Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 112 arası toplam 112 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Maçı ; Fenerbahçe SK - MTK

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kahvede o tür adamlar hep oluyor.Bizim burdakinde projeksiyon ile tahtadan hazırlanmış dev ekranda izleniyor maç.Adam her kötü pozisyonda gidiyor tahtayı dövüyor.

Maçın özetinin izledim ve takım fena oynamış.Girdiğimiz pozisyonları değerliendirebilsek çok daha farklı olurdu ama bu skorda bizi 3. ön elemeye rahat taşır.Hatta kanımca ordaki maç daha farklı olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Skoru bildim, kimse tebrik etmiyor beni ya.

Sheriff Misafir

Güzel bir galibiyet almışız.. Maçı izleyemedim ama yapılan yorumlar genelde olumlu yönde.. Bu arada Kazım yüzümü kara çıkartmıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Maçı radyodan dinledim.. 90 dakkanın nerdeyse yarısında adam kazım kazımın ataklarını anlattı.. Gerçekten çok yerinde transfer.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kazım'ın hareketleri , çalımları taraftarı ve izleyenleri heyecanlandırıyorda son hareketleri yapamıyor pas veremiyor şut çekemiyor orta açamıyor Öyle ataklar sonuçsuz kalıyor Bunları yapabilse çok daha iyi yerlerede gelecekte ...

6. Default

kazım süper shaktar maçında da bi hareket yapmışdı oda süperi kazım futboLcu değil şov adamı 2.ronaLdo geLio

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçı izleyemedim.Özeti için gece bir çok kere Fb Tv'yi açtım ama hiç denk gelemedim.Burada verilen linklerden golleri seyrettim.Carlos'un golü harika gerçekten.O ne biçim falsodur.Geçen sezon Carlos'tan çok gol bekleniyordu (özellikşe frikiklerden) ama sadece 2 tane atmıştı.Bu gol bu sezon daha çok gol atabileceğinin göstergesi mi acaba? Selçuk'un golünde defans dokunmazsa biraz zor gol olurdu o vuruş..

Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum galibiyetinden dolayı.Zaten galibiyet alması muhtemeldi.Daha farklı olabilirdi.Deplasmanda yaparlar farkı..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Kazım sokak topçusu olmadığını kanıtlıyor adeta ben ortalarını da beğeniyorum genelde sert açıyor ki savunma rahat çıkaramasın yada çıkarmaya çalışırken kendi kalesine atsın diye.Zaten Kadıköy'deki Psv maçının ilk golü buna örnek.Şutlarıda sert ancak her zaman isabetli olmuyor.Almanya maçında ve bu maçta direkten dönen toplar çok sertti.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Maça Aragones'in hücum edin direktfleriyle basladık iyi oynadığımıza inanıyorum.2 uzaktan golle de olsa gol yemeden avantaj yakaladık ard ardına 7.macı kazandık Avrupa'da bu iyi bir basarı..Semih ve Guiza iyi pozisyonlara girdiler atabilirlerdi özellikle Guiza gol bulabilirdi.
    Kazım diyor herkes ona ilk geldiğinden beri güvendik Deividin yokluğunda ben varım dedi hele Alexin pasında direkte patlayan topu yok mu?Kazımın kendisini biraz daha geliştirdikten sonra cok daha iyi bir kanat oyuncusu olacağına inanıyorum.
    Bence Aragones deplasmanda Zico tarzına dönece Semihin yerine Emreyi oynatacak.Emre de maca girdi iyi oynadı gol de atıyordu son dakikada.
    Bu takım bu sene bizlere bol sut ceken atak düşünen futbol izlettirecek özlemini duyduğumuz ofansif futbol geldi.Hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Fenerbahçe bizim gibi oynamayı öğreniyor artık, koşmayana pres yapmayana top yok..

Bence Fenerbahçe böyle bir rakibe göre normal futbol oynadı, fazla abartmaya gerek yok. 2. maçı farkla kazanıp turu geçer Fenerbahçe..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hp-fm-gs View Post
    Fenerbahçe bizim gibi oynamayı öğreniyor artık, koşmayana pres yapmayana top yok..

Bence Fenerbahçe böyle bir rakibe göre normal futbol oynadı, fazla abartmaya gerek yok. 2. maçı farkla kazanıp turu geçer Fenerbahçe..
    O zaman seneye Avrupada başarı gelir diyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    O zaman seneye Avrupada başarı gelir diyorsun
    Bizde koşan, pres yapan futbolla oynayıp hüsran yaşamıştık gerçi ama..

Neden olmasın diyorum ?
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hp-fm-gs View Post
    Bizde koşan, pres yapan futbolla oynayıp hüsran yaşamıştık gerçi ama..

Neden olmasın diyorum ?
    Benim demek istediğim de zaten ilk cümlendi.Koşmayana top yok dedin ya ŞL'de çeyrek finale biz çıktık Ligde dediğin gibi oynamak işe yarıyor Avrupada daha farklı bir futbol gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Avrupa'da işi biterecek adam gerekiyor takıma

o değilde Fenerßahçe Kejman'ı gönderip oraya kısa boylu iyi bitiriciliği olan bir forvet alsa çok daha iyi olur aslında mesela Saviola .. Guiza-Semih yan yana çok kolay bir maçta ßile uymadı...

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Bence de Fenerbahçe'ye Humberto Suazo gibi iş bitirici lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Derbilerde ve Şampiyonlar Ligi'nde böyle oynarsak çok zorlanırız. Aragones defansın önüne 1 oyuncu alacağız, başka transferler için de yönetimle konuştuktan sonra karar veririz dedi.

Selçuk iyi niyetli ama büyük maçlarda orayı tek başına kapatamaz. Aragones'in istediği top bizde kalsın, kısa paslarla hücuma çıkalım ve sonuca gidelim. Top kaptırıldığında da prese başlayalım. Güiza'nin kaçırdığı goller var ama uzun yıllardır göremediğimiz hücum presini yapıyor.

Topu iyi çeviriyoruz fakat daha da iyisi olmalı. Şimdilik hazırız diyemem, ayrıca 2 forvet de olsa hücumda da problem var, bunun çaresi de zaman. Oyuncular yeni sisteme, birbirlerine alıştıkça hücumda daha etkili olacağımızı düşünüyorum.

Çift forvetten ziyade, orta sahaya alınacak tekniği yüksek bir oyuncu ve yanında Emre ile, önlerinde Alex en ileride Güiza olursa daha başarılı olacağımızı düşünüyorum. Emre ve Alex aynı anda sahada olmalı mutlaka. Emre dün neredeyse kısa sürede 1 asist yapıp 1 gol atıyordu.

Koşmuyor diye eleştirilen Alex de artık koşuyor, benim tek sıkıntı duyduğum nokta Uğur oldu. Hala kendisini tam oyuna verip oynayamıyor. Gürhan'a daha fazla şans vermesini istiyorum.

Kazım'ı ise eğer Aragones disipline etmeyi başarırsa çok iyi yerlere gelir diye düşünüyordum ve bunun izlenimini de yavaş yavaş alıyoruz. Yeteneğine söylenecek laf yok zaten, bunu takım oyunuyla birleştirebilirse bir yıldız kazanmış oluruz, dün muhteşemdi.

Oynadığımız takımın da 10 oyuncusuyla defans yaptığını unutmayalım, teknik yönleri çok iyi değil ama çok koşuyorlar, mücadele ediyorlar. Daha takımımızın ne olduğunu görmek için bu maçlar ölçü olamaz.

2. maç içinse daha farklı kazanacağımızı düşünüyorum, evlerinde bu kadar geriye yaslanıp, kalabalık savunma yapmayacaklardır. Semih yerine Emre'yi koyu tek forveti deneyebilir 2. maçta.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Rakip F.Bahçe'den inanılmaz korkmuş.Orta sahayı geçer geçmes şut atmaya çalışıyodu adamlar.İleriye gitmeyi düşünmediler bile.Çünkü Hocaları ileriye çıkarsanız arkada perişan oluruz demiş heralde.Birtek Macar gol kralını ileriye bırakmışlar gerisi kendi alanında top oynadı...

Semih İspanya milli takımındaki Villa rolünü üstlendi,sürekli gezdi,sağa sola deplase oldu,Guiza'da Torres misali nokta oyuncu konumundaydı.Doğal olarak Alex orta alana yakın oynamak zorunda kaldı.Eğer Semih'in yerine Emre oynayıp Alex Guiza'nın yanında yer alsaydı hem maç çok farklı biterdi hemde Guiza gol ya da goller atabilirdi.Semih ne kadar iyi oynadıysada pozisyon üretmekte zorlandı.Eğer Alex olsaydı özel yetenekleri sayesinde,ya bitirici vuruşları yapardı ya da bitirici pasları verirdi,pozisyon zenginliği artardı yani.Selçuk çok hareketsiz,kolay çalım yiyor,Selçuk ile olacak iş değil,mutlaka bir önlibero alınmalı.Takıma Emre girdiğinde Semih kesik yer gibi.Uğur ilk yarı iyiydi,ikinci yarı oyundan düştü.Kazım ise ilk 10 dakika iyiydi.Ardından duraklardı,ikinci yarı ise bir açıldı pir açıldı.Hem süratli hemde çok güçlü bir fiziğe sahip ve en önemlisi o fiziğini kullanmasını bililyor.Ama son toplarda hala çok çalışması gerek.Adam geçiyor ama son pası ve son vuruşları zayıf.Maçın yıldızıydı...

Tebrikler F.Bahçe...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Maç başladığında MTK'nın çektiği 3 şutta ortasahanın ilerisinde sadece 1 oyuncu olduğunda maçın gidişatını hissetmiştim. İlk dakikadan itibaren MTK üstüne gittik. Eğer biraz şans olsaydı daha ilk yarıda maç 3-4 olurdu. MTK arkada libero bekletti hep 1 adamları hiç çıkmadı. ROberto Carlos için diyecek birşey yok bir ara Gökhan Gönülle yer değiştirdiler Carlos sağa GÖkhan sola geçti.

2. Yarıda biraz yavaşladık ister istemez. Kazım MTK'nın 24 numaralı oyuncusunu sersemletti sarı kart gördü. SOnrada Kazım'ın üstüne gitmedi farkettiyseniz kazım üstüne üstüne giderken hep geri kaçtı. Genel olarak çok iyi oynadık ve kazandık. Aragones farkını gösterdi diyebilirim. Alex ön libero gibiydi sanki maçta. Semih , Alex'inde dediği gibi teknik olduğunu gösterdi. Çok iyi pas atıyo semih. 2. Maçtada kazanır Rakibi bekleriz.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 02.Ağustos.2008 at 17:46 Reason: Carlos sağa,Gökhan sağa..:)

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Şiir gibi top oynadık desem yeridir. Bi tek orta da selçuk yerine çok daha fazla koşabilen biri lazım. sonrası zaten güzel..

Güzel bir oyunla,güzel bir galibiyet oldu.Daha farklı bitebilecek maçı 2 farkla kazandık,rövanşı bekliyoruz artık.

Roberto Carlos'un golü çok güzeldi.Kazım Kazım çok iyi oynadı.Emre de yaptı siftahını.Güiza istekli,ama heyecanlıydı.Edu'ya da 4 numara yakışmış. Kısacası Fenerbahçe futbol adına bütün olumlu sinyalleri yansıttı sahaya,güzel bir başlangıç yaptık Şampiyonlar Ligine.

Nesil
    2006
    Yer
    ÇANAKKALE

Tek eksik sağlam bir defansif orta saha

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri