Hey Allah'ım ya bastırmamız gerekirken abuk sabuk paslar veriyoruz.
Bence skora rağmen takımda en iyi oynayan gene Haryy Kewell
Hey Allah'ım ya bastırmamız gerekirken abuk sabuk paslar veriyoruz.
Bence skora rağmen takımda en iyi oynayan gene Haryy Kewell
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yazık oldu resmen ama belki UEFA daha hayırlıdır + Fener baya iyi para alacak
İlk defa Şampiyonlar liginde elemelerde eleniyoruz hemde hakem yüzünden![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
0-0'da da elenecekti G.Saray.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Maç bitti Merhab a UEFA
Böyle bir kadro ile ŞL ye kalamamak çok üzücü.
Hakem Golü verince 2 gol atamayacaklarını anladılar.
umarım skibbe maçtan iyi dersler çıkartır yoksa gidiş kötü üstelik böyle bir kadro skibbenin üzerindeki baskıyı kesinlikle arttırcaktır
Yazık oldu Galatasaraya.Bu kadar yapılan transferlere,kurulan bu kadroya Şampiyonlar Ligi yakışırdı,olmadı sağlık olsun.UEFA Kupasında temsilcimize başarılar...
Linderoth'a yapılan büyük ayıp çok kötüydü gerçekten. Topu isterken Romanyalı topu başka yere atıp bide git al diyor Linderoth'a. O pozisoyndada Hasan Şaş sarı görmüştü.
Skibbe'nin Eseri.Kendi sahamızda doğru düzgün kadroyla çıksak şimdi bu ofsayt golüne rağmen ŞL'deydik..Skibbe varken biz UEFA'da gruptan bile zor çıkarız.Tek forveti gördük maçta.
ümit karan sakatlıktan yeni çıktığı için ikinci yarıda aldı
Maçı izlemedim onun için yorum yapamıcam nasıl oynadığımızı bilmiyorum ne yaptığımızı bilmiyorum tek bildiğim şey uefa'da bari başarılı olalım avrupada neden maç kazanamıyoruz anlamıyorum
Skibbe gene çok yanLış kadro seçimi yaptı hakemin katkısıyLa GaLatasaray ŞL şansını başka bahara bıraktı. UEFA da başarıLar.
Yazık oLdu. Sahanda yenemezsen depLasmanda mucize bekLemek yersiz oLuyor.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bu Kadar Transfere Yazık Oldu
Yaseri ortasaha olarak düşünüyo heralde skibbe
Yine bana hüsran bana yine hasret var..
Milan Baros UEFA maçlarında oynayabilecek demi ?
Böyle futbol anlayışı kalmadı artık..Durarak oynayarak yarı sahana çekilerek turu geçemezsin..Tek top oynayıp tam sahada pres yapsaydık çok farklı olurdu.Bir de bu transferlerle koşan seken topları almaya çalışan adamımız kalmadı..Geçen sene Barış-Mehmet-Ayhan-Arda yapıyordu bu işleri..Bu sene Arda bu işi bıraktı..Mehmet çabalıyor.Ayhan çok formsuz.Barış oynamıyor..Eğer futbol anlayışımızı değiştirirsek ve adil kararlara maruz kalırsak UEFA'da çok yol alırız.
Artık hedef Saraçoğlu 2009 UEFA Finali.
A Little Bit Longer
UEFA'da güçlü bir kadroya sahibiz ama Skibbe kafamı karıştırıyor doğrusu...
Her ne kadar Fenerbahçe gol yediğinde silah atan Galatasaray'lılar olsada ben Şl'ye kalamamalarına üzüldüm açıkcası.Galatasaraya bi Forvet ŞART.