Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 100 arası toplam 100 sonuç

Konu: FM2009 - 3D Maç Motoru (Yeni Özellik)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

3d ile oyun mutlaka daha çok sistem gereksinimleri isteyecek ve oyunun boyutu artacak , aynı zamanda 3d'nin fm'ye yakışmayacağını düşünenlerdenim ,
    2D diyince Fm FM dyince aklıma hep 2d gelmiştir , 3D'nin de çok detaylı olamyacağını düşünürsek bence yanlış bir adım olmuş ... FoReVeR 2D !!!

bazen insanların kendi kendilerine düşünemediğinden şüphelenir oldum artık.

fm bitti diyorlar. kendisi böyle düşünmüyor ama ha.. başkası düşünmüş, bu da ondan almış, duymuş, ondan böyle konuşuyor.

hey allahım.

bence 3D maç motorunda saçma sapan hatalar we hep aynı sıkıcı pozisyonlar olmazsa daha fm oynamam bn diyenler bile oyunun bağımlısı olur

gittim 9600gt ekran kartı e5200 işlemci ve 2gb ram aldım oyunun çıkmasını bekliyorum 3d maç motorunu bekliyorum

Ben kararımı hazırlık maçlarında vermeyi düşünsemde;
    Şu an için;Lig baçlarını 2D, Cl maçlarını 3D oynatmayı planlıyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Bence Zamanın Total Club Manager Vardi Biraz Ona veya 00-01-02 Fm lerine Geri Donmek İçin Veya DAha FAzla Oyuna Ilgıyı Artırmak Icın Yapılıo Olablir..!! Ama Cok Gusell Olucak Tartısmasız

valla 3d de çöyle kötü olur böyle kötü olur diyenlere pek katılamıyorum.Yıllardan beri 2d motor vardı 2d motor çokmu başarılıydı sanki?

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Kısaca şöyle söyliyeyim..
    3d motor eğer pozisyonları belli bir süre sonra tekrar etmeyecekse (ki Perpetua'nın açıklamaları yeterince ikna edici diyeyim öyle olmayacağı konusunda) harika bir olay olur.En azından defans yada ofans elemanlarınızın neleri eksik neleri tam yapabildiğini 2d motora göre daha detaylı ve anlaşılır görebileceğiz.2d motorda yaşanan abukluklarında 3d motorda yaşanmayacağı kanısındayım ek olarak.
    Lafı uzatmadan şunu söyleyerek bitireyim.2 yıl oldu hemen hemen ara vereli...şimdi 2008'i alıp diman yapacağım..Çünki 2009'a hazırlıklı girmem lazım...
    Ben çok şey bekliyorum..ve güzel olacağı konusunda şüphem yok..

Muhabbetle...

3d olması iyidir.daha hoş ve güzel bi görünüm olacaktır.2d de adamlar yuvarlak xD şimdi daha heycanlı olacaktır ama yinede maç motorunda bence büyük hatalar olabilir her zaman oldugu gibi bunu telafi etmek zor olabilir.

yorumların çoğunu okudum sanırım herkes hayal kırıklığına uğramıştır

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri