Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 96 arası toplam 96 sonuç

Konu: ŞampiyonLar Ligi 2.Ön Eleme Rövanş Maçı ; Mtk-Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Semih 2. golü attığında Aragones için üzüldüm. Eğer 2 golü atmamış olsa muhtemelen Semih çıkacak Emre girecek ve Alex forvete daha yakın oynayacaktı. Ama Semih ben çıkmak istemiyorum der gibi golünü attı ve sahada kaldı.

Şimdi asıl sorun burada başlıyor. Semih dün gecenin yıldızıydı ama elimizde Alex varken Semih'ten bir Alex yaratmaya gerek yok bence. Ama dünkü maçtan sonra artık belli oldu ki Semih bu formayı vermez.

Güiza biraz şanssızdı, rakip alanda iyi boş alanlar yaratıyor ama henüz tam hazır değil. Beklemekte fayda var. Semih Güiza'nın yerine geçtiğinde daha da etkili oynamaya başladı.

Aragones gelecek dendiğinde Alex'in kulübede oturabileceğini söylemiştim ama Alex sezon öncesi kampa zamanında katılarak, hiç kaytarmayarak beni yanılttı. Ama Aragones'in bu sisteminde fazla dayanamaz bence ve Emre form tuttuğunda O da kulübenin yolunu tutar.

Emre hazır olduğunda takımın banko oyuncusu olacaktır, Alex formayı kapmak için Semih'le yarışacak. Güiza yakın zamanda kulübeye çekilmez. Aragones'in işi gerçekten zor, Alex'i yanında oturtabilecek mi bakalım?

Dün maçtan sonra tercümanlardan teknik direktöre kadar herkes tek tip giyinmişti. Geçen seneyi hatırlıyorum da terlikle otobüse binenler bile vardı. Sırf bu disiplini görmek bile bei mulu etti. Zaten 2 maçta da rakibi küçük görmediler ve ciddiye aldılar.

Aragones takımla daha çok birlikte oldukça en doğrusunu mutlaka bulacaktır. Semih'le ola ilişkilerine de bakınca artık Semih'ten o formayı kolay kolay kimse alamaz. Takımın maç seçmeyecek olması ve her maçı ciddiye alacak olmas beni lig için fazla endişelendirmiyor, geçen seneki gibi olmayız ligde. Avrupada başarı için de Aragones'in tercihlerine bakacağız ama akıllı adam bile bile mayına basmaz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Güiza sanki dün çift forvetli sistemde tek forvet oynuyor gibiydi semihle pek anlaşamadılar ve yalnız kaldı..Alex eğer mevcut yerinde oynamaya devam ederse faydalı olamaz bence ne defansif ne ofansif bu saatten sonrada semih kulübeye çekilmeyeceğine göre bence alex'in yerine daha hareketli ve çalışkan emre oynayacaktır o bölgede..Gelecek ön liberoda aurelio tarzında biri olmalı defansif yönü kuvvetli ve dayanıklı senna tarzında biri..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bence glecek ön libero ve Emre'ninde hazır olmasıyla orta alanda
    Kazım-XXXX-Emre
    ---------Alex-------
    şeklinde oynayacağız.Böylece Alex en verimli mevkisinde oynamış olacak hemde çift forvet oynamaya devam edeceğiz.

Maçta Semih şov vardı.Umarım bu golleri sadece 3.sınıf takımlara değilde bütün rakiplerimize atar.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Maça Şeytan Rıdvan'ın esprili yorumlarıyla hava geldi dün akşam Birde Gûiza gol atsaydı çok iyi olacaktı ama olmadı şanssızdı. Artık Partizan maçını bekliyoruz. Onlarıda böyle rahat yener turu geçeriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe Partizan maçında da aynı oyunu oynarsa Partizan'ı da eler.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    ÇANAKKALE

Partizan mtk dan daha iyi ama ortada kalite farkı var fakat top yuvarlak
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    umarım fenerbahçemiz ve diğer avrupa kupalarında mücadele edecek olan takımlarımız başarılı olur.
    Last edited by nujman : 08.Ağustos.2008 at 00:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri