Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 147 sonuç

Konu: 2008 - 2009 UEFA Kupası Kura Çekimi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bizim ve Beşiktaş'ın işi kolay.Fakat Kayseri için çok zor olucak maçlar.Kezman Türkiye'ye erken gelicek

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Grup 1
    Milan - Zürich
    FC Timişoara - Partizan
    Hertha - St Patrick's
    Banik - Spartak Moskva
    Metalist - BEŞİKTAŞ

Grup 2
    Portsmouth - Guimaraes
    Kayserispor - PSG
    Sevilla - Salzburg
    Wolfsburg - Rapid Bucureşti
    Sampdoria - Kaunas

Grup 3
    Maritimo - Valencia
    Dinamo Zagreb - Sparta
    Man. City - Omonia
    Young Boys - Club Brugge
    Nancy - Motherwell

Grup 4
    Everton - Standard
    Napoli - Benfica
    Bellinzona - Galatasaray
    NEC - Dinamo Bucureşti
    Racing - Honka

Grup 5
    APOEL - Schalke
    Litex - Aston Villa
    Austria Wien - Lech Poznan
    Setubal - Heerenveen
    Brann - Deportivo

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Forvette Kezman oynarsa Kayseri tur atlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaşın işi kolay gibi gözüksede ilk maç orda çok zor geçer.kazanırsa 1 farkla büyük ihtimal berabere bitebilir ama İstanbulda turu atlar.Kayserispor kendi sahasında psgy yenmek zorunda.bellinzona yı orda burda yeneriz. turu geçeriz diye düşünüyorum.

Quote Originally Posted by Mirza View Post
    Beşiktaş - Zürich
    Sampdoria - Kayserispor
    Galatasaray - Napoli
    Bu kadar mı beceriksiz olur insan. (: 3 de 0. Yine Napoli'nin gelmemesi iyi oldu GS'e.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bellinzona lige yeni çıkmış; uefa ya kupadan katılıyormuş.

Nesil
    2005
    Yer
    Kocaeli

Beşiktaş turu rahat geçer..

kayserinin işi zor ama imkansız değil..

Galatasaray kağıt üzerinde turu rahat geçer gözüküyor ama bir sürpriz olabilir..

tabi ki gönlüm hepsinin turu geçmesinden yana...

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Bellinzona son derece güçsüz bir ekip Galatasaray zorlanmadan turu geçecektir.Beşiktaş' ın rakibi de kolay görünmesine rağmen sert bir takım ve genelde bu tip takımlar tehlikelidir.Kayserispor da artık oynayacağı futbola göre belirler kaderini.Ama Sevilla falan gelseydi çok daha kötü olurdu tabii.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kayseyi PSG maçı güzel olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Gayet şanslıydık güzel kura çektik yalnız 2. grup ve 4. grup bomba olacak. Çok çekişmeli maçlar izleyebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu arada Metalist şu anda Ukrayna liginde üçüncü sırada bulunuyor ve namağlup.Ligde Shaktar'la deplasmanda 2-2 berabere kalmışlar.F.Bahçe'nin rakibi D.Kiev'i de deplasmanda 2-1 yenmişler.Sanırım beklediğimizden daha zor bir tur olacak...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Galatasaray'ın Napoli ve Liege gibi takımların bulunduğu yerden Bellinzona'yı çekmesi büyük şans.İçerde dışarda rahat yener Gs.Ks-Psg eşleşmesinde favori Psg ama Kayseri için de neden olmasın diyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar ya bu kadar korkmayın ya.Metalist gelmiş dua etceğinizi ya turu geçemezsek diyorsunuz.Beşiktaş ve Galatasaray rakiplerinden kat kat üstün.Eğer yarı final oynamak istiyorlarsa bu maçlardan korkmamaları lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bunun adı korkmak değil.Temkinli olmak ve rakibi küçümsememek...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

gruplar böyle mi olacak peki?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bunun adı korkmak değil.Temkinli olmak ve rakibi küçümsememek...
    Abicim rakibi küçümsemicende ne yapcan.Tamam maçta yürümeyiceksinde eğer Fenerbahçe rakibini küçümsemese maç 7-8 olurdu.2 maçtada.
    Beşiktaşta öyle eğer küçümsemese rakibini gole boğardı.Ne gerek var şimdi böyle kolay maçlarda kendinizi sıkmanın?Evet küçük takımlar bizim takımlarımızla mücadele edicek kadar güçlü değiller.Onlar için tur bitti.Evlerine dönücekler.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bellinzona geçen sene 2. Ligdeymiş bu sene çıkmışlar 1.lige, Uefa ya kupayı aldıkları için katılıyorlar.

Ligde 8. sıradalar. Lig 10 takımlı. 1 Galibiyet 3 beraberlik 3 mağlubiyet almışlar. 4 gol atıp 10 gol yemişler. Ligde son maçında Vaduz ile 0-0 berabere kalmışlar

Nesil
    2006

Beşiktaş & Galatasaray turu geçmiştir. Tartışmaya gerek yok, bu turda bu takımlara elenmek ancak rüyada olur. İki takımda kesinlikle çıktığına inanıyorum.

Kayserispor, ümidim olmasa bile belki bir mücize yaratarak çıkabilir. Ama büyük değişime giren PSG, Kayserideki maçı kazanmasa bile mutlaka evinde turu geçer.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yani bu maçları kazananlar

Grup 4
    Everton - Standard
    Napoli - Benfica
    Bellinzona - Galatasaray
    NEC - Dinamo Bucureşti
    Racing - Honka

4. gruptamı olucak

ozaman bizim grup şöyle olur
    Everton
    Benfica
    Galatasaray
    Dinamo
    Racing

eh iyi bir grup
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

bu gruplar boyle olcaksa beşiktaşta milan falan var böyle olmayacak herhalde di mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gruplar kura çekimiyle yapılcak.Böyle degil

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kuralar herkese hayırlı olsun.Ben kayserisporlu olarak turu geçeceğimize inanıyorum.Onların Guilysi Rotheni Makalelesi varsa bizimde Topuzumuz Cangelemiz Aghahowamız puroviçimiz + istekğimiz var korkum yok yani

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

3 takımımız da tur atlar..

PSG yaşı geçmiş oyuncular almaktan başka birşey yapmadı bu sene Kayserispor hücum hattı oturur ve sakatlar da iyileşirse Kayseri bu turu geçer..Beşiktaş ve Galatasaray için konuşmuyorum bile..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

PSGyi büyütmeye hiç gerek yok vasat bir takım yeni transferelrde çok yaşlı isimler.3 takımda geçecek turu inşallah
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    PSG'yi tanıyalım

UEFA Kupası'ndaki temsilcimiz Kayserispor, Monaco'da yapılan kura çekimi sonucunda Fransa temsilcisi Paris Saint-Germain ile eşleşti. Kayserispor ilk maçta Paris-Saint Germain'i 18 Eylül'de kendi sahasında ağırlayacak . Rövanş mücadelesi 2 Ekim'de Saint-Germain'de.1970 yılında kurulan Paris Saint-Germain maçlarını 48 bin 527 kişi kapasiteli Parc Des Princes Stadı’nda oynuyor. Türk futbolseverler PSG'yi yakından tanıyor. 1996-97 sezonunda Galatasaray Avrupa Kupa Galipleri Kupası’nda Paris Saint Germain takımıyla 2. turda eşleşmişti. İlk maçta İstanbul’da rakibini 4-2 yenmesine rağmen, deplasmanda oynadığı karşılaşmayı 4-0 kaybeden Galatasaray, kupaya veda etmişti.
    Bu sezon kadrosunu birçok transferle güçlendiren PSG'nin son bombası Fenerbahçe'den transferi Mateja Kezman. Ayrıca kadrosuna Chelsea'dan Claude Makelele'yi de dahil eden PSG'de bu yıl hedef UEFA Kupası. Geçen sezon Fransa Ligi'nde zor günler geçiren Fransız temsilcisi, 3. haftası devam eden Fransa Ligi'nde son maçında Sochaux ile 1-1 berabere kaldı. PSG, ligde 11. sırada bulunuyor.

Başarıları
    Kendi liginde 2 defa şampiyonluk yaşayan PSG, 6 kez de Fransa Kupası’na ulaştı. 1970 yılında kurulan ve kısa mazisine rağmen Fransa’nın en büyük kulüplerinden biri haline gelen Paris Saint Germain, 1996 yılında da UEFA Kupası’nı alarak Avrupa’daki en büyük başarısını yakaladı.
    Kaleci
    1 Mickael Landreau
    30 Apoula Edima Edel
    Defans
    2 Marcos Ceara
    3 Mamadou Sakho
    6 Gregory Bourillon
    13 Sammy Traore
    15 Zoumana Camara
    17 Larrys Mabiala
    22 Sylvain Armand
    Oscar Boniek García

Ortasaha
    4 Claude Makelele
    10 Stephane Sessegnon
    20 Clement Chantome
    23 Jeremy Clement
    25 Jerome Rothen
    26 Granddi Ngoyi
    27 Younousse Sankhare
    33 Maxime Partouche

Forvet
    7 Ludovic Giuly
    8 Peguy Luyindula
    9 Guillaume Hoarau
    12 Fabrice Pancrate
    14 Mateja Kezman
    18 Loris Arnaud

29.08.2008
    Kaynak : Sporx.com
    Last edited by deniz.91 : 29.Ağustos.2008 at 18:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Rakibimizi ilk duyduğumda bende buradaki bir çok mesaj atan arkadaş gibi küçümsemiştim rakibi ama biraz araştırmayla o kadar küçümsenecek bir rakip olmadığını gördüm.Yani geçen turdaki gibi öyle elimizi kolumuzu sallaya sallaya turu geçeceğimizi düşünmüyorum.Diğer 2 kolay rakip gelseydi daha rahat olurdu turu geçmemiz.Neyse Allah'tan Ertuğrul hoca bu konuda çok duyarlı.Turu geçeceğimizi düşünüyorum.

Galatasaray ise bence iyi kur'a çekti.Rakibi 2.ligden daha yeni çıkmış ve şu an ligde 7.sıradaymış.Geçen sezon biz şampiyonlarını geçtik.Galatasaray'da bu turu geçecektir.

Kayserispor ise muhtemel rakipleri arasında çekebileceği en iyi kur'ayı çekti Bükreş'ten sonra bence.İşleri zor olacak.Zira bu sene PSG kadrosunu güçlendirdi ama yinede başarabilirler diye düşünüyorum.Yeterki acemice hatalar yapmasınlar ve en iyi performanslarını sergilesinler..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

umarım tum takımlarımız gıdebıldıklerı yere kadar gıderler ..

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

GrupLar öyLe oLmayacak herhaLde.Olsaydı GaLatasarayın EvertonLa içerde oynamasını isterdim.Burdan İstanbuLa giderdim 15 saat.Evertonum geLmiş 15 saat neki be.
    Ama böyLe oLmayacak kura iLe beLirLenecek.Biz ve gs çıkarız da Kayseriyi biLemem.Ama içerdeki maça mutLaka giderim.GiuLy,MakaLeLe,Rothen,Kezman.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar o gruplar kur'a çekilirken oluşturulan gruplar.Mesela Beşiktaş grubundaki Metalist yerine başka bir seri başı olmayan takım FC Timişoara ile eşleşebilirdi.Veyahut Galatasaray grubunda seri başı olmayan Napoli ile.
    So what?
    Saike

Hayır arkadaşlar gruplar öyle olmayacak,gruplara kalan takımlar belli olduğunda aynı şl torbaları gibi puanlara göre torbalar belli olacak.Yalnız bu 1.tur kurasındaki torbalar neye göre belirleniyor bilmiyorum.

Temsilcimizin rakiplerine gelince,Galatasaray da,Beşiktaş da rakiplerinden kat kat üstün.Kayserinin işi biraz daha zor gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Vay bee uefaya düştük Açıkçası şl den sonra uefa hiç umrumda değila ama bakalım alışırız belki Gs turu kesin geçer bile diyemiyorum

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri