Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 133 sonuç

Konu: Galatasaray Kongresi

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Ok !! Canaydının Listesi kazandı diyebilirz...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Canaydın farkı 266 oya çıkardı!
    Galatasaray'da tarihi başkanlık seçimlerinde, ilk altı sandık açıldı
    Canaydın: 872 - Şardan: 606
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Dilerim 2 sene içinde borcumuz ikiye katlanır.Bu şahıstan ancak bu şekilde kurtulabiliriz.Ayıptır, yazıktır milyonlarca taraftara.Ne yaptığını bilmeyen ve hala dostluk ilişkileri üzerine kurulu bir genel kurula da yazıklar olsun, lanet olsun.

7. Sandık
    (Kullanılan Oy: 246, Geçerli Oy: 246)

Özhan Canaydın 139
    Yiğit Şardan 107
    Alp Yalman -
    Turgay Kıran -

7. Sandık sonunda toplam oylar
    Özhan Canaydın 1011
    Yiğit Şardan 714
    Alp Yalman 98
    Turgay Kıran 23

Nesil
    2006
    Yer

Son dakika! G.Saray taraftarları ayaklandı!

G.Saray Spor Kulübü Olağan Kongresi'nde olaylar var! Sandıkların açılmasıyla birlikte Özhan Canaydın'ın önde gitmesi G.Saraylı bir grup taraftarı çileden çıkardı.
    Bazı G.Saraylı taraftarlar kongrenin yapıldığı G.Saray lisesinin kapısında Özhan Canaydın aleyhine tezahüratlarda bulundu. Öfkeli taraftarlar kongre salonuna girmeye çalıştı.

Güvenlik ekipleri taraftarları güçlükle yatıştırdı. Taraftarın bu tutumundan sonra Canaydın'nın nasıl bir tavır takınacağı merak konusu..
    Taraftarların Yiğit Şardan lehine tezahüratları devam ediyor..

----------------------------------------ALINTIDIR---------------------------------------------------

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Son dakika! G.Saray taraftarları ayaklandı!

G.Saray Spor Kulübü Olağan Kongresi'nde olaylar var! Sandıkların açılmasıyla birlikte Özhan Canaydın'ın önde gitmesi G.Saraylı bir grup taraftarı çileden çıkardı.
    Bazı G.Saraylı taraftarlar kongrenin yapıldığı G.Saray lisesinin kapısında Özhan Canaydın aleyhine tezahüratlarda bulundu. Öfkeli taraftarlar kongre salonuna girmeye çalıştı.

Güvenlik ekipleri taraftarları güçlükle yatıştırdı. Taraftarın bu tutumundan sonra Canaydın'nın nasıl bir tavır takınacağı merak konusu..
    Taraftarların Yiğit Şardan lehine tezahüratları devam ediyor..

----------------------------------------ALINTIDIR---------------------------------------------------
    Eğer dediğin doğruysa bu akşam ortalık karışacaktır. Taraftarın haklı tepkisi. Bu akşam Galatasaray Cemiyetine gitmek lazım. Muhtemelen Yönetim orada olacaktır. Bir güzel protestomuzu yaparız. En güzeli..

Nesil
    2006
    Yer

Eray haber doğru.Ayrıca Galatasaraylı arkadaşlar orada boşuna bağırıp da nefeslerini tüketmesinler.Bizleri duyacak, anlayacak bir genel kurulumuz yok ne yazık ki!!!

8.Sandık Sonucu Özhan Canaydın ve Yiğit Şardan Oyları

Özhan Canaydın: 1122
    Yiğit Şardan: 836

9.Sandık Sonucu Özhan Canaydın ve Yiğit Şardan Oyları

Özhan Canaydın: 1225
    Yiğit Şardan: 962

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya olmaz böyle şey ya yine Canaydın kazandı.Canaydın'a oy veren tüm üyeler yarın köprüden atlasınlar...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

başkanıımız öazhaaaaan canaydııııın!!!

özhan başkan cimbom şampiyon

şaka biyana yaa napıcaz biz yaa inşallah geçen senelerdeki hatalarını anlamıştır ve bidaha yapmaz
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

10. sandık sonunda Özhan Canaydın’ın üstünlüğü devam ediyor!.. İşte sonuçlar:

İşte sonuçlar:

ÖZHAN CANAYDIN: 1346
    YİĞİT ŞARDAN: 1080

Büyük bir süpriz olmadığı halde ki olmayacaktır. Galatasaray başkanı Özhan Canaydın olmuştur. İyi veya kötü yine katlanacağız arkadaşlar. Madem Galatasaraylılar olarak Özhan Canaydını seçtiği bir çoğumuz demekki bir bildikleri vardır diye bekleyelim ve görelim.

Camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun. Ne kadar olursa artık ..

Şimdi baktım açıklama yaptı. Eski 2.Başkan Ergün Gürsoy'uda almış elleri havaya kaldırdı. Açıklama hoş güzel ama ne bilim yani bir yandan inanmak istiyorum ama eski yıllara bakınca hayır inanma diyorum. Yani sonumuz ne olacak bilemiyorum. İnşallah yanılırımda iyi olur..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

bide kongredeki adamlar özhan canaydın hakkında birsürü tezahurat yaptılar bi türlü anlamadım hani kimse istemiyodu onun başkan olmasını
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

allahımmm yine mi bu eziyeti çekcez yok 10 senede 7 şampiyonluk yok 3 tane championlar ligi kupası yok yıldız futbolcular yani arkadaşlar hani dost kötü günde belli olur ama yeter artık ya bunlar GALATASARAYı batırmak için ellerinden geleni yaptılar

Arkadaşlar şimdiden konuşmak gereksiz. Yani tamam Özhan Canaydın bu süre için başarısız ama ne yapabiliriz artık seçildi. Özhan Canaydın olmasa bile belki Adnan Polat bişiler yapar bu takımı kurtarır umuduyla yaşamak lazım..

Quote Originally Posted by ermoon34
    Arkadaşlar şimdiden konuşmak gereksiz. Yani tamam Özhan Canaydın bu süre için başarısız ama ne yapabiliriz artık seçildi. Özhan Canaydın olmasa bile belki Adnan Polat bişiler yapar bu takımı kurtarır umuduyla yaşamak lazım..
    Allahım inşALLAH bu söylediklerin olsun bari özhan canaydın yapayağacağına kesin gözüyle bakıyorum ama adnan polat bişeyler yapabilir

bu nasıl bı rezıllıktır ya anlayamıyorum zat-ı muhterem 4-5 senedır waad ettıgı hıc bırseyı yapmamıs we onu donemı en basarısız donemler olarak tarıhe gecmıstır...uA alparslan abının bı sozu wardı!'galatasaray'a basarısızlık lazım kı aklımız basımıza gelsın!''cok tuttugum bı sozdur...e artık canaydın da geldıgıne gore olmaması ıcın bır neden de kalmadı.benım anlamadıgım nokta bunca bos lafa ragmwn klup ıcınde nasıl bır kulis 'i wardır kı hala basakan secılebılıo...

uzum uzume baka baka hesabı olmaz umarım...

Şimdi niye seçildi diye soranların cevabını belki verebilirim.
    Geçenlerde Erman Toroğlunu dinledim. Dedi ki, Özhan Canaydın bu seçimde Başkan seçilir dedi ve nitekimde öyle oldu. Peki neden bunu dedi. Nedeni ise belli.. Özhan Canaydın bu 4 sene içinde baya uğraşmış bir şeyler için yani projeler için ilerlemiş ve tam başarmak üzereyken seçim gelmiş. Eğer seçilmese bu projeler yarım kalacakmış. Yani kısacası projeleri bitirsin diye devam ettirmiş Erman Toroğluna göre ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem. Ama öyleyse bir iki sene içinde iyi şeyler olacak. (ben inanmıyorum o ayrı konu ama)

erman toroglu hal etmış slodıklerı tamamen taraflıdır.onun we butun aılesının fb li oldugunu bılmeyen yoktur sanırım...GALATASARAY ı en basarılı oldugu donemlerde bıle elestıren tek watandaş odur...su calısmalara gelınce nasıl calısmaysa 4 senedır bıtemedı...gecmıste 4 yılda neler yaptıgımızı butun dunya bılıo...diyil 4 40 yıl bıle gecse bısey degısecegını zannetmıorum...umarım yanılıorumdur

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

valla bu genel kuruluda anlayamıyorum.bi yandan diyorumki adamlar galatasaray lisesi mezunu hepsi okumuş kültürlü adamlar bi bildikleri vardır seçtiklerine göre diyorum...biyandanda canaydının başkan olduğu süre içinde yaptıklarına ve yapmak istediklerine bakıyorum ortada bişey yok zaman geçtikçede kötüye gidiyo...ben bu işi çözemedim arkadaşlar hayırlısı olsun bakalım

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

erman toroglu hal etmış slodıklerı tamamen taraflıdır.onun we butun aılesının fb li oldugunu bılmeyen yoktur
    Biri diyor Gs li bir diyor bjk li biri diyor fb li ne iştir anlamadım!
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

99 da show tv de yayınlanan maraton prg.kendı solemıstı hatırlıorum...ama dönmüşse bilmem

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by lazyboy7
    99 da show tv de yayınlanan maraton prg.kendı solemıstı hatırlıorum...ama dönmüşse bilmem

bende ankaragücünü tutuyo diye biliyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
    bende ankaragücünü tutuyo diye biliyorum
    evet ankaragücü taraftarı futbolda oynamıştı aynı zamanda istanbul takımlarının bir numaralı düşmanı.fbli olan şansal büyüka,karıştırmayalım bilmeden konuşmayalım

ewet ole bısey de demıstı galıba
    ama bıldıgım we gordugum kadarıyla anklara tayfa onu pek sewmıo

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bir kez daha liseliler başkanlık yarışını kazandılar.galatasaray tarihinin en başarısız başkanının 3 dönem üstüste görev alacak olması galatasarayın ve ona oy veren tüm lise arkadaşlarının yüz karası olarak kalacak.listedeki yeni isimler tek umut.

Lahnet oLsun yine canaydın kazandı. arkadaşlar başarı için 3 sene daha bekliyicez anlaşıldı şimdide geçmiş olsun hepimize.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by SaMaNYoLu
    Lahnet oLsun yine canaydın kazandı. arkadaşlar başarı için 3 sene daha bekliyicez anlaşıldı şimdide geçmiş olsun hepimize.
    3 sene nerden çıktı ya...
    bu sene "canaydına rağmen" şampiyonuz inşaallah

şampiyon olucaz artık onun başka yolu yok. Genel başarı için 3 sene daha beklicez anlamında söyledim. yani finansman açısından yıldızları gs forması altında görmek açısından güzel yeni stadyum da maç izleme açısından vs... yoksa Bu Sene Ne Beşiktaş Ne Fener Sensin Şampiyon CIMBOM...

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri