golsüz eşitlik ile sona eren karşılaşmada sarı-kırmızılılar rakibine oranla daha etkili bir futbol sergilese de golü bulamadı. Galatasaray'da Ayhan Akman 75. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Son oynadığı iki hazırlık maçında da berabere kalan Galatasaray, Gent ile de berabere kaldı ve galibiyet özlemini dindiremedi.

AYHAN'A DİREK KIRMIZI KART...
    Galatasaray'ın deneyimli oyuncusu Ayhan Akman, karşılaşmanın 75. dakikasında rakibine yaptığı çok sert müdahale sonrasında, hakemden direk kırmızı kartı gördü. Thomson ile omuz omuza mücadeleye giren Ayhan, rakibine arkadan çok sert bir tekme attı ve kırmızı kartı gördü.

Galatasaray'ın ilk 11'i: Aykut, Sabri, Emre Aşık, Emre Güngör, Volkan, Aydın, Barış, Mehmet Güven, Ayhan, Ümit Karan, Nonda

GENT SAVUNMASI ÇOK KALABALIK...
    Galatasaray bir yabancı oyuncu ile mücadele ettiği karşılaşmanın ilk yarısında pozisyon bulmakta oldukça zorlandı. Belçika ekibi Gent oyunu daha çok kendi sahasında kabul ederken, ani ataklar ile gol bulmaya çalıştı. Galatasaray, rakibinin üzerine çok adamla giderken, Ayhan ve Ümit Karan ile girdiği iki net pozisyondan yararlanamadı. Sarı-kırmızılı takımın ani gelişen rakip ataklarda az adamla yakalanması gözlerden kaçmadı, bu pozisyonlarda kaleci Aykut başarılı kurtarışlarıyla gole izin vermedi.

AYHAN KALE YERİNE AUTA GÖNDERDİ...
    Galatasaray karşılaşmanın ilk yarısında bulduğu en net pozisyondan Ayhan ile yararlanamadı. 20. dakikada Ümit Karan'ın sağ kanattan yaptığı ortada tüm savunmayı aşan top, arka direkte boş pozisyondaki Ayhan'ın önüne düştü. Ayhan müsait pozisyonda, yakın mesafeden topu auta gönderdi.

GENT ÜÇE BİR GELDİ...
    22. dakikada Gent'in gelişen hızlı atağında, Belçika ekibi üç kişi ile atağa kalktı, Galatasaray savunması yalnızca Volkan Yaman ile yakalandı. Bu üç oyuncu da yavaş hareket edince, gerilerden gelen Mehmet Güven son anda rakibinden önce araya girerek topu kornere gönderdi ve mutlak bir gol pozisyonunu engelledi.

İKİNCİ YARININ HAKİMİ G.SARAY...
    Galatasaray ikinci yarıya çok baskılı başladı. İki kanattan da etkili gelen sarı-kırmızılılar ikinci yarının ilk beş dakikası içerisinde rakip kalede üç net pozisyona girdi ancak golü bulamadı. Maçın genelinde top daha çok Galatasaraylı oyuncularda kalırken, Gent yalnızca kontra ataktan gol bulmayı düşündü. Galatasaray bir çok yıldız oyuncusundan yoksun olduğu mücadelede kalabalık rakip savunmayı açmayı başaramadı.

SKİBBE'DEN 6 DEĞİŞİKLİK...
    Almanya kampında elindeki oyuncuları daha yakından tanımaya çalışan sarı-kırmızılı takımnı teknik direktörü Michael Skibbe, Gent karşısında da bir çok oyuncu değişikline gitti. İlk 45 dakikada değişiklik yapmayan Alman teknik adam ikinci yarıya dört değişiklik ile başladı. Kaleci Aykut'un yerine Orkun, Emre Güngör'ün yerine genç oyuncu Murat, Volkan'ın yerine Hakan Balta ve Nonda'nın da yerine Yaser ikinci yarıda görev yaptı. Galatasaray'da 61. dakikada da Aydın'ın yerine bir başka genç oyuncu Erhan Şentürk oyuna dahil oldu. Sarı-kırmızılı takımda 72. dakikada Sabri kenara gelirken, Ferdi Elmas forma şansı buldu.

BARIŞ YİNE FORMDA...
    Galatasaray'ın oynadığı üç hazırlık maçında iki gole imza atan Barış Özbek, Gent karşısında da sarı-kırmızılı takımın en başarılı isimlerinin başında geliyordu. Hücumda ve savunmada oldukça etkili olan genç oyuncu, zaman zaman attığı sert şutlar ile de gol aradı.

23.07.2008
    Kaynak : Sporx.com
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Aaa maç bugündü demi GS Tv canlı ve şifresiz olarak vermişmi ?

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Aaa maç bugündü demi GS Tv canlı ve şifresiz olarak vermişmi ?
    yok şifreliydi..zaten izlencek fazla da bişi yokmuş sanırım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Maçın özetini izledim.

Ümit karan çok pozisyona giriyor mücadele ediyor ama bitiriciliği kötüleşmiş. Barış özbek çok güzel oynamaya başladı
    Diğerleri aklıma gelmiyor ama takım güzel ve hızlı oynuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

ooo 1 ağustos'ta benim Hoffenheim'ımla gs karşılaşacakmış sabırsızlıkla bekliyorum o maçı, ilk kez canlı izlicem Hoffenheim'ı
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Kadro Belli Oldumu Ona Göre Maçı İzlemeye Gideceğim??

Galatasaray golü attı. DK 10 Emre AŞIK

İLK 11'LER:
    GALATASARAY: Aykut Erçetin, Fernando Meira, Aydın Yılmaz, Barış Özbek, Hasan Şaş, Mehmet Topal, Ayhan Akman, Emre Aşık, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu, Ümit Karan.
    1899 HOFFENHEIM: Daniel Haas, Andreas Beck, Marvin Compper, Demba Ba, Selim Teber, Tobias Weis, Gustavo Dias, Copado, Per Nilsson, Ibertsberger, Marques.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Barış Özbek mükemmel yine , deli oynuyo

Barış bu sezon da iyi iş yapacak zaten. Keşke bizim milli takımı seçse. Ama kafaya koymuş o Almanya'yı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

haydi Hoffenheim
    benim takımın forma reklamı değişmiş, bide Andreas Beck'i almışlar

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Barış Özbek hakikaten çok iyi oynuyor...ne yaptı öyle neredeyse atıyordu
    Last edited by Knightmare : 01.Ağustos.2008 at 21:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aydın 3 adamı calımladı karsı karsıya kacırdı, Barış da ona benzer bi pozisyonda kacırdı. Emre Aşık da defansta cok istekli, önemli bir kac müdaheleler yaptı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

güzel atmış golü

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Hiç degaj yapmadık şimdiye kadar

Sürekli Meira üzerinden oyun kurmaya çalışıyoruz.Bence çok önemli bi gelişme bu..Meira müthiş top kontrolüne sahip. Bilerek nereye pas atacağını çok iyi biliyor

Yönetim barış ile kontrat uzatmak için zaten harekete geçmiş..Löw milli takıma alacakmış..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

lk yarı 1-0 bitti. Emre Aşık takımın en iyisi diyebilirz Barış yine süper bildiğimiz gibi. Meira defanstan cok iyi uzun toplar atıo. 2 takım da sert oynuyor, hazırlık macı olmasına ragmen.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Aykut yedigimiz golde kaleci becerisini konusturması lazımdı.Adam Altıpas'a girmiş aykut hala cıkmıyor...İşde sanctis bu toplara ölümüne atlar..Hemen cıksa gol olmayacaktı..Selim'in kullandıgı frkikdede hatası vardı..Üstüne geldi direkden döndü..

Sabri-Murat-Sinan-Volkan Önlerinde Mehmet güven..2 gol yedigimize dua edelim..Mehmet güven nasıl bir topcu ya..Yahu bir gelişme yok adamda..Ayın bildigimiz gibi devam ediyor..uA bile adamın torpili var demeye basladı..Espriler basladı:..Işık göremiyoruzki..Bu arada Nonda ne gol kaçırdı ama..Bomboş kaleye..Yuh diyorum sadece..Karan suanda kampın en formsuz adamı paso kaçırmaya devam ediyor....Acilen çok iyi bir golcü almassak..Geçen seneki leverkusen maçına hazır olun diyorum..Gerci Adnan Sezgin müjdeyi bugün verdi
    Last edited by Emurafu : 01.Ağustos.2008 at 22:55

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri