Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 207 sonuç

Konu: TURKSPORTAL 6.0.3 TSL Güncellemesi v2

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    editöre gir ordan 3. formaları açabilrisin
    kardeş nasil açicam 3. formaları editörden bi izah edermisin ? Önceden hiç böle bişeye gerek yoktu gayet rahat açılıodu formalar ?Güncellemeyi yükledikten sora sorun yaşandı

söyledigim şekilde yaptım ama yeni oyun açmak istedigimde hata veriyor ve masaüstüne dönüyor.eski db yi attıgımda düzeldi ve yeni lig açabildim ama bunu tekrar etıp yüklemeye çalıştıgımda aynı hatayı veriyor.acaba nasıl düzeltebilecegimi biliyormusunuz?

işte verdigi hata...resme tıklayarak büyütebilirsiniz....

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Bu update'i yüklemeden önce versiyonunu 6.0.3'e yükselttin değil mi??

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Bu update'i yüklemeden önce versiyonunu 6.0.3'e yükselttin değil mi??
    version 6.0.3'ü nerden bulabilirim???

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    6.0.3 sitemizdeki dosyalar bölümünde mevcuttur
    saol arkadaşım cevabın için teşekkürler
    bişey daha sorabilirmiyim süperlig güncellemesi yaparsam
    oyunu türkçe oynayabilir dimi?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

pardon az önce ekledigim resimde hata okunmuyordu tam olarak.şimdi düzelttim...

evet versiyon 6.0.3 kullanıyorum zaten.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

çalışma turksportal sunucusunada aktarılmıştır.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

bjk nin 3. forması varmıydı ki...

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by nart_susruko
    bjk nin 3. forması varmıydı ki...

Beşiktaş'ın 3. forması bulunmamaktadır...Ama istediğin takdirde "Multimedya" bölümündeki "Forma İstek Bölümü" başlığı altında bu isteğini bizlere iletirsen en kısa zamanda yaparız...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Beşiktaş'ın 3. forması bulunmamaktadır...Ama istediğin takdirde "Multimedya" bölümündeki "Forma İstek Bölümü" başlığı altında bu isteğini bizlere iletirsen en kısa zamanda yaparız...
    yok istediğimden değil de arkadaş bjk forması görünmüyor demişte onun için demiştim...teşekkürler...

eee arkadaşlar ben napıcam yükleyemeyecekmiyim bu güncellemeyi.

Geçen demirhan kardeş necatinin ingilizce bildiğini yazmadiğini söledi inkar etti ama ben baktm bendede necati ingilizce bilior yaw

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by jacke
    Geçen demirhan kardeş necatinin ingilizce bildiğini yazmadiğini söledi inkar etti ama ben baktm bendede necati ingilizce bilior yaw
    İyi de kardeşim ben nerede Necati'nin İngilizce bilmediğini ve bizim de ona ingilizceyi eklediğimizi inkar ettim gösterirmisin? Muhtemelen sen benim başka bir mesajımı yanlış yorumlayıp öyle dediğimi zannetmişsindir.Çünkü Necati'ye İngilizce'yi ekleyen benim.Bunu da kafadan eklemedim tabi..Kendi yaptığım birşeyi nasıl inkar edeyim?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Valla ben bisi anLamadım bende hata verdim nie oLduğunu da çözemedim ki .
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

necati ingilizce biliyormu yaniii?

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by nekop
    necati ingilizce biliyormu yaniii?
    Evet biliyor.Derecesini bilmiyorum ama ingilizce biliyor.Hatta Hasan Kabze'nin de İngizcesi olduğunu biliyorum ama onu gözden kaçırmışız ne yazık ki

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Evet biliyor.Derecesini bilmiyorum ama ingilizce biliyor.Hatta Hasan Kabze'nin de İngizcesi olduğunu biliyorum ama onu gözden kaçırmışız ne yazık ki
    vay bee necati bilen ingilizce konusuyor haaa ok o zaman sorun yok

valla o zaman ne diyeyim haklısınız ama ben bu FM deki yanlşılarla ilgili bişey soracam.Schalkenin stadi Auf Arene Gelsenkirchen yazması gerekirken neden Veltins Arena yazior bu bir hatamidir?Ayrica Fenerbahçe ile oynuorum oyundayken stadium ismi Fenerbahçe stadium die geçior Şükrü Saraçoglu yazmasi gerekirken bunu neden böle yaptınız nasil düzeltebiliriz ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya arkadaşlar ingilizceyi filan bırakın boş işleri şimdi bunlar ufak tefek şeyler..

benim anlayamadığım türkiyenin 3 büyüklerinden beşiktaş ta oynayan dünya çapında olmasada en azından futbolla ilgilenen çoğu insanın tanıdığı oscar cordoba nın 9 olan kicking özelliği.bi kaç kez denedim ve bu özelliğin random olmadığını yani 9 olarak ayarlandığını anladım.zaten random olması veya 9 olarak ayarlanması arasında bence hiç bir fark yok..

yani burda 2.lig b kategorinde bilmemne takımında oynayan ismi cismi duyulmamış bir oyuncunun atıyorum anticipation özelliğinden bahsetmiyoruz.oscar cordoba gibi bi adamdan bahsediyoruz.35 yaşına dünya kupalarında oynamış boca juniors ta ve italya da oynamış ve uzun bir süredir de türkiye de.yani bu sezon gelse onuda anlıyacam ama adam 5 senedir burda.yani bu özelliği ayarlayanların hakketten futbolundan da şüphe duymak değilde körler mi acaba onu düşünüyorum..

hayatında maç izlememiş bir insan bile duymuştur artık cordoba nın toplara ne kadar iyi vurduğunu.yok eğer bu 9 olan özellik doğru ise kicking i 20 olan kaleci kim onu çok merak ediyorum.ayrıca kicking sonuçta bir kaleci için kalecilik özellikleri kadar önemli.

yalnız burda olay yanlışta anlaşılmasın derdim sırf cordoba değil eminimki bunun gibi insanın artık gözünün içine sokulan fakat oyunda alakasız aktarılan birçok özellikler vardır ben bunların hepsi için genel anlamda söylüyorum.buda türkiye ligi araştırma komitesinin ne denli yetersiz ve başarız olduğunu açıkça gösteriyor.bizde hala ikinci ligi üçüncü ligi gerçekçi şekilde bekliyoruz?!?
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer

Esasında daha uzun ve açıklayıcı bir cevap vermek isterdim fakat uzun tutmanın bir manası yok.Oscar Cordoba'nın özelliklerini biz ayarlamadığımız için bu sorununa maalesef burada yanıt veremiyorum.Bunu Football Manager Araştırması bölümümüzde dile getirirsen çok daha mantıklı ve çözümsel olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

saol selman abi ayrıntıya inmişsin

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

paylasim için tesekkürler ancak benim ayri bi sorunum var. konu baz1nda burada olmas1 gerekmiyor ama bulamadim kusura bakmayin bu oyunu lan dan nasil oynayabiliriz yardimci olursaniz cok sevinirim

yaaa arkadaşlar iyi güzelde şu türk ligindeki yabancı sınırlamasını kaldıramzmıyız????

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

iyi abi tamam da o nu 1 yıla nasıl indircez bu arada skin harika saol

kayıtlı oyunlara etkisi olacakmı acaba bu yamanın cok tesekkurler

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri