Meira-Servet vs Purovic-Aghahowa mücadelesi güzel olacak...
söylenen kadro çıkar herkez yerinde oynarsa favoriyiz ama yine degisiklikler denerde abuk sabuk işler yaparsa bu macı kaybederiz. Steau maci oncesi bence asıl kadro çıkarsa neler yapabilecegini gösterir aslanlar tabi süprizde çıkmazmı buda olasıdır kayseri takımı cok iyi kayserinin yeni transferlerinide ilk defa izliycez güzel olcak hakkeden kazansın
Pek zorlanıcağımızı düşünmüyorum.Savunmamız kimseye geçit vermez (: İyi bir hücum hattıyla çıkarsak alırız maçı.
orta sahamız çok sağlam fakat hücum varyasyonlarında sıkıntı çekebiliriz..lincoln ve ayhan a güveniyorum ..
Kayserispor sürpriz yapabilir ben umurtluym kayseriden gönlümde kayseriden geçiyor
Maça çok az kaldı
Heyecanlıyım baya bu sezon ilk resmi maçımız
Evet kesin kadro buyrun
-----------Aykut-------
Sabri----Servet--Meira-Hakan
--------Topal-Ayhan------
Barış----------------Hasan
----------Lincoln----------
----------Nonda----------
Last edited by Emurafu : 17.Ağustos.2008 at 21:24
Kalede Aykut var dedi Erdoğan Arıkan ?
Kalede Aykut var evet,Kewell yedek
![]()
----------Aykut-------
Sabri----Servet--Meira-Hakan
--------Topal-Ayhan------
Barış----------------Hasan
----------Lincoln----------
----------Nonda----------
Kadro buSonunda maceraya gitmeden bir kadro cıkarmış Skibbe.. Bu sefer kadro iyi.
Stad'da büyük boşluklar var.Acaba neden ilgi görmedi bu maç?
Kalede Aykut bu maç için çok doğru bir seçim bence. Geçen maç yaptığı hatalardan sonra de Sanctis'e verilseydi kale moral olarak çökerdi Aykut. Şu anda bir şansı daha var ve iyi değerlendirmek isteyecektir. Skibbe'yi taktir ettim bu tercihinden dolayı, moral motivasyon olarak iyi bir hareket bu. Kadro da iyi duruyor şu anda. Maç içerisinde 2. yarıda Kewell girecektir oyuna kesinlikle ve şayet skor iyiyse Sanctis'i de sokabilir sanki yavaş yavaş takıma alışsın ve maç oynasın düşüncesiyle.
maç başladı iki takıma da başarılar
Ne oluyor ya? Herkes hata yapıp duruyor. Daha orta sahayı geçemedik. Rezillik valla![]()
Galatasaray şu dk'ya kadar tutuk bir görüntüde ...
Arda olmayınca forvet ihtiyacımız iyice açığa çıktı. Hücumda top tutan adamın eksikliği hissediliyor. Nonda bu tanıma uygun değil.
Mehmet T. yine felaket bir oyun sergiliyor.
Puroviç'in kafası üst direkten döndü şanslı bir an Galatasaray için...
Maç böyle devam ederse Kayseri kupayı rahatça alır. Acil forvet lazım. Nonda hiçbir şey yapamadı bu dakikaya kadar. Maçta dikkatimi çeken isimler Abdullah, Purovic ve Lincoln. Abdullah yetenekli bir gence benziyor. Purovic Servet'i bile zorlayacak kadar güçlü. Lincoln ise baya istekli göründü gözüme, her zamanki sert hareketlere maruz kalmasına rağmen.
Bu arada ceza sahası yakınlarında Sabri çok faullü oynuyor. M. Topuz 2 sefer atmazsa 3.de affetmez.
İlk Yarı Bitti..Kayseri Daha üstün...
Üstün olan taraf Kayseri.Gs çok etkisiz...
Şu Lincoln'e vereceğimiz parayı Topuz'a verseydik..
Gs ilk yarı berbattı Nonda forvette çok yanlız kaldı 2. yarın 2 forvete dönersek daha etkili olabiliriz..
Kayseri bariz üstün olan taraf ilk yarıda.Daha etkili oynuyorlar.Galatasaray hücumda çok kötü.Ayhan'ın şutundan başka tehlikeli pozisyonları yoktu.Kayseri biraz daha şanslı olsaydı ilk yarıyı önde bitirebilirdi.M.Topuz maçın başında heyecan yapmayıp biraz daha içeri girseydi gol şansı dahada artabilirdi.Kayseri'de Purovic ve Abdullah göze çarpan isimler.Eğer 2.yarıda böyle devam ederse Kayseri alır kupayı.Bu arada Hamidou soru işaretiydi ama başarılıydı bence çok tehlikeli toplar gelmesede.
So what?
Saike
İlk Yarıda Galatasaray çok etkisizdi Nonda ilerde yanlız kaldı ve isteksiz Lincoln ise bir şık pası dışında oyunda gözükmedi fakat eski Lincoln gibi değil o konu açık topun peşinden koşuyor artık Özellikle 10 dakika kendi yarı sahamızdan çıkamadık Aykut mehmet topuzun vuruşunda çok başarılıydı fakat ben neden sanctis'in oynamadığını anlamadım. Ama şurası açık geçen seneki galatasaray'dan daha kötüyüz Acilen Kewell'ın oyuna girmesi lazım çünkü yaratıcı oyuncu eksikliği çekiyoruz zaten arda sakat bütün hücum yükü geçen senenin vasat elemanları lincoln ve hasan şaş üstünde
Lincoln'ün çok başarılı pasını Nonda harcadı resmen. Lincoln yine biçildi bu arada.
LincoLn bence iyi oynuyor..Ama Hasan bütün topları ezdi.Yerine Aydın veya Kewell iyi gider.
2. yarı da 14 dk geride kaldı Tek kale oynuyoruz.
2. yarı biraz toparlandık, ama hala gol yollarında çok etkisisiz.
gollllllllllllllllllllllllll harry kewell ilk dokundu gol oldu.................çok mutluyum...